- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #340.941
Sağol balım daha daha iyisi senin olsun .koridorda dolabım vardı yüklük onun içine koydurdum ben ,çünkü çamaşır makinemin üstünde dolap var ondan vazgeçmek istemedimAy hayirli olsun dilekcim cok iyi yapmissiniz bende istiyorm aslinda ama hic yerim yok malesef camasir makinedi uzerini oluyormus o sekilde dusunuyorm aslinda ama ozamanda ordaki petek sokulcek. Bu arad hangi marka aldin ve elektrik faturasina nasil yansicak bidhaki ay soylermisin :)
güle güle kullan canim kis icin baya Kurtarici bi makineÇamaşır makinesi bozulunca yaptıralım mi alalimmi derken yaptırıp kurutma makinesi almaya karar verdik .Bı taşla iki kuş vurduk yanibı kaç gün içinde ikiside hallettik dün kurutmakinem geldi ve bugün itibariyle daha önce neden almamışım dedim ..2 makine çamaşır kurutup hemen katladim kesinlikle ütü istemiyor hafif kırışıklık oluyor da amaaan giyer giymez o kırışıklık zaten oluşuyor Ayrıca topladığı kıl toz ayrı bı olay inşallah evin tozuda azalicak
En son araba beni bukadar mutlu etmişti eve bile bukadar sevinmemistim
Canım kocama mesaj attim makine için çok hoşuma gitti gibi.Bana yazmiski;
Seni mutlu görmek dunyanin en güzel anını yasamaktir ..Bana bu anı yaşatan Rabbime şükürler olsun..
Yaa böyle bı adamın anasının nazinida çekmişim cokmu dimi ama
Ayrica Çamaş makineniz iyi yikamiyorsa hortumlarina bakın temizliyin .Ben hiç tahliye hortumunu ellemedim şimdiye kadar içi dolmuş tıkanmış aklınızda olsun 450 girdi bize tamiri için ama yeni gibi oldu
ellerine saglik canim tarif isterimYa bugün ne güzel bir gün maşallah her isim rast gidiyor
Her bebek gibi benim kızda ekmek yemeyi seviyorBende dedim ozaman kendim yapıyım hem prenses yesin hem ben yiyim tam buğday unlu ekmek yaptım içine peynir dereotu felanda kattım yok böyle bir lezzet nasıl güzel olmuş anlatamam dilimleyip buzluğa attım yarısını bir hafta felan yeter ...Tekrar yapınca ceviz yulaf gibi gıdalarda koyarım daha besleyici olyr
Bundan böyle seni takımın "evlilik destek koçu" ilan ediyorum.Canım kocama mesaj attim makine için çok hoşuma gitti gibi.Bana yazmiski;
Seni mutlu görmek dunyanin en güzel anını yasamaktir ..Bana bu anı yaşatan Rabbime şükürler olsun..
Fıtness da var canımda ufaklıgı yanımda goturemıyorum o yuzdenNeden pilates kilo vermek için kardio yapabileceğin spor salonuna gitsen daha iyi degilmi kuzum
Menün çok hafif rakibem.kahvaltida keske biseyler daha yeseydin.az olmuş.12:00
İki haşlanmış yumurta
Filtre kahve
16:00
3 kaşık kadar yoğurtlu karnabahar brokoli salatası
18:30
4 kaşık kadar et kavurma
2 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
20:00
Tarçınlı Türk kahvesi içmekteyim
Su: 2 buçuk litre 3 içerim yatana kadar
Spor: yapabilir miyim bilmiyorum kızım rahatsız ve mızmız yapacak olursam yazacağım
haklısın canım
Şu pirinç pilavı olmasa, ne mükemmel olacakmış.
Yoğurtlu turp salatası nedir ki, tarif paylaşır mısın canım
Tavuk sote ne kadar canım
Zeynep etiketlere ve mesaj alıntılarına bakmıyon mu?
Kaç kere birşeyler sordum cevap vermedim, tiye mı almıyon yoksa
hasta olunca pek istah olmuyor canımDoyuyo musun canım bu menü ilebana çok az geldi. Bu kadar az yemeyi sağlıklı bulmuyorum
suan oyle bir moddayım ki ne kadar az yersem ne kadar az su ıcersem daha cok kılo vericem modundayım ama yanlıs oldugunu bılıyorum ama kendime engel olamıyorumGünaydın 9.Takımın Güzelleri
Tartıya son iki gün, yediklerimize dikkat edelim, şişlik yapacak, ödem yapacak besinleri tüketmeyelim.
Her ne kadar kış günü zor olsa da bol su içmeyi ihmal etmeyelim.
gecmıs olsun canımGünaydin kızlar biz taburcu olduk
Metoşumun atesi düstü çok sükür.
3 gün kaldik.eve varinca daha bi dikkat edicem.aslinda kendimi tutabildigim.kadar tuttum.cünku hastanede diyete uygun hicbisey yoktu.
Ne salata ne aytan nede dogru düzgun et tavuk yada balik
Yumurta bile vermiyorlar.peynir zeytin ekmek bal veriyorlar.bali ve ekmegi yemesem zeytin ve peynirle doyamazdim.mecbur azcik yedim.ins eve gidince daha iyi olacak.
cok gecmıs olsun canımSelam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
sizede gecmıs olsun canımSlm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
masallah kız dilek Rabbım bozmasın agız tadınızı ben bnım adamı ikna edemedim kurutma makinesine kısın camasır ıskence gule Gule kullanÇamaşır makinesi bozulunca yaptıralım mi alalimmi derken yaptırıp kurutma makinesi almaya karar verdik .Bı taşla iki kuş vurduk yanibı kaç gün içinde ikiside hallettik dün kurutmakinem geldi ve bugün itibariyle daha önce neden almamışım dedim ..2 makine çamaşır kurutup hemen katladim kesinlikle ütü istemiyor hafif kırışıklık oluyor da amaaan giyer giymez o kırışıklık zaten oluşuyor Ayrıca topladığı kıl toz ayrı bı olay inşallah evin tozuda azalicak
Ayrica Çamaş makineniz iyi yikamiyorsa hortumlarina bakın temizliyin .Ben hiç tahliye hortumunu ellemedim şimdiye kadar içi dolmuş tıkanmış aklınızda olsun 450 girdi bize tamiri için ama yeni gibi oldu
masallah kuzumYa bugün ne güzel bir gün maşallah her isim rast gidiyor
Her bebek gibi benim kızda ekmek yemeyi seviyorBende dedim ozaman kendim yapıyım hem prenses yesin hem ben yiyim tam buğday unlu ekmek yaptım içine peynir dereotu felanda kattım yok böyle bir lezzet nasıl güzel olmuş anlatamam dilimleyip buzluğa attım yarısını bir hafta felan yeter ...Tekrar yapınca ceviz yulaf gibi gıdalarda koyarım daha besleyici olyr
super canımBugün günümüz sahilde yürüyüş yapıp, Lunaparkta eğlenerek geçti. Tam 4 saat yürüyüş yapmışız, ayaklarımı hissetmiyorum
Canım bu hafta misafir artı çocuğun hastalığı yeme ve spor düzenim bozuldu çok dikkat edemedim en azından şu iki gün dikkat edeyim dedim senin de hastane olayı tüm düzenini bozdu bu haftayı saymayalım bence haftaya iyi bir rekabet yapalım inşallah çocuklarımız toparlanır sporumuzu da yaparızMenün çok hafif rakibem.kahvaltida keske biseyler daha yeseydin.az olmuş.
Tarif isterük bacımYa bugün ne güzel bir gün maşallah her isim rast gidiyor
Bi sen biÇamaşır makinesi bozulunca yaptıralım mi alalimmi derken yaptırıp kurutma makinesi almaya karar verdik .Bı taşla iki kuş vurduk yanibı kaç gün içinde ikiside hallettik dün kurutmakinem geldi ve bugün itibariyle daha önce neden almamışım dedim ..2 makine çamaşır kurutup hemen katladim kesinlikle ütü istemiyor hafif kırışıklık oluyor da amaaan giyer giymez o kırışıklık zaten oluşuyor Ayrıca topladığı kıl toz ayrı bı olay inşallah evin tozuda azalicak
Canım banyo peteğin kapalı kalsın açma ben açmıyorum makinemin üzerinde duruyorAy hayirli olsun dilekcim cok iyi yapmissiniz bende istiyorm aslinda ama hic yerim yok malesef camasir makinedi uzerini oluyormus o sekilde dusunuyorm aslinda ama ozamanda ordaki petek sokulcek. Bu arad hangi marka aldin ve elektrik faturasina nasil yansicak bidhaki ay soylermisin :)
Size de gecmis olsun canim.aynen düzen kalmadi.mesela ben bugün hastaneden cikiaimizin serefine bira cozuttum.pirinc pilavi yedim.ekmek yedim.tahin pekmez yedim.cok pismanim.yarin kesin arti cikarim.karnim davul gibi.Canım bu hafta misafir artı çocuğun hastalığı yeme ve spor düzenim bozuldu çok dikkat edemedim en azından şu iki gün dikkat edeyim dedim senin de hastane olayı tüm düzenini bozdu bu haftayı saymayalım bence haftaya iyi bir rekabet yapalım inşallah çocuklarımız toparlanır sporumuzu da yaparız
masallah canimBugün günümüz sahilde yürüyüş yapıp, Lunaparkta eğlenerek geçti. Tam 4 saat yürüyüş yapmışız, ayaklarımı hissetmiyorum
iyi olmadi canim tamda tartiya yakinSize de gecmis olsun canim.aynen düzen kalmadi.mesela ben bugün hastaneden cikiaimizin serefine bira cozuttum.pirinc pilavi yedim.ekmek yedim.tahin pekmez yedim.cok pismanim.yarin kesin arti cikarim.karnim davul gibi.
Bu hafta sa ne verirsek o kâr bize.1 kilo bile önemli.ben yarin cok dikkat edicem.wc ye de çıkarsam biraz vermiş olurum.
Benim 31 ocak hedefim 95 kilo.
Artik 99 lardan cok sıkıldım.haftaya iyi bi performans sergileyelim.
Evet canim ya.eve gelince cozuttum.bi daha pirinc pilavi yapmicam.yapinca dayanamiyorum.masallah canim
iyi olmadi canim tamda tartiya yakin
benim kizda önce kozmetik okumustu, sevemediokul ogretmenligi kuzenimde yapiyor abla calisma saatleri izinkeri guzel oluyor ya. Bende staj yapmistm orda praktikum ama sevememistm cocuklarla ugrasmak benlik degil hic :) sabır istiyor gercekten. 1taneye zor bakiyorm
guzel fikir cnmhayırlı olsun canoom , güle güle kullan yarasıııınnn:) ürünlere başlamadan yüzünün fotosunu çektir 1-2 ay sonrası yine çektir karşılaştırma yaparsın
Selam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
cok gecmis olsun kizlar Allah sifa versin insallahSlm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
güle güle iyi günlerde kullan dilegimÇamaşır makinesi bozulunca yaptıralım mi alalimmi derken yaptırıp kurutma makinesi almaya karar verdik .Bı taşla iki kuş vurduk yanibı kaç gün içinde ikiside hallettik dün kurutmakinem geldi ve bugün itibariyle daha önce neden almamışım dedim ..2 makine çamaşır kurutup hemen katladim kesinlikle ütü istemiyor hafif kırışıklık oluyor da amaaan giyer giymez o kırışıklık zaten oluşuyor Ayrıca topladığı kıl toz ayrı bı olay inşallah evin tozuda azalicak
Teşekkür ederim ablamSlmmm
benim kizda önce kozmetik okumustu, sevemedi
Son senesinde bıraktı
guzel fikir cnm
cok gecmis olsun kizlar Allah sifa versin insallah
Bu sene millet hastaliktan kurtulamadi
Bizimkilerde yine hasta
güle güle iyi günlerde kullan dilegim
Kizz kocan da masallah ne romantikmis :))
Hadi ya dur bakiyim haberlere hemenDeprem olmuş hissettiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?