- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.301
Evettttt hanimlar bir haftanin daha sonuna geldik alnimizin akıyla
Yeni haftamiz baslamis bulunuyor :)))
Haftaya takimi sırtlicaklarin basinda
@Frytiop
Handandandan
Geliyor
Onlardan beklentimiz büyük
@Jasminium84 en az 0.8
@L4L4 en az 0.9
@Kuasar en az 1.2
Pnrrr-12 en az 1.1
@zsaracoglu en az 1.3
Mefkurem en az 1.4
A all iswell en az 0.7
TemelinSafinazi en az 0.9
Sonuclar bu sekilde olursa haftayida kopaririz
O yuzden haftasonunu iyi gecirin
Pazartesi herkes eksiyle başlasın
anaların hakkı ödenmez diye boşuna denmiyor gülüm , inşallah tüm diş çıkarmaların da ateşi olmaz bazı çocukların hiç olmuyor senin ki onlardandır inşallah
Herkese günaydınPnrrr-12 ağrısı oluyordur canım gayet normal
Handandandan kaptanim beni silmemissin yardimcilardan rica ediyorum siler misin zira gelemiyorum bile haksızlık
Benim cocuklar küçük yasta olduya ondan sordum :)) benim gibi baskalarida varmiymis diye
Benden büyükmüş annen :))
Anacim burda herkes benim cocuklarla yaşıt bazilari küçük bilebenim annem 70li 87li ablam var 16 evlenmis 17 yasinda ablami dogurms benden93 lu 3 numara
Sende ki zor zayıflama nedenini buldumSen benden önce 7leri görürsün. Şubatın 2.haftası yarışalım mı
Artı olmamda şimdi yarissam seni yenmekk icin bı 4 kilo veririm ben biliyosunAnaaaa niye yan ciziyon kizz
Arti olursan giremen bak
Eksini artirmaya calis ki yuzde cok düşmesin
Benim de annemde aramda buz dağları var canım.Ne kadar erken anne olmusbenım kv de de 67 dogumlu esimı 16 yasında dogur mus iste dogurmus tamam unutmus bıyutmeyı sevmeyıde esim o yuzden pek duskun degıl soguk lar
Sağol canımayyy poniponum onun için sana dönme evine diyor sen de benim gibi kv nin evin de olunca zayıflayanlardansınnnnn :))))
eşim de bu gün bana diyor sen memlekete gidince zayıflıyorsun diye yani kv de heheheh
kayınbabana da çok geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah
Bırak işi gücü yat beyinin yanınaBenim oglanla arkadasi yeni evde calisiyolarmis
Onlar kahvaltiya geldi, gittiler
Eşimde gececiydi, o da yatti simdi
Bende ortaligi toparlayip camasirlari halledecem
Sonra alisverise gidermiyim bilmiyorum
Evet biraz yokluktan öyle olduCanım günü baya erken kapatmışsın yağlarıyla birlikte mi yedin emin olamadım en azından yağlarını ayıklayıp biraz daha et yiyebilirdin diye düşünüyorum
Tek öğün beslenmişsin kaptanım ve o öğünden simit çıkınca on numara beş yıldız
Canım paketli ürünleri tercih etmemeni tavsiye ederim özellikle Mısır gevreklerinin GDO oranı çok yüksek ve ayrıca çok karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin çorbanın türünü de yazmak gerekir ki o muhtemelen halkımızın milli çorbası mercimektir
Boğazında kalaydı emi ? Milletin de canını çektirdin okulun son günü topluca baklava yemek de nerden çıkmış
Canım senin de karbonhidrat fazla biraz ama metabolizman hızlı demek yakıyorsun bi şekilde ben de karbonhidrat tüketiyorum ama bi öğünümde varsa diğerinde olmayacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum ve aynı anda iki karbonhidrat türü fazla olmuş sanki hem kuru fasülye hem patates salatası
Sanki benim menüm gibikendi beslenme şeklime en yakın bulduğum menü
Ablam senin beslenme tarzını çok iyi bilmediğim için yorum yapamayacağım ama dengeli ve sağlıklı bir menü
Senin de tek öğün galiba tatlım ve gün içinde sürekli evdesin galiba çünkü genelde geç uyanıyorsun muhtemelen geç uyuyorsun bence biraz daha hareket ve daha düzenli beslenme tarzı
Menün güzel canım nefsini körlemek için mi bir lokma simit yedin ?keşke hiç yemesek bi lokma bile olsa o bize bi şekilde insülin salgılattırıyor ve salgılanan insülin daha fazla açlık hissi yaratıyor
Sağol canım, iyileştim ama tekrar hasta olma ihtimaline karşı kendimi çok yormayacamKolay gelsin abla iyileştin mi ?
Memleket nere canım, yemek kültürümüz benzer gibiAbla senin yaptiğın pırasali kiş.kek gibi kabariyor.
Eksili köfteyi biliyorsundur.hani misket gibi bulgurlu köfte dökülüyor
Nohut ve kuşbası et konuluyor
Salcali sulu bi yemek.benim memleketimde basalla derler.
Abla kahvaltida canim.hicbisey istemiyor.bugun de aynisini yaptım.
Aslında genel olarak bi iştahsızlik var.karnim ağrımasa yemicem bisey.aksamlari da yiyesim yok.
Ayy zorluyorum da bazen işten güçten su içmeyi bile unutuyorumMenü güzel ama suyun çok yetersiz canım.
Kiloya göre tüketilmesi gereken su miktarı değişiklik gösterir.
Sen 60 kg birey gibi su tüketiyorsun.
Formülümüz;
Tüketmemiz gereken Su= Kilo × 0.033
Seninki tüketmen gereken miktar 3.3 lt
Menü güzel, su miktarı güzel
Menün güzel canım, şu miktarını 2.5 lt çıkarırsan daha güzel sonuç alırsın
Ne kadar su tükettin canım
quark nedir canım
Spor mükemmel
Çok özledim gerçekten, sabahlar olmaz artık bizeooo lise arkadaşınsa beraber yaparsınız her şeyi misafir gibi olmaz eşin de annesin de gece çocukları yatırıp bol bol kaynatırsınız ne güzelll ..
sana kolay gelsin gülüm sen şimdi hazırlığını da yaparsın arkadaşın varken ne kadar az yemekle uğraşırsanız o kadar kardır :)
Anlamak istediği gibi anlıyor işte, ne yapayımsen gitmesine karismiyonki tatlim
Söylediğim söze kızdı, sen nasıl bizim kızımızsın diyesen gitmesine karismiyonki tatlim
Hasta oldugu icin yola düşmesin dedin bunda kötü bisey yokki
En son 3 yıl önce gelmişti,daha oncede geldiydi sanki arkadasin degilmi :)) can dostun sa ne guzel olur
Tebrik ederim ablaHallooo
Kusura bakmayin kizlar iş erken bietecekti normalinde, uzadi
Hemen bildirimimi yapayim
Gecen hafta 94.4
Bugun 92.8
Fark 1.6
Yuzde 1.69
Pek umdugum gibi olmadi
@zsaracoglu elimden geleni yaptim ama malesef yenildim cnm
Coook tebrikler
Kremin adını duyunca üniversite yıllarına gittim bı an. Ne çok kullanırdım hey gidi günler. Çok fazla sivilcen yoksa yani tek tük çıkıyorsa faydalı oluyor canım.Ben az önce biraz kazıklandım ama olsun hazmedicem..... bunu yapabilirimEczaneden sivilcem için Imex krem aldım. antibiyotik etkisi varmıs. bide bu krem(cigin) 60 liralık sabunu varmıs efendim.. eh kremimiz de 30 lira.. etti sana 90 lira. bi söyledi ben sok oldum cunku dedim ne kadar olabilir yeaa en fazla 20-30 lira bisey. neyse kremi aldım bizim karsı komsunun kızı kullanmıs onun sivilcelerini gecirmis, bende bu gece ilk defa kullanıcam bakalım. cok sıra vardı doktorda alamadım recete böööle girer be kızım:)
Ah bu kayınvalideler oğullarına olan sevdaları bitmiyor. Tamam çocuk onların çocuğu aksini idda eden yok da. Hayattaysa kocasıyla gezse ya başbaşaKayınvalidm kızına gelmiş ordan bize geldi. Bizde kalıp yarın bu tarafta oturan akrabalarını gezecek oğluyla. Bilerek tatile denk getiriyo. Bu insanların işi gücü var mı ne durumdalar diye bile sorma zahmetinde bulunmuyor
Harika
9lara hoşgeldn
Vaav yüzdeye bak
Hahhha harikasın
Ver kurtul pınarım
Güzel yüzde
Çok güzell.6lar güzel mi
sıcaktan güneşe ateş etme mevzusu doğru mu
Güzel dağılım :)
55e dönmen iyi olmuş canm
Hoşgeldin ablam 8ler seni bekliyor
Daha iyi abla çok şükür
Kötü olmş canm
Geçen haftaya göre kaçsn cnm?
6lara hoşgeldin
Anamm soğuğu hiç sevmemm :)
Hareketsizliktn olmuştur
Tebrkler canm
Kaç kilolar vermiş hatunsun yaza 79u görürsn bnce
5leri sevmedin mi
Fena değil cnm
Başka rakipler arayalım biz :)
Vaaav harika
Yok ya yenememek zevksiz :)
Doğum hangi ay?
Haticeee 7lerdn kurtulamadn bi
1.6 kilo vermiş beğenmiyor
Helall
Ayy sesli güldüm kayınvalideye bak sen.Beni görür görmez zayıflamışsn dedi eşim bile farketmiyo mübarek kadın röntgen cihazı 3 kilo bile versm farkediyobn diyete girince o da giriyo bn sallıyosam o da yiyo
Tebrik ederim canım.Ayy ne yazsam kine şimdi tabi öncelik arkadaşlarım özellikle de sen abla
Ah kuzumGeçen gece eşim yine boşanalım diye tuturdu. Sevmiyorum istemiyorum seni ozlemiyorum. Sebep yok. Başka biri yok. Bende en sonunda ağladım annem ve kardeşim öğrendi. Annemde gündüz eşimle telefonda konuştu. Eşim annemi aradı. Sonra akşam çatkapı eşim geldi. Annemle önce konuştular. Sonra benimle konuştu.
"Sen 4 4luksun özür dilerim hakkını helal et seni üzdüm. Ben seni seviyorum ama niye böyle oldum bilmiyorum.cok kasiliyorum. Biraz zamana ihtiyacım var. " dedi ağladı ki ağlayan biri değildir.
Tamam dedim.
Bugün daha iyidi aramız.
Ama ben sevmediğini düşünüyorum. 1 aydır sevmiyorduda bir kaç saatte nasıl sevdi?
Şimdi de aile terapisine gidelimmi dedim. Yok aşkım biraz daha geçsin belki demiş.
Gerçekten haftata regl olacağım.Kızlar haftaya takım olarak regl haftamız diye hatırlıyorum.
Lütfen menülere ve sporlara azami dikkat gösterelim, zaten regl şişkinliği olacak, birde şişlik yapacak besinler tüketmeyelim.
Bu hafta yüzdemiz daha yüksek olabilirdi.
1.lik gitmesin diyeLusi ve Fitt_anne yi listeye alamadım.
Beni haftaya yine bu zalım kedinin diline düşürmeyin.
Diğer takımlarda yüzdeler düşüktü, haftaya yükseleceklerdir haliyle..
Ekstra özen, ekstra gayret haftası olsun bu hafta...
Bu hafta sporda biraz daha aktif olalım...
Benim de aklıma takılıyor su sıralar kolajen konusu. Kemik suyunu çorbalarda kullanıyorum da. Dışardan takviye almak da gerekir mi Kaç yaştan itibaren başlamak lazım bilemiyorumkolejen olsun da kapsül toz sıvı fark etmez bence yeter ki kullan hem içten hem dıştan gençleşip güzelleşelim bacım
malatyanın da mı sosyetesi varmış hem de benden habersiz:)))Ayynen her ne kadar malatyanın sosyetesinden olsakta o zaman kızları erkenden evlendiriyolarmış.
Hatta size şöyle bir olay anlatayım ; en büyük teyzem ilk evlenen çocuk ve 13 yaşında mı ne evlendirmişler. Hatta bi çocuğu olmuş 15 yaşındayken ama vefat etmiş (o yaşta yaşanan acıya bak) sonra bi çocuğu daha oluyo çocuk 1 yaşında var yok ananemi ziyarete geliyolarki ananem hamile
Yani kuzenim teyzesinden 1 2 yaş büyük
Nüfusuyla kalkındırma işi nasıl oluyor diye soraydın?Hellöö mellö kızlar nabersiniz cumartesiniz nasıl geçiyor
Handandandan eşime "nufüs kalkınması ne demek ? argolu bi anlamı mı var ?" diye sordum hiç duymadım dedi
Poni Bon bugün ekşın yok şimdilik ama her an olabülü ben yazarım olursa
hahahaha bayıldım bu iddia işine ama eşin de ne uyanıkkkk yaaaa allah ikinize de iyilik güzellik versin çok hoşuma gitti güldüm de baya , aklıma düştü ben de eşime mi desem ama istediğim bir şey yok ki altın sevmem kıyafet v.s. de istemem zaten istediğimi alıyor ayyy her ay olacak bir şey olsun ne istesem kio zaman uğurlu haftanmi
Aramizda baya kilo farki cnm
Ams sen yerinde sayarsan gecebilirim :))
Ona göre ayagini denk al
seninkilerin normal hali :)) bulmuslarda bunuyolar
Senin oglan ne yapti cnm
sen bilmiyon, biz iddaaya girdikte ondan cnm
Her ay min. 5 kilo verirsem 250 euro verecek
Bu ay fazla vereyimki, diger aylar 5 kiloyu veremeyim diye öyle söylüyor :))
Ooo hadi hayirli olsun cnm
Vucudunun yagiyla hakettin
Altinlardan bi kolye falan yaptirsaydin :))
sen gitmesine karismiyonki tatlim
Hasta oldugu icin yola düşmesin dedin bunda kötü bisey yokki
daha oncede geldiydi sanki arkadasin degilmi :)) can dostun sa ne guzel olur
yok cnm bu dedigim seyler yemelik :) ama kollajen iceren kremlerde vardir
Senin yaşın küçük
35 den sonra daha cok tavsiye ediliyor
kolay gelsin cnm
Ama listede oldugunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?