- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.421
Sabah tartildim izine ayrıldığım kiloma gelmis bulunmaktayımCuma listeye girip kasıp kavuracam buraları
Supersin dilek :)
bilmem mi bazen ev timarhane gibi oluyor büyük kizim yas aldikca daha uysal ama kücügüm beni timarhanelik edebilir :) hastaliktan sonra daha kötü oldu yapisik ikizler gibiyiz kucakta olcak ayri ve bagiriyor ama cildirmis derecesinde yere yatiyor almadigim zaman inanmazsin belki sinirden kolumu disledi sok oldum hic öyle huyu yoktu(
canim cocuk olunca böyle oluyor 1 yasindan sonra rahat edersin hayirlisiyla.
hep derim hamilelik ve cocuk dogurmak en kolayi zor olan büyütüp bakmasi.
babam anneme aglarken demis ne kadar dogru büyütüyoruz yavrularimizi sonra biri gelip alip gidiyor :) adam hala alisamadi bu duruma ki kac yillik evliyiz kizlarina cok düskün sanirim bende öyle olucamkonuda nerden nereye geldi :)))
cok güzel haber bu canim spor ruha bile nasil iyi geliyor yapabilsem daha mutlu olcam
oh masallah hadi bakalim insallah
Haklisin cnm gercekten buyutup bakmasi cok zor sonrada elin oglu veya elin kizi gelsin alsin ne kotu 1 durum ama doganin kanunu iste yapck bisi yok hayirli insanlarla karsilastirsin Allah hepimizij evlatlarini :) ay bu buzamandan sonra rahatlaran lafinada hic inanmiyorm artk hep bisi cikiyor 40indna sonra dediler gaz icin 3 ay sonra bekledm 6 ay sonra simdide dis sonrada sendromlar baslar yok yurudu kalkti dustu kafayi vurdu
afıyet olsun canım guzel olmus bence
afıyet olsun canım. Akşam ekmek tercıh etmesen daha ıyı olabılırdı
balık kızartma olmasa ıyıymıs canım. Gerısı guzel bence
guzel olmus bence afıyet olsun canım
afıyet olsun canım guzel bence. Lahmacun 1 taneymıs zaten salatayı daha bol yıyebılırdın canım.
afıyet olsun guzel menu olmus
afıyet olsun guzel olmus canım. Karnabahar mantı nasıl oluyor kı
tamam canım rahatladım sayenızde bıraz şu diş konusunda
22 de yedıgın bıskuvı ve leblebı olmamıs canım. Aksam ogununde gayet doluymus aslında.
ayyyyy abla ya ne ınsanlar var. Bogazında kalsın o para. Yaramasın ıns. Cok gecmıs olsun ablacım
cok az olmus abla. Daha fazla sıkma canını yemene ıcmene dıkkat et canım
gunu baya erken kapatmıssın canım.menun guzel bence
oyle oyle zengın gıbı gorunuyormuss demek. Hay allahım ne ınsanlar var
gecmiş olsun kv canım. Dıkkat etmeye basla bıyandan artık.
ev işş de bı nevı spor zaten bence
geçmiş olsun canım. Ama okula gıtmıssın ıns daha kotuleşmemissindir inş. Dıkkat et canım su ara geldımı bıtmek bılmıyo hastalık
ah ah uc tane cadı kız var. Buyukler aglamak gucenmek ıcın yer arıyor dıyebılırım.
canım bu zamana kadar gayet guzel verdın. Kalan ıkı kıloda gıdecek merk etme. Hepimiz zaman zaman bu duygulara kapılıyoruz. Vucudunu sasırtmayı dene. Kafana takmamaya calıs
olabılır canım haklısın. Benımde dunden berı kafam bıraz daha rahatladı artık.
harıka bı haber canım.
Sagol cnm motivasyon icin insallah gidicek biraz daha iyiyim suan oglumda ogleden sonra biraz duruldu sanki insallah hersey yoluna giricek o 2 kg da gidicek :)
Selamlar suraya modu dusmus bir anne bırakıyorum ben kendimi bu kadar sabırsız ve sınırlı biri olarak bilmezdim ve bu halimi hiç sevmedim ıcımden Baska bir Merve cıkıyor sanki boyle bir anne olmayı hayal etmemiştim hiç neyse gülsima da kusmaya basladi şimdi uyumadan once mamasını verdım bildiğin sabahtan beri butun yediklerini cıkarttı banyo yaptırıp uyuttum umarım anlık bıseydır
Canim ya cok gecmis olsun yavruya. Annelik konusunda herkez demis zaten ister istemez bazen sinirlenebiliyoruz ben bile yapiyorm ki benmki 6 aylik ne anlasin kuzum ama istemeden oluyor bagirdigmla kaliyorm uzerine bide vicdan yapip agliyorm bazen :/
Inşallah hasta değildir yavrucak. İnsanız en nihayetinde canım uykusuzluk, yorgunluk, bir bebeğin sorumluluğu zorlayabiliyor bazen.
75 canım dalgınlıktan unutmuşum yazmayı
Biz iki yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz şu sıralarZaten herşeye ağlıyor. Bir süre sonra neye ağladığını unutup susmayı da unutuyor
O kadar iyi anlıyorum ki sizi benimki iki senedir böyle. Hâlâ gece uykusu yok ne zaman geçecek bilmiyorum. Uykusuzluk çok etkiliyor insanı. İnşallah sizde kısa sürer bu huysuzluklar.
Hadi bakalım kolay gelsin
Insallah cnm seninkide yoluna girer insallah zor ya heleki ben uykuya cok duskunum
Allah hepimize kolaylik versin insallah
mide bagirsak gribimi oldun dicektim ama neyseki bugün daha iyiymişin cnm
pinar sakin ol kzum
Hem hastalık hem cocugun huysuzlugu yordu seni biraz
Büyüme evresindemi acaba, disle birlesince ondan da durmaz
Cuma icin yarin menunde ekmek meyve vs. Olmasa nasil olur cnm
Hatta yemegini oglen ye aksam yumurtali peynirli ekmeksiz bi kahvalti yap
Vucudun sasirmis olur
Sagolunn kizlar
İş yerinin ilk girisinde kilitli dolaplar kiralaniyor
Ben almamistim
Zaten son dk. Gidiyom bide orda zaman kaybetmiyim diye
Bizim calistihimiz yer ordan uzakta
Kantine giderken de oraya cikilmiyor
Bugun sefle konustum, boş kilitli yer olmadigini vs.
Kapak yapilacak banada
Oraya sadece ekmeginizi koyabilirsiniz diyor
O yuzden bisey yapmiylar
Dilek bi sürü tanimadigim kisi var cnm
Fabrikanin baska bolumlerinde calisanlarda var
Haklisin abla zor zaman ve tartida boyle olunca cok kotu oldm bugun kendmi zor tuttum listede olmasam dunyayi yerdim herhalde sinirime
Meyve olmasin abla bir deniyim, ekmek zaten yemegi dusunmuyordm bugunde yemedim ama aksam balik aliriz demistk firinda balik hafif oluyor genelde eksi getirir bana oyle deniycem bakalim