Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir cinnet her şeyi çözer

Gitme demişti ama gitmek zorunda olduğumu oda biliyordu, bu hafta evrak prosedür işi çok, gitmek zorundaydım...
Henüz duygu sömürüsüne geçmedim.
Bizim alışveriş günümüz Cumartesi, evde birşey kalmadı, ben bu halde çıkamam, Cumartesi alışverişi yapmadan gitme dedim, sen yaparsın diyor
1 hafta kalıp gelecem diyor, 3 gün geç git, istediğin kadar kal diyorum, kabul etmiyor...
Sebepsiz, mantıksız kuru bir inat işte..

Canını sıkma abla benimki de öyle 20 gün yıllık izni var 20 günün tek saniyesini ailesinden ayrı geçirmiyoruz ve beni de yanında sürüklüyor yok çocuğu özlüyorlarmış bizi düşünen kim

Eklentiler

• BAFB611C-FA7A-4659-A5C7-A8E540A7CCE5.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 21
Hep böyle canım
Tek çocuk, üzerindeki baskı çok fazla
Bakıma muhtaç değiller ama oğullarının evlendiğini kabullenemediler 15 yıl olmasına rağmen.
Birde memleket takıntısı var tabi..

Canım ayakta duramıyorum ki, yatıyorum, canımı dişime takıp kalakabilsem iyileşti derdi belki, bunun ki tamamen vicdansızlık

Senin ailen nerde cnm
Benimkiler Iğdır’da ben öğretmenim iki ay tatil ve 15 tatilde gidiyorum giderken bizi bırakıyor Cuma günü pazar dönüyor kalıyorum ben bi iki hafta sonra almaya geliyor beyefendi memur 20 günlük yıllık izni var 20si de İzmir’de onun ailesinin yanında

O günlerden geçtim canım, şu anki durumuma şükürler olsun.

Canım ayakta duramıyorum ki, yatıyorum, canımı dişime takıp kalakabilsem iyileşti derdi belki, bunun ki tamamen vicdansızlık
hay Allahım bilemedim ki canım aa yani sen bu haldeyken bırakıp gitmesi değişik geldi
acaba annesi mi çok darlıyor gel de gel diye

Gunaydin cnm eh isteee bakalm yarina ne olucak sen ne durumdasin nezaman listeye donuceksin
Aslında bu hafta döneyim diyodum ama annemlere gidicem yarın. Pazar geceye kadar ordayiz. Mutlaka yasaklı şeyler gelecek önüne. Annem de her seferinde kimse bana gelirken diyet yapıp gelmesin diyo. Benim de işime geliyo tabi bahane oluyo O yüzden bi dahaki hafta dönerim listeye.
Bugün sıfır karbonhidrat düşünüyorum malum yarın ak koyun kara koyun belli olacak sıkı bir rakibim var onu yeneceğim
Ooo çok iyi. Saf protein günü benim vücudumu da çok etkiliyor. Çok faydasını görüyorum. Rakiben zor gerçekten kolay gelsin
Sen nasilsin cnm hastalik hafifledimi

Tartidan haberim yok inşallah iyidir
Abla çok şükür 2 haftadır ilk defa dün gece rahat uyudum. Ben hayatımda hiç böyle hasta olmamıştım cok illet bişey.
Tartışan haberim yok diyosun ama yarın sasirticaksin yine hepimizi
Eşimin de saçları çok dökülüyor o da çok dertli. Bir sürü yağ bakım kürü falan aldım ama etki etmedi ona. Aslında bu tarz vitamin destekleri daha mantıklı olayı içten çözer en azından.
Kiyamam canım benim
Acaba çok mu güçlü duruyosun? Belki de ona ihtiyacın oldugunu farketmedi yine idare edersin diye düşünüyo olabilir. Hastalık insanı daha da duygusal yapiyo. Baktin ki kararlı net bi şekilde ifade et durumu ve tavrını koy bence

Genel duruşum öyle, güçlü, kuvvetli, tuttuğunu koparan...
Sanırım ben bu yüzden bu adamdan şefkat merhamet göremiyorum

çok şükür 2 haftadır ilk defa dün gece rahat uyudum. Ben hayatımda hiç böyle hasta olmamıştım cok illet bişey.
Tartışan haberim yok diyosun ama yarın sasirticaksin yine hepimizi
beklentiyi cok yukseltmeyin cnm
Eksi olur ama normal düzeyde :))
Erkeklerde genetik te cok etkili oluyor cnm
Benim oglanlarinda dökülüyor, babasina çekmişler :))

Sen yaparsin dediğinde sen ne dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…