- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.261
Sen benden önce 7leri görürsün. Şubatın 2.haftası yarışalım mıBenimde 8 lere düşmek icin 2.9 var
Şu 2 haftayi iyi degerlendirelim ay sonu hasilatimiz guzel olsun :))
kıyma et tavuk var ama öğğğ ediyor benimkiler taze fasulyeden barbunya bezelyeye kadar da var hatta ıspanak bile var bilmiyorum benimkilere ne yapsam kız mantı ve hingel bile var ama istemiyorlar kiiiiSenin buzlukta biseyler vardir cnm :))
Kiyma falan varsa kofte yap yada tavuk vs.
Meyveliler eksrta sekerli olur cnmTürkiye de sekin var sadesi var mi bilmiyorum meyveli çeşitleri var
ayyh bizim bu adamlar da zayıflama uzamanı oldu çıktı bizim üzerimizdenBen ay sonu daha paramı alicam
Gecen gün, ilk ay fazla verilir zaten dediydim iyi degerlendirmem lazim
Eşimde,
iyi, fazla fazla verki sonraki aylar 5 kiloyu veremezsin diyor
Annen kac yasinda
Tellerine donmezdı bile ben kızardım insanlara don bılmem ne Agzıma kurban olsunlar keske onu bile demeseymısım. Ben zaten kotu gelinmişimAy bende çok git derdim ana baba hakkı derdim sonradn duydum ki 'bizim oğlan evlenince gelin yüzünden bizdn soğudu' diyorlarmış bende bişy demiyorum artık bana ne bize ne
Saol ablacım valla aynen oyle biz çok şen şakragızdir da bizde hersey anlık yaşanırohh siz de şenlik var desene şimdiden gözün aydın bol bol ailenle güzel vakit geçir tadını çıkar gülüm
hahahah benim eşim de sizin herşeyiniz abartılı der biz sarılırız hoplarız zıplarız birbirimizi gördüğümüz de eşim tarafı sadece tokalaşır ablasıyla hafif sarılır , kız bizim gibiler daha iyi sıcak şenşakrakız onlar sakin diğiilll soğuk nevaleler hehehehehSaol ablacım valla aynen oyle biz çok şen şakragızdir da bizde hersey anlık yaşanıresim sımdı krize girer o sakinliği sever neden bu kadar sesli konusuyosunuz dan baslar
Abla ben altınımı aldım bileBen ay sonu daha paramı alicam
Gecen gün, ilk ay fazla verilir zaten dediydim iyi degerlendirmem lazim
Eşimde,
iyi, fazla fazla verki sonraki aylar 5 kiloyu veremezsin diyor
Amann bosver ikisininde burnundan gelsin
Sen keyfine bak
Ay iyi demişsin onlar öyle canımdan cicimden anlamaz boşver
Şimdi annemle konuştumBoşver kuzum, kendini düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun
Kalsın orada da pişman olsun gittiğine gideceğine
Sen de keyfine bak madem öyle
Aynen bizde kalkar oynarız herseye gulerız espriler havada ucusurhahahah benim eşim de sizin herşeyiniz abartılı der biz sarılırız hoplarız zıplarız birbirimizi gördüğümüz de eşim tarafı sadece tokalaşır ablasıyla hafif sarılır , kız bizim gibiler daha iyi sıcak şenşakrakız onlar sakin diğiilll soğuk nevaleler heheheheh
Ne kadar erken anne olmusBenim annem 67 li
benimde Annem 41 yasinda anneanne oldu ablam erken evlenip cocuk yapti simdi kardesimde dogurcak en gec cocuk yapan benim erkenden olamicam anneanneBenmkide 68li bnde 89 luyum bi de abim var genç babaanne anneanne oldu annem bu yönden çok güzel. Çocuk düşünen çok gecikmesin
kac yasinda Anne oldu sanirim erkenBenim annem 67 li
masallah abla Allah uzun ömür versin anneannemde 70 falan ayni sayilirlarayyyh ben de çatlamıyım yazayım benim annem de 57 li ...13 ocakta 63 oldu
ilk ablamı 15 yaşın da 2. ablamı 17 yaşın da beni de 22 yaşın da doğurmuş benden sonra 2 erkek 1 kız daha var 35 yaşın da anane oldu şimdi en büyük torunu 27 yaşın da
yani ben de çoğunuzun teyzesi olacak yaştayımmm hava mı da attım rahatladım ohhh
En güzel yatirimi yapmissin canimAbla ben altınımı aldım bileburaya foto koyacaktım da gormemıs gıbı olmasın dedim bu arada bilezik olarak degıl de ıkı tam ıkı Ceyrek olarak aldım zaten takmayacam kızlara yatırım olsun dedim
16 yaşında doğurmuş beni, hatta 15 buçukkac yasinda Anne oldu sanirim erken
kolay gelsin canimKızlar ben şimdi temizliğe başlayacam
Pazartesi günü lise arkadaşım gelecek uzak yollardan
Yatılı misafirim var bir hafta
Cocuk yetistirecek bilincte degilmis canim demekki Biz o yaslarda oyuncaklarla degilsede degisik sekillerde oynuyorduk okula gidiyorduk.Ne kadar erken anne olmusbenım kv de de 67 dogumlu esimı 16 yasında dogur mus iste dogurmus tamam unutmus bıyutmeyı sevmeyıde esim o yuzden pek duskun degıl soguk lar
16 yaşında doğurmuş beni, hatta 15 buçuk
Doğu'da erken evlendiriyorlarmış kızları o zamanlar
varmış abla daha önceki rejim dönemimde adet dönemindeki tatlı isteklerimde yerdim meyvelilerdenMeyveliler eksrta sekerli olur cnm
Sadeside mutlaka vardir
Aaa çok ilginç yeni birşey öğrendim abla. Acaba onu alıp toz halini kremlere katsak ne olur ?Hücre yenilenmesi sagliyor cnm
Kemik suyu falan iyi olurda onu saatlerce pişirmek gerekiyor
Tablet toz sivi seklinde satiliyor
Ben toz olarak almayi düşünüyorum, kahveye falan konabiliyor
Seçenek cok fazla karar veremedim henüz
Abla bize dr dediki önce atom sonra ilaç dediler. Atom alana kadar da 1 ay geçti.1 ay ilaç kullanmadı. Atom aldıktan 5 gün sonra tiroid hali kullanmaya başladı.doğru hatırlıyorsun benim de tüm troid bezleri alındı 5 seneyi geçti ben ameliyat olalı
nasıl yaaaa ilaç vermedi mi doktor yoksa eşin mi kullanmadı , ben ameliyat sonrası hemen başladım ilaca dozu azar azar arttırdılar 1 sene boyunca ek kalsiyum 3-3.5 sene boyunca da sürekli d vitamini ile b12 kullandırdılar , duygularda bile yavaşlama oluyor en son 2-3 ay önce kendimi mutsuz hissediyorum diyip buradan da izin almıştım ya doktora gittim ki ilaç dozu az geliyormuş üstelik kanım baya düşmüş , artık alıştım sorun olduğunu anlayıp gidiyorum doktora ialcı ayarlıyorlar hemen
eşin de düzenli kullansın ilacını bak ruh hali bile nasıl değişecek çok etkiliyor organların çalışmasını bile o ilaç dengede tutuyor içmemezlik yapmasın
Abla maşallah ya baya birşey kullaniyorkimyasal içermiyor diye ben farmasiye üye oldum ya geçen sene oradan alıyorum göz çevresi kremini 1 yıldır kullanıyorum , temizleme jelini de , serumu var onu da 2 ay önce indirime girdiğin de aldım başladım , nemlendiricisini almadım onun yerine aynısefa yüz kremini kullanıyorum cildim çok kurursa malum soğuktan kuruyor yağlı cilt bile heee bir de arada gulukozamin kullandım hem kemik kaslar için hem de yaşlanma karşıtı hap şeklin de yuttum gitti, 3 gecedir de reishi mantarı tabletine başladım yaşlanmayıp bu dünyaya kazık çakacam
Düzelir bence canım bir iki gün daha bekle bakalım.Dr a gitmemeye karar verdim orda saatlerce bekliceme Bari alisverisimi yapimins bu kac güne düzelir düzelmezse giderim artik
Ayyyg maşallah ne gayyyh ben de çatlamıyım yazayım benim annem de 57 li ...13 ocakta 63 oldu
ilk ablamı 15 yaşın da 2. ablamı 17 yaşın da beni de 22 yaşın da doğurmuş benden sonra 2 erkek 1 kız daha var 35 yaşın da anane oldu şimdi en büyük torunu 27 yaşın da
yani ben de çoğunuzun teyzesi olacak yaştayımmm hava mı da attım rahatladım ohhh
Kolay gelsin abla iyileştin mi ?Kızlar ben şimdi temizliğe başlayacam
Pazartesi günü lise arkadaşım gelecek uzak yollardan
Yatılı misafirim var bir hafta
Bende tüketirdim ama quark ne demek bilmezdimvarmış abla daha önceki rejim dönemimde adet dönemindeki tatlı isteklerimde yerdim meyvelilerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?