- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.041
Yaşadığı kolay değil yaşadığın ve eşinin yaşadığı şu an onun hormonları altüst durumda yani duygusal olarak aslında çok kötü bir halde tiroit tamamen insanın her şeyini etkiliyor ben de de hipotroid var Oğlum doğum yaptıktan sonra değerlerimi altüst olmuştu o zaman mesela eşimin bana ilişki olarak yaklaşmasını istemiyordum. Ne zaman ben ilaç takviyemi doğru almaya başladım değerlerim normale döndü o zaman Normal olmaya başladım her şeye sinirleniyordum garip şu an eşinde sanırım öyle. Aslında oda ne yaptığını bilmiyor hem içi çok sıkılıyor hem de yaptıklarından dolayı sonra pişman oluyor görmekte istemiyor ama sanki sen gidince de rahatlayacakmışsın gibi geliyor dediğin gibi tamamen normale dönmeden çok zorGünaydın...
Berbat bir gece geçirdim.
Eşim ile eskisi gibi değiliz ama zamana bıraktığım için hiç birşey deniyordum.
Dün gece eskisi gibi değiliz farkında mısın? dedi.
Farkındayım olsun olur zamanla dedim.
Seni eskisi gibi sevmiyorum dedi.
Bende hadi uyuyalım dedim.
Sonra bu yine olumsuz konuşup durdu. Bende ağlamaya başladım sınır krizi geçirdim sanki deli etti beni...
Sonra bana bu halimi gördükten sonra seviyorum düzeleceğim eskisi gibi olacağız diyip durdu. Hiç uyuyamadım. Gözlerim şiş.
Çok güzeldi canım bir problemimiz yoktu.Cok zor bi durum haklısın, bu hastaliklarindan once nasildi araniz cnm
Amin canım Allah razı olsun.Kıyamam sana Allah sabrını artırsın güç kuvvet versin inşallah her şey düzelir canım hayırlısıyla eşin de iyileşir
Aklıma geliyor canım ama bir bakalım uygun bir anda arayım ama doktora böyle birşey sormaktaKuasar eşinin doktoruna bi arayıp sorsan ya da görüşmeye gitsen ? Bu şekilde çok yıpranıyosun çünkü. Tamam adam hasta anlıyorum ama yazık değil mi sana da
Ayyyg ben ya
Dediğin sayfaya bakiyim canım.Nazlicim sen korumayı nasıl yapıyorsun? Bazen bu hafta çok kacirdim diyosun sonra +200 falan oluyo sadece. Yani tarti öncesi telafi günleri falan mı yapiyosun? Yoksa metabolizman yediklerini yakarak cok az mi aliyo?
Canım çok geçmiş olsun. Çok ağrılı oluyo dolama. Bugün nasılsın daha iyi mi çay işe yaradı mı?
Canım farmasi de yves rocher de tamamen doğal değil. Doğal gözüküp içine yine katiyolar zararlı kimyasalları. Farklı markaları arastir. Bir de instagramda worldofzey diye bir hesap var her ürünün içeriğini inceliyor. Oraya bir bakabilirsin.
Kuzum benim yaaa. Ben tiroidlerin etkisini hiç bilmiyorum belki de çok normal böyle davranması. Esranin dediğine katılıyorum bence de doktoruyla konuşmalisin.
Ayyy ne güzel yaaa keşke bende bu kadar yakın olsam annemle.
Yarın cuma tartisini ihmal etme canım. Bende bugün regl oldum malesef çok etkiliyor tartiyi.
Ooo çok iyi bence de sabit olman da güzel şu anda.
Biz ondan eritmeye çalışmıyoruz bacakları
Güzel bence canım...Kızlar bu arada menülerinizi not alıyorum. Her gün kimlerin yazdığına bakıyorum. Pazar günü kim bu hafta kaç kere menü paylaşımı yapmış paylasicam.
Bunu okuyunca çok rahatladım en azından yaşayan bir kişisin. Evet eşim de yaklaşmıyor bana...Yaşadığı kolay değil yaşadığın ve eşinin yaşadığı şu an onun hormonları altüst durumda yani duygusal olarak aslında çok kötü bir halde tiroit tamamen insanın her şeyini etkiliyor ben de de hipotroid var Oğlum doğum yaptıktan sonra değerlerimi altüst olmuştu o zaman mesela eşimin bana ilişki olarak yaklaşmasını istemiyordum. Ne zaman ben ilaç takviyemi doğru almaya başladım değerlerim normale döndü o zaman Normal olmaya başladım her şeye sinirleniyordum garip şu an eşinde sanırım öyle. Aslında oda ne yaptığını bilmiyor hem içi çok sıkılıyor hem de yaptıklarından dolayı sonra pişman oluyor görmekte istemiyor ama sanki sen gidince de rahatlayacakmışsın gibi geliyor dediğin gibi tamamen normale dönmeden çok zor
Kar yağmaması benimde moralimi bozuyo açıkçasıŞimdi spor merkezi ile görüşmeye gideceğim tabi beyefendi izin verirse.
Kaynım yarın gidiyor. Cumartesi Almanyadan misafirim geliyor. Onları alacağız...
Evim temizlenmeye ihtiyacı var. Nasıl olacak bilmiyorum. Gücüm yok yapasım yok... Belki bir hanim cagirabilirim.
Karda yağmıyor.
Ne kadar karisigim
Cok iyi olur canim erken kapatman.Ben bugün 5 te yiyip kapaticam inşallah canım. Su içmeyi de perşembe günleri 22 de bırakıyorum.
Türkiye'de yaşadın mı yani3,5 sene altli üstlü oturduk canim tr gidince yine öyle
Biraz azaldı ama hala ağrı var, yeniden deneyeceğimCanım çok geçmiş olsun. Çok ağrılı oluyo dolama. Bugün nasılsın daha iyi mi çay işe yaradı mı?
Canım tartı günümüz Cuma olduğu için Cumadan Cumaya açıklayabilir misinKızlar bu arada menülerinizi not alıyorum. Her gün kimlerin yazdığına bakıyorum. Pazar günü kim bu hafta kaç kere menü paylaşımı yapmış paylasicam.
yine yogunsun canimŞimdi spor merkezi ile görüşmeye gideceğim tabi beyefendi izin verirse.
Kaynım yarın gidiyor. Cumartesi Almanyadan misafirim geliyor. Onları alacağız...
Evim temizlenmeye ihtiyacı var. Nasıl olacak bilmiyorum. Gücüm yok yapasım yok... Belki bir hanim cagirabilirim.
Karda yağmıyor.
Ne kadar karisigim
a.selam canim cok sükür Kücükte yok. Hastalik gecer ikisindede ins Cok zorSelam kızlar ancak yazılanları okuyabildiım sukur kucuk kızımda negatıf cıktı sonuc ama oda hastaberbat bı ıkı gun gwcırdıım buyuk kızım agır atlatıyor sabaha kadar ayakta herseye aglıyor lokma yemiyor. Rabbım buyuk sıkıntılar vermesin herkese saglık sıhhat versin insallah. Mesajlarınız ıcn tesekkür ederim kızlar ❤
EvetTürkiye'de yaşadın mı yani
Ben bilmiyorum, hep oradasın diye düşündümEvetbi ara Burda yazmistim baya bi detayli
Sukur canımyine yogunsun canim
a.selam canim cok sükür Kücükte yok. Hastalik gecer ikisindede ins Cok zor
Evetbi ara Burda yazmistim baya bi detayli
almanya dogumluyum Zaten, evlenip yerlesmistim Tr ye Sonra döndüm geri esimide buraya aldim.Ben bilmiyorum, hep oradasın diye düşündüm
cocuklar hastayken malesef öyle oluyor canim tarti simdi düsünme Ama Gec saatte yememeye calis ozaman ipin ucu kacarSukur canımama ne zormuş ya yavrum eridi gitti gozler sıs bakamıyor bile. Stresden kollarim agrıyor Valla. Bırde maalesef doymuyorum insan ın ıstahı kacar bende tam tersi off tartım fena durumda
Gecmis olsun canim, esinlede aran düzelir ins.Kızlar merhabaRegl ağrısı 3 gündür süründürüyor beni. Dün gözüm gibi baktığım tez dosyalarım kayboldu bilgisayarda. Kaç aylık emeğim gitti. Üzerine bir de bu sabah nedense hapşırırken boynum tutuldu Bir haftadır eşimle de aram limoni. Zaten son üç haftadır çalışma saatlerim ve iş yüküm arttığı için çok zorlanirken bir de bunlar tuzu biberi oldu. Çok şükür ki bu süreçte kızım henüz ateşlenmedi en çok o yıpratıyor çünkü beni.
Handandandan kaptanım sanırım iki ayım doldu. İznin olursa ben bir süre izne ayrılmak istiyorum. Diyete devam ama bu aralar çeşitli sıkıntılar nedeniyle gruba çok gelemiyorum bunun için suçlu hissediyorum kendimi.
Eşin iyi kabul etmişalmanya dogumluyum Zaten, evlenip yerlesmistim Tr ye Sonra döndüm geri esimide buraya aldim.
Canım bilgisayarcı tez dosyalarını geri getirir, onlar için çok kolay bir işlem bu.Kızlar merhabaRegl ağrısı 3 gündür süründürüyor beni. Dün gözüm gibi baktığım tez dosyalarım kayboldu bilgisayarda. Kaç aylık emeğim gitti. Üzerine bir de bu sabah nedense hapşırırken boynum tutuldu Bir haftadır eşimle de aram limoni. Zaten son üç haftadır çalışma saatlerim ve iş yüküm arttığı için çok zorlanirken bir de bunlar tuzu biberi oldu. Çok şükür ki bu süreçte kızım henüz ateşlenmedi en çok o yıpratıyor çünkü beni.
Handandandan kaptanım sanırım iki ayım doldu. İznin olursa ben bir süre izne ayrılmak istiyorum. Diyete devam ama bu aralar çeşitli sıkıntılar nedeniyle gruba çok gelemiyorum bunun için suçlu hissediyorum kendimi.
Etmeseydide biliyordu gidecegimi cünkü artik orda durmak istemiyordum. Pisman da degilim iyiki dönmüsüm diyorumEşin iyi kabul etmiş
Iremm hosgeldin cnmNasılsın neler yapıyorsun çok uzun zaman oldu
Canim leslie 30 dk x 3 = 90 puan eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?