- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.061
Beğenmedin mı buralarıEtmeseydide biliyordu gidecegimi cünkü artik orda durmak istemiyordum. Pisman da degilim iyiki dönmüsüm diyorum
Tamam canim.Canim leslie 30 dk x 3 = 90 puan eder
Leslie 3 le carpilcak
toplamda : 180 puan Not aldim
Abla ben de kötü hissediyorum evde kalmak bana yaramadıSlm kizlar
İşten gelince direk cocuklar geldi, yeni gittiler
Dun gece wc ye kalkinca bi tsrtilayim dedim :)) iyi dedim, sabaha birazdaha düşer
Bide sabah kalkinca tartildim
Eksi olacagina yukari cikmis
Cok sinirim bozuldu
Bikac saatte ne degistide arti gosterdi
Dün zaten aksam 5 de yemistim sonrasinda agzima lokma koymadim
O yuzden yarin guzel eksi hayallerim suya düştü
A.selam abla moral bozma yarina degisebilirSlm kizlar
Dun gece wc ye kalkinca bi tsrtilayim dedim :)) iyi dedim, sabaha birazdaha düşer
Cok sinirim bozuldu
Vücut kendini korumaya almis olabilir yada adet sürecine girmis olabilirsin abla.biraz bile versen kâr.hem ocak sonu hedefine de az kaldi.bozma morelini.Slm kizlar
Cok sinirim bozuldu
Takımdan ümidim yoktu zaten bu hafta, niyedir bilmiyorumSlm kizlar
Cok sinirim bozuldu
Tarti olarakmi kötü hissediyorsunAbla ben de kötü hissediyorum evde kalmak bana yaramadı
İnşallah cnm bugunde hafif menum zatenA.selam abla moral bozma yarina degisebilir
Dün dedigim gibi menulerin cogu iyi degildi cnm carsamba bile sislik yapicak seyler varTakımdan ümidim yoktu zaten bu hafta, niyedir bilmiyorum
Yukarda dedigim gibi boyle biseyi ilk defa yasadim cnmVücut kendini korumaya almis olabilir yada adet sürecine girmis olabilirsin abla.biraz bile versen kâr.hem ocak sonu hedefine de az kaldi.bozma morelini.
Genel olarak takım burada değildi bu hafta, o nedenle dedim.Dün dedigim gibi menulerin cogu iyi degildi cnm carsamba bile sislik yapicak seyler var
Benim menulerde bi sikinti yok
Benim anlamadigim sabahki tartinin geceye göre fazla cikmasi
Nazara mı geldin acaba, ilk hafta eksisi ileYukarda dedigim gibi boyle biseyi ilk defa yasadim cnm
Ben ona takildim :))
Kim nazar ettiyse dönsün kendini bulsunNazara mı geldin acaba, ilk hafta eksisi ile
AA izlemedimmi o videoKesinle izlemelesin ve kendi zekanla gurur duymalisin
Çok güzeldi canım bir problemimiz yoktu.
Amin canım Allah razı olsun.
Aklıma geliyor canım ama bir bakalım uygun bir anda arayım ama doktora böyle birşey sormakta
Ayyyg ben ya
Dediğin sayfaya bakiyim canım.
Sağol canım dr ile görüşeyim en iyisi.
Güzel bence canım...
Bende bazen paylaşamıyorum.
Slm kizlar
Cok sinirim bozuldu
baktimda daha burda açılmamış cnm. 2020 demişler ama ne zaman belli degilkendin üye ol al bence mefkuşum artık almanyadan da üye olunabiliyormuş çok daha ucuza alıp arada hediyeler de alırsın
gecmis olsun tatlimKızlar sağ elimdeki 4 parmağımın ucu çok ağrıyor, hepsi şişmiş, arkadaşım dolama olmuş diyor, var mı bunu geçirmenin bir yolu.
Parmaklarimin ağrısından uyku tutmadı
yok, aldigima ettigime karismaz :)Adam bir daha aramaya korkar, söylemeseydin
turk kahvesinde yaptiysam gecirmeye gerek yok, pisirmeden karistiriyom öyle pisiriyomSen nasıl yapıyorsun canım, blender dan geçiriyor musun pişirdikten sonra
Yarin ola hayrola diyelim artik :))halla abla senin olay nasil bisey anlamadim demekki odem oldu diycem ama su da icmeden nasil olucak yani cok garip
Bende her ay adet Olacagim zaman sinir oluyor malesef hic hosnut degilimAy kızlar adet öncesi sendromu çok ağır yaşıyorum bu ay acayip sinirli falanım nedenli nedensiz kavga edesim var anlatabiliyor muyum .d içimde anlamsız bir öfke var tövbe est.kızımıda alıp kaçasım var ama neden kaçasım var bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?