- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.001
Ah canım ya...Günaydın...
Berbat bir gece geçirdim.
Eşim ile eskisi gibi değiliz ama zamana bıraktığım için hiç birşey deniyordum.
Dün gece eskisi gibi değiliz farkında mısın? dedi.
Farkındayım olsun olur zamanla dedim.
Seni eskisi gibi sevmiyorum dedi.
Bende hadi uyuyalım dedim.
Sonra bu yine olumsuz konuşup durdu. Bende ağlamaya başladım sınır krizi geçirdim sanki deli etti beni...
Sonra bana bu halimi gördükten sonra seviyorum düzeleceğim eskisi gibi olacağız diyip durdu. Hiç uyuyamadım. Gözlerim şiş.
Nasılsın neler yapıyorsun çok uzun zaman olduGunduz kgk icememistim
Simdi ictim
insallah gecer canim olmadi aksatmadan Dr a gitOnlar dolama diyormuş canım, parmak iltihaplanması, fena oluyor biliyorum annem ameliyat olmuştu bu nedenden dolayı.
Nette demlenmiş çayın içine sokun parmakları diyor, özel olarak çay yaptım denemek için, bakalım geçecek mi
kendimi sartladim en azindan 7 den Sonra yememeye yiyince bide kacamak olunca rahatsiz oldumCanım korumadasın zaten, kendini kötü hissetme.
Yarın ve Cuma günü telafi edersin
Günaydin canim, ne desem bilmiyorum bu tiroid icin bi care varmi bilmiyorum ins vardir ve bu halleri cabucak gecmeye baslarGünaydın...
Sonra bu yine olumsuz konuşup durdu. Bende ağlamaya başladım sınır krizi geçirdim sanki deli etti beni...
Sonra bana bu halimi gördükten sonra seviyorum düzeleceğim eskisi gibi olacağız diyip durdu. Hiç uyuyamadım. Gözlerim şiş.
Ya bugün ne güzel bir gün maşallah her isim rast gidiyor
Her bebek gibi benim kızda ekmek yemeyi seviyorBende dedim ozaman kendim yapıyım hem prenses yesin hem ben yiyim tam buğday unlu ekmek yaptım içine peynir dereotu felanda kattım yok böyle bir lezzet nasıl güzel olmuş anlatamam dilimleyip buzluğa attım yarısını bir hafta felan yeter ...Tekrar yapınca ceviz yulaf gibi gıdalarda koyarım daha besleyici olyr
Sağol balım daha daha iyisi senin olsun .koridorda dolabım vardı yüklük onun içine koydurdum ben ,çünkü çamaşır makinemin üstünde dolap var ondan vazgeçmek istemedim
Canım benim iyi araştırma yaptık esiminde beyaz eşya satan ahbabi bu aldığım makineyi tavsiye etti Hoover markası aynı özellikleri taşıyan simens bosh kurutma makinesinden daha uygun aklında olsun..
Elektririgede aşırı bir etki etmiyor diye öğrendim on yirmi tl felan çünkü A+++ olmasının avantajı.
Ayrıca pinarcigim LED tasuruflu ampul kullanıyoruz aydınlatmada baya tasaruflu aklında olsun
gülüm doktor iyi olsa da hastane yönetimi para için doktora emri verirse doktor da uyarsa olabiliyor işte
Allahtan sizin doktor çok ilgili iyiymiş takibini de sıkı yapıyor böylesine insan tabi ki güvenir
Kızlar sağ elimdeki 4 parmağımın ucu çok ağrıyor, hepsi şişmiş, arkadaşım dolama olmuş diyor, var mı bunu geçirmenin bir yolu.
Parmaklarimin ağrısından uyku tutmadı
Bak canım bu tartı resmi sana ait, 2016 yılı Aralık ayından...Haftalık hedefim 1.6 kg
73.9 u görmek istiyorum yılbaşına 73 kg girmek istiyorum benn
Çok mu yakın oturuyorsunuz annenleCocuklar uyuyordu anneme gecim dedim malesef o saatte kacamak yaptim baya bipisman oldum Ama is isten gecti
evet canim aramizda iki kapi varÇok mu yakın oturuyorsunuz annenle
Adetin geçilebilir sadece, ödem yapmaz canımKızlar antibiyotik ödem yada kilo yapar mi?
Bugün disciye gittim.kanal tedavisi olacakmisim 4 subata.antibiyotik basladok
Bugün icmeye basladim
Yarin tartida fark olur mu?
Çok iyiymişevet canim aramizda iki kapi var
Anladim.tşk ederim.Adetin geçilebilir sadece, ödem yapmaz canım
Kv den de yakın mıEvet ikimizde baya faydasini görüyoruz
Abla kardeşine çok iyi davranıyor. Bir tek bana karşı böyle... annesi yok zaten babasıyla da arası hep kötü.Ah canım ya...
Bunlar hep tiroidsizlikten...
Diğer insanlara da aynı olacak, kardeşlerine, annesine babasına felan..
Ya bu durumu kabul edip alışacaksın, her seferinde canını sıkmayacaksın.
Yada yolları ayıracaksın.
Senin de sağlığın kritik, her seferinde canını sıkarsan sağlığın yine bozulur.
Çoğu laflarını öyle yapıyorum canım. Ama bende patlama yaşıyorum.insallah gecer canim olmadi aksatmadan Dr a git
kendimi sartladim en azindan 7 den Sonra yememeye yiyince bide kacamak olunca rahatsiz oldum
Günaydin canim, ne desem bilmiyorum bu tiroid icin bi care varmi bilmiyorum ins vardir ve bu halleri cabucak gecmeye baslarüzülme aglama bidaha lütfen bisey dedigi anda sen baska odaya gitmeye calis duyma dediklerini
Ekmeği yaptım ama kahvaltı bulasigimi bile akşam dizdim makineye mutfak aldı başını gitti .Hep diyorum evle ilgilenen biri olsa ben sadece bebeğimle çocuklarımla ilgilenenOhh ellerine saglik bizede ver tarif belki birgun cocuktan zaman bulup yapasim gelirr :)
Cok iyimis 10 15 tl hicbisey ya beni korkuttular yok 2 kat artar elektrik faturasi falan diye, tbi aldinmi tasarruflu olani almak lazm. Hoover msrkasinida hic duymamistm alma durumu olursa bir bakayim
Ay dogru haklisin abla simdikik iyi gbi yapiyorsada oyle bisey hissetmedim yani. Oylelerinin Allah cezasini veriyordur zaten. Bende duymustm ozel hastanede bos yere buyuk insanlara ameliyat yapmak istiyorlar. Hatta esimin basina bile geldi ama tabi biz 1 doktorla kalmiyoruz hem ozel hem devlet gezdigmiz icin ameliyat olayinda. Cok dikkatli olmak lazim valla
Gecmis olsun cnm ilkdefa duyuyorm oyle bisey insallah hemen gecer
Günaydın...
Ekmeği yaptım ama kahvaltı bulasigimi bile akşam dizdim makineye mutfak aldı başını gitti .Hep diyorum evle ilgilenen biri olsa ben sadece bebeğimle çocuklarımla ilgilenenGerçi Tuba ozaya milli piyango çıkınca herkese 1er milyon vericekmis ozaman artık yardımcı tutarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?