Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

zamanla alışıyorlar hatta her ikinizin ailesi için aynı yorumu yapacaksınız karı koca kafa kafaya verip hepsi zamanla gülüm ben 20 senelik evliyim 15 seneden sonra ufaktan normal görmeye başlamıştı eşim :)
rabbim muhabbetinizi arttırsın hep neşeli mutlu olun inşallah

Kızlar ben şimdi temizliğe başlayacam
Pazartesi günü lise arkadaşım gelecek uzak yollardan
Yatılı misafirim var bir hafta
ooo lise arkadaşınsa beraber yaparsınız her şeyi misafir gibi olmaz eşin de annesin de gece çocukları yatırıp bol bol kaynatırsınız ne güzelll ..
sana kolay gelsin gülüm sen şimdi hazırlığını da yaparsın arkadaşın varken ne kadar az yemekle uğraşırsanız o kadar kardır :)

rabbim hepimizin annesine ananesine sağlıklı mutlu uzun uzun ömürler versin onlar bizim ihtiyacımız olduğun da görünmeyen dağımız varlıkları bile güç veriyor insana

gülüm siz de atom tedavisi olmuş o yüzdenmiş doktor ne zaman ne derse o olacak , inşallah ilaçlara da başlamış ya normale döner yakın zaman da
ee gülüm troid bezi yok çabuk yorulup tükeniyorum bünye hasas güçlü sağlam kalmak için ben de ilaçlara bir ton para vereceğime (fibromiyalji de var ağrıları çok oluyordu) doğal yolla bedenimi güçlendirip ağrısız mutlu yaşamayı seçtim çok şükür işe yarıyorlar sen benim dolapları bir görsen makyaj malzemesinden cilt saç bakımına deterjana kadar her şeyi doğallarıyla değiştim hayatım da bir zararlı sigara kaldı onu da attım mı muhteşem olacak :)

Abla senin yaptiğın pırasali kiş.kek gibi kabariyor.
Eksili köfteyi biliyorsundur.hani misket gibi bulgurlu köfte dökülüyor
Nohut ve kuşbası et konuluyor
Salcali sulu bi yemek.benim memleketimde basalla derler.
Abla kahvaltida canim.hicbisey istemiyor.bugun de aynisini yaptım.
Aslında genel olarak bi iştahsızlik var.karnim ağrımasa yemicem bisey.aksamlari da yiyesim yok.

anladım canım afiyet olsun o zaman
Saol rakibim.sana da:)

Bu zamana kadar 2 kere görmüssündür canim.bi kere aksam yedim.bi kere de kahvaltiya esime cikarmistim
2 catal aldim
Baska yemedim.aslinda ketoda ton baligi var.2 kutu.ben 1 kutu yedim.bu zamana kadar.

Senin annendemi erken evlenmiş :)
16 yaşında doğurmuş beni, hatta 15 buçuk

Doğu'da erken evlendiriyorlarmış kızları o zamanlar
Ayynen her ne kadar malatyanın sosyetesinden olsakta o zaman kızları erkenden evlendiriyolarmış.
Hatta size şöyle bir olay anlatayım ; en büyük teyzem ilk evlenen çocuk ve 13 yaşında mı ne evlendirmişler. Hatta bi çocuğu olmuş 15 yaşındayken ama vefat etmiş (o yaşta yaşanan acıya bak) sonra bi çocuğu daha oluyo çocuk 1 yaşında var yok ananemi ziyarete geliyolarki ananem hamile
Yani kuzenim teyzesinden 1 2 yaş büyük

Sen benden önce 7leri görürsün. Şubatın 2.haftası yarışalım mı
o zaman uğurlu haftanmi

Aramizda baya kilo farki cnm
Ams sen yerinde sayarsan gecebilirim :))
Ona göre ayagini denk al
kıyma et tavuk var ama öğğğ ediyor benimkiler taze fasulyeden barbunya bezelyeye kadar da var hatta ıspanak bile var bilmiyorum benimkilere ne yapsam kız mantı ve hingel bile var ama istemiyorlar kiiii
seninkilerin normal hali :)) bulmuslarda bunuyolar

Senin oglan ne yapti cnm
ayyh bizim bu adamlar da zayıflama uzamanı oldu çıktı bizim üzerimizden
sen bilmiyon, biz iddaaya girdikte ondan cnm
Her ay min. 5 kilo verirsem 250 euro verecek
Bu ay fazla vereyimki, diger aylar 5 kiloyu veremeyim diye öyle söylüyor :))
Abla ben altınımı aldım bile buraya foto koyacaktım da gormemıs gıbı olmasın dedim bu arada bilezik olarak degıl de ıkı tam ıkı Ceyrek olarak aldım zaten takmayacam kızlara yatırım olsun dedim
Ooo hadi hayirli olsun cnm
Vucudunun yagiyla hakettin
Altinlardan bi kolye falan yaptirsaydin :))

Şimdi annemle konuştum
Kızdı bana
Ben babana böyle mi davranıyorum diye
Gitsin annesine, karışma adama diyor
sen gitmesine karismiyonki tatlim
Hasta oldugu icin yola düşmesin dedin bunda kötü bisey yokki
Kızlar ben şimdi temizliğe başlayacam
Pazartesi günü lise arkadaşım gelecek uzak yollardan
Yatılı misafirim var bir hafta
daha oncede geldiydi sanki arkadasin degilmi :)) can dostun sa ne guzel olur
çok ilginç yeni birşey öğrendim abla. Acaba onu alıp toz halini kremlere katsak ne olur ?
yok cnm bu dedigim seyler yemelik :) ama kollajen iceren kremlerde vardir
Senin yaşın küçük
35 den sonra daha cok tavsiye ediliyor
Kızlar yarın benim de misafirim var yatılı kızkardeşim ve eşi gelecekler bikaç gün bizdeler fırsat buldukça uğrayacağım yine
kolay gelsin cnm
Ama listede oldugunu unutma

Insanin cocuklari evliyken hamile olmakda baya tuhaf oluyor

657. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2578191

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2578193

9. Takım yarışmacısı
Zeycan123 657. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
10. Takım yarışmacısı
Canevim 657. Etap sonuncusu oldu!
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki paylaşımları yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kilo alma sebebinin aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) aşağıdaki başlıkta paylaşılması gerekmektedir:

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
657. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 9. TAKIM

YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2578195

657. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM (6 ► 2)
  • 4. TAKIM (7 ► 6)
  • 12. TAKIM (8 ► 3)

ETAP NOTLARI:

9. TAKIM
Takım ortalamalasına yönelik rastgele kontrol 9.Takım için yapılmıştır. Teşekkür ederim, hata yok.

Rapor Kaynağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…