Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecen aksam eşim işten aradi ne yapiyosun diye
Para harciyom dedim

yüz serumu, nemlendirici krem
Kollajen tozu, d vit+k2, hindistan cevizi unu, yagi
Mct yagi,
Sac icin aldigim takviye

Paraya kıydım
Adam bir daha aramaya korkar, söylemeseydin

Ben cok duymustum çiğköfte baharatini.kaynim da aliyormus.ama hic almadim.yapmadim.
Gercekten de çigköfte gibi oluyor mu yani disardan aldiğımı gibi.bak simdi canim istedi gece gece.
Afiyet olsun oğluşa.sanki biraz cok baharatli.minnos reflü olmasin.
Yarin bende daha az baharatlisini yapim.benimki kücuk daha.15 aylik.bide bezi cok kötü kokuyor:)

Yazık günah ya, şu yenidoğanlara para uğruna yapılan zulüm çok kötü.
Benim çocukların hepsini kuveze koymak istemişlerdi, ben biraz cirkef karıyım, izin vermemiştim.
İşin kötü tarafıda doktorların ikna ettiği annem ve eşim bile "bu manyak niye izin vermiyor" der gibi bakıyordı bana

Bulabilirseniz ısırgan otunu kaynatıp suyu ile saçınızı yıkayın, dökülmeye çok etkili.
Ayrıca saçlarda beslenip dolgunlaşıyor.

14-15 yaş çocuklarda düzeni oturtmak için önemli bir yaş.
Nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama iş emri verir gibi değilde karşısına alıp sohbet ederek yaparsan çok etkili olur.
Çocuklara iş yaptırmamak maharet değil ki zaten canım, maharet çocuğa işleri öğretip, kendi kendine yetebilecek duruma getirmek.
Hayatın kime ne getireceği belli değil, çocukları sadece büyütmek değil, donanımlı büyütmek lazım.

Selam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
Nasıl oldular canım
Mersin otunun çayını yapıp içebilirsiniz canım, virüsleri öldürmede çok etkili

Konforun elektrik faturasının 10-15 TL artmasından daha önemli bence, her yere gidiyor o para, en basitinden çocuğa harçlık olarak.
Güle güle kullan canım kurutma makinanı.
Bir ara bende alacaktım, gittik mağaza geziyoruz, satıcılar "burada kurutma makinasına ihtiyaç yok" deyip gönderdiler bizi, ben hem çamaşır makinası hem kurutma makinası olanlardan alacaktım, çok yer kaplamasın diye.

Gecmis olsun canim ilk kez duydum nasil bisey dolama?
Onlar dolama diyormuş canım, parmak iltihaplanması, fena oluyor biliyorum annem ameliyat olmuştu bu nedenden dolayı.
Nette demlenmiş çayın içine sokun parmakları diyor, özel olarak çay yaptım denemek için, bakalım geçecek mi

Taburcu olmanıza çok sevindim. Gözümüz aydın
Oooo.mukemmel abla bizde alalım o zaman. Farmasi gerçekten doğal mi? Ben hep yves rocher kullanıyorum doğal diye.

sen de miiiii :)))))))))))) hadi benim sıpa beceriksiz aç uyur ama bir yumurta bile haşlamaz tembel , kız siz niye kendiniz hazırlamadınız yazık annene ayy empati yaptım yaa :))tüm ergenler mi böyle ki
abla ben hem okuyup hem çalışıyordum bu yüzen inanılmaz yorgun oluyordum anacugumda sağolsun Yapıyordu hemen
Selam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
Offf ya nedir böyle herkes hasta... Allah şifa versin canım coook geçmiş olsun
Slm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
Ayyyg canimmm geçmiş olsunnn
Gerçekten çok üzüldüm sizlere...
Ooo gule güle kullan canım.

Ellerine emeğine sağlık canım. Bende kendim yaparım ekmeğimi. Dereotu güzel fikir oldu bana
Kızlar sağ elimdeki 4 parmağımın ucu çok ağrıyor, hepsi şişmiş, arkadaşım dolama olmuş diyor, var mı bunu geçirmenin bir yolu.
Parmaklarimin ağrısından uyku tutmadı
Abla bizde dolama için ekmek için hafif ıslatıp üzerine şeker koyup parmağa sararlar. O iltihabı alır derler bizde.

Günaydın...
Berbat bir gece geçirdim.
Eşim ile eskisi gibi değiliz ama zamana bıraktığım için hiç birşey deniyordum.
Dün gece eskisi gibi değiliz farkında mısın? dedi.
Farkındayım olsun olur zamanla dedim.
Seni eskisi gibi sevmiyorum dedi.
Bende hadi uyuyalım dedim.
Sonra bu yine olumsuz konuşup durdu. Bende ağlamaya başladım sınır krizi geçirdim sanki deli etti beni...
Sonra bana bu halimi gördükten sonra seviyorum düzeleceğim eskisi gibi olacağız diyip durdu. Hiç uyuyamadım. Gözlerim şiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…