Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 aylik arayla yapilan editörün hazirladigi
Bireysel siralama listesi linkte

Eki Görüntüle 2576346

Son iki aylık dönemi kapsayan ve 656. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.

İlk on dereceye dört üyesini yerleştiren
6. Takıma tebrikler!
Liste birincisi herderdedeva
(3. Takım) kocaman tebrikler!

Kizlar kendi deneyimimi soyleyim size
Herkesde ayni etki edermi bilmiyorum tabi
Bugun yemekten hemen sonra suda eriyen magnezyum ictim
10 dk sonra wc ye zor yetistim :)) sonrasinda da cir cir

@Jasminium84
Kuasar
Benim el ayak uyuşmam çok olur magnezyum da çok kullanırım ama töbee öyle bi özelliğini görmedim
Zalımın bi bana faydası yok zaar

@Jasminium84
Kuasar
Abla Bende içmiştim faydası olmamıştı ama iki adet kullanacağım birdaha kabız olursam.
Sağol tatlı kadın zarif kadın

Selam hanımlar bugun gunaydın mesajım bile yarım kalmis regl oldum bogaz agrımın ustune regl agrısı hey heylerım uzun sure benım leydi gece de bebeler saolsun uzun mesai yaptım odalr arasında tura cıktık buyuk kızım butun gece oda oda gezdi neyse yemege de dısarı cıktık eve donuyoruz hemen alıntılarıma bakayım

@Jasminium84
Kuasar
Bende keto diyeti yapanlardan duymustum bunu.evde bi kutu var ama kullanmadim.
Bende kac gündür kabızım abla.bugün erik kurusu kaynattim.suyunu ictim.taneleeini de ywsim.icim karisiyor ama hala daha yok
Bundan cok iyi kilo veremedim.pazartesiden beri.yediklerime de bi göz gezdirince dogru duzgun bisey yemedim

geç kalktım tek öğün beslendim
akşam 18.40 : tavuk yemeği (patates,havuç) 1 tabak + 1 kase yoğurt
ara: 2 sade nescafe
spor: 2 kere leslie 15*2 =30 30*3=90puan
Güzel olmuş canım afiyet olsun

Afiyet olsun gayet iyi olmuş.

Güzel canım

Afiyet olsun canım güzel. Kurufasulye tartı öncesi şişkinlik yapabilir. Ama durumunu belirtmişsin.

Afiyet olsun güzel tatlım

Nogay çayı nedir ?
Hiç birşey yememiş gibisin canım afiyet olsun

15.01 ÇARŞAMBA

14.00
Hindistan cevizi yagli t. Kahvesi duble

16.45

3 servis kasigi kremali mantar sote
Kaşar peyniri
1 avuc roka
Güzel ablam ne diyim gidiyor 5 kilo sanırım
Ben edekadan aldimda
heryerde var zaten cnm

Hala mide bulantım devam ediyor, az önce kızım nane, zencefil yaptı, içtim.. 2 dişte sarmısak çiğnedim.
Bakalım yarın sabaha nasıl kalkacam
hiçbirsey yiyemiyorum, sürekli sıvı alıyorum bu arada
Çok geçmiş olsun ablam. Salgın var... nane limon. Tarhana çorbası. Kurusogani ikiye böl haşla suyunu dök soğanı ye abla terle bu seni rahatlatır. Sana önerilerim bunlar.

teşekkürler tatlım :)

Her ihtimele karsi yarin sabahta ic cnm
Tamam abla
Benim el ayak uyuşmam çok olur magnezyum da çok kullanırım ama töbee öyle bi özelliğini görmedim
Magnezyumun ishal yapması için vücuduna fazla gelmesi lazım. Zaten eksikliğin var onu kapatmak için içersen ishal olmazsın. Bir tane fazla at seyreyle cümbüşü
Hala mide bulantım devam ediyor, az önce kızım nane, zencefil yaptı, içtim.. 2 dişte sarmısak çiğnedim.
Bakalım yarın sabaha nasıl kalkacam
hiçbirsey yiyemiyorum, sürekli sıvı alıyorum bu arada
Ay kaptanım geçmiş olsun yat dinlen ya lütfen. Benim kv 5 gündür böyle anca toparladı. Annemde dünden beri böyle fena bi salgın var. Yabani kuşların taşıdığı bi virüs diyolla ama ne kadar doğru bilemem

Abla Bende içmiştim faydası olmamıştı ama iki adet kullanacağım birdaha kabız olursam.
Sağol tatlı kadın zarif kadın
onceden bendede oyle olmamisti
Bide yemekten hemen sonra için bakalim farkli olacakmi
Mefkurem geçmiş olsun abla o günkü olay için...
Site çok yavaş yazmak çok zor oluyor.
sagol cnm

Sabah ac karna zeytinyagi ic cnm varsa baska saglikli yag da olur keten tohumu yagi falan
Ustune sicak su ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…