- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.521
Hepsi ayri ayri degil :))Hmm öyle mi diyosun bi bakiim ben de
Ben benim hirsiza calisiyom zatenBi daha mı gelicez dünyaya biz yemezsek hırsızlar yiyor
Bir cinnet her şeyi çözerKızlar hala çok hastayım
kaç gündür birşey yiyemiyordum zaten midem boştu,
bugün sabah safra sıvısını da kustum
halsiz halsiz yatıyorum, okula da gitmedim
______
Canımı sıkan bir mevzu var
Yine eşim
Yarın okulunda karneyi dağıtır dağıtmaz, oradan öte memleketine gidecekmiş.
"Çocuklar karne almaya nasıl gidecek" diyorum.
"Sen götürürsün çocukları" diyor.
Kaç gündür nasıl hasta olduğumu gördüğü halde, nasıl böyle diyor hayretteyim.
İnsan "eşim iyileşene kadar kalayım, sonra giderim" diye düşünmez mi ya...
Yurtta kalan öğrencilerin karneyi alır almaz köyüne gitmesi gibi, nedir bu ya...
Gerçekten çok yoruldum bu adamdan...
Birde bana diyorki "sakın bana 1 gün daha kal deme, çıldırırım"...
Hasta olduğumu ve gittiğinde sadece ben değil 3 çocuğunun rezil olacağını nasıl böyle davranıyor
Bi akıl verin bana.
Kör şeytan diyorki; tüm eşyalarını koy bavula, bavulu ver eline, bir daha gelmesin...
Daha güzel bir planım var, gidip hastaneye yatış yapacamBir cinnet her şeyi çözer
Vaaay gralsınDaha güzel bir planım var, gidip hastaneye yatış yapacam
Cüzdanı boşalt ulaşılabilir noktaya koy ve içine not yaz " kim olduğunu biliyorum paramı geri vermezsen seni ifşaa ederim "Ben benim hirsiza calisiyom zaten
Cogu polanyli ruslar almanca bilmiyokiCüzdanı boşalt ulaşılabilir noktaya koy ve içine not yaz " kim olduğunu biliyorum paramı geri vermezsen seni ifşaa ederim "
Gitme demişti ama gitmek zorunda olduğumu oda biliyordu, bu hafta evrak prosedür işi çok, gitmek zorundaydım...Dün sen işe gidince acaba iyilesti diyemi düşündü tatlim
Duygu sömürüsü yapsan işe yaramiyormu
Sana ve çocuklara düşkün oldugunu tahmin ediyorum ama bu konuda sen bile yola getiremediysen bilemedim
Annesini gitsin görsün ama 2 gün sonra gitse dunyanin sonu degilya
Canını sıkma abla benimki de öyle 20 gün yıllık izni var 20 günün tek saniyesini ailesinden ayrı geçirmiyoruz ve beni de yanında sürüklüyor yok çocuğu özlüyorlarmış bizi düşünen kimKızlar hala çok hastayım
______
Yine eşim
Yurtta kalan öğrencilerin karneyi alır almaz köyüne gitmesi gibi, nedir bu ya...
Hasta olduğumu ve gittiğinde sadece ben değil 3 çocuğunun rezil olacağını nasıl böyle davranıyor
Bi akıl verin bana.
Kör şeytan diyorki; tüm eşyalarını koy bavula, bavulu ver eline, bir daha gelmesin...
Hep böyle canımYazın da böyleydi değil mi eşin hayat önceliğini eşine çocuklarına değil de annesine vermesinin nedeni ne olabilir acaba?
Sorumluluktan mı kaçıyor? Annesi mi hasta yaşlı bakıma muhtaç? Annesi köyde vs de köyünü memleketini eski yaşadığı yeri mi özlüyor orada huzur bulmak için her fırsatta kaçıyor?
Senin ailen nerde cnmCanını sıkma abla benimki de öyle 20 gün yıllık izni var 20 günün tek saniyesini ailesinden ayrı geçirmiyoruz ve beni de yanında sürüklüyor yok çocuğu özlüyorlarmış bizi düşünen kim
Canım ayakta duramıyorum ki, yatıyorum, canımı dişime takıp kalakabilsem iyileşti derdi belki, bunun ki tamamen vicdansızlıksen o kadar güçlü ve kendine yeten bi kadınsın ki, eminim şu anda da ayakta durmaya çalışıyorsundur dolayısıyla eşin de iyi olduğunu düşünerek böyle bi karar aldı bence eşini al karşına sakince konuş, durumunu ve giderse bi başına idare edemeyeceğini anlat
belki düşünemedi o yüzden, sen anlatınca biiki gün en azından erteler gitmeyi belki
Benimkiler Iğdır’da ben öğretmenim iki ay tatil ve 15 tatilde gidiyorum giderken bizi bırakıyor Cuma günü pazar dönüyor kalıyorum ben bi iki hafta sonra almaya geliyor beyefendi memur 20 günlük yıllık izni var 20si de İzmir’de onun ailesinin yanındaSenin ailen nerde cnm
O günlerden geçtim canım, şu anki durumuma şükürler olsun.Canını sıkma abla benimki de öyle 20 gün yıllık izni var 20 günün tek saniyesini ailesinden ayrı geçirmiyoruz ve beni de yanında sürüklüyor yok çocuğu özlüyorlarmış bizi düşünen kim
hay Allahım bilemedim ki canım aa yani sen bu haldeyken bırakıp gitmesi değişik geldiCanım ayakta duramıyorum ki, yatıyorum, canımı dişime takıp kalakabilsem iyileşti derdi belki, bunun ki tamamen vicdansızlık
Aslında bu hafta döneyim diyodum ama annemlere gidicem yarın. Pazar geceye kadar ordayiz. Mutlaka yasaklı şeyler gelecek önüne. Annem de her seferinde kimse bana gelirken diyet yapıp gelmesin diyo. Benim de işime geliyo tabi bahane oluyoGunaydin cnm eh isteee bakalm yarina ne olucaksen ne durumdasin nezaman listeye donuceksin
Ooo çok iyi. Saf protein günü benim vücudumu da çok etkiliyor. Çok faydasını görüyorum. Rakiben zor gerçekten kolay gelsinBugün sıfır karbonhidrat düşünüyorum malum yarın ak koyun kara koyun belli olacaksıkı bir rakibim var onu yeneceğim
Abla çok şükür 2 haftadır ilk defa dün gece rahat uyudum. Ben hayatımda hiç böyle hasta olmamıştım cok illet bişey.Sen nasilsin cnm hastalik hafifledimi
Tartidan haberim yok inşallah iyidir
Eşimin de saçları çok dökülüyor o da çok dertli. Bir sürü yağ bakım kürü falan aldım ama etki etmedi ona. Aslında bu tarz vitamin destekleri daha mantıklı olayı içten çözer en azından.Kizlar benim nerdeyse 1 senedir saclarim cok asiri dokuluyodu
Oksijenli toprak+biotin+cinko olan bi takviye aliyom 1 aydir falan
Gecen gün gelin sacimi boyarken farketti yeni saclar geliyor dedi :))
Bi baktim gercekten öyle diken diken olmuslar cikiyor saçciklarim
Kiyamam canım benimKızlar hala çok hastayım
______
Yine eşim
Bi akıl verin bana.
Kv ihtimali benim de aklıma geldihay Allahım bilemedim ki canım aa yani sen bu haldeyken bırakıp gitmesi değişik geldi
acaba annesi mi çok darlıyor gel de gel diye
Genel duruşum öyle, güçlü, kuvvetli, tuttuğunu koparan...Kiyamam canım benim ❤
Acaba çok mu güçlü duruyosun? Belki de ona ihtiyacın oldugunu farketmedi yine idare edersin diye düşünüyo olabilir. Hastalık insanı daha da duygusal yapiyo. Baktin ki kararlı net bi şekilde ifade et durumu ve tavrını koy bence
beklentiyi cok yukseltmeyin cnmçok şükür 2 haftadır ilk defa dün gece rahat uyudum. Ben hayatımda hiç böyle hasta olmamıştım cok illet bişey.
Tartışan haberim yok diyosun ama yarın sasirticaksin yine hepimizi
Erkeklerde genetik te cok etkili oluyor cnmEşimin de saçları çok dökülüyor o da çok dertli. Bir sürü yağ bakım kürü falan aldım ama etki etmedi ona. Aslında bu tarz vitamin destekleri daha mantıklı olayı içten çözer en azından.
Sen yaparsin dediğinde sen ne dedinGitme demişti ama gitmek zorunda olduğumu oda biliyordu, bu hafta evrak prosedür işi çok, gitmek zorundaydım...
Henüz duygu sömürüsüne geçmedim.
Bizim alışveriş günümüz Cumartesi, evde birşey kalmadı, ben bu halde çıkamam, Cumartesi alışverişi yapmadan gitme dedim, sen yaparsın diyor
1 hafta kalıp gelecem diyor, 3 gün geç git, istediğin kadar kal diyorum, kabul etmiyor...
Sebepsiz, mantıksız kuru bir inat işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?