Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım bahsettiğin şeyler farklı. Zuhal ablanın bahsettiği gay senin bahsettiğinse biseksüel.
Canim o da başta ben kızlardan hoşlanmiyorum demis.sonuc yine ayni.
Kesinlikle kınamiyorum.cinsel sapmasi olanlarda geri dönüsler yada ileri gidisler
olabiliyor.

Sence bi kizin böyle arkadaslik yapmasi dogrumu

Benim kiziminda bu pazartesi sözlü sinavi var
Tezini anlatmasi gerekiyor, cok heyecanli
Yaziliyi geçmişti
Bunu verirse meslegini almış olacak

Onun içinde dua ederseniz seviniriz

Insallah alir abla Allah yardimcisi olsun

Hmm zor bir durum bence kızın acisindanda bakınca birden arkadaşını silip atmak istemeyebillir ki haklı.
Bence oğlun zaman tanımalı kıza ki ciddi bisiler olcak olursa zaten ona göre şekillenir arkadaşlarıda kızın, 4 lü takılmalar felan dha sık oluyor ya o acıdn dedim abla

Bunlar daha cok yeniler cnm tanismalarida biraz filimlerdeki gibi :)) uzun hikaye
Daha tam güçlü bi bag olustugunu düşünmüyorum
Ama cok heyecanlirdigi kesin
Onceden baskalariylada tanisti ama duygusal bisey hissedememisti

Ama benim oglanin hic kabul edemiyecegi bi durum
O arkdasini birakmazsa ben onu birakirim diyor

Insallah alir abla Allah yardimcisi olsun
aminnn cnm
4 lü nasil takilacaklar

Ben erkeklerin kafalarında soru işareti olmadan evliliğe yanaşmaları taraftarıyım.

Erkekler zaten çok şüpheci bir kişilik yapısına sahipler.

Birde böyle işine gelmeyen bir durum varsa hep kafalarını birşey kurcalıyor, kolay kolay mutlu olmuyorlar, mutlu etmiyorlar.

Bence oğlun mantıklı düşünüyor.

aminnn cnm
4 lü nasil takilacaklar

Ya hani evli cift evli cifte gider gelir ya oturmalar falan o anlamda dedim e smdi o kisi tek olucagi icin bi sure sonra kız onunla zaten gorusmez.
Şuan icin daha yeni tanıstılar yazmissin birden silmesini beklemesi cok sert ilerde illaki bisiler ciddi olursa cikarir hayatindan gibime geliyor. Tabi bu benm dusuncem :)

Erkek gay ama.
Evlenmez yani.

Oğlun bu şekilde davranırsa kız arkadaşını soğutabilir kendinden. Bir de kızın büyüdüğü ortamda önemli

Bu gidişle evde kalacaksın de arkadaşı yüzündn bırakılır mı hemen :)

Başıma ağrı girdi oturma odasında bıraktm onları babalarıyla uzandım biraz. Bantta mı yürüyosn bende bantı balkona koydum hava da buz gibi
Odalardan birinde yer bulamadın mı

Ben salona koydum diğer odalarda yer kalmayınca.

Yarın bir yer ayarla odalardan birinde, her akşam seninle sözleşip yürüyelim

Totoyu yaymayı bırak artık

Bende
Kızlar bebeğimi uyuttum, şimdi kalkıp yürüyüş yapacağım
Oh supersin :)
Bende uyuttum bebelerimi (koca bebek babamız sabahcı yarın oglumdan once uyudu ) şimdi bayiliyorm bende, spor yarin yapicam kesin hatta leslie (inşallah diyim genede Allah nasip etsin)

Kızlar sizlerden bi tavsiye isticemm :) Ben şuan 20 yaşındayım ve kilom 59-60 arasında gidip geliyor. Merak ettiğim şu ki vücut yapımın yağ dağılımı eşit. öyle basenlerim falan yok. bugün babaannemin genç kızlık kazağını giydim minnacık içine girdim çokta güzel oldu. Halam elbise verdi cuk diye oturdum öyle yandan taşma üstten fışkırma yok bende. Sanki bu kilo bana daha çok gidiyor ve bu kiloda kalayım diyorum yani 57-56 olabilirim evet ama 52 ler 53 ler çok fazla çirkin gösteriyor beni. Siz ne diyorsunuz?? fikirlerinizi alammmm didimmmmmm yavru ceylanlarımm

Bende

Oh supersin :)
Bende uyuttum bebelerimi (koca bebek babamız sabahcı yarın oglumdan once uyudu ) şimdi bayiliyorm bende, spor yarin yapicam kesin hatta leslie (inşallah diyim genede Allah nasip etsin)
Neden erteliyorsun.

Altı üstü 45 dk.

Bugünkü yediklerinin kalorisini yak..

Haydi, ben yürüyüşe, sen Leslie ye başla, bir saat sonra gelelim tekrar

Boyun kac cnm. Ben cok zapzayif sevmiyorm kendimde ve genel olarakta yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…