Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tarti olarakmi kötü hissediyorsun
Cnm ben şişlik yapicak hic biseyde yemedim karbon zaten yok

Senin bikac gündür aksamlarin karbonluydu
Aynen abla normale göre fazla karbonhidrat tükettim bu hafta

Bu ev neden bu kadar kirleniyo diyip sinirlenip evi süpürmedim bugün ba ba ba ba havam kime pisliğin içinde oturcak olan benim
Evinin kirlenme hızını 3'le çarp, beni gör...
Senin gene kızını alıp kaçasın geliyormuş, benim hepsini bırakıp başımı alıp gidesim var..

Bulabilirseniz ısırgan otunu kaynatıp suyu ile saçınızı yıkayın, dökülmeye çok etkili.
Ayrıca saçlarda beslenip dolgunlaşıyor.
benim ki daha dökülmüyor ama yeni çıkanlar daha ince telli dolgunlaşsa harika olur sağ ol gülümm

Iyi geceler canlar.
Bugun eskı komsum dogum yapmıstı ona bebek gormeye gıttım.kızlarls baya yorucuydu.
Yarın kızları tiyatroya goturecegım nasıpse.
Ordanda kv ye gıdecegız yine 1 gece kalıp cumartesı evdeyız inş.cok amınn.
Evimde oturmayı ozledım 1 haftadır hep bıyerlerdeyım

Gecmişi okudum ama hıc alıntı almamısım nedense

Jasminium84 canım inş hayırlı habeler almıssındır .rabbım yardımcınız olsun

Bu ev neden bu kadar kirleniyo diyip sinirlenip evi süpürmedim bugün ba ba ba ba havam kime pisliğin içinde oturcak olan benim
senin ki kış buhranı bence güneşi az görünce bazıları buhrana girer bazen bana da oluyor kimseyi görmek istemiyorum tek olayım biri selam verse nasılsın dese küfür etmiş gibime geliyor, evdekileri de dövesim geliyor ama benim ki kış bahar fark etmiyor arada tutuyor yada canım asabiyet çekiyor bilmiyorum:)

Gun içinde hıc ugrayamıyırum su aralar.

Oyle oluncada baya uzak kalıyorum.geçmişte yapamıyorum tam anksmıyls.

Ins okullar acılınca normal duzene donerım

Tartı desenız tartılmaya korkuyorum hiçççç dikkat edemedim.

Bu arada benımde menu yazma mecburıytım varmı kaptanım Handandandan

bir günü daha bitirdik şükür sabah 9:10 da elektirikler kesildi dün demiştim ya yine de belki gitmez diye umudum vardı :)
dolap boşaltıp silip düzenledim yemek yaptım benimkilere o ara tontişim ısrarla gel dedi durdu en son 3 den sonra geldi elektirik süpürgeyi açtım hemen bir yüz süpürüp 3:40 da tontişime gittim çay kahve içtim :)
akşam da bol yeşil salata yaptım kendime sevmediğim halde ton balığı katıştırıp yedim eşim yemek de ye dedi olmazzzz yarın tartı günü dedim

yarına tartı da herkesin yüzünü güldürecek eksi rakamları görürüz inşallah

Ayy benımkıdemı kış buhranıkı abla. Ev hiç temız gorunmuyo gozume.cocukların getırdıgı oyuncaklar kalem defter gordukce gözüm donuyor.hiç bı iş yapasımda gelmıyor.

yaz gülüm bebek görmesin de ne yediniz içtiniz öğreniriz böylece

Ayy benımkıdemı kış buhranıkı abla. Ev hiç temız gorunmuyo gozume.cocukların getırdıgı oyuncaklar kalem defter gordukce gözüm donuyor.hiç bı iş yapasımda gelmıyor.
sen de yapma gülüm
tatil zamanı hep öyle oluyor çoluk çocuk sürekli evde olunca düzen bozuluyor benim sıpa geçen sene lise sondu sabahtan akşama kadar yoktu yaa ev de bu sene öğleye doğru gidiyor o bile düzenimi bozdu ev de birileri olunca ben iş yapamıyorum sen nasıl yapıcan ortalık iyice dağılınca , bir süpürge açmaya kalksan yarım saat odayı toplayacaksın ki süpüresin insanın şevki kırılıyor

Ya ıns bı an once kesıntıler bıter abla.dolaptakı buzluktakı yıyeceklerın bozulmadan.
Tartının venı guldurmeyecegı kesınde.inş sen eksıyke gelırsın abla

Ya ıns bı an once kesıntıler bıter abla.dolaptakı buzluktakı yıyeceklerın bozulmadan.
Tartının venı guldurmeyecegı kesınde.inş sen eksıyke gelırsın abla
hava o kadar soğuk ki gündüz bile hep eksi dereceler de dolaptakilere bir şey olmaz da ben aşırı üşüyorum kombi çalışmıyor elektirik olmayınca benim tek korkum ısınamamak :))
normal de günü gelmeden çıkmam ya bu gün çıktım tartıya eksilme vardı biraz :)

Evet abla toparlayan a kadar yoruluyorum zaten.
Ben odaya goturuyorum oyuncakları mınnak suruye suruye ıcerı getırıyo .
Bende ev işi falan yapmıyorum zaten 4 gundur evıde otel gıbı kullsnıyorum zatenyıyıp ıcıp yatıyoz sabah gezmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…