- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.381
Neden erteliyorsun.
Altı üstü 45 dk.
Bugünkü yediklerinin kalorisini yak..
Haydi, ben yürüyüşe, sen Leslie ye başla, bir saat sonra gelelim tekrar
Aynen ya bizimde evin karşısında park tenha da oluyor genelde havalar ısınsa keşke ben bunaldım. Bu sene bahçeyede pek gidemeyiz ev yok diye orasıda iyi olacaktıBu dıs olayı nedir yagecmıs olsun canım benim minikler sanki hergun dıs cıkarıyor o modda ne gece yatıyorlar ne gunduz havalar bı ısınsaydı parka atacaktım tum gun bebeleri
İyiymişKiz bana cocuk birakmaya geliyolar
Aynen herkes uyurken sabahları yürümeyi düşünüyorm hazır tatilken havalar çok soğuk amaBende hafta ici hic bakamadim işlere
Sanada kolay gelsin cnm
Şu cocuklarin dişleri tamamlansada herkes rahat etse :))
Ekmeksizligin yanina bide spor ekliyebilirsen neden olmasin
Uyanık enişteBen ay sonu daha paramı alicam
Gecen gün, ilk ay fazla verilir zaten dediydim iyi degerlendirmem lazim
Eşimde,
iyi, fazla fazla verki sonraki aylar 5 kiloyu veremezsin diyor
Uğurlu haftam deeğilde regl bitimim anca o zaman yenme şansım varo zaman uğurlu haftanmi
Aramizda baya kilo farki cnm
Ams sen yerinde sayarsan gecebilirim :))
Ona göre ayagini denk al
seninkilerin normal hali :)) bulmuslarda bunuyolar
Senin oglan ne yapti cnm
sen bilmiyon, biz iddaaya girdikte ondan cnm
Her ay min. 5 kilo verirsem 250 euro verecek
Bu ay fazla vereyimki, diger aylar 5 kiloyu veremeyim diye öyle söylüyor :))
Ooo hadi hayirli olsun cnm
Vucudunun yagiyla hakettin
Altinlardan bi kolye falan yaptirsaydin :))
sen gitmesine karismiyonki tatlim
Hasta oldugu icin yola düşmesin dedin bunda kötü bisey yokki
daha oncede geldiydi sanki arkadasin degilmi :)) can dostun sa ne guzel olur
yok cnm bu dedigim seyler yemelik :) ama kollajen iceren kremlerde vardir
Senin yaşın küçük
35 den sonra daha cok tavsiye ediliyor
kolay gelsin cnm
Ama listede oldugunu unutma
Doğrudur uzun sürmez kilo vermek için iradem zayıf düşüncesnden kurtulamıyorum ama normalde ben 2 hafta verir sonra 1 hafta alırdım kilo. Şimdi az da olsa 5 haftadr eksiyim hep benm için baya güzel bişeySende ki zor zayıflama nedenini buldum
Bu düşünce yapın ile zaten beynine olumsuz mesaj gönderiyorsun canım
Düzeltmeyi düşünür müsün bu fikri
Oğluna pek bi sevgisi yok canm özel şöforlük yaptıracaktıTebrik ederim abla
Kremin adını duyunca üniversite yıllarına gittim bı an. Ne çok kullanırdım hey gidi günler. Çok fazla sivilcen yoksa yani tek tük çıkıyorsa faydalı oluyor canım.
Ah bu kayınvalideler oğullarına olan sevdaları bitmiyor. Tamam çocuk onların çocuğu aksini idda eden yok da. Hayattaysa kocasıyla gezse ya başbaşa
Ayy sesli güldüm kayınvalideye bak sen.Aynı benim eşimin teyzesi gibiymis. Kadın tek başına 3 kayınvalideye bedel. Tek derdi benim kilo alıp vermem x ray gibi mübarek gramı gramina tutturuyor kaç kilo olduğumu
Tebrik ederim canım.
Ah kuzumarkadaşlar yazmışlar zaten bence de tiroid yüzünden böyle oluyor. Kayınvalidem depresyon hastası sebeplerinden bir tanesi de tiroid hormonlarının dengesiz olması.
Gerçekten haftata regl olacağım.
Benim de aklıma takılıyor su sıralar kolajen konusu. Kemik suyunu çorbalarda kullanıyorum da. Dışardan takviye almak da gerekir mi Kaç yaştan itibaren başlamak lazım bilemiyorum
İnşaallah geçerde mesleğini eline alırBenim kiziminda bu pazartesi sözlü sinavi var
Tezini anlatmasi gerekiyor, cok heyecanli
Yaziliyi geçmişti
Bunu verirse meslegini almış olacak
Onun içinde dua ederseniz seviniriz
İnşllh abla bakalımHadi insallah başarırsın cnm
Sinav ne zaman
Odalardan birinde yer bulamadın mı
Ben salona koydum diğer odalarda yer kalmayınca.
Yarın bir yer ayarla odalardan birinde, her akşam seninle sözleşip yürüyelim
Totoyu yaymayı bırak artık
Kuzum 1.60 sanıyodum kendimi 1.57 mişimBoyun kac cnm. Ben cok zapzayif sevmiyorm kendimde ve genel olarakta yani
Kıyafet bedenin kaçKızlar sizlerden bi tavsiye isticemm :) Ben şuan 20 yaşındayım ve kilom 59-60 arasında gidip geliyor. Merak ettiğim şu ki vücut yapımın yağ dağılımı eşit. öyle basenlerim falan yok. bugün babaannemin genç kızlık kazağını giydim minnacık içine girdim çokta güzel oldu. Halam elbise verdi cuk diye oturdum öyle yandan taşma üstten fışkırma yok bende. Sanki bu kilo bana daha çok gidiyor ve bu kiloda kalayım diyorum yani 57-56 olabilirim evet ama 52 ler 53 ler çok fazla çirkin gösteriyor beni. Siz ne diyorsunuz?? fikirlerinizi alammmm didimmmmmm yavru ceylanlarımm❤❤
S ve M canım :)) S oluyor ancak bol olsun istediğim için büyük alıyorum :) benim üst bacağım kalın alt bacağım ince. alt karnım çok az var, koşuyla hallederim diye düşünüyorum? :) Tavsiyen var mı bunun içib kuzum?Kıyafet bedenin kaç
Bedenin idealmiş squat öneririm bnS ve M canım :)) S oluyor ancak bol olsun istediğim için büyük alıyorum :) benim üst bacağım kalın alt bacağım ince. alt karnım çok az var, koşuyla hallederim diye düşünüyorum? :) Tavsiyen var mı bunun içib kuzum?
Benimki cok sabit fikirli cnm bu durumuda kabullenmezBu gidişle evde kalacaksın de arkadaşı yüzündn bırakılır mı hemen :)
Birbirimize gore degiliz deyip kontagi kesmislerO yuzden bi sure sonra onunla zaten gorusmez demek istedim cnm
Teşekkürler canımTebrik ederim abla
Kremin adını duyunca üniversite yıllarına gittim bı an. Ne çok kullanırdım hey gidi günler. Çok fazla sivilcen yoksa yani tek tük çıkıyorsa faydalı oluyor canım.
Ah bu kayınvalideler oğullarına olan sevdaları bitmiyor. Tamam çocuk onların çocuğu aksini idda eden yok da. Hayattaysa kocasıyla gezse ya başbaşa
Ayy sesli güldüm kayınvalideye bak sen.Aynı benim eşimin teyzesi gibiymis. Kadın tek başına 3 kayınvalideye bedel. Tek derdi benim kilo alıp vermem x ray gibi mübarek gramı gramina tutturuyor kaç kilo olduğumu
Tebrik ederim canım.
Ah kuzumarkadaşlar yazmışlar zaten bence de tiroid yüzünden böyle oluyor. Kayınvalidem depresyon hastası sebeplerinden bir tanesi de tiroid hormonlarının dengesiz olması.
Gerçekten haftata regl olacağım.
Benim de aklıma takılıyor su sıralar kolajen konusu. Kemik suyunu çorbalarda kullanıyorum da. Dışardan takviye almak da gerekir mi Kaç yaştan itibaren başlamak lazım bilemiyorum
Aynen herkeşlere tavsiye ediyorum gidin kv nizde kalın zayıflayın sırrım buydu aslında söylemedimkv nin evin de olmanın en azından bir güzel yanı olmalı zaten en güzeli de zayıflamakkk:)))
Boyundan - 5 falan olabilirsin cnm yaşın küçük dahaKuzum 1.60 sanıyodum kendimi 1.57 mişim
Hayırlı olsun canım inşallah alırsın hayırlısıyla ehliyetiniSlmlar kızlar bugün sabah uyandık tam kahvaltı hazırlayacam telefn çaldı ehliyet kursundanmis bugün sınav varmış az az test çözüyordum ama hazır değildim açıkçası sabah sabah bı sürü test çözdüm sonra eşim geldi gittik sınava şükür geçtim 84 puanla vala bı de direksiyonu kazanırsam süper olacaak
31Herkes yaşını yazsın, büyükten küçüğe yaş skalası hazırlayacam
Allah yardımcısı olsun inşallahBenim kiziminda bu pazartesi sözlü sinavi var
Tezini anlatmasi gerekiyor, cok heyecanli
Yaziliyi geçmişti
Bunu verirse meslegini almış olacak
Onun içinde dua ederseniz seviniriz
Son mesajda gördüm ayrılmışlar hayırlısı olsun inşallahSize bisey sorayim kizlar
Benim küçük oglanin yeni bi kiz arkadasi var
Kizin bi yakin normal erkek arkadasi varmış
Benimki, erkek arkadasin olmasini istemiyorum demis
Kiz da, o erkek sayilmaz zaten demis :))
Öbür turluymus
Benimki tabi böyle seyleri hic kabullenemez
Bende dedim senelerdir yakin tanidigini birini pat diye cikarsmaz hayatindan
Zaten ilerde yavas yavas mesafe girer araya
Kisileri insan olarak degerlendir, secimlerine gore degil
Ama bjzimki yok diyor, kabul edemem boyle biseyi
Canım boyun 1,57 imiş evet 60 sana çok değil ama bence 52 civarı senin için en ideali olurKızlar sizlerden bi tavsiye isticemm :) Ben şuan 20 yaşındayım ve kilom 59-60 arasında gidip geliyor. Merak ettiğim şu ki vücut yapımın yağ dağılımı eşit. öyle basenlerim falan yok. bugün babaannemin genç kızlık kazağını giydim minnacık içine girdim çokta güzel oldu. Halam elbise verdi cuk diye oturdum öyle yandan taşma üstten fışkırma yok bende. Sanki bu kilo bana daha çok gidiyor ve bu kiloda kalayım diyorum yani 57-56 olabilirim evet ama 52 ler 53 ler çok fazla çirkin gösteriyor beni. Siz ne diyorsunuz?? fikirlerinizi alammmm didimmmmmm yavru ceylanlarımm
Kuzum 1.60 sanıyodum kendimi 1.57 mişim
Sence bi kizin böyle arkadaslik yapmasi dogrumu
Kızın arkadaşlarını sorgulamak pek bize düşmez. Zateb arkadaş çevresi bu kadar farklıysa sürmez bu iş yazacaktım sen zaten artık görüşmediklerini yazmışsın hayırlısı olsunBirbirimize gore degiliz deyip kontagi kesmisler
Simdi söyledi
amin cnm sagolsinAllah yardımcısı olsun inşallah
Oglan pek heyecanli olunca sevinmistim bende :)) hayirlisi artikKızın arkadaşlarını sorgulamak pek bize düşmez. Zateb arkadaş çevresi bu kadar farklıysa sürmez bu iş yazacaktım sen zaten artık görüşmediklerini yazmışsın hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?