Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar 50 sini geçmiş bir komşum var hatuna yoğurt kürünü demiştim hani şu zencefil zerdeçal tarçını 2-3 kaşık yoğurda katıp akşam yatmadan 1-2 saat ya da yarım saat önce yenileni bu gün gördüm göbek basen kol yüzü hepsi gitmiş 1 beden ufalmış hatun her gece yiyorum diyor 1-2 aydır yapıyor aman aman çok kilosu da yoktu ona rağmen baya zayıflamış

Evet haklısın yaz gunundeyız sankı benımde derdıme bak yıyeceklerı dusunuyom hala

Sevındım eksıye maşallah

Senin beben yok lütfen bebesiz titizler cevap yazıp bitlileri germeyin
aaa aşk olsun benim bebem yok ama kıllı iki herif var evde her yer kıl tüy eşim salon da oturur televizyon karşısın da çerez yer yarısı midesine yarısı yere oğlumun odasından bahsetmiyorum bile köpek bağlasan yaşamaz odasından zibil eve akıyor resmen bebeli evin ki sadece kırıntı olur anacım tiksinmezsin bari

tatil ömür boyu sürmeyecek yaaa evi boş ver kız ye iç yat gezmeye gidin tabii ki 1 hafta sonra toplu temizlersin çocuklarla eğlenmene bak valla

Evet haklısın yaz gunundeyız sankı benımde derdıme bak yıyeceklerı dusunuyom hala

Sevındım eksıye maşallah
sağ ol gülüm ben bir yere gidince kabız oluyorum ödem şiş oluyor ayağım bacağım istanbula gidince de yine oldu belkide onun ödemini attım, gelince tartılınca 93.1 i gördüğüm de şaşırmıştım zaten ne ara almışım diye

bu kurlerde istikrarla tuketmek onemlı demekkı abla.bıde bogaza dur dedınmı tamam

Herifim kılsız benim şükürler olsun yeerabbüm niyet ettim yatmadan evvel iki rekat şükür namazına allaaahuekbeeer

bu kurlerde istikrarla tuketmek onemlı demekkı abla.bıde bogaza dur dedınmı tamam
bir dönem ben de yapmıştım 2 yıl öncedir belki yalan olmasın 7 yada 9 kilo vermiştim 3-4 ay da sonra midem ağrıyınca bırakmıştım normal de sene de 9-10 kilo anca veriyorum ona göre hesapla gülüm

Hızlı gelen hızlı gıder inş.
Evden cıktınmı butun duzen kaçıyor zaten.
Tuvalet ,uyku ,yemek yeme.
Insanın evı gıbısı yok

Herifim kılsız benim şükürler olsun yeerabbüm niyet ettim yatmadan evvel iki rekat şükür namazına allaaahuekbeeer
nasıl da gıcık gıcık hava atan sennn hahh benim sıpam da kıllı saçı sakalı her yana tökülüyor ammaaaa gören bir daha bakıp çok yakışıklı diyiiiii ( bari ben de oğluşumla hava atayım didim)

Hızlı gelen hızlı gıder inş.
Evden cıktınmı butun duzen kaçıyor zaten.
Tuvalet ,uyku ,yemek yeme.
Insanın evı gıbısı yok
çok doğru dedin gülüm ben anneme bile gitsem 2-3 gün sonra kendi evimi özlüyorum nereye gidersem gideyim evim de sakin yaşantımı geri istiyorum bu huy da 35 yaşından sonra çıktı herkes mi böyle bir ben mi cinsim

Kahvaltı hazırlamaya üşenip poğaça yiyen arkadaş mı
Genler belli abla senin pozitif genler olumlu etki yaratmış yeerabbüüm özenmiş bezenmiş hayyy maaaşallah oğluşuna

Bende ıkı senedır boyleyım.
Onceden aramazdım kv de de kalırdım uc dort gun annemde kalırdım ama sımdı rahat edemıyorum.
Bıde cocukların duzenıde cok bozuluyor küçüğünden büyüğüne o yuzden az ve oz dıyorum.
1 gun yeterlı gelıyo kv dede annedede

Bir de ben Alışık olduğum düzen bozulmasın istiyorum hele çocuktan sonra onun da uyku yeme bütün düzeni bozulduğunu fark edince hiç bir yere yatılı gitmek istemiyorum

Kahvaltı hazırlamaya üşenip poğaça yiyen arkadaş mı
Genler belli abla senin pozitif genler olumlu etki yaratmış yeerabbüüm özenmiş bezenmiş hayyy maaaşallah oğluşuna
evet ta kendisi :)))
sıpam sert duruyor dışarı da komşu hatunlar çok çok övüyor acayip karizmatik diye rehber öğretmeni de geçen sene çok överdi hatta eşime söyleyince göz mü koymuş ne kadar söylemiş öyle diye espri yapıyordu , ama gülümseyince çok tatlı oluyor yaav sıpam evde de hep asık surat geziyor dün dedim ki oğlum bari gün de bir kere bana sarıl çocuğumun sevgisine ihtiyacım var bir de az gül leen sıpa dedim bu gün hem sarıldı hem güldü seviyorum yaa ben bu kazma oğlanı iyi ki doğurmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…