Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyy kıyamam yaaa haklı çocuk gülüm yaş arası az olunca cidden zor oluyor eşim de anneme hiç bir şey demez (demesin zaten o benim annem keseriiim) rahat rahat konuşurlar araların da 13 yaş var

Çok özledim gerçekten, sabahlar olmaz artık bize
Yemek konusuna gelince doğru düzgün birşey yemez, sarma dolma yapsam 1 sarma 1 dolmayi zorla ısrarla yer, 36 beden.
ooh yemek derdi de yok hiç misafir varmış gibi olmaz allah ne verdiyse sizin ki tam muhabbet kaynatma olacak tadını çıkar gülüm bol stres at

hay maşallah tebrikler gülüm inşallah direksiyonu da geçersin ehliyetini alırsın

o yaş konusunu ben de bilemiyorum kimi 30-35 yaş da mutlaka başlamalı diyor kimi de 35-40 da diyor ben geçen sene başladım henüz kırışık yok ama göz kapakların da hafif sarkma oldu 20 kilo da verince oluyor haliyle o yüzden başladım yüzüm gözüm sarkmasın diye , kemik suyunu hangi bir kullanıcaz benimkiler çorbada da hoşlanmıyor dondurucuda duruyor olduğu gibi ben de gulukozamin kullandım bir kutu sene de 1 kere kullanmaya karar verdim kemik erimesini de engelliyor zararı yan etkisi de yok

Masallah ya :)

Wuu cok gost3risli olmus bu sekilde

Anacim burda herkes benim cocuklarla yaşıt bazilari küçük bile

Tebrik ederm cnmm direksyonuda kazanirsn insallah

gözün aydinnn cnmm cok sevindim darisi direksiyona insallah
Aaa ne kadar güzelmiş cnm

Bende istrrdim şöyle herseyimi konusabilecegim bi can dostum olmasini
Onu birak arkadasim bile yok dogru dürüst :)
sesli güldüm kayınvalideye bak sen. Aynı benim eşimin teyzesi gibiymis. Kadın tek başına 3 kayınvalideye bedel. Tek derdi benim kilo alıp vermem x ray gibi mübarek gramı gramina tutturuyor kaç kilo olduğumu
teyzeye neymiş senin kilon acaba :)) rakibimisin onun
Benim de aklıma takılıyor su sıralar kolajen konusu. Kemik suyunu çorbalarda kullanıyorum da. Dışardan takviye almak da gerekir mi Kaç yaştan itibaren başlamak lazım bilemiyorum
35 falan diyolar cnm
eşin masum düşünmüş demekki
ben zorla iddaya girdim cnm
Bana motivssyon lazim diye :))
Sen kilo vereceksin diye ben niye para vriyom diyor

Ben para istedim seni bilemem
Haaa bide 1 haziranda 68 kilo olursamda 1 bilezik

Yalniz sonrasinda geri alirsan ne olacak dedi
Adam beni bildigi icin
O zaman her aldigim 5 kiloya ben ona 250 verecem
bir akranın sayılacak ben varım gülüm hepsi gencecik :)
yok anacim sende bende küçüksün
yeni ev dediğin kimin yeni evi sizin mi yoksa
Oglan yeni ev aldi cnm orayi tadilat yapiyolar
Subat sonu tasinacaklar insallah
Bize yakin, arabayla 2-3dk.

ders çalışıyorum abla ya, telefonla çok az haşır neşirim

hahahah sende mi yeni geldin şirinem hoş geldin gülüm , kız öğleden sonra bir güneş çıktı hava ılındı porsuğun buzu eridi sadece kenarlar da kaldı buz sen gelmeden güneş doğdu yani
Yeni geldim canım benim ben de
Desene memlekete güneş gibi doğdum

70 tane ip atladm nefes nefeseym 5 dkkadır ne kadar yorucuymuşşş
cok güzel g
benim arkadasimin kendinden kücük halasi var halasinin dogmadan 3 yegeni vardi birde babaannesi hamileyken Hem gelini Hem kizi hamileydi

süper canim insallah direksiyonu da kazanirsin
masallah canim ne güzel bi arkadaslik allahim Hic bozmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…