- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.361
Canim o da başta ben kızlardan hoşlanmiyorum demis.sonuc yine ayni.Canım bahsettiğin şeyler farklı. Zuhal ablanın bahsettiği gay senin bahsettiğinse biseksüel.
Sence bi kizin böyle arkadaslik yapmasi dogrumuKız erkek ya da gay farketmez bence ilişkiye başladığı anda bırak onları demesi yanlış bence. Erkek arkadaşı bırak dedi diye şak diye bırakıyorsa kızdan da hayır geleceğini sanmıyorum söyleyeceklerim bu kadar
Benim kiziminda bu pazartesi sözlü sinavi var
Tezini anlatmasi gerekiyor, cok heyecanli
Yaziliyi geçmişti
Bunu verirse meslegini almış olacak
Onun içinde dua ederseniz seviniriz
Size bisey sorayim kizlar
Benim küçük oglanin yeni bi kiz arkadasi var
Kizin bi yakin normal erkek arkadasi varmış
Benimki, erkek arkadasin olmasini istemiyorum demis
Kiz da, o erkek sayilmaz zaten demis :))
Öbür turluymus
Benimki tabi böyle seyleri hic kabullenemez
Bende dedim senelerdir yakin tanidigini birini pat diye cikarsmaz hayatindan
Zaten ilerde yavas yavas mesafe girer araya
Kisileri insan olarak degerlendir, secimlerine gore degil
Ama bjzimki yok diyor, kabul edemem boyle biseyi
Bunlar daha cok yeniler cnm tanismalarida biraz filimlerdeki gibi :)) uzun hikayeCanım kız zaten "o erkek sayılmaz" diyerek onunla arkadaşlığı bırakmayacağını belli etmiş bence.
Kız hayatından çıkarır deriz, çıkarmazsa oğlun bunu çok dert eder.
Bence bu tamamen oğlunun kararı olmalı, tercihi kıza bırakmalı.
Seçenekler sunup kızın tercihine bi bakmalı, arkadaşından vazgeçmemek adına oğlundan vazgeçiyorsa zaten aralarında tam anlamıyla sevgi yoktur.
aminnn cnmInsallah alir abla Allah yardimcisi olsun
4 lü nasil takilacaklarmm zor bir durum bence kızın acisindanda bakınca birden arkadaşını silip atmak istemeyebillir ki haklı.
Bence oğlun zaman tanımalı kıza ki ciddi bisiler olcak olursa zaten ona göre şekillenir arkadaşlarıda kızın, 4 lü takılmalar felan
Ben erkeklerin kafalarında soru işareti olmadan evliliğe yanaşmaları taraftarıyım.Bunlar daha cok yeniler cnm tanismalarida biraz filimlerdeki gibi :)) uzun hikaye
Daha tam güçlü bi bag olustugunu düşünmüyorum
Ama cok heyecanlirdigi kesin
Onceden baskalariylada tanisti ama duygusal bisey hissedememisti
Ama benim oglanin hic kabul edemiyecegi bi durum
O arkdasini birakmazsa ben onu birakirim diyor
aminnn cnm
4 lü nasil takilacaklar
Erkek gay ama.Ya hani evli cift evli cifte gider gelir ya oturmalar falan o anlamda dedim e smdi o kisi tek olucagi icin bi sure sonra kız onunla zaten gorusmez.
Şuan icin daha yeni tanıstılar yazmissin birden silmesini beklemesi cok sert ilerde illaki bisiler ciddi olursa cikarir hayatindan gibime geliyor. Tabi bu benm dusuncem :)
Oğlun bu şekilde davranırsa kız arkadaşını soğutabilir kendinden. Bir de kızın büyüdüğü ortamda önemliSize bisey sorayim kizlar
Benim küçük oglanin yeni bi kiz arkadasi var
Kizin bi yakin normal erkek arkadasi varmış
Benimki, erkek arkadasin olmasini istemiyorum demis
Kiz da, o erkek sayilmaz zaten demis :))
Öbür turluymus
Benimki tabi böyle seyleri hic kabullenemez
Bende dedim senelerdir yakin tanidigini birini pat diye cikarsmaz hayatindan
Zaten ilerde yavas yavas mesafe girer araya
Kisileri insan olarak degerlendir, secimlerine gore degil
Ama bjzimki yok diyor, kabul edemem boyle biseyi
Oğlun bu şekilde davranırsa kız arkadaşını soğutabilir kendinden. Bir de kızın büyüdüğü ortamda önemli
Bu gidişle evde kalacaksın de arkadaşı yüzündn bırakılır mı hemen :)Bunlar daha cok yeniler cnm tanismalarida biraz filimlerdeki gibi :)) uzun hikaye
Daha tam güçlü bi bag olustugunu düşünmüyorum
Ama cok heyecanlirdigi kesin
Onceden baskalariylada tanisti ama duygusal bisey hissedememisti
Ama benim oglanin hic kabul edemiyecegi bi durum
O arkdasini birakmazsa ben onu birakirim diyor
Başıma ağrı girdi oturma odasında bıraktm onları babalarıyla uzandım biraz. Bantta mı yürüyosn bende bantı balkona koydum hava da buz gibi
O yuzden bi sure sonra onunla zaten gorusmez demek istedim cnmErkek gay ama.
Evlenmez yani.
Odalardan birinde yer bulamadın mıBaşıma ağrı girdi oturma odasında bıraktm onları babalarıyla uzandım biraz. Bantta mı yürüyosn bende bantı balkona koydum hava da buz gibi
Oh supersin :)Kızlar bebeğimi uyuttum, şimdi kalkıp yürüyüş yapacağım
Neden erteliyorsun.Bende
Oh supersin :)
Bende uyuttum bebelerimi (koca bebek babamız sabahcı yarın oglumdan once uyudu) şimdi bayiliyorm bende, spor yarin yapicam kesin hatta leslie (inşallah diyim genede Allah nasip etsin)
Kızlar sizlerden bi tavsiye isticemm :) Ben şuan 20 yaşındayım ve kilom 59-60 arasında gidip geliyor. Merak ettiğim şu ki vücut yapımın yağ dağılımı eşit. öyle basenlerim falan yok. bugün babaannemin genç kızlık kazağını giydim minnacık içine girdim çokta güzel oldu. Halam elbise verdi cuk diye oturdum öyle yandan taşma üstten fışkırma yok bende. Sanki bu kilo bana daha çok gidiyor ve bu kiloda kalayım diyorum yani 57-56 olabilirim evet ama 52 ler 53 ler çok fazla çirkin gösteriyor beni. Siz ne diyorsunuz?? fikirlerinizi alammmm didimmmmmm yavru ceylanlarımm❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?