Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen canım ben de Cuma’ya 85i görsem çok sevineceğim ama biraz zor gibi o Zaman ben de gelecek Cuma’ya 84ün altı hedefliyorum 83 küsürler

benim ki de aynı yaşı olmuş 18 hala katlanan çamarşırları al dolabına koy diye versem kanepesinin tepesine bırakıyor odasın da insan yaşamaz yaavvf söylenmekten yoruluyorum ama hala söyleniyorum babası da diyor ki yarın bir gün evlenirsen kadın sana tekmeyi basar :)))))
aslın da kendi egosunu beslemiş kv çocuğuna iyilik yapmamış ki yazık 43 yaşın da ama yaşam alanını temiz tutamıyor inşallah benim sıpa da öyle olmaz :)
senin gibi hatunu sevmeyen deeee kaktüssss olsuunnnnn
oo çok iyi arkadaşın gelişinden veriyormuş kendin üye olup uğraşmana gerek yok benim etrafım da farmasi satan kimseyi bulamadım mecbur üye oldum sonrada bağımlılık gibi boyuna aldım durdum

Aaa şaka mı ya ne küvözüymüş. Ben de sezeryan yaptm hiç küvöz falan görmedi bebeğim çok şükür

Ayy inşallah valla çok sinir bozucu bu şekilde
kız kardeşim kendini paraladı para için yapıyorlar diye ama kardeşimlerin de az işine geldi galiba o arada annenin ameliyatlı yerleri iyileşti evde dinlenirken

Selam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
vah yavrum gripten halsiz düşmüştür inşallah küçüğe bulaşmamıştır çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tez iyileşsin inşallah

Slm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
çok geçmiş olsun ponim baş dönmeleri ağrıları çok mu oldu baba kızın bu geceniz daha iyi geçer inşallah rabbim şifa versin sana da güç kuvvet

baharatçılarda satılan çiğ köfte sosu var malatyadan alıp geliyoruz ona sos diyorum o yokken de yavaya tereyapı koyup az salça kekik nane kimyon köfte baharatı karabiber pul biber ne baharat varsa koyup çırpılmış yumurtaya peyniri ufalayıp döküyorum tavaya
ya da çırpılmış yumurtaya yine peynir ve az dereotu kıyıp tavaya döküyorum krep gibi tüm pişiriyorum
bazen de tavaya küçük küçük biber doğruyup az kavurup üzerine yine yumurta peynir karışımı döküyorum
ben boyuna peynirli yumurta pişiriyormuşum yavvf :))

gülüm doktor iyi olsa da hastane yönetimi para için doktora emri verirse doktor da uyarsa olabiliyor işte
Allahtan sizin doktor çok ilgili iyiymiş takibini de sıkı yapıyor böylesine insan tabi ki güvenir

çok sevindimmmmm güle güle sağlıkla huzurla kullan kurutma makinanı ve 41 kere maşallah rabbim eşinle muhabbetiniz arttırsın gülüm

ahh kuzum senin de mi bebeğini kuvezde beklettiler anasının kucağından yeni doğmuş bebeği ayırıp kuvezlere koyuyorlar para için ama öyle bir insanın içine şüphe koyuyorlar ki mecbur bırakıyorsun sonra bir şey olsa vicdan azabı çeker insan ,üstelik senin ki 20 günlükmüş senin kokunu seni biliyordur bundan sonra inşallah hiç sorun olmaz da çocuklarımızı hastane de bile yatırmamız gerekmez inşallah

Kizlar nete baktim orda farmasi urunleri yok
Mecidefendi sarimsakli sampuanini kullanan oldumu
Yada bilginiz varmi
kendin üye ol al bence mefkuşum artık almanyadan da üye olunabiliyormuş çok daha ucuza alıp arada hediyeler de alırsın

kızlar öğleden sonra elektirik kesildi akşama kadar gelmedi netten baktım yarın da kesilecekmiş trafo bakım çalışması varmış akşam da oğlan geldi yemeğini verdim 7 buçuk gibi yattım eşim 11 buçuğa doğru kaldırdı beni ellemese sabaha kadar uyurdum herhalde , dün gece uyuyamamıştım bu gün de iyi yorulmuşum :))

Aynen canım ben de Cuma’ya 85i görsem çok sevineceğim ama biraz zor gibi o Zaman ben de gelecek Cuma’ya 84ün altı hedefliyorum 83 küsürler
15 tatil vurdu beni de, bende 85 hedeflemiştim ama spora gidemedim gezmeler gelenler oluncada düzen yok15 tatil bitince atağa geçerim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…