- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.981
Adam bir daha aramaya korkar, söylemeseydinGecen aksam eşim işten aradi ne yapiyosun diye
Para harciyom dedim
yüz serumu, nemlendirici krem
Kollajen tozu, d vit+k2, hindistan cevizi unu, yagi
Mct yagi,
Sac icin aldigim takviye
Paraya kıydım
Ben cok duymustum çiğköfte baharatini.kaynim da aliyormus.ama hic almadim.yapmadim.baharatçılarda satılan çiğ köfte sosu var malatyadan alıp geliyoruz ona sos diyorum o yokken de yavaya tereyapı koyup az salça kekik nane kimyon köfte baharatı karabiber pul biber ne baharat varsa koyup çırpılmış yumurtaya peyniri ufalayıp döküyorum tavaya
ya da çırpılmış yumurtaya yine peynir ve az dereotu kıyıp tavaya döküyorum krep gibi tüm pişiriyorum
bazen de tavaya küçük küçük biber doğruyup az kavurup üzerine yine yumurta peynir karışımı döküyorum
ben boyuna peynirli yumurta pişiriyormuşum yavvf :))
Yazık günah ya, şu yenidoğanlara para uğruna yapılan zulüm çok kötü.özel hastane miydi onu sormayı unuttum bak erkek kardeşimin bebesi 4.5 kilo doğdu kan şekeri düşük demişler küveze koydular 11 gün küvezde kaldı tospiğim ki 2 gün sonra değerleri normalmiş de adaptasyon süreci demişler neye adapte olacak yavvf anasını emecek dünyaya adapte olacak zaten ama hem devletten hem bizimkilerden para almak için yatırdılar bebeyi hem de tüm sezaryanla doğanları yatırıyorlar anne babaya bir şey diyip korkutuyorlar onlar da ses etmiyor
Bulabilirseniz ısırgan otunu kaynatıp suyu ile saçınızı yıkayın, dökülmeye çok etkili.evet gülüm maalesef troidi az çalışanların da bizim gibi troid bezi hiç olmayanların da saçı dökülebiliyor , ben farmasi den alıyorum zaten üyeyim sürekli takip ediyorum indirime girdi mi yada geçen cuma ki gibi özel indirimler oldu mu fazla fazla alıyorum çok hesaplıya geliyor eczaneler de de başka markalarınkiler varmış , benim saçların dökülmesini 1-2 ayda kesti @ponipon da kullanmıştı ona daha çabuk etki etti yanlış hatırlamıyorsam ilk hafta da işe yaradı demişti
14-15 yaş çocuklarda düzeni oturtmak için önemli bir yaş.Benim oğlum 14 yaşında inan ona dediklerimi kendim yapsam daha az yorulurum ,yatağını topla dolabınızı düzelt temiz ol gibi. Hep diyorum ki yarın bir gün yanlız yaşaman gerektiğinde kendi ayaklarının üzerinde durmak için,kaliteli bı hayat yaşamak için öğrenmelisin..
Benim kaynım 6 yıldır yanlız yasar kiradaydi ev aldı geçen ay taşındı ama evini bir gör sanki 6 yıldır hiç temizlik yapmamış pislik içinde abileri çok kızdı çok konuştular yeni evde öyle olmiyacakmis güya..
Kv hep ovunurum ben çocuklarıma hiç bir şey yaptırmadım kıyamadım diye .Kiyamamasinin sonucu 43 yaşındaki adamın bı evini bile temizlemeyi becerememesi
Nasıl oldular canımSelam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
Konforun elektrik faturasının 10-15 TL artmasından daha önemli bence, her yere gidiyor o para, en basitinden çocuğa harçlık olarak.Sağol balım daha daha iyisi senin olsun .koridorda dolabım vardı yüklük onun içine koydurdum ben ,çünkü çamaşır makinemin üstünde dolap var ondan vazgeçmek istemedim
Canım benim iyi araştırma yaptık esiminde beyaz eşya satan ahbabi bu aldığım makineyi tavsiye etti Hoover markası aynı özellikleri taşıyan simens bosh kurutma makinesinden daha uygun aklında olsun..
Elektririgede aşırı bir etki etmiyor diye öğrendim on yirmi tl felan çünkü A+++ olmasının avantajı.
Ayrıca pinarcigim LED tasuruflu ampul kullanıyoruz aydınlatmada baya tasaruflu aklında olsun
Farmasi alma bana sorarsanKizlar nete baktim orda farmasi urunleri yok
Mecidefendi sarimsakli sampuanini kullanan oldumu
Yada bilginiz varmi
Sen nasıl yapıyorsun canım, blender dan geçiriyor musun pişirdikten sonraGunduz kgk icememistim
Simdi ictim
Gecmis olsun canim ilk kez duydum nasil bisey dolama?Kızlar sağ elimdeki 4 parmağımın ucu çok ağrıyor, hepsi şişmiş, arkadaşım dolama olmuş diyor, var mı bunu geçirmenin bir yolu.
Parmaklarimin ağrısından uyku tutmadı
Onlar dolama diyormuş canım, parmak iltihaplanması, fena oluyor biliyorum annem ameliyat olmuştu bu nedenden dolayı.Gecmis olsun canim ilk kez duydum nasil bisey dolama?
Canım korumadasın zaten, kendini kötü hissetme.Cocuklar uyuyordu anneme gecim dedim malesef o saatte kacamak yaptim baya bipisman oldum Ama is isten gecti
Taburcu olmanıza çok sevindim. Gözümüz aydınGünaydin kızlar biz taburcu olduk
Metoşumun atesi düstü çok sükür.
3 gün kaldik.eve varinca daha bi dikkat edicem.aslinda kendimi tutabildigim.kadar tuttum.cünku hastanede diyete uygun hicbisey yoktu.
Ne salata ne aytan nede dogru düzgun et tavuk yada balik
Yumurta bile vermiyorlar.peynir zeytin ekmek bal veriyorlar.bali ve ekmegi yemesem zeytin ve peynirle doyamazdim.mecbur azcik yedim.ins eve gidince daha iyi olacak.
Oooo.mukemmel abla bizde alalım o zaman. Farmasi gerçekten doğal mi? Ben hep yves rocher kullanıyorum doğal diye.evet gülüm maalesef troidi az çalışanların da bizim gibi troid bezi hiç olmayanların da saçı dökülebiliyor , ben farmasi den alıyorum zaten üyeyim sürekli takip ediyorum indirime girdi mi yada geçen cuma ki gibi özel indirimler oldu mu fazla fazla alıyorum çok hesaplıya geliyor eczaneler de de başka markalarınkiler varmış , benim saçların dökülmesini 1-2 ayda kesti @ponipon da kullanmıştı ona daha çabuk etki etti yanlış hatırlamıyorsam ilk hafta da işe yaradı demişti
sen de miiiii :)))))))))))) hadi benim sıpa beceriksiz aç uyur ama bir yumurta bile haşlamaz tembel , kız siz niye kendiniz hazırlamadınız yazık annene ayy empati yaptım yaa :))tüm ergenler mi böyle ki
Offf ya nedir böyle herkes hasta... Allah şifa versin canım coook geçmiş olsunSelam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
Ayyyg canimmm geçmiş olsunnnSlm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
Ooo gule güle kullan canım.Çamaşır makinesi bozulunca yaptıralım mi alalimmi derken yaptırıp kurutma makinesi almaya karar verdik .Bı taşla iki kuş vurduk yanibı kaç gün içinde ikiside hallettik dün kurutmakinem geldi ve bugün itibariyle daha önce neden almamışım dedim ..2 makine çamaşır kurutup hemen katladim kesinlikle ütü istemiyor hafif kırışıklık oluyor da amaaan giyer giymez o kırışıklık zaten oluşuyor Ayrıca topladığı kıl toz ayrı bı olay inşallah evin tozuda azalicak
En son araba beni bukadar mutlu etmişti eve bile bukadar sevinmemistim
Canım kocama mesaj attim makine için çok hoşuma gitti gibi.Bana yazmiski;
Seni mutlu görmek dunyanin en güzel anını yasamaktir ..Bana bu anı yaşatan Rabbime şükürler olsun..
Yaa böyle bı adamın anasının nazinida çekmişim cokmu dimi ama
Ayrica Çamaş makineniz iyi yikamiyorsa hortumlarina bakın temizliyin .Ben hiç tahliye hortumunu ellemedim şimdiye kadar içi dolmuş tıkanmış aklınızda olsun 450 girdi bize tamiri için ama yeni gibi oldu
Ellerine emeğine sağlık canım. Bende kendim yaparım ekmeğimi. Dereotu güzel fikir oldu banaYa bugün ne güzel bir gün maşallah her isim rast gidiyor
Her bebek gibi benim kızda ekmek yemeyi seviyorBende dedim ozaman kendim yapıyım hem prenses yesin hem ben yiyim tam buğday unlu ekmek yaptım içine peynir dereotu felanda kattım yok böyle bir lezzet nasıl güzel olmuş anlatamam dilimleyip buzluğa attım yarısını bir hafta felan yeter ...Tekrar yapınca ceviz yulaf gibi gıdalarda koyarım daha besleyici olyr
Abla bizde dolama için ekmek için hafif ıslatıp üzerine şeker koyup parmağa sararlar. O iltihabı alır derler bizde.Kızlar sağ elimdeki 4 parmağımın ucu çok ağrıyor, hepsi şişmiş, arkadaşım dolama olmuş diyor, var mı bunu geçirmenin bir yolu.
Parmaklarimin ağrısından uyku tutmadı
Günaydın ablacığım teşekkür ederiz. Ben hissetmedim...Ankara'da ki kızlar sallanmışsınız.
Hepinize geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?