- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.541
Yapamayacağımi söyledim, hastayım dedim, bebeği kızlara bırakıp saatlerce alışveriş yapamam dedim, sen istersen tekeden teleme çalarsın diyorSen yaparsin dediğinde sen ne dedin
Benim eczacı bacım eşine bir kür yaptı, eniştenin saçı çıkmaya başladı canım, öğreniyim istersen içeriğini, yaptırırsın oradan bir eczacıyaEşimin de saçları çok dökülüyor o da çok dertli. Bir sürü yağ bakım kürü falan aldım ama etki etmedi ona. Aslında bu tarz vitamin destekleri daha mantıklı olayı içten çözer en azından.
O zaman " sen istiyor duj verecek 100 dolar "Cogu polanyli ruslar almanca bilmiyoki
Çok becerikli maharetlisin elinden ne uçan ne kaçan kurtulur böyle kadınların kocaları naa böyle oluyor işteYapamayacağımi söyledim, hastayım dedim, bebeği kızlara bırakıp saatlerce alışveriş yapamam dedim, sen istersen tekeden teleme çalarsın diyor
Çocuklarda "görmüyor musun annem hasta" dediler üstelik
Her halükarda senin her işin altindan kalkicagini düşündüğü icin...Yapamayacağımi söyledim, hastayım dedim, bebeği kızlara bırakıp saatlerce alışveriş yapamam dedim, sen istersen tekeden teleme çalarsın diyor
Çocuklarda "görmüyor musun annem hasta" dediler üstelik
Evrak işlerim çok şu sıralar bilgisayarla uğraşıyorum hep ondandır belli. Düzenli uyku zaten yok.inanma öyle şeylere kuzum, ekrana çok bakıyorsan o yapar
ben bi diziye dadandım
geceleri kızları uyutup saatlerce onları izledim kaç gündür muhtemelen o yaptı bana
geceleri de güzel uyuyup dinlenemediğim bi de üstüne ekrana o kadar bakmak yordu gözlerimi bence
sende de böyle bie olabilir
Geçmiş olsun canım.sagolun kızlar.
Cok ıltahplı dedı kulak zarı gorunmuyor dedı.
Abtıbıyotık surup agrı kesıcı falan verdı.
Buyuklerın kulagında boyle bır akıntı hıc gormemıstım ben o yuzde korktum azcık. Kukagına kalem sokuyodu falan dedı ablası bıde benım aklımı benden aldı ıyıce. Sukur oyle bısey yokmus bısey soksa kulak zarı zarar gorse kanama olur dedı doktor. Eve yenı geldım cayımı koydum. Kahvaltı yapacagım ınş. Sonra saat 2 de kızın okulda toplantısı var ona gıdecegım.
Arada böyle cok yavasliyor cnmSelam hatunlar dun aksam sitede krız mı vardı ya sayfalar ilerlemedı alıntılama yapamadım
Kız minik patates hoşgeldin
Yaza düğün müğün yok mu seni gaza getirecek
Ablacım boyum 1.62 mHoşgeldin canım
Boyun kaç cm, tam boy atma zamanındasın, evde barfiks varsa sallanmayı denesene canım, fazla kiloların boya dönüşsün.
Yanı bir kaç noktada daha kanserli hucre varmış. Biraz once konuştum normal demiş dr. Atomun etki etmesini bekleyeceğiz demiş.
Konuştuk ama hep.kavga ettik. Canım.
Amin inşallah.
Insallha canım.teşekkür ederim.
Amin canım teşekkür ederim. Evet gerçekten sanal ailem oldunuz
Geçmiş olsun ablacığım. Eşin almaya gelebilir mi?
Geçmiş olsun tatlım ya... kıyamam dua oku nazarlar gits
ankara buluşması mi var kızlar
aminnn amin canım çok.tesekkur ederim.
Geçsin gitsin hepsi inşallah
Bende yenimahalledyim canım komşu çıktık
Inşallah canım. Ilaç kullanmadan başlamıştı canım. Sebebi nedir ben
Çok güzel ve heyecanlısuper olur canım ben gelirim.
ben batıkentte oturuyorum komsum Yenimahalle nın neresindesınAyy Allah beterinden saklasın canm geçmiş olsun
o zaman sen mi basaksın Poni cim esın basak degılse yırttınYok canm balık
Teşekkürler canımhepinize çok geçmiş olsun canım
Evet canım art arda olunca hiç yaramıyor herşeyim aksıyor sinirler tavan oluyor
Söylediği doğrumu bilmiyorum ama bende katılmıyorum kahvaltı etmeyince hiç doymuyorum çünkü
bol bol okurum canjm ama olacağı varmısYok kız ne yeni evlisi 7 yılimiz oldu bizim ❤
Oyyy çok şükür kuzum ya rahatladın sonunda
Canin sıkıldıkça yaz buraya tatlım. Sen bizim için degerlisin, buradaki kimsenin senin sorunlarından sikilacagini zannetmiyorum.Eşine de biraz zaman ver hastalik psikolojisini atlatabilmesi için. Desen de eşin de bi an önce sağlıklarına kavuşurlar inşallah
Canım hiç ihmal etmeden hastaneye git. Bu salgın evde kendi yöntemlerinle geçmiyor gittikce artiyo rahatsizlik. Araba kullanmayı bilen bi arkadaşından Rica etsen ya da eşin gelup alsa seni?
O benimmmm. Kahvaltı enn sevdiğim öğün ❤❤ Ne demek yasaklamak kahrolurum
Hepsi ustuste gelmiş canım yaa. Sıcak bişeyler iç boğazın rahatlasin. Nazar konusunda da haklı olabilirsin nazar ayetlerini oku evde sesli.
Çok sevindim Poni halletmenize ❤❤
Diyet kurabiye yaptır ya da akşam yemeğini hazirlasin bu fırsatı kaçırma
saol canım. Bogazım nihayet bugun ıyı. Bu araca arac kullanma konusu inan cok onemli bne yıllardır hıc bir ısım ıcın esimı beklemem araba altımda her işimi hallederim. Doguma ıkı gun kalasıya kadar kullanmıstım arac. Uzun yola cıkınca da cok kullanırım esim gece uykusuna yatar ben gecerim direksiyon aguzel bir gece gecırdıgınıze cok sevindim
amin canım
bence sık tartışmaktan vazgec
hosbulduk canım
valla kuzum kan testi ve ınfluenza testi yaptı kan degerlerı normal cıktı tek tuk seylerde cok hafif yykseklık var ınfluenza da negatif cıktı ama kandaki bİ kac deger yuksek olunca ınfluenza ihtimaline karsı ilac verdı
ınfluenza olma ihtimali var dedi testler temiz cıkmasına ragmen tedbir amacı ilac verdı canım
Rabbım tez zamanda feraha erdirsin ınsallah canım
gecmıs olsun canım su araba kullanma olayına bende alısamadım henuz otobana cıktıgımda acayip stres oluyorum ve kasılıyorum resmen umarım zamanla gecer bu diye umut ediyorum
Rabbım beterinden korusun ufaklıga gecmıs olsun canım bugun isler benimde kaldı sanalda gecmıs olsun canim hemen sıcak seylerle yumusat bogazını
tesekkur ederım canım
Kız adamı az daha hastanelik edıcektın desene
cok Teşekkürler canım sukur cok ıyıyız. Suan sıkıntılı bı surecte sın inan hepsi gecıyor bu minikler dıs evde sinde cok huysuz oluyor ne uyudugunu bilirsin ne yedıgı nı ıstahsız da olur benım kızlar aynen bu sekıldeMasallah baya sey vermissin insallah severek yer cnm benmki bu ara istahsiz sadece emmek istiyor
Ah ne guzel darisi bize kacgundur kotu uyuyuyoruz erkenden uyaniyoruz
Insallah canim ya
Masallah hep boyle guzel muhabbetleriniz olsun insallah canim Allah bozmasin. Minik tartismalar evliligin tuzu biberi zaten :)
Sen en azindan oluyorsn kiz ben hala olamadm ya
Masallah ya gozumde canlandi cok tatlu :)
Sagol cnm insallah aminnn
Cok gecmis olsun nirancim balli zencefil limon cayi yap insallah iyi gelir
Cok gecmis olsn cnm smdi nasil iyimi
Ohhh sevindim kuzum bidaha tartismazsiniz umarimm
abla cok gecmıs olsjn cok uzuldum valla emegının baskası tarafından gasp edilmiş olması sınır bozucu. Fazlası çıksın diyecem ama çalan kısı nın pek umrunda olmaz sanırımIyi aksamlar kizlar
Bende yenice bitki cayimi aldim oturdum telin başına
Bugün cok moralim bozuldu
İş yerinde cantalarin konuldugu regaller var
Kilitli regal kalmamis benimki acik regaldeydi
Regale bi karton koydum icine once cantayi üstüne ceketimi koyuyodum
Gecen hafta biri cantamdaki cuzdandan 20 euro almis
O günden beri cuzdani arabada birakiyodum
Bugun unutmusum
Cantayi koyarken farkettim
15 euro vardi, cuzdanin bi yerine sakladim
Bugün işten donerken biseyler alacaktim, bi baktim o da gitmiş
Enayi gibi hissettim, kendime cok kizdim
Bide hic bilmedigin birinin cuzdani karistirmasinami yanarsin
Moralim bozuk olunca eve geldigimde tek kahve ictim zaten uzun calismistim
Esime bi corba yaptim alisverise gittim
Yemegide eve gelince yedim
Yani baya gec oldu
Menumun tek öğün olmasinin sebebi bu
Evde hic kuruyemis falanda kalmadiydi
Bugun aldim
o zaman neden kamera var abla madem ilgilenmiyorlar. Cok basit dgerlı esyalaırnı koyma diyıp gecmek inceleme yapılıp hırsızın orda çalıştırılmaması gerekSagol cnm
Kamera varda kim ilgilenecek
Gecen hafta soyledim
Degerli esyanizi oraya koymayin dediler
Onceden milletin ekmegini bile calmislar
aha bı komsu daha abımlerde keçiörende oturuyor benımne dedi doktor Merve nesi varmış yavrunun
Kendine uygun yemekler yap gitsin:)
oh sefan olsun dinlenmişsin iyce:)
Rabbim tez zamanda şifa versin arkadasim .Zorlu bı surec Rabbim hem senin hem eşinin yardımcısi olsun..
sabah yapmazsam bidaha yapamıyorum ben
hele ayakta iken yere oturmak isteyince ödü kopuyo popoyo acitacam diye
bebekten bebeğe değişir dış cikarma bence evham yapma canim
Fena hasta olmuşsun kaptanım çok geçmiş olsun .Hemen hastaneye gidip bı iğne vurdursan daha çabuk toplarsın aslında
Yani ben Ramazan da kahvaltı yapmadığım için özelliklede çay icmedigim için bir türlü ayilamam sabahları
Yavrum benim nazarami geldiki annesi oku bol bol ..
Bende keciorende oturuyum yakınmışiz
Aferin enişteyeNiye kizdirdir seni poni kaçırmışım ben
Balım ek gidays gectinizmi .Az geldi miktarlar sütünü etkilemiyor mu
bende special k yerdim ilk bu aleme girdiğimde takımdaki kızlar yeme sekerli faydası olmaz diye çok söylerlerdi.Sonra yulaf ezmesi ile tanıştım içine birazcık kuruyemiş kuru uzumle tatlandırın yiyorum tavsiye ederim çok güzel çok tok tutan bir besin bence
Yaa canım gecmıs olsun ınsallani bugun daha iyisindir ustunden bir gun gecmıs bu yazdıklarının ustune. Onca hastalık ustune esinin azarı pek olmamıs hastayken bana laf edildiğinde bile tahammul edemem yaw zaten hastasın karsındaknı dusunuyorsan onun ıcın daha faydalı seyler yapabilirsin meselaKızlar eşim geldi aldı, bir sürü de azarladı, "hastasın ben sana gitme dedim" diye, söz dinlemiyormuşum, bende keyfimden gittim sanki, eksiklikler vardı notlarda, mecburdum.
Sadece boğaz enfeksiyonu değil, birde bulantı kusma, ishal eklendi, hiç iyi değilim hiç.
Nasıl değiştirebilirim, bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım varHer halükarda senin her işin altindan kalkicagini düşündüğü icin...
Bunu degistirmen lazim heralde
Yok bebeğim öyle arada bı kapı üstüne zıplamak yeterli değil,Ablacım boyum 1.62 m
Evde barfiks yok ama annem de kapının üst döşemesine doğru zıpla falan diyor öyle yapsam iyi olur cidden
cok sükür canimGunaydin kizlar bakalım bugun nasil gecicek. Dun oglen pazara ciktigimda uyudu sıpa eve gelince uyanmasin diye bebek arabasini iceri aldmaksam da keyfi yerindeydi sukur
vahim olabilir canimGünaydın kızlarrr ❤❤❤
Tartıya son birrrr ne durumdasiniz?
hosgeldin canim ins bu defa hedefe ulasirsinMerhaba ablalarııııımmmmNaber nasılsınız naptınııızzzz
Şimdi dönem tatiline gireceğim iki hafta yarın karneleri alıyoruzzz9. Sınıfın ilk dönemi zor geçti biraz, buraya gelemedim kusura bakmayın arada da diyeti falan saldım zaten oldum geri 70 kilooo o yüzden de hiç değilse önümüzdeki iki hafta yediğime içtiğime dikkat edeyim dedim belki devamı da gelir dün başladım aslında ve 300 gram gitti, ama buraya yazmak istedim ki hem arada giriş yapayım gruba da dahil olayım hem de diyetime daha dikkat ederim diye düşündüm
tekrardan gecmis olsun canim.Kızlar hala çok hastayım
kaç gündür birşey yiyemiyordum zaten midem boştu,
bugün sabah safra sıvısını da kustum
halsiz halsiz yatıyorum, okula da gitmedim
______
Canımı sıkan bir mevzu var
Yine eşim
Yarın okulunda karneyi dağıtır dağıtmaz, oradan öte memleketine gidecekmiş.
"Çocuklar karne almaya nasıl gidecek" diyorum.
"Sen götürürsün çocukları" diyor.
Kaç gündür nasıl hasta olduğumu gördüğü halde, nasıl böyle diyor hayretteyim.
İnsan "eşim iyileşene kadar kalayım, sonra giderim" diye düşünmez mi ya...
Yurtta kalan öğrencilerin karneyi alır almaz köyüne gitmesi gibi, nedir bu ya...
Gerçekten çok yoruldum bu adamdan...
Birde bana diyorki "sakın bana 1 gün daha kal deme, çıldırırım"...
Hasta olduğumu ve gittiğinde sadece ben değil 3 çocuğunun rezil olacağını nasıl böyle davranıyor
Bi akıl verin bana.
Kör şeytan diyorki; tüm eşyalarını koy bavula, bavulu ver eline, bir daha gelmesin...
A.selam gecmis olsun canim.Slm herkese yeni hastaneden geldik büyük kızımın alerjik nezlesi var baya deberdi gene. Gecede huzsuzdu zatn
Selamlarrrr
Ben karabatak hayata birazcık döndü sanırım :))))
Aşırı derecede yoğun mesai içerisindeydim. Bugün biraz sakinledim nihayet. Ticaret Bakanlığı' nın belge talepleriyle uğraştık 1 aydır, süresi dündü, hiç nefes alamadım.
Yeni sporumdan çok memnunum, ilk salonum gibi muhteşem çalıştırıyor ve nihayet mutluluk hormonu salgılamaya başladım.
Şubem fazlasıyla huzursuz, yöneticilerin işgüzarlığından, olabildiğince etkilenmemeye çalışıyorum...
Tiroidlerimde sadece T3-T4 e bakılıyordu, onlar normal çıkınca ötesini kimse araştırmamıştı bugüne kadar. Ben lenflerim çok şişiyor deyince, usg ile boyuna bakıp ortaya çıktı. Daha detaylı tahlil için hastaneye gidemedim ama. Haftaya da kısmetse diğer tetkikleri yaptıracağım...
Sağlıklı filan beslenmiyorum, anlık enerji ihtiyacımı paketli ürünlerle karşılamayı tercih ediyorum maalesef....
Sizlerde ne var ne yok bakayım
Merhaba ablalarııııımmmmNaber nasılsınız naptınııızzzz
Şimdi dönem tatiline gireceğim iki hafta yarın karneleri alıyoruzzz9. Sınıfın ilk dönemi zor geçti biraz, buraya gelemedim kusura bakmayın arada da diyeti falan saldım zaten oldum geri 70 kilooo o yüzden de hiç değilse önümüzdeki iki hafta yediğime içtiğime dikkat edeyim dedim belki devamı da gelir dün başladım aslında ve 300 gram gitti, ama buraya yazmak istedim ki hem arada giriş yapayım gruba da dahil olayım hem de diyetime daha dikkat ederim diye düşündüm
Tunaydinlarrrr
Bende erken geldim bugün eve
Kgk kahvemle buraya bakayim dedim
Kizlar benim nerdeyse 1 senedir saclarim cok asiri dokuluyodu
Oksijenli toprak+biotin+cinko olan bi takviye aliyom 1 aydir falan
Gecen gün gelin sacimi boyarken farketti yeni saclar geliyor dedi :))
Bi baktim gercekten öyle diken diken olmuslar cikiyor saçciklarim
Kızlar hala çok hastayım
______
Yine eşim
Yurtta kalan öğrencilerin karneyi alır almaz köyüne gitmesi gibi, nedir bu ya...
Hasta olduğumu ve gittiğinde sadece ben değil 3 çocuğunun rezil olacağını nasıl böyle davranıyor
Bi akıl verin bana.
Kör şeytan diyorki; tüm eşyalarını koy bavula, bavulu ver eline, bir daha gelmesin...
ben batıkentte oturuyorum komsum Yenimahalle nın neresindesın ☺
o zaman sen mi basaksın Poni cim esın basak degılse yırttınben basak burcuyum da biraz sıkıntılıyım dır soylemesı ayıp
Teşekkürler canım
bol bol okurum canjm ama olacağı varmıs
Bu arada biz de 7yıllık evliyiz canım ❤
saol canım. Bogazım nihayet bugun ıyı. Bu araca arac kullanma konusu inan cok onemli bne yıllardır hıc bir ısım ıcın esimı beklemem araba altımda her işimi hallederim. Doguma ıkı gun kalasıya kadar kullanmıstım arac. Uzun yola cıkınca da cok kullanırım esim gece uykusuna yatar ben gecerim direksiyon adonusumlu kullanırız cok faydalı oluyor
cok Teşekkürler canım sukur cok ıyıyız. Suan sıkıntılı bı surecte sın inan hepsi gecıyor bu minikler dıs evde sinde cok huysuz oluyor ne uyudugunu bilirsin ne yedıgı nı ıstahsız da olur benım kızlar aynen bu sekılde
abla cok gecmıs olsjn cok uzuldum valla emegının baskası tarafından gasp edilmiş olması sınır bozucu. Fazlası çıksın diyecem ama çalan kısı nın pek umrunda olmaz sanırımdaha dikkatli olursun artık ablacım bu son olsun ınsallah
o zaman neden kamera var abla madem ilgilenmiyorlar. Cok basit dgerlı esyalaırnı koyma diyıp gecmek inceleme yapılıp hırsızın orda çalıştırılmaması gerek
aha bı komsu daha abımlerde keçiörende oturuyor benım
Yaa canım gecmıs olsun ınsallani bugun daha iyisindir ustunden bir gun gecmıs bu yazdıklarının ustune. Onca hastalık ustune esinin azarı pek olmamıs hastayken bana laf edildiğinde bile tahammul edemem yaw zaten hastasın karsındaknı dusunuyorsan onun ıcın daha faydalı seyler yapabilirsin mesela
Sağlık olsun canım yine de dikkat et de yarın artı çıkmasınSabah bı selam verdim birdahada ugrayamadimAnnemler geldi yemekte ev işiydi derken daha yeni tel aldim elime ,oda kızı emzirirken zaman oldu .Diycem oki evdeki hesap çarşıya uymadı bugün pro günü yapicaktim nasip değilmiş başka perşembeye artık..
Sagol canim aynen öyle vallaAhhh be yavrum çok geçmiş olsun
biz de insanız bizim de sabrımızın bi sınırı var
benim de zaman zaman içimden bi canavar çıkıyor resmen hiç sevmiyorm o hallerimi ama oluyor işte
anneliğini sorgulaman bile iyi bi anne olduğunu gösteriyor
sadece şu sıralar hastalıklar çok üst üste geldi
lanet bi salgın var evin içine girdi mi sırayla herkesi dolanıyor dolayısıyla insan da güç kuvvet sabır tahammül bırakmıyor
ben son zamanlarda daha sabırsız oldum buda buyuk kızımı cok hırcın yaptıHepimiz öyleyiz kuzum bi yere kadar sabredebiliyoruz inşallah anlık bir şeydir
yokdegıl Sukur canım keyfi yerindeInşallah hasta değildir yavrucak. İnsanız en nihayetinde canım uykusuzluk, yorgunluk, bir bebeğin sorumluluğu zorlayabiliyor bazen.
tesekkur ederımcok gecmis olsunhepimizde oluyordur canim bu seni kötü Anne yapmaz hepimiz insaniz sonucta
kusura bakma kizini anlatirken güldüm cünkü benim kizim gibibelkide benimki daha fenadir ve daha kötü oldu
Göz sikayet edilmez derler ama ne kadar dogru
ay abla en sonunda bakırkoyluk olucam benCocugun biri hasta olunca digerinin hasta olmaması kacinilmaz cnm
Kendini sorgulamayi birak artik
Sende insansin melaike degil :)
ay Insallah dilek bir olu toprak var uzerımdeEvet mervecigim bizim tanidigimiz Merve böyle değilde Farkındaysan sen stresli olumsuz mutsuz oldukça herşey ters gidiyor.Ballim mottomuz şu olsun bu günler gecicek bu yavrular büyüyecek, ve biz bugunde hiç işimiz yok kitapmi okusam gezmeyemi gitsem dönemine girecez
yok etmedi cok Sukurepımızde bu değişken haller oluyor canım. Sen sıkma canını. Kızın nasıl oldu. Kusması devam etmemiştir umarım anlık bıseydır.
bıan kendi hallerimi hatırladım humayı bende alırdım bebek arabasıyla eveGunaydin kizlar bakalım bugun nasil gecicek. Dun oglen pazara ciktigimda uyudu sıpa eve gelince uyanmasin diye bebek arabasini iceri aldmaksam da keyfi yerindeydi sukur
Hosgeldin canımMerhaba ablalarııııımmmmNaber nasılsınız naptınııızzzz
Gecmıs olsun canım seninkinin ayrı bir cınsıde benım evde varKızlar hala çok hastayım
______
Yine eşim
Bi akıl verin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?