Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya bugün ne güzel bir gün maşallah her isim rast gidiyor
Her bebek gibi benim kızda ekmek yemeyi seviyor Bende dedim ozaman kendim yapıyım hem prenses yesin hem ben yiyim tam buğday unlu ekmek yaptım içine peynir dereotu felanda kattım yok böyle bir lezzet nasıl güzel olmuş anlatamam dilimleyip buzluğa attım yarısını bir hafta felan yeter ...Tekrar yapınca ceviz yulaf gibi gıdalarda koyarım daha besleyici olyr

Sağol balım daha daha iyisi senin olsun .koridorda dolabım vardı yüklük onun içine koydurdum ben ,çünkü çamaşır makinemin üstünde dolap var ondan vazgeçmek istemedim
Canım benim iyi araştırma yaptık esiminde beyaz eşya satan ahbabi bu aldığım makineyi tavsiye etti Hoover markası aynı özellikleri taşıyan simens bosh kurutma makinesinden daha uygun aklında olsun..
Elektririgede aşırı bir etki etmiyor diye öğrendim on yirmi tl felan çünkü A+++ olmasının avantajı.
Ayrıca pinarcigim LED tasuruflu ampul kullanıyoruz aydınlatmada baya tasaruflu aklında olsun

güle güle kullan canim kis icin baya Kurtarici bi makine
ellerine saglik canim tarif isterim

Bundan böyle seni takımın "evlilik destek koçu" ilan ediyorum.
Nedir adamı bu kadar mutlu edip, karşılığında yine mutluluk almanın sırrı.
Bizde teşekkür ediyoruz, sadece "güle güle kullan" cevabı geliyor

Menün çok hafif rakibem.kahvaltida keske biseyler daha yeseydin.az olmuş.

haklısın canım
Doyuyo musun canım bu menü ile bana çok az geldi. Bu kadar az yemeyi sağlıklı bulmuyorum
hasta olunca pek istah olmuyor canım
Günaydın 9.Takımın Güzelleri

Tartıya son iki gün, yediklerimize dikkat edelim, şişlik yapacak, ödem yapacak besinleri tüketmeyelim.

Her ne kadar kış günü zor olsa da bol su içmeyi ihmal etmeyelim.
suan oyle bir moddayım ki ne kadar az yersem ne kadar az su ıcersem daha cok kılo vericem modundayım ama yanlıs oldugunu bılıyorum ama kendime engel olamıyorum
gecmıs olsun canım
Selam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
cok gecmıs olsun canım
Slm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
sizede gecmıs olsun canım
masallah kız dilek Rabbım bozmasın agız tadınızı ben bnım adamı ikna edemedim kurutma makinesine kısın camasır ıskence gule Gule kullan
masallah kuzum
Bugün günümüz sahilde yürüyüş yapıp, Lunaparkta eğlenerek geçti. Tam 4 saat yürüyüş yapmışız, ayaklarımı hissetmiyorum
super canım

Menün çok hafif rakibem.kahvaltida keske biseyler daha yeseydin.az olmuş.
Canım bu hafta misafir artı çocuğun hastalığı yeme ve spor düzenim bozuldu çok dikkat edemedim en azından şu iki gün dikkat edeyim dedim senin de hastane olayı tüm düzenini bozdu bu haftayı saymayalım bence haftaya iyi bir rekabet yapalım inşallah çocuklarımız toparlanır sporumuzu da yaparız

Tarif isterük bacım

Bi sen bi Poni Bon töbeler töbesi herifler yumoşla yıkanmış gibi ehuhehe parti kurun oy verek bacım

Canım banyo peteğin kapalı kalsın açma ben açmıyorum makinemin üzerinde duruyor

Size de gecmis olsun canim.aynen düzen kalmadi.mesela ben bugün hastaneden cikiaimizin serefine bira cozuttum.pirinc pilavi yedim.ekmek yedim.tahin pekmez yedim.cok pismanim.yarin kesin arti cikarim.karnim davul gibi.
Bu hafta sa ne verirsek o kâr bize.1 kilo bile önemli.ben yarin cok dikkat edicem.wc ye de çıkarsam biraz vermiş olurum.
Benim 31 ocak hedefim 95 kilo.
Artik 99 lardan cok sıkıldım.haftaya iyi bi performans sergileyelim.

Bugün günümüz sahilde yürüyüş yapıp, Lunaparkta eğlenerek geçti. Tam 4 saat yürüyüş yapmışız, ayaklarımı hissetmiyorum
masallah canim
iyi olmadi canim tamda tartiya yakin

Slmmm
okul ogretmenligi kuzenimde yapiyor abla calisma saatleri izinkeri guzel oluyor ya. Bende staj yapmistm orda praktikum ama sevememistm cocuklarla ugrasmak benlik degil hic :) sabır istiyor gercekten. 1taneye zor bakiyorm
benim kizda önce kozmetik okumustu, sevemedi
Son senesinde bıraktı
hayırlı olsun canoom , güle güle kullan yarasıııınnn:) ürünlere başlamadan yüzünün fotosunu çektir 1-2 ay sonrası yine çektir karşılaştırma yaparsın
guzel fikir cnm
Selam kızlar yine moralimın bozuk oldıgu bu gun buyuk kızım domuz gribi olmjs gece de kotuydu baya sımdı kucugu goturcez ona da bakmaları gerekiyormuş varmı yok mu diye kızımı ilk kez bu kadar hasta goruyorum
Slm herkese miniğim balgamlı büyük kızımla eşim kulak enfeksiyonu baya zor bi gece geçirdk. Dr dan geldik demin bi süre gelemeyebilirim. Görüşürz kızlar
cok gecmis olsun kizlar Allah sifa versin insallah
Bu sene millet hastaliktan kurtulamadi
Bizimkilerde yine hasta
güle güle iyi günlerde kullan dilegim

Kizz kocan da masallah ne romantikmis :))

Teşekkür ederim ablam
Flört dönemimizde gorucekten hele şiirler çiçeklerin ardı arkası kesilmez di Şimdide arada bı esiyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…