- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #339.901
Ben kıyamıyorum canım ya, fazla merhametli bi yanım var, oradan belli olmasa da
Amma hepinizi cebimden çıkarırım diyosun yaniSagolasun tatlimbenim adim hıdır elimden gelen budur
Cocuklarimdan küçük kizlarla yarisiyom kolaymi
Nasilda çektirmiş öyle Niran sanaKadın hak görüyormuş zaten sizde alıştırmışsınız...
58 yaş nedir ya?
Gelinleri eve gelen hizmetçi, temizlikçi yerine koymakta çok kötü bir zihniyet...
Her zaman "cehennemi kötü kv 'ler dolduracak" derim...
Daha kötü bir insan güruhuna denk gelmedim ben.
(sınırları ihlal etmeyen iyiler üzerine alınmasın)
Bu hafta toparlarsin önce sağlik canimSıra geldi kilo bildirimime
Cuma 76.7
Bugün 76.5
Fark 0.2 (%0.26)
Kızlar Pazartesiden sonra tek lokma birşey yemedim ama hastalığımı ilaçsız atlatmak için sabah akşam birer fincan pekmezin içinde tereyağı kaynatıp içince sonuç tartiya çokta iyi yansımadı, haftaya bunu telafi edeceğim inşallah.
4 kilo almışım 93.1 çıktım sabah :)) demir ilacı güzel iştah açtı artık günde 1 tane yutuyorum iştahı kontrol altına aldım 1 haftadır , enerjim de geri gelmeye başladı şubat sonuna 89 yaza kadar da 81 i görme niyetindeyim :)
Sen ona kıy daha değerli olursunBen kıyamıyorum canım ya, fazla merhametli bi yanım var, oradan belli olmasa da
Ancak geçmişte yaptıklarını hatırlarsam üzerim onu ama bende artık geçmişin yüklerinden yoruldum, sırtımdan indirmeye başlamışken tekrar başa sarmak istemem
Hasta olduğunda merhamet gösteriyorum, sağlıklı olduğunda kullanıyorum, hemde öyle böyle değilSen ona kıy daha değerli olursun
Aynen öyle yapiyorum canim.dedigin gibi.çok saol.Canım tartı olayını sabah tuvaletini yapıp üstündeki herşeyi çıkararak yapıyorsun değil mi? yapmıyosan bide böyle dene
Regl oluyorum.tahlillerim de normal.kilo vemesi zor biriyim.sanirim.ödemim yok.hepsi yağ.Regl oluyor musun canım ? Kan tahlili verdin mi bazı değerler de kilo vermeye engel olabiliyor.
Menülerin dengeli aldığı kalori de sorun görmüyorsan bi tahlil ver bakalım
Artik sürekli tartilmicam.ins sonuc degisir.veet cnm erken evlendim koca bulamazsam falan diye19 yaşımda evlendim 20 yaşımda anne oldum
waooow çok güzel cnm tebrikler
geçmiş olsun cnm baş ağrısı çok kötü kilonda çok güzel
anlayış şekli süper
Geçmiş olsun cnm şimdi nasıl oğlun
bnmde farklı modeli Sinbo vardı cnm bı sure sonra bozuluyor snrm değiştirmekte fayda var
Yaa evet bende duydum bı kaç kişiden Allah korusun
Tebrikler canim.hedefe az kalmis.devam et bence.birakirsan üstüne koyarsin.Kilo bildirimim:
Gecen hafta 67.4
Bugun 66.9
Fark - 500gr
Yuzde 0.74
Malesef boyle oldu kızlar suan ciddi ciddi dusunuyorm acaba izinemi ciksam diye ama kaldi 2 kgdişimi sıkayim bitsin diyorm ama cok zorlaniyorm bu ara uykusuzluk cocugn huysuzlugu kabızlık kendimi kafese dusmus gbi hissediyorm bana akıl verin napayim
Tebrikler canim.Bildirimim
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -600
Yüzde 0.69
Aslında -1 bekliyordum dün bulguru fazla kaçırdım bi de wc sorunu bende de var
Tebrikler canim.az kalmis hedefine.ne güzeldir 65 ler:)Artık yapayım bildirimimi
.
Geçen cuma: 66.1
Bu cuma: 65.5
Fark: 600 gram
Yüzde: 0.91
Fayansta tartiliyorum canim.Canım parkede yanlış tartiyor genelde düz fayans zemin olursa daha iyi
Tebrikler canim.Geçen hafta 102.6
Bu hafta 101.9
Fark -700
kızlar gece annem geldi 1 de biraz oturduk geç yattım sabah da erken kaldırdı çocuklar dünkü eksim biraz artı olmuş nasipten öteye birşey yok
Fayansta canim.Parkede tartılmıyosn de mi canm
Tebrikler canim.Günaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafra 68,9
Fark - 0,9
Yüzde 1,28
55 ha.gözlerime inanamiyorum.ya cok güzelGeçen Cuma : 56.3 kg
Bu Cuma : 55.8 kg
wc çıktım şükür birde beni mahveden sanırım şu yaptığım çay hala şişlik rahatsız ediyor
Alıntılara dönecem inş birazdan
Olsun verirsin insselam gençlikkkkkkkkkkkkkkk taze taze kilo bildirimiyle başlayayım
en son 89 lu bir rakamdı
bu cuma : 93.1 demir ilaçları sağ olsun :)
Kan testinde bisey cikmiyor.kilo beni seviyor.Sen duzeltirsn cnm ben sana inaniyorm :)
Tamam haklisin ama kabizlign var belkide o cok etkiliyor bakalm haftaya nasil olucak olmadi bi kan testi degerlerine baktir
Tbrklr cnm ona ragmen guzel eksi
Tbrkler cnm hedef 64 du dmi az kaldi seninde
Tbrkler cnm
Ondanda korkuyorum canim boylr yine mecburen tutuyorm kendmi listedeym diye ama sirf bu stress bile beni kabiz yapti kilo vermem yavasladi bence
Tbrkler cnm guzel eksi
Tebrikler canim.Gecen hafta 61.9
Bu hafta 62.0
Fark +100 gr
Yuzdeyi hesaplayamadim
Dünle bugün fark yok ki.pazartesiden beri yani 5 gündür ayniyim.ac dolaştigim.halde.Dün stres yapiyodun bak ne güzel eksilmissinTebrik ederim canım durmak yok yolumuza devam
6 lara hosgeldin canim.tebrikler.Kilo Bildirimim
Geçen hafta: 70.4
Bugün: 69.9
Fark: 0.5
%0.71
Tebrikler canim.Sıra geldi kilo bildirimime
Cuma 76.7
Bugün 76.5
Fark 0.2 (%0.26)
Kızlar Pazartesiden sonra tek lokma birşey yemedim ama hastalığımı ilaçsız atlatmak için sabah akşam birer fincan pekmezin içinde tereyağı kaynatıp içince sonuç tartiya çokta iyi yansımadı, haftaya bunu telafi edeceğim inşallah.
Tebrikler canim.Geçen cuma 78.50
Bugün 78.00
Aradaki fark 500 gram
Yüzde 0.64
Bence daha fazla verdim ama şahsi tartım olmadığı için durum bu
Tebrikler canim.Selam herkese telefonla konusmaktan kulagım agrıdı aılemle ilgili kucuk bı krız var benim mudahsle etmem gerekenkilo bildirimi yapayım
Artıyım maalesef
Cuma 59.7
Buguun 60.1
Tebrikler canimOfffffd unuttum çok özür dilerim
geçen cuma: 64,4
Bugün: 64
yüzdemi hesaplayabilir misiniz dışarıdayım da hesaplayamadım
Tebrikler canim.güzel eksi.masallah.Pazartesi :90.8
Bugun :88,6
Fark:2.2
Yuzfe :2.42
Ins haftaya 6 lara düsersin.Gecen cuma 70.0
Bu cuma 70.0
Sabıtım
Bu degerde ilac yazmiyorlarmis.normalmis.gittim daha önce doktora.Ama tiroidin çok yüksek kuzum 2 falan olması gerek
Tebrikler abla.hic olmazsa 92 yi gördün.ay sonuna kadar rahat 88 i görürsün.Hallooo
Kusura bakmayin kizlar iş erken bietecekti normalinde, uzadi
Hemen bildirimimi yapayim
Gecen hafta 94.4
Bugun 92.8
Fark 1.6
Yuzde 1.69
Pek umdugum gibi olmadi
U UcanSupurge elimden geleni yaptim ama malesef yenildim cnm
Coook tebrikler
Canım kural gereği 3. Cuma girilebiliyor, ancak iyi bir eksi ile gelinmesi, yeterli paylaşımda bulunulması ve menüler konusunda hassas davranılması şartıyla.Handandandan canim.ben ne zaman listeye girecem?
Günaydın canlar İlk bildirim yine benden olsun
Cuma:87.6
Bugün:86
Fark:1.6
Yüzde:1.82
günaydın kızlar
cuma 100.8 pazartesi 99.8
bugün 99.6
fark -1.2
yüzde 1.18
Kilo bildirimim
Geçen cuma 71.5
Bugün 69.3
Aradaki fark 2.2
Yüzde 3.77
Kilo bildirimim:
Gecen hafta 67.4
Bugun 66.9
Fark - 500gr
Yuzde 0.74
Malesef boyle oldu kızlar suan ciddi ciddi dusunuyorm acaba izinemi ciksam diye ama kaldi 2 kgdişimi sıkayim bitsin diyorm ama cok zorlaniyorm bu ara uykusuzluk cocugn huysuzlugu kabızlık kendimi kafese dusmus gbi hissediyorm bana akıl verin napayim
Bildirimim
Cuma 87.4
Bugün 86.8
Fark -600
Yüzde 0.69
Aslında -1 bekliyordum dün bulguru fazla kaçırdım bi de wc sorunu bende de var
Artık yapayım bildirimimi
.
Geçen cuma: 66.1
Bu cuma: 65.5
Fark: 600 gram
Yüzde: 0.91
Geçen hafta 102.6
Bu hafta 101.9
Fark -700
kızlar gece annem geldi 1 de biraz oturduk geç yattım sabah da erken kaldırdı çocuklar dünkü eksim biraz artı olmuş nasipten öteye birşey yok ☺
Günaydın kızlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 69,8
Bu hafra 68,9
Fark - 0,9
Yüzde 1,28
Hayırlı cumalar arkadaşlar
İzne ayrıldığım kilo galiba 86.8
An itibariyle 86
Nasıl hesaplanıyor izin dönüşü bilmedigim için yuzdeyi bilemiyorum
Handandandan
Bu arada 644. Etap da 62.1 ile ayrılmışım izne. Üç ayım doldu. Ve Şuan sabitim listeye ekleyin fururum hepinizi yakarım buraları zalım kediyi çıkartmayın içimden
Eski nick "kedilovic"
Handandandan Mefkurem @Dream00
Kızlar hepinizi tebrik ederim, özellikle %1 in üzeri eksiler muhteşemPazartesi :90.8
Bugun :88,6
Fark:2.2
Yuzfe :2.42
Hedef kiloya yaklaşınca salıverdin herhalde tatlım, yoksa başka bir sebebi mi varGecen hafta 61.9
Bu hafta 62.0
Fark +100 gr
Yuzdeyi hesaplayamadim
Kraliyet soylarının devam etmesi lazım tabiBugün kaynanamdan inciler paylaşıcambaşınızı ağrıtıcam, ben çekiyosam sizde çekin
Umrede hepinize dua ettim oğlunuz olsun diye diyo. 2 tane yeterli dedim 3 olsun illa olsun erkek olsun diyo. Kim bakacak dedim. Eşimle gözgöze geldiler uzatmadı
Abla ne ettin ben de az değilim 31 yaşındayımSagolasun tatlimbenim adim hıdır elimden gelen budur
Cocuklarimdan küçük kizlarla yarisiyom kolaymi
Allah sabırlar versin canımm benim de 6 ay kadar kaldı kavuşmama (!) şimdiden geriliyorum içim ürperiyor 20 gün nasıl bitecekBi dee ordunun dereleri diye başlayp 365 gün yandım ha yandım diye arabeske bağlıyo çocuklarıma şarkı söylüyokaydedeyimde dinleyin dermşim
Kac dogumlusunAbla ne ettin ben de az değilim 31 yaşındayım
Arama kısmına 9. Takım menü yaz, çıkar canımDünkü menümü yazıcammm nereye yazıyorum buraya mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?