Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah canım ya...
Bunlar hep tiroidsizlikten...
Diğer insanlara da aynı olacak, kardeşlerine, annesine babasına felan..
Ya bu durumu kabul edip alışacaksın, her seferinde canını sıkmayacaksın.
Yada yolları ayıracaksın.
Senin de sağlığın kritik, her seferinde canını sıkarsan sağlığın yine bozulur.

insallah gecer canim olmadi aksatmadan Dr a git
Canım korumadasın zaten, kendini kötü hissetme.
Yarın ve Cuma günü telafi edersin
kendimi sartladim en azindan 7 den Sonra yememeye yiyince bide kacamak olunca rahatsiz oldum
Günaydin canim, ne desem bilmiyorum bu tiroid icin bi care varmi bilmiyorum ins vardir ve bu halleri cabucak gecmeye baslar üzülme aglama bidaha lütfen bisey dedigi anda sen baska odaya gitmeye calis duyma dediklerini

Ohh ellerine saglik bizede ver tarif belki birgun cocuktan zaman bulup yapasim gelirr :)

Cok iyimis 10 15 tl hicbisey ya beni korkuttular yok 2 kat artar elektrik faturasi falan diye, tbi aldinmi tasarruflu olani almak lazm. Hoover msrkasinida hic duymamistm alma durumu olursa bir bakayim

gülüm doktor iyi olsa da hastane yönetimi para için doktora emri verirse doktor da uyarsa olabiliyor işte
Allahtan sizin doktor çok ilgili iyiymiş takibini de sıkı yapıyor böylesine insan tabi ki güvenir

Ay dogru haklisin abla simdikik iyi gbi yapiyorsada oyle bisey hissetmedim yani. Oylelerinin Allah cezasini veriyordur zaten. Bende duymustm ozel hastanede bos yere buyuk insanlara ameliyat yapmak istiyorlar. Hatta esimin basina bile geldi ama tabi biz 1 doktorla kalmiyoruz hem ozel hem devlet gezdigmiz icin ameliyat olayinda. Cok dikkatli olmak lazim valla

Kızlar sağ elimdeki 4 parmağımın ucu çok ağrıyor, hepsi şişmiş, arkadaşım dolama olmuş diyor, var mı bunu geçirmenin bir yolu.
Parmaklarimin ağrısından uyku tutmadı

Gecmis olsun cnm ilkdefa duyuyorm oyle bisey insallah hemen gecer

Kızlar antibiyotik ödem yada kilo yapar mi?
Bugün disciye gittim.kanal tedavisi olacakmisim 4 subata.antibiyotik basladok
Bugün icmeye basladim
Yarin tartida fark olur mu?
Adetin geçilebilir sadece, ödem yapmaz canım

Abla kardeşine çok iyi davranıyor. Bir tek bana karşı böyle... annesi yok zaten babasıyla da arası hep kötü.
Kardeşiyle çok iyi arası eskiye kıyasla çok iyi.
E ne zaman Düzene girecek abla ?

Çoğu laflarını öyle yapıyorum canım. Ama bende patlama yaşıyorum.

Ekmeği yaptım ama kahvaltı bulasigimi bile akşam dizdim makineye mutfak aldı başını gitti .Hep diyorum evle ilgilenen biri olsa ben sadece bebeğimle çocuklarımla ilgilenenGerçi Tuba ozaya milli piyango çıkınca herkese 1er milyon vericekmis ozaman artık yardımcı tutarım

Cok zor bi durum haklısın, bu hastaliklarindan once nasildi araniz cnm

Ay keske ya evi temizleyip yemegi yapsa ozaman bende hic boyle stressli olmazdim herhalde. Tuba ozay kim kiz bizide gorurmuki ay ben haftada 1 temizlikci cagriym dedimde esim istemedi ama eve yabanci giricek diye.

Günaydın kızlar günün raporunu veriyorum hemen
Oğlum kocam Afyon'a gitti .Oğlumun güres müsabakasi için.
Bizde kizlarla kuzene gidicez akşamda yengemle çocuklar bende kalıcak iki gün ..
Havadisler benden bu kadar
He bide tartıldım sabittim bence gayet iyi sporsuz düzensiz geçen bir hafta için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…