- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.081
U UcanSupurgeBaklava mıbunu demiyeydin iyiydi canım çekti be neyse bu olmamış onun dışında güzel
Vermişimdir vermişimdir kedinin işi laf yetiştirmek aksi düşünülemezBu kedi bana cevap vermedi
İç Anadolu canm. Benim ailemde İç Anadoludan ayrım baya varr bende çok yaşadım ah ahhWi-fi bağlantısının hallolmasini bekliyodum bende. Yine internetim bitmesin diye tlf pek elime alamadım canım. Annemdeyim haftasonu, pazartesi günü eve geçince basliyim menüleri kontrole.
Sağol canim
2 haftadır azıcık yiyorum bende ama o valla pekmez mahvetti beni. Bu hafta protein agirlikli beslendim azıcık yedim günü erken kapattim yine de giden -500 gram. Bende antibiyotiğe bala pekmeze bağladim nedenini.
Mervecim hayirdir önemli bisey mi? Tartiya haftaya dikkat et canım böyle böyle artmasin.
Eksi süperrr tebrikler
Bahsettigin çay muhtemelen form kayisili çay canım. Kabizlik durumunda tüketirsen daha iyi olur. Normal zamanda sürekli içildiğinde bağırsak florasını bozup bağırsak tembelligine de yol aciyo. Onun yerine Yeşilçay tuketsen daha iyi.
Karadeniz mı doğu mu hangisi? Ben böyle erkek düşkünlüğü görmedim yaaa. Benim ailem Karadenizli erkekler 1. Sınıf insan biz direk 3. Sınıf falan 2 bile değil. Allahtan eşimin tarafı öyle değil çocuk bulsalar secmeyecekler de onlara da torun veren yok
Sağol ablacim.
Bende en küçük çocugunla yaşitim 90 sonu.
Tatlım biraz zaman ver ama hala aynıysa sende tavrını koy bu sefer. Bakalim seni boşanmaya istekli görse tavrı değişir mi?Erkekler böyle blöf yapiyo ama o arada karşı tarafı kaybettiklerini farketmiyolar.
Sana hep 15 tatildi canım15 tatilde evde olanlar değişik planı olan var mı? Parayla alakasız olsn ama
Kurşun geçirmez kahve, nette çeşitli tarifleri mevcutMerhaba 9. Takım. Güzel kilo vermeler diliyorum.. Arada menu bakiyorum fikir olsun diye, merakımı mazur görün ketojenik diyet yapanlarin bazı öğünlerinde yazan kgk nin açılımı anlamı nedir?
Sex at the home15 tatilde evde olanlar değişik planı olan var mı? Parayla alakasız olsn ama
Sesli güldüm, bebeğim uyandıSex at the home
Bedava diyince başka bişi gelmedi
Ben de bazen ağzıma yastık basıyorumSesli güldüm, bebeğim uyandı
Bizde o yok15 tatilde evde olanlar değişik planı olan var mı? Parayla alakasız olsn ama
Teşekkürler şimdi anladımKurşun geçirmez kahve, nette çeşitli tarifleri mevcut
Erkeklerin tabiriyle tatiller nüfus kalkındırmak için çok önemli...Ben de bazen ağzıma yastık basıyorum
Aşırı Sac dokulmesi varmi cnmBende alsam bundan Benim farkli vitaminim var Hic icmiyorum
Hayır yanlış düşünüyosn rahat rahat müge anlı izleyemeceğimSana hep 15 tatildi canım
Nüfus kalkındırmak ne demekmiş naaa bi yaşıma daha gireceummmErkeklerin tabiriyle tatiller nüfus kalkındırmak için çok önemli...
Eski iş yerimde iki erkek arkadaş arasındaki sohbete kulak misafiri olmuştum
A: ne yapacan tatilde?
B: ne yapacam, nüfusu kalkındıracam
Hosgeldin tatlimMerhaba 9. Takım. Güzel kilo vermeler diliyorum.. Arada menu bakiyorum fikir olsun diye, merakımı mazur görün ketojenik diyet yapanlarin bazı öğünlerinde yazan kgk nin açılımı anlamı nedir?
Allah seni ne yapmaya değişik mi oSex at the home
Bedava diyince başka bişi gelmedi
gercekten mi bu ne bicim bi konusmaErkeklerin tabiriyle tatiller nüfus kalkındırmak için çok önemli...
Eski iş yerimde iki erkek arkadaş arasındaki sohbete kulak misafiri olmuştum
A: ne yapacan tatilde?
B: ne yapacam, nüfusu kalkındıracam
Var abla dogumdan Sonra bi düzelmedi malesefAşırı Sac dokulmesi varmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?