Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin buzlukta biseyler vardir cnm :))

Kiyma falan varsa kofte yap yada tavuk vs.
kıyma et tavuk var ama öğğğ ediyor benimkiler taze fasulyeden barbunya bezelyeye kadar da var hatta ıspanak bile var bilmiyorum benimkilere ne yapsam kız mantı ve hingel bile var ama istemiyorlar kiiii

Ben ay sonu daha paramı alicam

Gecen gün, ilk ay fazla verilir zaten dediydim iyi degerlendirmem lazim

Eşimde,
iyi, fazla fazla verki sonraki aylar 5 kiloyu veremezsin diyor
ayyh bizim bu adamlar da zayıflama uzamanı oldu çıktı bizim üzerimizden

ayyyh ben de çatlamıyım yazayım benim annem de 57 li ...13 ocakta 63 oldu
ilk ablamı 15 yaşın da 2. ablamı 17 yaşın da beni de 22 yaşın da doğurmuş benden sonra 2 erkek 1 kız daha var 35 yaşın da anane oldu şimdi en büyük torunu 27 yaşın da

yani ben de çoğunuzun teyzesi olacak yaştayımmm hava mı da attım rahatladım ohhh

Ay bende çok git derdim ana baba hakkı derdim sonradn duydum ki 'bizim oğlan evlenince gelin yüzünden bizdn soğudu' diyorlarmış bende bişy demiyorum artık bana ne bize ne
Tellerine donmezdı bile ben kızardım insanlara don bılmem ne Agzıma kurban olsunlar keske onu bile demeseymısım. Ben zaten kotu gelinmişim arasın aramasın hıc umursamam

ohh siz de şenlik var desene şimdiden gözün aydın bol bol ailenle güzel vakit geçir tadını çıkar gülüm
Saol ablacım valla aynen oyle biz çok şen şakragızdir da bizde hersey anlık yaşanır esim sımdı krize girer o sakinliği sever neden bu kadar sesli konusuyosunuz dan baslar

Saol ablacım valla aynen oyle biz çok şen şakragızdir da bizde hersey anlık yaşanır esim sımdı krize girer o sakinliği sever neden bu kadar sesli konusuyosunuz dan baslar
hahahah benim eşim de sizin herşeyiniz abartılı der biz sarılırız hoplarız zıplarız birbirimizi gördüğümüz de eşim tarafı sadece tokalaşır ablasıyla hafif sarılır , kız bizim gibiler daha iyi sıcak şenşakrakız onlar sakin diğiilll soğuk nevaleler heheheheh

Ben ay sonu daha paramı alicam

Gecen gün, ilk ay fazla verilir zaten dediydim iyi degerlendirmem lazim

Eşimde,
iyi, fazla fazla verki sonraki aylar 5 kiloyu veremezsin diyor
Abla ben altınımı aldım bile buraya foto koyacaktım da gormemıs gıbı olmasın dedim bu arada bilezik olarak degıl de ıkı tam ıkı Ceyrek olarak aldım zaten takmayacam kızlara yatırım olsun dedim

Amann bosver ikisininde burnundan gelsin
Sen keyfine bak
Ay iyi demişsin onlar öyle canımdan cicimden anlamaz boşver
Boşver kuzum, kendini düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun
Kalsın orada da pişman olsun gittiğine gideceğine
Sen de keyfine bak madem öyle
Şimdi annemle konuştum
Kızdı bana
Ben babana böyle mi davranıyorum diye
Gitsin annesine, karışma adama diyor

Aynen bizde kalkar oynarız herseye gulerız espriler havada ucusur benım buyuk kızım teyzesini anne annesini cok sever annem kızımla yasıt olur oynar onunla bı bakmışım çamaşıt sepetine ip baglamıs kızı evde gezdiriyor esim kıskanıyor onlarda boyle ortam olmaz evde cenaze havası olurdu bizde mesajlasırdık ailesinin yanında kimse konusmaz cunku hala alısamadı kac sene oldu

Benmkide 68li bnde 89 luyum bi de abim var genç babaanne anneanne oldu annem bu yönden çok güzel. Çocuk düşünen çok gecikmesin
benimde Annem 41 yasinda anneanne oldu ablam erken evlenip cocuk yapti simdi kardesimde dogurcak en gec cocuk yapan benim erkenden olamicam anneanne
Benim annem 67 li
kac yasinda Anne oldu sanirim erken
masallah abla Allah uzun ömür versin anneannemde 70 falan ayni sayilirlar
Abla ben altınımı aldım bile buraya foto koyacaktım da gormemıs gıbı olmasın dedim bu arada bilezik olarak degıl de ıkı tam ıkı Ceyrek olarak aldım zaten takmayacam kızlara yatırım olsun dedim
En güzel yatirimi yapmissin canim

Kızlar ben şimdi temizliğe başlayacam
Pazartesi günü lise arkadaşım gelecek uzak yollardan
Yatılı misafirim var bir hafta
kolay gelsin canim
Ne kadar erken anne olmus benım kv de de 67 dogumlu esimı 16 yasında dogur mus iste dogurmus tamam unutmus bıyutmeyı sevmeyıde esim o yuzden pek duskun degıl soguk lar
Cocuk yetistirecek bilincte degilmis canim demekki Biz o yaslarda oyuncaklarla degilsede degisik sekillerde oynuyorduk okula gidiyorduk.
Eskiler Hic iyi yapmadi erken yasta evlendirmeyi

Aaa çok ilginç yeni birşey öğrendim abla. Acaba onu alıp toz halini kremlere katsak ne olur ?
Abla bize dr dediki önce atom sonra ilaç dediler. Atom alana kadar da 1 ay geçti.1 ay ilaç kullanmadı. Atom aldıktan 5 gün sonra tiroid hali kullanmaya başladı.
Bunlar hep.tiroidsizlikten demekki...
Abla maşallah ya baya birşey kullaniyor
Dr a gitmemeye karar verdim orda saatlerce bekliceme Bari alisverisimi yapim ins bu kac güne düzelir düzelmezse giderim artik
Düzelir bence canım bir iki gün daha bekle bakalım.
Ayyyg maşallah ne g
Kızlar ben şimdi temizliğe başlayacam
Pazartesi günü lise arkadaşım gelecek uzak yollardan
Yatılı misafirim var bir hafta
Kolay gelsin abla iyileştin mi ?
varmış abla daha önceki rejim dönemimde adet dönemindeki tatlı isteklerimde yerdim meyvelilerden
Bende tüketirdim ama quark ne demek bilmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…