- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.081
Bu ev neden bu kadar kirleniyo diyip sinirlenip evi süpürmedim bugün ba ba ba ba havam kime pisliğin içinde oturcak olan benimBende her ay adet Olacagim zaman sinir oluyor malesef hic hosnut degilim
Slm kizlar
İşten gelince direk cocuklar geldi, yeni gittiler
Dun gece wc ye kalkinca bi tsrtilayim dedim :)) iyi dedim, sabaha birazdaha düşer
Bide sabah kalkinca tartildim
Eksi olacagina yukari cikmis
Cok sinirim bozuldu
Bikac saatte ne degistide arti gosterdi
Dün zaten aksam 5 de yemistim sonrasinda agzima lokma koymadim
O yuzden yarin guzel eksi hayallerim suya düştü
Aynen abla normale göre fazla karbonhidrat tükettim bu haftaTarti olarakmi kötü hissediyorsun
Cnm ben şişlik yapicak hic biseyde yemedim karbon zaten yok
Senin bikac gündür aksamlarin karbonluydu
Evinin kirlenme hızını 3'le çarp, beni gör...Bu ev neden bu kadar kirleniyo diyip sinirlenip evi süpürmedim bugün ba ba ba ba havam kime pisliğin içinde oturcak olan benim
benim ki daha dökülmüyor ama yeni çıkanlar daha ince telli dolgunlaşsa harika olur sağ ol gülümmBulabilirseniz ısırgan otunu kaynatıp suyu ile saçınızı yıkayın, dökülmeye çok etkili.
Ayrıca saçlarda beslenip dolgunlaşıyor.
senin ki kış buhranı bence güneşi az görünce bazıları buhrana girer bazen bana da oluyor kimseyi görmek istemiyorum tek olayım biri selam verse nasılsın dese küfür etmiş gibime geliyor, evdekileri de dövesim geliyor ama benim ki kış bahar fark etmiyor arada tutuyor yada canım asabiyet çekiyor bilmiyorum:)Bu ev neden bu kadar kirleniyo diyip sinirlenip evi süpürmedim bugün ba ba ba ba havam kime pisliğin içinde oturcak olan benim
Ayy benımkıdemı kış buhranıkı abla. Ev hiç temız gorunmuyo gozume.cocukların getırdıgı oyuncaklar kalem deftersenin ki kış buhranı bence güneşi az görünce bazıları buhrana girer bazen bana da oluyor kimseyi görmek istemiyorum tek olayım biri selam verse nasılsın dese küfür etmiş gibime geliyor, evdekileri de dövesim geliyor ama benim ki kış bahar fark etmiyor arada tutuyor yada canım asabiyet çekiyor bilmiyorum:)
yaz gülüm bebek görmesin de ne yediniz içtiniz öğreniriz böyleceGun içinde hıc ugrayamıyırum su aralar.
Oyle oluncada baya uzak kalıyorum.geçmişte yapamıyorum tam anksmıyls.
Ins okullar acılınca normal duzene donerım
Tartı desenız tartılmaya korkuyorum hiçççç dikkat edemedim.
Bu arada benımde menu yazma mecburıytım varmı kaptanımHandandandan
Evet canim türkcemin kitligindan bellidir Zaten bazen anlamiyorum bile yazilanlari
Almanyada yasiyorum
sen de yapma gülümAyy benımkıdemı kış buhranıkı abla. Ev hiç temız gorunmuyo gozume.cocukların getırdıgı oyuncaklar kalem deftergordukce gözüm donuyor.hiç bı iş yapasımda gelmıyor.
Ya ıns bı an once kesıntıler bıter abla.dolaptakı buzluktakı yıyeceklerın bozulmadan.bir günü daha bitirdik şükür sabah 9:10 da elektirikler kesildi dün demiştim ya yine de belki gitmez diye umudum vardı :)
dolap boşaltıp silip düzenledim yemek yaptım benimkilere o ara tontişim ısrarla gel dedi durdu en son 3 den sonra geldi elektirik süpürgeyi açtım hemen bir yüz süpürüp 3:40 da tontişime gittim çay kahve içtim :)
akşam da bol yeşil salata yaptım kendime sevmediğim halde ton balığı katıştırıp yedim eşim yemek de ye dedi olmazzzz yarın tartı günü dedim
yarına tartı da herkesin yüzünü güldürecek eksi rakamları görürüz inşallah
Haftada kaç kere süpürülüyor aman koyver gitsinBu ev neden bu kadar kirleniyo diyip sinirlenip evi süpürmedim bugün ba ba ba ba havam kime pisliğin içinde oturcak olan benim
Hiç sorma abla.yaz gülüm bebek görmesin de ne yediniz içtiniz öğreniriz böylece
Töbe de ablaaaKim nazar ettiyse dönsün kendini bulsun
hava o kadar soğuk ki gündüz bile hep eksi dereceler de dolaptakilere bir şey olmaz da ben aşırı üşüyorum kombi çalışmıyor elektirik olmayınca benim tek korkum ısınamamak :))Ya ıns bı an once kesıntıler bıter abla.dolaptakı buzluktakı yıyeceklerın bozulmadan.
Tartının venı guldurmeyecegı kesınde.inş sen eksıyke gelırsın abla
ben her gün mutfak araları , büyük banyoyu süpürüyorum gün aşırı da tüm eviHaftada kaç kere süpürülüyor aman koyver gitsin
niye kiiiiiiiiiiTöbe de ablaaa
sen de yapma gülüm
tatil zamanı hep öyle oluyor çoluk çocuk sürekli evde olunca düzen bozuluyor benim sıpa geçen sene lise sondu sabahtan akşama kadar yoktu yaa ev de bu sene öğleye doğru gidiyor o bile düzenimi bozdu ev de birileri olunca ben iş yapamıyorum sen nasıl yapıcan ortalık iyice dağılınca , bir süpürge açmaya kalksan yarım saat odayı toplayacaksın ki süpüresin insanın şevki kırılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?