- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.421
Tabi kiİyi geldin bana diyosun
Canlı aşı olduğu için normal canım kızım 8 aylık bizimki yeni geçtiKızlar bu verem aşısı yeri ne zaman iyileşiyor ? Kızım 6 aylık olacak neredeyse hala şiş durumda. Ara ara iniyo kabuk bağlıyo heh diyorum iyileşti artık yine kabarıyo kırmızı oluyo
Sadece annem...Ben bunlara hiç dayanamıyorum. Bir anne bir baba nasıl evlatlarina sevgisini göstermez. Üzülüyorum böyle durumları yasayan evlatlara...
15 tatili iyi değerlendirmeyi bnde çok istiyorm günlük 150 puanlık spora var mısınTmm
Yarın başlıyoruz o zaman birlikte yürüyüşlere
Şu 15 tatili degerlendirmem lazım.
Destek ol bana
İyi spor yapmışımZEYNALAR :
Zeycan123 : Haftada 4 Gün Spor, 450 Puan
Pnrrr-20 : Haftada 2 Gün Spor, 85 Puan
L4L4 : Haftada 1 Gün Spor, 60 Puan
Ucmelekannesi : Haftada 2 Gün Spor, 405 Puan
Zsaracoglu : Haftada 6 Gün Spor, 721 Puan
Umudumbitmedi_ : Haftada 5 Gün Spor, 360 Puan
Siyahperi : Haftada 6 Gün Spor, 404 Puan
Askrhpozitif : Haftada 1 Gün Spor, 90 Puan
ZEYNALAR TOPLAM PUAN : 2575
AMAZONLAR :
Mer_4260 : Haftada 0 Gün Spor, 0 Puan
All iswell : Haftada 6 Gün Spor, 445 Puan
Poni Bon : Haftada 4 Gün Spor, 540 Puan
GülbeSeker : Haftada 6 Gün Spor, 325 Puan
Niran Nevra : Haftada 0 Gün Spor, 0 Puan
Gastrikasit : Haftada 3 Gün Spor, 388 Puan
Kuasar : Haftada 3 Gün Spor, 275 Puan .
Dream00 : Haftada 0 Gün Spor, 0 Puan
AMAZONLAR TOPLAM PUAN : 1973
Spor Yarışması Kuralları
1-) Haftada en az 4 gün spor yapılacak.
2-) Her yarışmacı haftalık en az 400 spor puanına denk gelecek spor yapacak, fazlası kişiye bağlı.
3-) Kaybeden takıma karşı takımın belirlediği spor puanı kadar ceza verilecek, verilen ceza puanı kadar sporu kaybeden takımın tüm üyeleri yapacak.
4-) Takım içinde spor yapmayana yada en az 400 spor puanı yapmayana takımın kendi üyelerinin belirlediği spor ceza puanı kadar ceza verilecek.
5-) Takım üyelerinden 400 spor puanı yapan ancak spor gün sayısı eksik olanlara ceza verilip verilmeyeceği takımın diğer üyelerinin insiyatifinde olacak.
Süpermiş iyi motivasyn olmş. Eşinle naptınHanımlar hanımlar bugün anneme gelen misafirler bana dediki ooo özüm baya zayıflamışsın diyet mi.yapiyorsun ne yapıyorsun dedi. Bende diyet yapıyorum dedim. Baya zayıflamışsın dediler ayy nasıl mutlu oldummm.
Anne baba konusunda herkes şanslı olmuyor cnm. Babamı ve yaptıklarını bi arkadaşıma anlattım kız ağladı ben ağladm. Ben olsam silerdim diyo bi de ah ahh. Annemde babamn korkusuna hiç sahip çıkmadı özellikle bana şimdi şimdi sesi çıkıyor aman sağlıkları yerinde olsundaAbla bende herşeyin doğalını kullanıyorum. Evlenince düzenimi hep sağlıklı doğal üzerine kurdum. Yumuşatıcı parlatıcı kullanmam. Sirke ve lavanta yağı limon yagi kullanırım. Yves rocher ürünleri kullanırım.
Bulaşık tableti de doğal buldum. Herşeyimi öyle düzenlemiştim ama yine de yakalandik bu hastalığa.
Kader...
Sigarayı da bırak ablam hiç yakışmıyor sana...
Ben cilt için değilde abla kollajen yemeklerde kullanıyorum. Kemik haslarim suyunu buzluğa atarım.
Yuppiy
Ben bunlara hiç dayanamıyorum. Bir anne bir baba nasıl evlatlarina sevgisini göstermez. Üzülüyorum böyle durumları yasayan evlatlara...
1991 28 yaş :)))
Yani bilemedim kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol..Ama bence 55 ol aldığın zaman çok siritmaz
Ay çamaşır deme kusucambi camasir asip geliyim:)
disardan fark edilince insan dahada bi mutlu oluyor :)Hanımlar hanımlar bugün anneme gelen misafirler bana dediki ooo özüm baya zayıflamışsın diyet mi.yapiyorsun ne yapıyorsun dedi. Bende diyet yapıyorum dedim. Baya zayıflamışsın dediler ayy nasıl mutlu oldummm.
benimde en sevmedigim sey camasirla ilgili olan hersey.Ay çamaşır deme kusucambugün birikmiş 3 sepet çamaşırı oturma odasına getirdim eşimle kızımdnda yardmıyla katladık en sevmediğim iş yarında ütü yapmam lazım
Ay bugün yıkarken baktım yine kızarmıştı da acep sorun mu var dedim tamam canım o zamanCanlı aşı olduğu için normal canım kızım 8 aylık bizimki yeni geçti
oooo o zaman kilo da almazsın ki artık bu iddia işi çok iyi olmuş bencegözün aydinnn cnmm cok sevindimdarisi direksiyona insallah
Aaa ne kadar güzelmiş cnm
Bende istrrdim şöyle herseyimi konusabilecegim bi can dostum olmasini
Onu birak arkadasim bile yok dogru dürüst :)
teyzeye neymiş senin kilon acaba :)) rakibimisin onun
35 falan diyolar cnm
eşin masum düşünmüş demekki
ben zorla iddaya girdim cnm
Bana motivssyon lazim diye :))
Sen kilo vereceksin diye ben niye para vriyom diyor
Ben para istedim seni bilemem
Haaa bide 1 haziranda 68 kilo olursamda 1 bilezik
Yalniz sonrasinda geri alirsan ne olacak dedi
Adam beni bildigi icin
O zaman her aldigim 5 kiloya ben ona 250 verecem
yok anacim sende bende küçüksün
Oglan yeni ev aldi cnm orayi tadilat yapiyolar
Subat sonu tasinacaklar insallah
Bize yakin, arabayla 2-3dk.
hava bu gün ılıdı bile eksi 1-2 gibiydi hatta sıfır bile oldu hep sen geldin diye tabi kiii:)Yeni geldim canım benim ben de
Desene memlekete güneş gibi doğdum
Varım15 tatili iyi değerlendirmeyi bnde çok istiyorm günlük 150 puanlık spora var mısın
tüm damatları kıskanıyorum anneme anne demesinler kendi annelerine desinler diyordum en küçük kız kardeşimin eşi hariç onların yaşı küçük zaten 4 damattan bir tek o anne diyor :)) kıskancım hasetim pis yanlarım var ama yine de kendimi seviyiiim yaavfffAbooo anneni mi kıskanıyosun kocandan vay anaam
Maddi değeri de olan birşeyler olsun bence19Mayıs kadar 70 olmam lazım kızlar eşim motive etmek için istediğim bişy yapacak ama karar veremiyorum :) balıkesire çok gitmek istiyorum aslında ama çocuklarla o kadar uzun yolculuk perişanlık olacak. Başka ne olabilir ki
hayalin de tezini anlattığını canlandırsın bol bol heyecanını ciddi ölçüde azaltır ben 2 sene önce lise sonlara seminer verecekken yapmıştım çok işe yaradı inşallah alnının akıyla tezini de anlatır mesleğine başlar rabbim yardımcısı olsunBenim kiziminda bu pazartesi sözlü sinavi var
Tezini anlatmasi gerekiyor, cok heyecanli
Yaziliyi geçmişti
Bunu verirse meslegini almış olacak
Onun içinde dua ederseniz seviniriz
mefkuşum gözünü korkutmak istemem ama kızla oğlanı evlendirsen ne rahatlıycan 1 gidip 2-3 hatta 4 dönüyorlar yavvff :))Amin insallah cnm
Büyük olan tesisatci küçüğü kaynakci gibi bisey :))
Şükür onlar ekmeklerini ellerine aldilar
Bide kiz alip ikiside evlenirse rahatlicam
oğlun ne diyorsa o bence herkesin kabul edebileceği bir şey değil , ya kız arkadaşıyla arasına mesafe koyacak ya da oğlunla yapamayacaklarSize bisey sorayim kizlar
Benim küçük oglanin yeni bi kiz arkadasi var
Kizin bi yakin normal erkek arkadasi varmış
Benimki, erkek arkadasin olmasini istemiyorum demis
Kiz da, o erkek sayilmaz zaten demis :))
Öbür turluymus
Benimki tabi böyle seyleri hic kabullenemez
Bende dedim senelerdir yakin tanidigini birini pat diye cikarsmaz hayatindan
Zaten ilerde yavas yavas mesafe girer araya
Kisileri insan olarak degerlendir, secimlerine gore degil
Ama bjzimki yok diyor, kabul edemem boyle biseyi
hep Karadenizliler mi olacaktı azıcık da Malatyalılar doluşsun hihihihhiNe çok Malatyalı var bu takımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?