- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.321
BendeGerçekten haftata regl olacağım.
ayyy kıyamam yaaa haklı çocuk gülüm yaş arası az olunca cidden zor oluyor eşim de anneme hiç bir şey demez (demesin zaten o benim annem keseriiim) rahat rahat konuşurlar araların da 13 yaş varBir de artık aileleri tanıştırıyoruz eşimle. Bizim ailenin hepsi erkenden evlendirildiğinden genç tabiii. Bide gençte gösteriyolar yani hepsi. Eşim büyük teyzelerime anneme falan abla diyoduben nasıl teyze anne dicem bu kadınlara çok genç bunlar diyodu
bir akranın sayılacak ben varım gülüm hepsi gencecik :)Anacim burda herkes benim cocuklarla yaşıt bazilari küçük bile
Çoğalmak manası taşıyodur didi yorum da yaptı yaniNüfusuyla kalkındırma işi nasıl oluyor diye soraydın?
Herkes yaşını yazsın, büyükten küçüğe yaş skalası hazırlayacambir akranın sayılacak ben varım gülüm hepsi gencecik :)
yeni ev dediğin kimin yeni evi sizin mi yoksaBenim oglanla arkadasi yeni evde calisiyolarmis
Onlar kahvaltiya geldi, gittiler
Eşimde gececiydi, o da yatti simdi
Bende ortaligi toparlayip camasirlari halledecem
Sonra alisverise gidermiyim bilmiyorum
herkesin nick inin altın da yaşı yazmadığı için ben de bazen karıştırıyorum kim 20 li yaşlarda kim 30 lularda diye iyi olur aslın :)Herkes yaşını yazsın, büyükten küçüğe yaş skalası hazırlayacam
kv nin evin de olmanın en azından bir güzel yanı olmalı zaten en güzeli de zayıflamakkk:)))Sağol canımaynen biraz da o yüzden zayifliyorum aslında
ooh yemek derdi de yok hiç misafir varmış gibi olmaz allah ne verdiyse sizin ki tam muhabbet kaynatma olacak tadını çıkar gülüm bol stres atÇok özledim gerçekten, sabahlar olmaz artık bize
Yemek konusuna gelince doğru düzgün birşey yemez, sarma dolma yapsam 1 sarma 1 dolmayi zorla ısrarla yer, 36 beden.
hay maşallah tebrikler gülüm inşallah direksiyonu da geçersin ehliyetini alırsınSlmlar kızlar bugün sabah uyandık tam kahvaltı hazırlayacam telefn çaldı ehliyet kursundanmis bugün sınav varmış az az test çözüyordum ama hazır değildim açıkçası sabah sabah bı sürü test çözdüm sonra eşim geldi gittik sınava şükür geçtim 84 puanla vala bı de direksiyonu kazanırsam süper olacaak
o yaş konusunu ben de bilemiyorum kimi 30-35 yaş da mutlaka başlamalı diyor kimi de 35-40 da diyor ben geçen sene başladım henüz kırışık yok ama göz kapakların da hafif sarkma oldu 20 kilo da verince oluyor haliyle o yüzden başladım yüzüm gözüm sarkmasın diye , kemik suyunu hangi bir kullanıcaz benimkiler çorbada da hoşlanmıyor dondurucuda duruyor olduğu gibi ben de gulukozamin kullandım bir kutu sene de 1 kere kullanmaya karar verdim kemik erimesini de engelliyor zararı yan etkisi de yokTebrik ederim abla
Kremin adını duyunca üniversite yıllarına gittim bı an. Ne çok kullanırdım hey gidi günler. Çok fazla sivilcen yoksa yani tek tük çıkıyorsa faydalı oluyor canım.
Ah bu kayınvalideler oğullarına olan sevdaları bitmiyor. Tamam çocuk onların çocuğu aksini idda eden yok da. Hayattaysa kocasıyla gezse ya başbaşa
Ayy sesli güldüm kayınvalideye bak sen.Aynı benim eşimin teyzesi gibiymis. Kadın tek başına 3 kayınvalideye bedel. Tek derdi benim kilo alıp vermem x ray gibi mübarek gramı gramina tutturuyor kaç kilo olduğumu
Tebrik ederim canım.
Ah kuzumarkadaşlar yazmışlar zaten bence de tiroid yüzünden böyle oluyor. Kayınvalidem depresyon hastası sebeplerinden bir tanesi de tiroid hormonlarının dengesiz olması.
Gerçekten haftata regl olacağım.
Benim de aklıma takılıyor su sıralar kolajen konusu. Kemik suyunu çorbalarda kullanıyorum da. Dışardan takviye almak da gerekir mi Kaç yaştan itibaren başlamak lazım bilemiyorum
insAllah ablacım vala atlatrsam bı rahatlycamhay maşallah tebrikler gülüm inşallah direksiyonu da geçersin ehliyetini alırsın
ayyyh ben de çatlamıyım yazayım benim annem de 57 li ...13 ocakta 63 oldu
ilk ablamı 15 yaşın da 2. ablamı 17 yaşın da beni de 22 yaşın da doğurmuş benden sonra 2 erkek 1 kız daha var 35 yaşın da anane oldu şimdi en büyük torunu 27 yaşın da
yani ben de çoğunuzun teyzesi olacak yaştayımmm hava mı da attım rahatladım ohhh
Anacim burda herkes benim cocuklarla yaşıt bazilari küçük bile
Slmlar kızlar bugün sabah uyandık tam kahvaltı hazırlayacam telefn çaldı ehliyet kursundanmis bugün sınav varmış az az test çözüyordum ama hazır değildim açıkçası sabah sabah bı sürü test çözdüm sonra eşim geldi gittik sınava şükür geçtim 84 puanla vala bı de direksiyonu kazanırsam süper olacaak
gözün aydinnn cnmm cok sevindimSlmlar kızlar bugün sabah uyandık tam kahvaltı hazırlayacam telefn çaldı ehliyet kursundanmis bugün sınav varmış az az test çözüyordum ama hazır değildim açıkçası sabah sabah bı sürü test çözdüm sonra eşim geldi gittik sınava şükür geçtim 84 puanla vala bı de direksiyonu kazanırsam süper olacaak
Aaa ne kadar güzelmiş cnmAnlamak istediği gibi anlıyor işte, ne yapayım
Söylediğim söze kızdı, sen nasıl bizim kızımızsın diye
En son 3 yıl önce gelmişti,
Lisede iken yurtta kalırdı,
Kaldığı yurt kapatıldı aniden
yurtta kalan bütün öğrencileri birileri evine davet etti.
Babam da benim okuldaydı, "sen niye kimseyi davet etmedin" dedi,
Babama Ayşe kaldı sadece, onu çağıramam dedim,
Babam bana vicdan konuşması yapınca davet ettim,
Lise sonda bizim evin salonunu birlikte kullandık,
Aramızda kopmaz bağlar kuruldu, hem benimle hem ailemle...
Şimdi o benim en güvendiğim, bende onun..
teyzeye neymiş senin kilon acaba :)) rakibimisin onunsesli güldüm kayınvalideye bak sen.Aynı benim eşimin teyzesi gibiymis. Kadın tek başına 3 kayınvalideye bedel. Tek derdi benim kilo alıp vermem x ray gibi mübarek gramı gramina tutturuyor kaç kilo olduğumu
35 falan diyolar cnmBenim de aklıma takılıyor su sıralar kolajen konusu. Kemik suyunu çorbalarda kullanıyorum da. Dışardan takviye almak da gerekir mi Kaç yaştan itibaren başlamak lazım bilemiyorum
eşin masum düşünmüş demekkiHellöö mellö kızlar nabersiniz cumartesiniz nasıl geçiyor
Handandandan eşime "nufüs kalkınması ne demek ? argolu bi anlamı mı var ?" diye sordum hiç duymadım dedi
@Poni Bon bugün ekşın yok şimdilik ama her an olabülü ben yazarım olursa
ben zorla iddaya girdim cnmhahahaha bayıldım bu iddia işine ama eşin de ne uyanıkkkk yaaaa allah ikinize de iyilik güzellik versin çok hoşuma gitti güldüm de baya , aklıma düştü ben de eşime mi desem ama istediğim bir şey yok ki altın sevmem kıyafet v.s. de istemem zaten istediğimi alıyor ayyy her ay olacak bir şey olsun ne istesem ki
yok anacim sende bende küçüksünbir akranın sayılacak ben varım gülüm hepsi gencecik :)
Oglan yeni ev aldi cnm orayi tadilat yapiyolaryeni ev dediğin kimin yeni evi sizin mi yoksa
ahhhh şu kv ler
Hepsinin suyuna kibrit çöpü
bu konuyu oylamaya sunmayi teklif ediyorum
yok yatana kadar iciyorum cnm cok susuyorum
spezial k, kelogs cnm
rakibemi burdanda tebrik edeyim
1 haftalik sonuc icin gayet guzel tstlim
Biz makine degiliz hergun eksi olacak diye bisry yok
Haftalik sonucu baz aliriz
gecmis olsun tatlim
Daha iyi olmana sevindim
vayyy zeynep bide dünkü fasulye olmasa daha da guzel olacakmis
Cook guzel cnm tebriklerama haftaya yine 200 gr olmasin
niye sık olamiyormus
Duzenli gel
Hatta listeye gir dicektimki, liste dolmus
izine cikmamakla iyi yaptin pinarim
Haftaya eminim daha guzel sonuc alacaksin
bencede 1 olabilirdi cnm
Birazdaha dikkatli ol
Tabiki her eksi candır
haftaya 700 mü olsa esrakilona gore guzel cnm :))
Pazartesi artisini düşününce daha da guzel
olsun cnm ekside kötü degil
cok guzel aysecim tebrikler
55 lere tekrar donmen iyi olmus cnm
illla ayni kiloda olalim dedin yani
yorum yok gülsüm
Sadece
haftaya min. Yuzde 1.5 bekliyorum senden
hayirlisi olsun cnm saglikla gelsinde insallah
haftaya daha guzel bi eksiyle girersin dilegim
sana eksi ol dediydik
işe gidiyom hâlâ bacim :))
Bende seni cooook ozledim
Iyiki geldin
cok guzel istikrarla eriyosun nazlican :))
eminim sende haftaya acisini cikartirsin cnm
demekki haftaya özüm en az 1.5 la gelecekmiş
arti fazla degil ama ilk rakamin değişmesi guzel olmamis :))
gece cok ictigin icin bu sonuc oldu heralde cnm
Daha iyimisin bugun
merveeee superrrrr cnm lütfen boyle devam et
Ama benden hizlica uzaklastin
senin kilo vermeye niyetin yok heralde tatlim :))
sagolasin tatlim ama 2 haftada biraz zor
kiz yazikkk ne bilsin cocuk sarkilarini
Benim cocuklar 88-89-90 doğumlular
Yeni geldim canım benim ben dehahahah sende mi yeni geldin şirinem hoş geldin gülüm , kız öğleden sonra bir güneş çıktı hava ılındı porsuğun buzu eridi sadece kenarlar da kaldı buz sen gelmeden güneş doğdu yani
Ne dersi canimcimders çalışıyorum abla ya, telefonla çok az haşır neşirim
Bankanın yükselme sınavına hazırlanıyorumNe dersi canimcim
cok güzel g70 tane ip atladm nefes nefeseym 5 dkkadır ne kadar yorucuymuşşş
benim arkadasimin kendinden kücük halasi varAyynen her ne kadar malatyanın sosyetesinden olsakta o zaman kızları erkenden evlendiriyolarmış.
Hatta size şöyle bir olay anlatayım ; en büyük teyzem ilk evlenen çocuk ve 13 yaşında mı ne evlendirmişler. Hatta bi çocuğu olmuş 15 yaşındayken ama vefat etmiş (o yaşta yaşanan acıya bak) sonra bi çocuğu daha oluyo çocuk 1 yaşında var yok ananemi ziyarete geliyolarki ananem hamile
Yani kuzenim teyzesinden 1 2 yaş büyük
süper canim insallah direksiyonu da kazanirsinSlmlar kızlar bugün sabah uyandık tam kahvaltı hazırlayacam telefn çaldı ehliyet kursundanmis bugün sınav varmış az az test çözüyordum ama hazır değildim açıkçası sabah sabah bı sürü test çözdüm sonra eşim geldi gittik sınava şükür geçtim 84 puanla vala bı de direksiyonu kazanırsam süper olacaak
masallah canim ne güzel bi arkadaslik allahim Hic bozmasin insallahAnlamak istediği gibi anlıyor işte, ne yapayım
Söylediğim söze kızdı, sen nasıl bizim kızımızsın diye
En son 3 yıl önce gelmişti,
Lisede iken yurtta kalırdı,
Kaldığı yurt kapatıldı aniden
yurtta kalan bütün öğrencileri birileri evine davet etti.
Babam da benim okuldaydı, "sen niye kimseyi davet etmedin" dedi,
Babama Ayşe kaldı sadece, onu çağıramam dedim,
Babam bana vicdan konuşması yapınca davet ettim,
Lise sonda bizim evin salonunu birlikte kullandık,
Aramızda kopmaz bağlar kuruldu, hem benimle hem ailemle...
Şimdi o benim en güvendiğim, bende onun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?