- 30 Temmuz 2019
- 259
- 1.303
- 63
- 27
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.561
Ehehehee teşekkür ederim inşallahHersey yavas yavas yoluna giriyor demekki cnm ama beslenme en onemlisi onuda duzekltirsin sen eminim :)
Hosgeldin cnm istedikten sonra verirsin 2 hafta uzun bir sure hem daha cok gencsin senin meto canavardir smdi :)
Ayy sabah alintiladm cvp verene aksam oldu afiyet olsun abla
Aa ne guzel cok sevindm gelsin yeni saclarr :) benimde dogum sonrasi oldu oyle bi dokuluyordu ki hatta bazi yerler acildiydi kel kalicam sandiydim sonradan cikmaxa basladi
Cok iyi anliyorm seni cok zor bir durum ve eşin gercekten cok anlayissiz davraniyor ne diycegmi bilemedim Allah kolaylik, güc kuvvet versin sana inşallah nirancim
Ayy sorma aynen hepside var cnm uykusuzluk istahsizlik bugun bi nebze daha iyidi yavas yavas duzelir umarm ama aksam delirdk gene az once yikadk uykusu var uykuya direniyor resmen smdi bayildi baklm az sonra aglar gerci bi cay keyfi yaplm diyor esim ama benmki yalan olur gbi :)
İnşallah ablammmcok sükür canim
vahim olabilir canim
hosgeldin canim ins bu defa hedefe ulasirsin
tekrardan gecmis olsun canim.
Anne ve babasina baya bi düskün belliki ama öncelik herzaman es ve cocuklar olmali Birde Karne günüymüs yanlarinda olmasi gerekir Birde hastasin Hic dogru bir davranis degil.
Oturup güzelce insallah halledebilirsiniz.
A.selam gecmis olsun canim.
Tmm ablammYok bebeğim öyle arada bı kapı üstüne zıplamak yeterli değil, @eceboce annene söyle, size koridor yada kapı barfiksi alsın, sallanın..
Kapı ve duvarlarda deforme olmuyor.
MENUM:
8:30 1 bardak süt 4 yk yulaf 3ceviz, 5 badem
10:00 1 rafadan yumurta( oglum icindi yemedi), 1, 5 kk peynir
13:00 1 turk kahvesi
12:00 1 kase tarcınlı yogurt
14:30 1 fincan sütlü kahve, 10 fındık
17:00 15 kadar fırında hamsi ve Salata
3 lt Su
Rezene cayı
12.40: barbunya yemeği (5 kaşık) + yoğurt + 4 kaşık pilav
18.25: şehriye çorbası+ salata + yoğurt + haşlanmış tavuk butu 2 tane
spor : leslie 15 *3 : 45p
07:30
Bir haşlanmış yumurta
Biraz süzme peynir
10:00
Filtre kahve
12:30
Tas kebabının sadece etleri ( haşlanmış et olarak farz edebilirim) maksimum 4 kaşık vardır
Ayran (175ml)
18:30
1 tabak az yağda kavrulmuş pırasa
1 kaşık yoğurt
Su:3 litre
Spor: 50 dakika yürüyüş 50 puan
@Dream00
Canım bende pide yok ki yaklaşık 20 gündür unlu mamülleri çıkardım sayılır hayatımdan herhalde U Umudumbitmedi_ nin menüsüyle karıştırdınPide hariç güzel
Pideyi ben yedim.mecburiyetten.Güzel afiyet olsun canım
Fena değil afiyet olsun
Pide hariç güzel
Çok iyi olur kuzum ya. Saçları baya dökülüyor.Benim eczacı bacım eşine bir kür yaptı, eniştenin saçı çıkmaya başladı canım, öğreniyim istersen içeriğini, yaptırırsın oradan bir eczacıya
Canım ilaçlarını kullanmayı birakma, vucut iyice anlayana kadar.Kızlar ya ben yine kötüleşmeye başladım ya ne güzel iki gündür iyiydim
Vücudum kırılıyor resmen
Offff yaa ne menem bişeymiş ayyy
Gülsüm yarın saat 2 ye kadar bildirim yaparsın ama di mi?İyi akşamlar kızlar telefonum bozuldu eşimin telefonundan giriyorum ayan pazar günü Alıcaz o zamana kadar maalesef yokum bilginiz olsunHandandandan
Canım cenazeymis orada ne yapabilirdin ki. Menünu gormedim ama 1 lahmacun zaten ana öğünde yenebiliyor. Perşembe olmasa iyiydi tabiPideyi ben yedim.mecburiyetten.
Öğlen bi taziyeye gittik köy gibi bi yere.
Lahmacun yaptirmislar.yaninda hicbisey yoktu.
Ne ayran ne yesillik nede bi salata.unutmuslar.bi su verdiler.bende sabah az yediydim.epey aciktim.oglana yedirirken bende yedim.kenarlarini yemedim.
Yedikten sonra pisman oldum.az evvel feldik eve.yemeseydim ac kalacaktim.bu saatte de yesem kötü.keske evden bisey gotürseydim ama iste cenaze evinde de gotürdügümü yiyemem herkesin icinde.
Bende menuye bakiyom pide yokCanım bende pide yok ki yaklaşık 20 gündür unlu mamülleri çıkardım sayılır hayatımdan herhalde U Umudumbitmedi_ nin menüsüyle karıştırdın
Yarin bildirimi unutma lutfen cnm geçe kalmasin yoksa ekliyemeyizİyi akşamlar kızlar telefonum bozuldu eşimin telefonundan giriyorum ayan pazar günü Alıcaz o zamana kadar maalesef yokum bilginiz olsunHandandandan
Ben listede değilim ama tartı için çok heyecanliyim ablaSlmmmm millettt
Ne o acliktan uyudumu herkes
Cuma heyecani varmi
Kuzum dinlenmedigin için tekrarliyorKızlar ya ben yine kötüleşmeye başladım ya ne güzel iki gündür iyiydim
Vücudum kırılıyor resmen
Offff yaa ne menem bişeymiş ayyy
Ne guzel tatlimBen listede değilim ama tartı için çok heyecanliyim abla
Maydanoz - zencefil-limondan yaptığım ödem suyumu içiyorum
artik cuzdani evde birakiyomcok gecmıs olsjn cok uzuldum valla emegının baskası tarafından gasp edilmiş olması sınır bozucu. Fazlası çıksın diyecem ama çalan kısı nın pek umrunda olmaz sanırımdaha dikkatli olursun artık ablacım bu son olsun ınsallah
kimke dumduma cnm kocaman fabrikazaman neden kamera var abla madem ilgilenmiyorlar. Cok basit dgerlı esyalaırnı koyma diyıp gecmek inceleme yapılıp hırsızın orda çalıştırılmaması gerek
en basta bütün işlere atlamiyarak tatlim :)))Nasıl değiştirebilirim, bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var
Bu kadar stresin arasinda neşeni kaybetmemen en guzeli cnm :))Hellööö mellööö kızlar nabersiniz
Oğlan hasta kız hasta kız hasta oğlan hasta gece 4 de uyudum herüfle çatıştım oğlanla boğuştum kızla tepiştim kendimle çeliştim anama dert yansam aman biz nasıl büyüttük kv arasam aman hepsi unutuluyor teyyy teyyyy
Hunimi taktım bekliyorum
Sogan corbasini nasil yapıyorsun cnm ben hic denemedimİyi akşamlar kızlar❣
Bugünün favorisi benim için soğan çorbası vallahi acayip seviyorum hatta yarın yine yapabilirim kızımda çok seviyor tartı sabah tartıldım bklm yarına sürpriz çıkacak mı yarın sabah doktor kontrolüm var bklm ne diyecek gelişimi güzeldir insAllah miniğimin sizler nasılsınız yarın ki tartıda kimler ağzımızı açık bırakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?