- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.961
Akıllı adam kendi huzuru için doğru yoldaBi sen bi @Poni Bon töbeler töbesi herifler yumoşla yıkanmış gibi ehuhehe parti kurun oy verek bacım
Pilates giderken kim bakicakFıtness da var canımda ufaklıgı yanımda goturemıyorum o yuzden
Aynen canım ben de Cuma’ya 85i görsem çok sevineceğim ama biraz zor gibi o Zaman ben de gelecek Cuma’ya 84ün altı hedefliyorum 83 küsürlerSize de gecmis olsun canim.aynen düzen kalmadi.mesela ben bugün hastaneden cikiaimizin serefine bira cozuttum.pirinc pilavi yedim.ekmek yedim.tahin pekmez yedim.cok pismanim.yarin kesin arti cikarim.karnim davul gibi.
Bu hafta sa ne verirsek o kâr bize.1 kilo bile önemli.ben yarin cok dikkat edicem.wc ye de çıkarsam biraz vermiş olurum.
Benim 31 ocak hedefim 95 kilo.
Artik 99 lardan cok sıkıldım.haftaya iyi bi performans sergileyelim.
Kanguru zalım çıktı rıza babaAkıllı adam kendi huzuru için doğru yolda
benim ki de aynı yaşı olmuş 18 hala katlanan çamarşırları al dolabına koy diye versem kanepesinin tepesine bırakıyor odasın da insan yaşamaz yaavvf söylenmekten yoruluyorum ama hala söyleniyorum babası da diyor ki yarın bir gün evlenirsen kadın sana tekmeyi basar :)))))Benim oğlum 14 yaşında inan ona dediklerimi kendim yapsam daha az yorulurum ,yatağını topla dolabınızı düzelt temiz ol gibi. Hep diyorum ki yarın bir gün yanlız yaşaman gerektiğinde kendi ayaklarının üzerinde durmak için,kaliteli bı hayat yaşamak için öğrenmelisin..
Benim kaynım 6 yıldır yanlız yasar kiradaydi ev aldı geçen ay taşındı ama evini bir gör sanki 6 yıldır hiç temizlik yapmamış pislik içinde abileri çok kızdı çok konuştular yeni evde öyle olmiyacakmis güya..
Kv hep ovunurum ben çocuklarıma hiç bir şey yaptırmadım kıyamadım diye .Kiyamamasinin sonucu 43 yaşındaki adamın bı evini bile temizlemeyi becerememesi
kız kardeşim kendini paraladı para için yapıyorlar diye ama kardeşimlerin de az işine geldi galiba o arada annenin ameliyatlı yerleri iyileşti evde dinlenirkenAaa şaka mı ya ne küvözüymüş. Ben de sezeryan yaptm hiç küvöz falan görmedi bebeğim çok şükür
Ayy inşallah valla çok sinir bozucu bu şekilde
vah yavrum gripten halsiz düşmüştür inşallah küçüğe bulaşmamıştır çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tez iyileşsin inşallahSelam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
çok geçmiş olsun ponim baş dönmeleri ağrıları çok mu oldu baba kızın bu geceniz daha iyi geçer inşallah rabbim şifa versin sana da güç kuvvetSlm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
baharatçılarda satılan çiğ köfte sosu var malatyadan alıp geliyoruz ona sos diyorum o yokken de yavaya tereyapı koyup az salça kekik nane kimyon köfte baharatı karabiber pul biber ne baharat varsa koyup çırpılmış yumurtaya peyniri ufalayıp döküyorum tavayaSaol canim.aynen
Yeterki saglikli olsun.evimizde uydururuz bi sekilde.
Canim.soslu peynirli yumurta tarifini alabilir miyim.oglum hic peynir yemez.belki böyle sever.
Ins canim.cumaya ne olacak merak ediyorum:)
Gecmis olsun canim.bizde ayni dertten 3 gün hastanede yattik.sabab taburcu olduk.gecer ins.üzme kendini.
Siize de gecmis olsun canim.
gülüm doktor iyi olsa da hastane yönetimi para için doktora emri verirse doktor da uyarsa olabiliyor işteAy allah korusun cnm ondan bende hep korkmusumdur ozele gidiyoruz, mesela sarilik icin kan aldilardi cok yuksekse kuveze alcaklardi ama doktorumuz oylr yapmiyor sanki yani ben oyle gozlemledim simdiyr kadar gereksiz yere bisi yaptirmiyor. Bitek esim cok ilac veriyor diye kiziyor ama oda gerekli demekki diyorm hastalaninca normal yani.
Gecen hasta oldugunda 1 haftada 4 kez gittik 2 sinde o cagrdi hep kontrol altina tekrardan ucret vermedik yani.
Cok gecmis olsun kizlsr zor vallahi bubara herkez hasta bizde atlattik sukur tekrar gelmez insallah
çok sevindimmmmm güle güle sağlıkla huzurla kullan kurutma makinanı ve 41 kere maşallah rabbim eşinle muhabbetiniz arttırsın gülümÇamaşır makinesi bozulunca yaptıralım mi alalimmi derken yaptırıp kurutma makinesi almaya karar verdik .Bı taşla iki kuş vurduk yanibı kaç gün içinde ikiside hallettik dün kurutmakinem geldi ve bugün itibariyle daha önce neden almamışım dedim ..2 makine çamaşır kurutup hemen katladim kesinlikle ütü istemiyor hafif kırışıklık oluyor da amaaan giyer giymez o kırışıklık zaten oluşuyor Ayrıca topladığı kıl toz ayrı bı olay inşallah evin tozuda azalicak
En son araba beni bukadar mutlu etmişti eve bile bukadar sevinmemistim
Canım kocama mesaj attim makine için çok hoşuma gitti gibi.Bana yazmiski;
Seni mutlu görmek dunyanin en güzel anını yasamaktir ..Bana bu anı yaşatan Rabbime şükürler olsun..
Yaa böyle bı adamın anasının nazinida çekmişim cokmu dimi ama
Ayrica Çamaş makineniz iyi yikamiyorsa hortumlarina bakın temizliyin .Ben hiç tahliye hortumunu ellemedim şimdiye kadar içi dolmuş tıkanmış aklınızda olsun 450 girdi bize tamiri için ama yeni gibi oldu
ahh kuzum senin de mi bebeğini kuvezde beklettiler anasının kucağından yeni doğmuş bebeği ayırıp kuvezlere koyuyorlar para için ama öyle bir insanın içine şüphe koyuyorlar ki mecbur bırakıyorsun sonra bir şey olsa vicdan azabı çeker insan ,üstelik senin ki 20 günlükmüş senin kokunu seni biliyordur bundan sonra inşallah hiç sorun olmaz da çocuklarımızı hastane de bile yatırmamız gerekmez inşallahRegl öncesi olduğu için öyle oldu herhalde abla. Senin yazdığın bi ödem çayı vardı bayağı faydasını gördüm. Ondan yapayım aklıma gelmişken.
Hala emzirdigim için benimde hala düzene giremedi. Her ay aynı korku yaşıyorum bendeevin oradaki eczacı abla bile alıştı artık kapıdan girince gebelik testi mi diye soruyor
Ben özel hastanede sezeryanla doğum yaptım. Doğar doğmaz küveze aldılar sapasağlam bebeği birkaç saat kalması gerekliymiş. Takibi için başka hastaneye götürdük 20 günlükken orda da kuveze aldılarDoktor kaç gün oyaladı bizi tahlil sonuçlarını bekliyoruz diye çıkarmadı bebeğimi.
Geçmiş olsun canım acayip bı salgın var. Geçen sene ailecek mahvetti bizi bu illet.
Geçmiş olsun canım
kendin üye ol al bence mefkuşum artık almanyadan da üye olunabiliyormuş çok daha ucuza alıp arada hediyeler de alırsınKizlar nete baktim orda farmasi urunleri yok
Mecidefendi sarimsakli sampuanini kullanan oldumu
Yada bilginiz varmi
Teşekkür ederim ablamçok sevindimmmmm güle güle sağlıkla huzurla kullan kurutma makinanı ve 41 kere maşallah rabbim eşinle muhabbetiniz arttırsın gülüm
15 tatil vurdu beni de,Aynen canım ben de Cuma’ya 85i görsem çok sevineceğim ama biraz zor gibi o Zaman ben de gelecek Cuma’ya 84ün altı hedefliyorum 83 küsürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?