Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaşadığı kolay değil yaşadığın ve eşinin yaşadığı şu an onun hormonları altüst durumda yani duygusal olarak aslında çok kötü bir halde tiroit tamamen insanın her şeyini etkiliyor ben de de hipotroid var Oğlum doğum yaptıktan sonra değerlerimi altüst olmuştu o zaman mesela eşimin bana ilişki olarak yaklaşmasını istemiyordum. Ne zaman ben ilaç takviyemi doğru almaya başladım değerlerim normale döndü o zaman Normal olmaya başladım her şeye sinirleniyordum garip şu an eşinde sanırım öyle. Aslında oda ne yaptığını bilmiyor hem içi çok sıkılıyor hem de yaptıklarından dolayı sonra pişman oluyor görmekte istemiyor ama sanki sen gidince de rahatlayacakmışsın gibi geliyor dediğin gibi tamamen normale dönmeden çok zor

Cok zor bi durum haklısın, bu hastaliklarindan once nasildi araniz cnm
Çok güzeldi canım bir problemimiz yoktu.
Kıyamam sana Allah sabrını artırsın güç kuvvet versin inşallah her şey düzelir canım hayırlısıyla eşin de iyileşir
Amin canım Allah razı olsun.
Kuasar eşinin doktoruna bi arayıp sorsan ya da görüşmeye gitsen ? Bu şekilde çok yıpranıyosun çünkü. Tamam adam hasta anlıyorum ama yazık değil mi sana da
Aklıma geliyor canım ama bir bakalım uygun bir anda arayım ama doktora böyle birşey sormakta
Ayyyg ben ya
Dediğin sayfaya bakiyim canım.
Sağol canım dr ile görüşeyim en iyisi.
Kızlar bu arada menülerinizi not alıyorum. Her gün kimlerin yazdığına bakıyorum. Pazar günü kim bu hafta kaç kere menü paylaşımı yapmış paylasicam.
Güzel bence canım...
Bende bazen paylaşamıyorum.

Bunu okuyunca çok rahatladım en azından yaşayan bir kişisin. Evet eşim de yaklaşmıyor bana...
Esimde herşeye sinirleniyor. Aynen sonra pişman da oluyor. Bana diyor ki neden böyleyim bilmiyorum biraz zamana bırakalım diyor ... Bende tamam dedim.
Sağol canım benim. Belki aldığı hap tam olarak ona yetmiyorsur.

Şimdi spor merkezi ile görüşmeye gideceğim tabi beyefendi izin verirse.
Kaynım yarın gidiyor. Cumartesi Almanyadan misafirim geliyor. Onları alacağız...
Evim temizlenmeye ihtiyacı var. Nasıl olacak bilmiyorum. Gücüm yok yapasım yok... Belki bir hanim cagirabilirim.
Karda yağmıyor.
Ne kadar karisigim

Kar yağmaması benimde moralimi bozuyo açıkçası

Selam kızlar ancak yazılanları okuyabildiım sukur kucuk kızımda negatıf cıktı sonuc ama oda hasta berbat bı ıkı gun gwcırdıım buyuk kızım agır atlatıyor sabaha kadar ayakta herseye aglıyor lokma yemiyor. Rabbım buyuk sıkıntılar vermesin herkese saglık sıhhat versin insallah. Mesajlarınız ıcn tesekkür ederim kızlar

Ben bugün 5 te yiyip kapaticam inşallah canım. Su içmeyi de perşembe günleri 22 de bırakıyorum.
Cok iyi olur canim erken kapatman.
Bende bundan sonra persembeleri cok dikkat edicem.suyu da kacta birakayim diye düsünuyordum bende.10 cok geç olmaz mi?gece boyu wc ye gidersin.
Gecen bi caps gördüm.diyor ki sırf zayıflamak ici 3 lt su iciyorum.günde 50 kere wc ye gidiyorum.böyle rezilce yasamaya değer mi bilmiyorum:)

Kızlar bu arada menülerinizi not alıyorum. Her gün kimlerin yazdığına bakıyorum. Pazar günü kim bu hafta kaç kere menü paylaşımı yapmış paylasicam.
Canım tartı günümüz Cuma olduğu için Cumadan Cumaya açıklayabilir misin

yine yogunsun canim
a.selam canim cok sükür Kücükte yok. Hastalik gecer ikisindede ins Cok zor
Türkiye'de yaşadın mı yani
Evet bi ara Burda yazmistim baya bi detayli

yine yogunsun canim
a.selam canim cok sükür Kücükte yok. Hastalik gecer ikisindede ins Cok zor

Evet bi ara Burda yazmistim baya bi detayli
Sukur canım ama ne zormuş ya yavrum eridi gitti gozler sıs bakamıyor bile. Stresden kollarim agrıyor Valla. Bırde maalesef doymuyorum insan ın ıstahı kacar bende tam tersi off tartım fena durumda

Kızlar merhaba Regl ağrısı 3 gündür süründürüyor beni. Dün gözüm gibi baktığım tez dosyalarım kayboldu bilgisayarda. Kaç aylık emeğim gitti. Üzerine bir de bu sabah nedense hapşırırken boynum tutuldu Bir haftadır eşimle de aram limoni. Zaten son üç haftadır çalışma saatlerim ve iş yüküm arttığı için çok zorlanirken bir de bunlar tuzu biberi oldu. Çok şükür ki bu süreçte kızım henüz ateşlenmedi en çok o yıpratıyor çünkü beni.
Handandandan kaptanım sanırım iki ayım doldu. İznin olursa ben bir süre izne ayrılmak istiyorum. Diyete devam ama bu aralar çeşitli sıkıntılar nedeniyle gruba çok gelemiyorum bunun için suçlu hissediyorum kendimi.

Ben bilmiyorum, hep oradasın diye düşündüm
almanya dogumluyum Zaten, evlenip yerlesmistim Tr ye Sonra döndüm geri esimide buraya aldim.
Sukur canım ama ne zormuş ya yavrum eridi gitti gozler sıs bakamıyor bile. Stresden kollarim agrıyor Valla. Bırde maalesef doymuyorum insan ın ıstahı kacar bende tam tersi off tartım fena durumda
cocuklar hastayken malesef öyle oluyor canim tarti simdi düsünme Ama Gec saatte yememeye calis ozaman ipin ucu kacar
Gecmis olsun canim, esinlede aran düzelir ins.
Tez sanirim ödev gibi bise üzüldüm emeklerine izine hedefe ulasmadan ayrilmamani tavsiye ederim ama sen bilirsin tabi

Canım bilgisayarcı tez dosyalarını geri getirir, onlar için çok kolay bir işlem bu.
İzin konusunda 2 ayın doldu ise ayrılabilirsin tabi.
Şimdi baktım 649.etapta listeye girmişsin, bu hafta ayrılabiliyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…