- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.581
Biraz tereyağı biraz sıvı yağ tencereye koyuyorum abla üzerine söğüş şeklinde soğanları doğruyorum pembelesene kadar kavuruyorum daha sonra 1 buçuk yemek kaşığı kadar un koyup onu da kavuruyorum yarı yarıya tavuk suyu ve normal su ekliyorum yavaş yavaş topaklanmasn diye sonra kaynamaya bırakıyorum içine tuz karabiber atıyorum sadece müthiş bı çorba bence biz sevdik ama her damak tadına hitap etmiyor tabi annemler sevemedi tavuk suyu istemezsen direk normal suyla yapabilirsin bı dene bence kıvamlı güzel bı çorba oluyorSogan corbasini nasil yapıyorsun cnm ben hic denemedim
Çok seviyorum doyamıyorum herife öğle molasında işten çıkıp eve gelse keşkeBu kadar stresin arasinda neşeni kaybetmemen en guzeli cnm :))
Bu arada anneler hep haklıdır
Kiz senin kocayla derdin ne
Olabilir canım kusura bakmaCanım bende pide yok ki yaklaşık 20 gündür unlu mamülleri çıkardım sayılır hayatımdan herhalde U Umudumbitmedi_ nin menüsüyle karıştırdın
Bende ona yaniyorum ya.bu hafta paso kabizdim.hic vermedim.ustüne de tartiya bi gün kala olmaz ki dimi.cok pismanim cok.zaten herseyden sogumusum.ağzimda coğala çoğala yedim.Çok iyi olur kuzum ya. Saçları baya dökülüyor.
Evde doğal olmayan hiçbirşey kullanmiyoruz biz. Şampuan da buna dahil. Yani sacinibetkileyecek zararlı kimyasallar da yok ama genetik heralde.
Canım ilaçlarını kullanmayı birakma, vucut iyice anlayana kadar.
Gülsüm yarın saat 2 ye kadar bildirim yaparsın ama di mi?
Canım cenazeymis orada ne yapabilirdin ki. Menünu gormedim ama 1 lahmacun zaten ana öğünde yenebiliyor. Perşembe olmasa iyiydi tabi
Tabi canım oluyor arada öyle mecburiyet olunca ama işte yanlış yine doğru demek de olmazPideyi ben yedim.mecburiyetten.
Öğlen bi taziyeye gittik köy gibi bi yere.
Lahmacun yaptirmislar.yaninda hicbisey yoktu.
Ne ayran ne yesillik nede bi salata.unutmuslar.bi su verdiler.bende sabah az yediydim.epey aciktim.oglana yedirirken bende yedim.kenarlarini yemedim.
Yedikten sonra pisman oldum.az evvel feldik eve.yemeseydim ac kalacaktim.bu saatte de yesem kötü.keske evden bisey gotürseydim ama iste cenaze evinde de gotürdügümü yiyemem herkesin icinde.
Menü guzel ama perşembe icin aksam geç cnm11:00
İki dilim unsuz mücver
İki dilim peynir
Sütlü kahve
20:00
Yarım kase şehriye çorbası
Yarım tabak kıymalı patlıcan
Yoğurt
30 dk cardio 105 p @Dream00
valla ne diyim cnmDün menü
12:30 yulaf süt tarçın
19:30 karnabahar salata
Bugün
13:00 specific k süt
20:30 tavuk bahset 2 tane salata çorba
1.5 litre su spor yok
Bugün icin sabah ekmek olmayabilirdi cnm12.30
Yumurta salatası
2 dilim tb ekmek
4 çatal tavada patates kavurmasi
dilim peynir
16.00
2 kupa yeşilçay
2 çatal makarna
18.00
Elma
20.00
Yoğurtlu kabak salatası
5 tk et sote
Su 2lt yatana kadar 2.5 lt olur
Spor @Dream00 serbest dans 30 dk 30 puan
Perşembe icin kurufasulye turşuİyi akşamlar herkese
11.00
2 küçük soğanlı 2 yumurtalı omlet
10 zeytin
1 cay kaşığı pul biberli ezilmiş susam
Ara 2 dilim elma
18.10
1 Tb kuru fasulye
Biraz turşu
Ara 2 si bi arada Nescafe
Su 2 litre
Spor 500 ip atlamapuan @Dream00
baskalarindan da güzel diye duymustum bizimkiler severmi bilemiyorumBiraz tereyağı biraz sıvı yağ tencereye koyuyorum abla üzerine söğüş şeklinde soğanları doğruyorum pembelesene kadar kavuruyorum daha sonra 1 buçuk yemek kaşığı kadar un koyup onu da kavuruyorum yarı yarıya tavuk suyu ve normal su ekliyorum yavaş yavaş topaklanmasn diye sonra kaynamaya bırakıyorum içine tuz karabiber atıyorum sadece müthiş bı çorba bence biz sevdik ama her damak tadına hitap etmiyor tabi annemler sevemedi tavuk suyu istemezsen direk normal suyla yapabilirsin bı dene bence kıvamlı güzel bı çorba oluyor
Hersey yolunda demekkiÇok seviyorum doyamıyorum herife öğle molasında işten çıkıp eve gelse keşke
Böyle düşünürek direk beynini sartlandiriyosun zaten kilo verme diyeanladım ki benden bi halt olmaz.10 gündür burdayım.kilom fazla olmasına emzirmeme ve hatta cok az yememe rağmen spor yapmama gün içinde çok hareketli olmama rağmen doğru düzgün kilo veremedim.her sabah tartıda artı çıkıyorum.şimdi de çok şişkin hissediyorum.yarın da bundan farkı olmayacak.morelim çok bozuk.sanırım ben hiç 100 den aşağı düşemicem.yapıştı kaldı kilolar bana.
Yaa hiç araştırmadm bu keto olayını tüh azıcık yemende sıkıntı olmaz belkibaskalarindan da güzel diye duymustum bizimkiler severmi bilemiyorum
Şu anda aklima geldi
Ketoda karbon degeri yuksek oldugu icin sogan aşırı tuketimiyor
Hersey yolunda demekki
Kv düşkünmü cnm ne temizligi :))Iyı aksamlar canlar. Dolu doluuu bır gundu.
Sabah hastane, oglen kızın okulunda toplantı, eve gel hasta zıyeretıne gıt, tekrar eve gel yemek yap ye ıc. Kızkarın ucunu de yıkadım ohh herkes mıs gıbı uyuyor. Benıde mutfakta pogaca hamuru ve kurabıye hamuru beklıyor.
Yarın okul cıkısı kv gıdıp ıkı gun temızlık yapacagız eltıyle. Ben yıne kayıplara karısabılırım. Baya iş var cunku.
Dıyeceksınız pogaca kurabıye ne alaka.kv demezkı coluga cocuga bıseyler hazır edıyım acıktıkca yesınler. Temızlık arasında yıyecek bıseyler olsun dıye eltımle bıseyler hazırlayıp goturelım dedık
Tabı bıde karne heyecanı var. Yarın da kosturmalı bır gun beklıyor benı. Gecmısı okudum inş cevaplarım bı ara.
Biraz kilo vereyimde, belki ilerdeYaa hiç araştırmadm bu keto olayını tüh azıcık yemende sıkıntı olmaz belki
Yaparsın sen abla yarın tartın dört gözle bekliyorumBiraz kilo vereyimde, belki ilerde
Mervecigim bence senin en yakın zamanda bı darbe yapman gerekiyor bazı şeyler dalgalanmadan durulmuyorSagol canim aynen öyle valla
ben son zamanlarda daha sabırsız oldum buda buyuk kızımı cok hırcın yaptı
yokdegıl Sukur canım keyfi yerinde
tesekkur ederım
ay abla en sonunda bakırkoyluk olucam ben
ay Insallah dilek bir olu toprak var uzerımde
yok etmedi cok Sukur
bıan kendi hallerimi hatırladım humayı bende alırdım bebek arabasıyla eve
Hosgeldin canım
Gecmıs olsun canım seninkinin ayrı bir cınsıde benım evde var
Bugun tartilmadigim icin yarina ne cikar bilemiyorumYaparsın sen abla yarın tartın dört gözle bekliyorum
Şişt kız yarisiyozmu bu haftaBiraz kilo vereyimde, belki ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?