- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.281
Çok sağol ablam
zamanla alışıyorlar hatta her ikinizin ailesi için aynı yorumu yapacaksınız karı koca kafa kafaya verip hepsi zamanla gülüm ben 20 senelik evliyim 15 seneden sonra ufaktan normal görmeye başlamıştı eşim :)Aynen bizde kalkar oynarız herseye gulerız espriler havada ucusurbenım buyuk kızım teyzesini anne annesini cok sever annem kızımla yasıt olur oynar onunla bı bakmışım çamaşıt sepetine ip baglamıs kızı evde gezdiriyor esim kıskanıyor onlarda boyle ortam olmaz evde cenaze havası olurdu bizde mesajlasırdık ailesinin yanında kimse konusmaz cunku hala alısamadı kac sene oldu
ooo lise arkadaşınsa beraber yaparsınız her şeyi misafir gibi olmaz eşin de annesin de gece çocukları yatırıp bol bol kaynatırsınız ne güzelll ..Kızlar ben şimdi temizliğe başlayacam
Pazartesi günü lise arkadaşım gelecek uzak yollardan
Yatılı misafirim var bir hafta
Ne kadar erken anne olmusbenım kv de de 67 dogumlu esimı 16 yasında dogur mus iste dogurmus tamam unutmus bıyutmeyı sevmeyıde esim o yuzden pek duskun degıl soguk lar
rabbim hepimizin annesine ananesine sağlıklı mutlu uzun uzun ömürler versin onlar bizim ihtiyacımız olduğun da görünmeyen dağımız varlıkları bile güç veriyor insanabenimde Annem 41 yasinda anneanne oldu ablam erken evlenip cocuk yapti simdi kardesimde dogurcak en gec cocuk yapan benim erkenden olamicam anneanne
kac yasinda Anne oldu sanirim erken
masallah abla Allah uzun ömür versin anneannemde 70 falan ayni sayilirlar
En güzel yatirimi yapmissin canim
gülüm siz de atom tedavisi olmuş o yüzdenmiş doktor ne zaman ne derse o olacak , inşallah ilaçlara da başlamış ya normale döner yakın zaman daAaa çok ilginç yeni birşey öğrendim abla. Acaba onu alıp toz halini kremlere katsak ne olur ?
Abla bize dr dediki önce atom sonra ilaç dediler. Atom alana kadar da 1 ay geçti.1 ay ilaç kullanmadı. Atom aldıktan 5 gün sonra tiroid hali kullanmaya başladı.
Bunlar hep.tiroidsizlikten demekki...
Abla maşallah ya baya birşey kullaniyor
Düzelir bence canım bir iki gün daha bekle bakalım.
Ayyyg maşallah ne g
Kolay gelsin abla iyileştin mi ?
Bende tüketirdim ama quark ne demek bilmezdim
Doğru yolu sonunda buldukTellerine donmezdı bile ben kızardım insanlara don bılmem ne Agzıma kurban olsunlar keske onu bile demeseymısım. Ben zaten kotu gelinmişimarasın aramasın hıc umursamam
Abla senin yaptiğın pırasali kiş.kek gibi kabariyor.Pirasayi tavada biraz soteleyip
Ayri bi kapta 2-3yumurta biraz yogurt, peynir
Biraz yulaf ezmesi az kabartma tozu
Pirasalarla karistirip firina koyuyom cnm
Ustune biraz kasar
Yulaf koyamicagim icin bu sefer bakayim nasil olacak
Eksili köfte de ne varki
Zararli bisey yoksa yiyebilirsin cnm
Sen önce tam olarak ne yapacagina karar ver cnm
Az yiyerekte uzun sureli kilo verilmez
Mesela dünkü menün cok yetersizdi bana göre
Saglikli dolu dolu kahvaltini yap
Yesilligini salatani yogurdunu eksik etme
Saol rakibim.sana da:)anladım canım afiyet olsun o zaman
Bu zamana kadar 2 kere görmüssündür canim.bi kere aksam yedim.bi kere de kahvaltiya esime cikarmistimTürkiye de sekin var sadesi var mi bilmiyorum meyveli çeşitleri var
Canımcım naçizane senin menülerinde çok sık tonbalığı görüyorum konserve tonbalıklarında civa oranı yüksekmiş dikkatli tüketmende fayda var diye düşünüyorum
Bari boynuna as evde gez hakettinAbla ben altınımı aldım bileburaya foto koyacaktım da gormemıs gıbı olmasın dedim bu arada bilezik olarak degıl de ıkı tam ıkı Ceyrek olarak aldım zaten takmayacam kızlara yatırım olsun dedim
Baştan hizli başlamışsın :)) yavas yavas artir birden zorlama kendini70 tane ip atladm nefes nefeseym 5 dkkadır ne kadar yorucuymuşşş
Senin annendemi erken evlenmiş :)
Ayynen her ne kadar malatyanın sosyetesinden olsakta o zaman kızları erkenden evlendiriyolarmış.16 yaşında doğurmuş beni, hatta 15 buçuk
Doğu'da erken evlendiriyorlarmış kızları o zamanlar
o zaman uğurlu haftanmiSen benden önce 7leri görürsün. Şubatın 2.haftası yarışalım mı
seninkilerin normal hali :)) bulmuslarda bunuyolarkıyma et tavuk var ama öğğğ ediyor benimkiler taze fasulyeden barbunya bezelyeye kadar da var hatta ıspanak bile var bilmiyorum benimkilere ne yapsam kız mantı ve hingel bile var ama istemiyorlar kiiii
sen bilmiyon, biz iddaaya girdikte ondan cnmayyh bizim bu adamlar da zayıflama uzamanı oldu çıktı bizim üzerimizden
Ooo hadi hayirli olsun cnmAbla ben altınımı aldım bileburaya foto koyacaktım da gormemıs gıbı olmasın dedim bu arada bilezik olarak degıl de ıkı tam ıkı Ceyrek olarak aldım zaten takmayacam kızlara yatırım olsun dedim
sen gitmesine karismiyonki tatlimŞimdi annemle konuştum
Kızdı bana
Ben babana böyle mi davranıyorum diye
Gitsin annesine, karışma adama diyor
daha oncede geldiydi sanki arkadasin degilmi :)) can dostun sa ne guzel olurKızlar ben şimdi temizliğe başlayacam
Pazartesi günü lise arkadaşım gelecek uzak yollardan
Yatılı misafirim var bir hafta
yok cnm bu dedigim seyler yemelik :) ama kollajen iceren kremlerde vardirçok ilginç yeni birşey öğrendim abla. Acaba onu alıp toz halini kremlere katsak ne olur ?
kolay gelsin cnmKızlar yarın benim de misafirim var yatılı kızkardeşim ve eşi gelecekler bikaç gün bizdeler fırsat buldukça uğrayacağım yine
Insanin cocuklari evliyken hamile olmakda baya tuhaf oluyorAyynen her ne kadar malatyanın sosyetesinden olsakta o zaman kızları erkenden evlendiriyolarmış.
Hatta size şöyle bir olay anlatayım ; en büyük teyzem ilk evlenen çocuk ve 13 yaşında mı ne evlendirmişler. Hatta bi çocuğu olmuş 15 yaşındayken ama vefat etmiş (o yaşta yaşanan acıya bak) sonra bi çocuğu daha oluyo çocuk 1 yaşında var yok ananemi ziyarete geliyolarki ananem hamile
Yani kuzenim teyzesinden 1 2 yaş büyük
Yanii valla patır patır doğurmuş ananemInsanin cocuklari evliyken hamile olmakda baya tuhaf oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?