Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben bunlara hiç dayanamıyorum. Bir anne bir baba nasıl evlatlarina sevgisini göstermez. Üzülüyorum böyle durumları yasayan evlatlara...
Sadece annem...
Babamın yanında yerim çok farklı, "gözümün nuru" der sever
Çok özlediğimi farkettim şimdi

Tmm
Yarın başlıyoruz o zaman birlikte yürüyüşlere
Şu 15 tatili degerlendirmem lazım.
Destek ol bana
15 tatili iyi değerlendirmeyi bnde çok istiyorm günlük 150 puanlık spora var mısın

İyi spor yapmışım

Süpermiş iyi motivasyn olmş. Eşinle naptın

Anne baba konusunda herkes şanslı olmuyor cnm. Babamı ve yaptıklarını bi arkadaşıma anlattım kız ağladı ben ağladm. Ben olsam silerdim diyo bi de ah ahh. Annemde babamn korkusuna hiç sahip çıkmadı özellikle bana şimdi şimdi sesi çıkıyor aman sağlıkları yerinde olsunda

disardan fark edilince insan dahada bi mutlu oluyor :)
Ay çamaşır deme kusucam bugün birikmiş 3 sepet çamaşırı oturma odasına getirdim eşimle kızımdnda yardmıyla katladık en sevmediğim iş yarında ütü yapmam lazım
benimde en sevmedigim sey camasirla ilgili olan hersey.

sen spor yapinca cok güzel kilo veriyorsun canim bence hic aksatma böyle devam

oooo o zaman kilo da almazsın ki artık bu iddia işi çok iyi olmuş bence
allah hayırlı etsin sağlıkla huzurla otursunlar daha yakın olmaları iyi olmuş çocuklar için de senin için de

Abooo anneni mi kıskanıyosun kocandan vay anaam
tüm damatları kıskanıyorum anneme anne demesinler kendi annelerine desinler diyordum en küçük kız kardeşimin eşi hariç onların yaşı küçük zaten 4 damattan bir tek o anne diyor :)) kıskancım hasetim pis yanlarım var ama yine de kendimi seviyiiim yaavfff

Maddi değeri de olan birşeyler olsun bence

Benim kiziminda bu pazartesi sözlü sinavi var
Tezini anlatmasi gerekiyor, cok heyecanli
Yaziliyi geçmişti
Bunu verirse meslegini almış olacak

Onun içinde dua ederseniz seviniriz
hayalin de tezini anlattığını canlandırsın bol bol heyecanını ciddi ölçüde azaltır ben 2 sene önce lise sonlara seminer verecekken yapmıştım çok işe yaradı inşallah alnının akıyla tezini de anlatır mesleğine başlar rabbim yardımcısı olsun

Amin insallah cnm

Büyük olan tesisatci küçüğü kaynakci gibi bisey :))
Şükür onlar ekmeklerini ellerine aldilar
Bide kiz alip ikiside evlenirse rahatlicam
mefkuşum gözünü korkutmak istemem ama kızla oğlanı evlendirsen ne rahatlıycan 1 gidip 2-3 hatta 4 dönüyorlar yavvff :))

oğlun ne diyorsa o bence herkesin kabul edebileceği bir şey değil , ya kız arkadaşıyla arasına mesafe koyacak ya da oğlunla yapamayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…