Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah tartildim izine ayrıldığım kiloma gelmis bulunmaktayımCuma listeye girip kasıp kavuracam buraları

Supersin dilek :)

Haklisin cnm gercekten buyutup bakmasi cok zor sonrada elin oglu veya elin kizi gelsin alsin ne kotu 1 durum ama doganin kanunu iste yapck bisi yok hayirli insanlarla karsilastirsin Allah hepimizij evlatlarini :) ay bu buzamandan sonra rahatlaran lafinada hic inanmiyorm artk hep bisi cikiyor 40indna sonra dediler gaz icin 3 ay sonra bekledm 6 ay sonra simdide dis sonrada sendromlar baslar yok yurudu kalkti dustu kafayi vurdu cok zor ya

Sagol cnm motivasyon icin insallah gidicek biraz daha iyiyim suan oglumda ogleden sonra biraz duruldu sanki insallah hersey yoluna giricek o 2 kg da gidicek :)

Canim ya cok gecmis olsun yavruya. Annelik konusunda herkez demis zaten ister istemez bazen sinirlenebiliyoruz ben bile yapiyorm ki benmki 6 aylik ne anlasin kuzum ama istemeden oluyor bagirdigmla kaliyorm uzerine bide vicdan yapip agliyorm bazen :/

Insallah cnm seninkide yoluna girer insallah zor ya heleki ben uykuya cok duskunum
Allah hepimize kolaylik versin insallah

Haklisin abla zor zaman ve tartida boyle olunca cok kotu oldm bugun kendmi zor tuttum listede olmasam dunyayi yerdim herhalde sinirime

Meyve olmasin abla bir deniyim, ekmek zaten yemegi dusunmuyordm bugunde yemedim ama aksam balik aliriz demistk firinda balik hafif oluyor genelde eksi getirir bana oyle deniycem bakalim

Güzel afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel

İnşallah tırmalamamıştır ben her gün tartılmıyorum abla az gittiğinde veya hiç gitmediğinde veya artı görmek beni olumsuz etkiliyor nasılsa bi halt olmuyor diyip ölümüne yiyorum
Sabredebiliyosan güzel tabi :))
Ben arti geldiysem sonraki gunlerimi ona göre ayarliyorum
Eksiysem daha da azimleniyom :))

Meyve olmasin abla bir deniyim, ekmek zaten yemegi dusunmuyordm bugunde yemedim ama aksam balik aliriz demistk firinda balik hafif oluyor genelde eksi getirir bana oyle deniycem bakalim
Wc icin sabah ac karna 1 kş saf zeytinyagi ic cnm üstüne sicak su

Ödem icin
Kirmizi elmayi cubuk tarcinla 1 lt suda 5 dk kaynatip sonra birsz limon sikabilirsin
Bunu mervede emzirirken yapiyodu
L4L4

Wc icin sabah ac karna 1 kş saf zeytinyagi ic cnm üstüne sicak su

Ödem icin
Kirmizi elmayi cubuk tarcinla 1 lt suda 5 dk kaynatip sonra birsz limon sikabilirsin
Bunu mervede emzirirken yapiyodu
L4L4
Elmalı tarçınlı çayı yarın yapaym hem severimde tarçın
Wc olayı bugün çözüldü çok şükür dün içmiştim z.yağı

bende Cok seviyorum tv karsisinda abur cuburu Ama herzaman olmuyor yoksa kiloyla ugrasiriz devamli
Burda nefsiyle zor mücadele eden siskolar oldugu icin en iyisi hic cıss isimlerini anmiyalim
ciss degilki abla cay bu Hemde yag yakici 1.5 litre ictim
öyle canim hep baska evreler oluyor Allah saglik versin gerisi gecer gider
Kizlar kendi deneyimimi soyleyim size
Herkesde ayni etki edermi bilmiyorum tabi
Bugun yemekten hemen sonra suda eriyen magnezyum ictim
10 dk sonra wc ye zor yetistim :)) sonrasinda da cir cir

Jasminium84
Kuasar
Nerden aldin abla? Dm Rossmann oralarda vardir herhalde

Bezi ilaclarin icerikleri ayni oluyor belki buda öyle biseydir

Dun gece gece niye lokum yidin :))
inşallah öyledir gece atıcam artık bakalım nasıl olucak :) dün türk kahvesi içelim diye tutturdular ben sade içiyorum büyük bardakta zehir gibiydi :) kahveden herhalde bende yanındaki lokumu yuttum ağzım tatlandı ohh ohh :)

Jasminium84
Kuasar
Hadi ya abla, ben de sitrat formunu kullanıyorum ama pek bi etkisini göremedim henüz

Ohh ohhh agzin tatlanmis da :))
O saate lokum gidip gobegine basenine yapisti

Hadi ya abla, ben de sitrat formunu kullanıyorum ama pek bi etkisini göremedim henüz
Ben genelde akşam iciyodum cnm biraz da tokluk versin diye
Bugun ilk defa hemen yemek sonrasi ictim
Kac defa wc ye gittim hatirlamiyom

Hadi alisma doneminde bisey demiyoz :))
Ama yemek sonrasi bisey yok nolamazzz :))

Valla dunku menü, düne gore arti getirmiş
Çok değildi yediğin abla ya bence geç yediğinden olmuştur

Jasminium84
Kuasar

Sabredebiliyosan güzel tabi :))
Ben arti geldiysem sonraki gunlerimi ona göre ayarliyorum
Eksiysem daha da azimleniyom :))
Zorunlu tartılmalar olmasa ayda bir bile tartılabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…