- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.481
Ayy kendi küçüklüğümü hatırladım benimde çok akardı kulağım iğrenç sarı sarıenfeksiyon kapmış herhalde canım geçmiş olsun antibiyotik verir muhtemelen doktor
Ben hiç bilmiyorum canım ama korkulacak bir şey yoktur inşallah diş çıkarma da kulak ağrısı yaparmış diye biliyorum bakalım doktor ne diyecek
sagolun kızlar.Günaydın kuzum
geçmiş olsun bilemedim ki neden olur
Haberdar et bizi de doktordan sonra
Gecmis olsun canim insallah tez vakit iyilesir.sagolun kızlar.
Cok ıltahplı dedı kulak zarı gorunmuyor dedı.
Abtıbıyotık surup agrı kesıcı falan verdı.
Buyuklerın kulagında boyle bır akıntı hıc gormemıstım ben o yuzde korktum azcık. Kukagına kalem sokuyodu falan dedı ablası bıde benım aklımı benden aldı ıyıce. Sukur oyle bısey yokmus bısey soksa kulak zarı zarar gorse kanama olur dedı doktor. Eve yenı geldım cayımı koydum. Kahvaltı yapacagım ınş. Sonra saat 2 de kızın okulda toplantısı var ona gıdecegım.
Canım kulağı akıyo ya kaşınıyodur dışı onu kaşıyodur kalemle içine sokmaz korkar o dasagolun kızlar.
Buyuklerın kulagında boyle bır akıntı hıc gormemıstım ben o yuzde korktum azcık. Kukagına kalem sokuyodu falan dedı ablası bıde benım aklımı benden aldı ıyıce. Sukur oyle bısey yokmus bısey soksa kulak zarı zarar gorse kanama olur dedı doktor. Eve yenı geldım cayımı koydum. Kahvaltı yapacagım ınş. Sonra saat 2 de kızın okulda toplantısı var ona gıdecegım.
Aynı yaşta ve kiloda kardeşim var ona sordum şimdi sen misin bu diyeMerhaba ablalarııııımmmmNaber nasılsınız naptınııızzzz
Şimdi dönem tatiline gireceğim iki hafta yarın karneleri alıyoruzzz9. Sınıfın ilk dönemi zor geçti biraz, buraya gelemedim kusura bakmayın arada da diyeti falan saldım zaten oldum geri 70 kilooo o yüzden de hiç değilse önümüzdeki iki hafta yediğime içtiğime dikkat edeyim dedim belki devamı da gelir dün başladım aslında ve 300 gram gitti, ama buraya yazmak istedim ki hem arada giriş yapayım gruba da dahil olayım hem de diyetime daha dikkat ederim diye düşündüm
Patates ecenin kızı :)Aynı yaşta ve kiloda kardeşim var ona sordum şimdi sen misin bu diyehoşgeldin
Hosgeldin tatlimMerhaba ablalarııııımmmmNaber nasılsınız naptınııızzzz
Şimdi dönem tatiline gireceğim iki hafta yarın karneleri alıyoruzzz9. Sınıfın ilk dönemi zor geçti biraz, buraya gelemedim kusura bakmayın arada da diyeti falan saldım zaten oldum geri 70 kilooo o yüzden de hiç değilse önümüzdeki iki hafta yediğime içtiğime dikkat edeyim dedim belki devamı da gelir dün başladım aslında ve 300 gram gitti, ama buraya yazmak istedim ki hem arada giriş yapayım gruba da dahil olayım hem de diyetime daha dikkat ederim diye düşündüm
Vefasiz tugcemmmm hosgeldinnn :))Selamlarrrr
Ben karabatak hayata birazcık döndü sanırım :))))
Aşırı derecede yoğun mesai içerisindeydim. Bugün biraz sakinledim nihayet. Ticaret Bakanlığı' nın belge talepleriyle uğraştık 1 aydır, süresi dündü, hiç nefes alamadım.
Yeni sporumdan çok memnunum, ilk salonum gibi muhteşem çalıştırıyor ve nihayet mutluluk hormonu salgılamaya başladım.
Şubem fazlasıyla huzursuz, yöneticilerin işgüzarlığından, olabildiğince etkilenmemeye çalışıyorum...
Tiroidlerimde sadece T3-T4 e bakılıyordu, onlar normal çıkınca ötesini kimse araştırmamıştı bugüne kadar. Ben lenflerim çok şişiyor deyince, usg ile boyuna bakıp ortaya çıktı. Daha detaylı tahlil için hastaneye gidemedim ama. Haftaya da kısmetse diğer tetkikleri yaptıracağım...
Sağlıklı filan beslenmiyorum, anlık enerji ihtiyacımı paketli ürünlerle karşılamayı tercih ediyorum maalesef....
Sizlerde ne var ne yok bakayım
Sen nasilsin cnm hastalik hafifledimiGünaydın kızlarrr ❤❤❤
Tartıya son birrrr ne durumdasiniz?
Ben zaten karbon yemiyomSelam 9.takimin azimli kızlarıTartıya son 1 kala bütün silahlarimi kusanmayi düşünüyorum bugün
Spora geldim sporumu yapıp eve gecicecem.Bugun protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum bana iyi gelirdi çünkü .Sizin planlar ne
Sabah gec kalinca bugun tartilamadimBugün sıfır karbonhidrat düşünüyorum malum yarın ak koyun kara koyun belli olacaksıkı bir rakibim var onu yeneceğim
Gecmis olsun cnmsagolun kızlar.
HoşbulduukkkAynı yaşta ve kiloda kardeşim var ona sordum şimdi sen misin bu diyehoşgeldin
Aynen inşallah ablamHosgeldin tatlim
2 hafta hem dinlenirsin hemde biraz kilo verirsin
sagol canım benımGecmis olsun canim insallah tez vakit iyilesir.
hosgeldın canım. Hemen 1 gun dıkkat etmekle 300 gr gıtmıs bıle. 2 hafta da hem tatıl tapat hemde kılo verırsın canım.Merhaba ablalarııııımmmmNaber nasılsınız naptınııızzzz
evet canım denız suyu falan aldım. Bu cocuklar insanı sersem edıyorlar.Canım kulağı akıyo ya kaşınıyodur dışı onu kaşıyodur kalemle içine sokmaz korkar o daburnunu aç bol bol söylemiştir zaten doktor. Burun tıkalı olunca çok zor geçiyo kulak
Sagol abla ınşGecmis olsun cnm
Antibiyotigi duzenli ver insallah cabuk geçer
Hoş geldin tatlımmmMerhaba ablalarııııımmmmNaber nasılsınız naptınııızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?