Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Insallah abla benmde hedefim o civarda :)

anaların hakkı ödenmez diye boşuna denmiyor gülüm , inşallah tüm diş çıkarmaların da ateşi olmaz bazı çocukların hiç olmuyor senin ki onlardandır inşallah

Ay insallah abla sagolasn gun icinde gene idare ediyoruzda gece cok agliyor belki bugun direk agri kesici verip uyuturm

Herkese günaydın Pnrrr-12 ağrısı oluyordur canım gayet normal
Handandandan kaptanim beni silmemissin yardimcilardan rica ediyorum siler misin zira gelemiyorum bile haksızlık

Haklisin cnm biraz anlayisli olmaliyim :)

Benim cocuklar küçük yasta olduya ondan sordum :)) benim gibi baskalarida varmiymis diye
Benden büyükmüş annen :))

Abla benim annem 70li 87li ablam var 16 evlenmis 17 yasinda ablami dogurms benden93 lu 3 numara

Sen benden önce 7leri görürsün. Şubatın 2.haftası yarışalım mı
Sende ki zor zayıflama nedenini buldum
Bu düşünce yapın ile zaten beynine olumsuz mesaj gönderiyorsun canım
Düzeltmeyi düşünür müsün bu fikri

Anaaaa niye yan ciziyon kizz
Arti olursan giremen bak

Eksini artirmaya calis ki yuzde cok düşmesin
Artı olmamda şimdi yarissam seni yenmekk icin bı 4 kilo veririm ben biliyosunO mümkün değil bu hafta oyuzden şey ettiydim

Ne kadar erken anne olmus benım kv de de 67 dogumlu esimı 16 yasında dogur mus iste dogurmus tamam unutmus bıyutmeyı sevmeyıde esim o yuzden pek duskun degıl soguk lar
Benim de annemde aramda buz dağları var canım.

Her yıl kalkar giderdim 15 tatilde gittiğime pişman ederdi, bu yıl kızkardeşlerime söyledim gelmeyeceğimi, sanırım duymuş ki, arayıp davet etti az önce

Anne sevgisinin eksikliği yüreğimi sızlatıyor.

Sağol canım aynen biraz da o yüzden zayifliyorum aslında

Benim oglanla arkadasi yeni evde calisiyolarmis
Onlar kahvaltiya geldi, gittiler
Eşimde gececiydi, o da yatti simdi

Bende ortaligi toparlayip camasirlari halledecem
Sonra alisverise gidermiyim bilmiyorum
Bırak işi gücü yat beyinin yanına Asil şuan balayı zamanıdır sizinŞahsen ben öyle yapardim

Evet biraz yokluktan öyle oldu ama akşama ıspanak kavurma var bugün pazara gittik

Memleket nere canım, yemek kültürümüz benzer gibi

Ayy zorluyorum da bazen işten güçten su içmeyi bile unutuyorum

Çok özledim gerçekten, sabahlar olmaz artık bize
Yemek konusuna gelince doğru düzgün birşey yemez, sarma dolma yapsam 1 sarma 1 dolmayi zorla ısrarla yer, 36 beden.

Slmlar kızlar bugün sabah uyandık tam kahvaltı hazırlayacam telefn çaldı ehliyet kursundanmis bugün sınav varmış az az test çözüyordum ama hazır değildim açıkçası sabah sabah bı sürü test çözdüm sonra eşim geldi gittik sınava şükür geçtim 84 puanla vala bı de direksiyonu kazanırsam süper olacaak

sen gitmesine karismiyonki tatlim
Anlamak istediği gibi anlıyor işte, ne yapayım
sen gitmesine karismiyonki tatlim
Hasta oldugu icin yola düşmesin dedin bunda kötü bisey yokki
Söylediğim söze kızdı, sen nasıl bizim kızımızsın diye
daha oncede geldiydi sanki arkadasin degilmi :)) can dostun sa ne guzel olur
En son 3 yıl önce gelmişti,
Lisede iken yurtta kalırdı,
Kaldığı yurt kapatıldı aniden
yurtta kalan bütün öğrencileri birileri evine davet etti.
Babam da benim okuldaydı, "sen niye kimseyi davet etmedin" dedi,
Babama Ayşe kaldı sadece, onu çağıramam dedim,
Babam bana vicdan konuşması yapınca davet ettim,
Lise sonda bizim evin salonunu birlikte kullandık,
Aramızda kopmaz bağlar kuruldu, hem benimle hem ailemle...
Şimdi o benim en güvendiğim, bende onun..

Son düzenleme:
Tebrik ederim abla
Kremin adını duyunca üniversite yıllarına gittim bı an. Ne çok kullanırdım hey gidi günler. Çok fazla sivilcen yoksa yani tek tük çıkıyorsa faydalı oluyor canım.
Ah bu kayınvalideler oğullarına olan sevdaları bitmiyor. Tamam çocuk onların çocuğu aksini idda eden yok da. Hayattaysa kocasıyla gezse ya başbaşa
Beni görür görmez zayıflamışsn dedi eşim bile farketmiyo mübarek kadın röntgen cihazı 3 kilo bile versm farkediyo bn diyete girince o da giriyo bn sallıyosam o da yiyo
Ayy sesli güldüm kayınvalideye bak sen. Aynı benim eşimin teyzesi gibiymis. Kadın tek başına 3 kayınvalideye bedel. Tek derdi benim kilo alıp vermem x ray gibi mübarek gramı gramina tutturuyor kaç kilo olduğumu
Ayy ne yazsam kine şimdi tabi öncelik arkadaşlarım özellikle de sen abla
Tebrik ederim canım.
Ah kuzum arkadaşlar yazmışlar zaten bence de tiroid yüzünden böyle oluyor. Kayınvalidem depresyon hastası sebeplerinden bir tanesi de tiroid hormonlarının dengesiz olması.
Gerçekten haftata regl olacağım.
kolejen olsun da kapsül toz sıvı fark etmez bence yeter ki kullan hem içten hem dıştan gençleşip güzelleşelim bacım
Benim de aklıma takılıyor su sıralar kolajen konusu. Kemik suyunu çorbalarda kullanıyorum da. Dışardan takviye almak da gerekir mi Kaç yaştan itibaren başlamak lazım bilemiyorum

malatyanın da mı sosyetesi varmış hem de benden habersiz:)))
benim 2 ablamdan sonra doğan halam var :) eskiden hep öyleymiş tek doğuya özgü değil 17-18 yaşındaki kıza evde kalmış gözüyle bakılıyormuş

Nüfusuyla kalkındırma işi nasıl oluyor diye soraydın?

hahahaha bayıldım bu iddia işine ama eşin de ne uyanıkkkk yaaaa allah ikinize de iyilik güzellik versin çok hoşuma gitti güldüm de baya , aklıma düştü ben de eşime mi desem ama istediğim bir şey yok ki altın sevmem kıyafet v.s. de istemem zaten istediğimi alıyor ayyy her ay olacak bir şey olsun ne istesem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…