Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen yaparsin dediğinde sen ne dedin
Yapamayacağımi söyledim, hastayım dedim, bebeği kızlara bırakıp saatlerce alışveriş yapamam dedim, sen istersen tekeden teleme çalarsın diyor

Çocuklarda "görmüyor musun annem hasta" dediler üstelik

Benim eczacı bacım eşine bir kür yaptı, eniştenin saçı çıkmaya başladı canım, öğreniyim istersen içeriğini, yaptırırsın oradan bir eczacıya

Çok becerikli maharetlisin elinden ne uçan ne kaçan kurtulur böyle kadınların kocaları naa böyle oluyor işte

Her halükarda senin her işin altindan kalkicagini düşündüğü icin...

Bunu degistirmen lazim heralde

Evrak işlerim çok şu sıralar bilgisayarla uğraşıyorum hep ondandır belli. Düzenli uyku zaten yok.
Geçmiş olsun canım.

Kız minik patates hoşgeldin
Yaza düğün müğün yok mu seni gaza getirecek
valla abla yok yani keşke olsa da gaza gelsem de işte 4 tane kuzenim var ikisi benden 3 yaş büyük onlar evlenemiyor
Bir kuzenim işte geçen yaz evlendi
Biri de ben küçükken evlenmişti yok yani
Ama inşallah bu sefer bozmadan devam edeceğim gaza geldim cidden xDD

Hoşgeldin canım
Boyun kaç cm, tam boy atma zamanındasın, evde barfiks varsa sallanmayı denesene canım, fazla kiloların boya dönüşsün.
Ablacım boyum 1.62 m
Evde barfiks yok ama annem de kapının üst döşemesine doğru zıpla falan diyor öyle yapsam iyi olur cidden

Ayy Allah beterinden saklasın canm geçmiş olsun
ben batıkentte oturuyorum komsum Yenimahalle nın neresindesın
o zaman sen mi basaksın Poni cim esın basak degılse yırttın ben basak burcuyum da biraz sıkıntılıyım dır soylemesı ayıp
Teşekkürler canım
bol bol okurum canjm ama olacağı varmıs
Bu arada biz de 7yıllık evliyiz canım
saol canım. Bogazım nihayet bugun ıyı. Bu araca arac kullanma konusu inan cok onemli bne yıllardır hıc bir ısım ıcın esimı beklemem araba altımda her işimi hallederim. Doguma ıkı gun kalasıya kadar kullanmıstım arac. Uzun yola cıkınca da cok kullanırım esim gece uykusuna yatar ben gecerim direksiyon a donusumlu kullanırız cok faydalı oluyor
cok Teşekkürler canım sukur cok ıyıyız. Suan sıkıntılı bı surecte sın inan hepsi gecıyor bu minikler dıs evde sinde cok huysuz oluyor ne uyudugunu bilirsin ne yedıgı nı ıstahsız da olur benım kızlar aynen bu sekılde
abla cok gecmıs olsjn cok uzuldum valla emegının baskası tarafından gasp edilmiş olması sınır bozucu. Fazlası çıksın diyecem ama çalan kısı nın pek umrunda olmaz sanırım daha dikkatli olursun artık ablacım bu son olsun ınsallah
Sagol cnm
Kamera varda kim ilgilenecek
Gecen hafta soyledim
Degerli esyanizi oraya koymayin dediler
Onceden milletin ekmegini bile calmislar
o zaman neden kamera var abla madem ilgilenmiyorlar. Cok basit dgerlı esyalaırnı koyma diyıp gecmek inceleme yapılıp hırsızın orda çalıştırılmaması gerek
aha bı komsu daha abımlerde keçiörende oturuyor benım
Yaa canım gecmıs olsun ınsallani bugun daha iyisindir ustunden bir gun gecmıs bu yazdıklarının ustune. Onca hastalık ustune esinin azarı pek olmamıs hastayken bana laf edildiğinde bile tahammul edemem yaw zaten hastasın karsındaknı dusunuyorsan onun ıcın daha faydalı seyler yapabilirsin mesela

Ablacım boyum 1.62 m
Evde barfiks yok ama annem de kapının üst döşemesine doğru zıpla falan diyor öyle yapsam iyi olur cidden
Yok bebeğim öyle arada bı kapı üstüne zıplamak yeterli değil, eceboce annene söyle, size koridor yada kapı barfiksi alsın, sallanın..
Kapı ve duvarlarda deforme olmuyor.

Gunaydin kizlar bakalım bugun nasil gecicek. Dun oglen pazara ciktigimda uyudu sıpa eve gelince uyanmasin diye bebek arabasini iceri aldm aksam da keyfi yerindeydi sukur
cok sükür canim
Günaydın kızlarrr ❤❤❤
Tartıya son birrrr ne durumdasiniz?
vahim olabilir canim
hosgeldin canim ins bu defa hedefe ulasirsin
tekrardan gecmis olsun canim.

Anne ve babasina baya bi düskün belliki ama öncelik herzaman es ve cocuklar olmali Birde Karne günüymüs yanlarinda olmasi gerekir Birde hastasin Hic dogru bir davranis degil.
Oturup güzelce insallah halledebilirsiniz.
Slm herkese yeni hastaneden geldik büyük kızımın alerjik nezlesi var baya deberdi gene. Gecede huzsuzdu zatn
A.selam gecmis olsun canim.

Hersey yavas yavas yoluna giriyor demekki cnm ama beslenme en onemlisi onuda duzekltirsin sen eminim :)

Hosgeldin cnm istedikten sonra verirsin 2 hafta uzun bir sure hem daha cok gencsin senin meto canavardir smdi :)

Tunaydinlarrrr

Bende erken geldim bugün eve
Kgk kahvemle buraya bakayim dedim

Ayy sabah alintiladm cvp verene aksam oldu afiyet olsun abla

Aa ne guzel cok sevindm gelsin yeni saclarr :) benimde dogum sonrasi oldu oyle bi dokuluyordu ki hatta bazi yerler acildiydi kel kalicam sandiydim sonradan cikmaxa basladi

Cok iyi anliyorm seni cok zor bir durum ve eşin gercekten cok anlayissiz davraniyor ne diycegmi bilemedim Allah kolaylik, güc kuvvet versin sana inşallah nirancim

Ayy sorma aynen hepside var cnm uykusuzluk istahsizlik bugun bi nebze daha iyidi yavas yavas duzelir umarm ama aksam delirdk gene az once yikadk uykusu var uykuya direniyor resmen smdi bayildi baklm az sonra aglar gerci bi cay keyfi yaplm diyor esim ama benmki yalan olur gbi :)

Sabah bı selam verdim birdahada ugrayamadimAnnemler geldi yemekte ev işiydi derken daha yeni tel aldim elime ,oda kızı emzirirken zaman oldu .Diycem oki evdeki hesap çarşıya uymadı bugün pro günü yapicaktim nasip değilmiş başka perşembeye artık..

Sağlık olsun canım yine de dikkat et de yarın artı çıkmasın

Sagol canim aynen öyle valla
Hepimiz öyleyiz kuzum bi yere kadar sabredebiliyoruz inşallah anlık bir şeydir
ben son zamanlarda daha sabırsız oldum buda buyuk kızımı cok hırcın yaptı
Inşallah hasta değildir yavrucak. İnsanız en nihayetinde canım uykusuzluk, yorgunluk, bir bebeğin sorumluluğu zorlayabiliyor bazen.
yokdegıl Sukur canım keyfi yerinde
tesekkur ederım
Cocugun biri hasta olunca digerinin hasta olmaması kacinilmaz cnm

Kendini sorgulamayi birak artik
Sende insansin melaike degil :)
ay abla en sonunda bakırkoyluk olucam ben
ay Insallah dilek bir olu toprak var uzerımde
epımızde bu değişken haller oluyor canım. Sen sıkma canını. Kızın nasıl oldu. Kusması devam etmemiştir umarım anlık bıseydır.
yok etmedi cok Sukur
Gunaydin kizlar bakalım bugun nasil gecicek. Dun oglen pazara ciktigimda uyudu sıpa eve gelince uyanmasin diye bebek arabasini iceri aldm aksam da keyfi yerindeydi sukur
bıan kendi hallerimi hatırladım humayı bende alırdım bebek arabasıyla eve
Hosgeldin canım
Gecmıs olsun canım seninkinin ayrı bir cınsıde benım evde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…