- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.101
Senin beben yok lütfen bebesiz titizler cevap yazıp bitlileri germeyinben her gün mutfak araları , büyük banyoyu süpürüyorum gün aşırı da tüm evi
Evet haklısın yaz gunundeyız sankı benımde derdıme bak yıyeceklerı dusunuyom halahava o kadar soğuk ki gündüz bile hep eksi dereceler de dolaptakilere bir şey olmaz da ben aşırı üşüyorum kombi çalışmıyor elektirik olmayınca benim tek korkum ısınamamak :))
normal de günü gelmeden çıkmam ya bu gün çıktım tartıya eksilme vardı biraz :)
aaa aşk olsun benim bebem yok ama kıllı iki herif var evde her yer kıl tüy eşim salon da oturur televizyon karşısın da çerez yer yarısı midesine yarısı yere oğlumun odasından bahsetmiyorum bile köpek bağlasan yaşamaz odasından zibil eve akıyor resmen bebeli evin ki sadece kırıntı olur anacım tiksinmezsin bariSenin beben yok lütfen bebesiz titizler cevap yazıp bitlileri germeyin
tatil ömür boyu sürmeyecek yaaa evi boş ver kız ye iç yat gezmeye gidin tabii ki 1 hafta sonra toplu temizlersin çocuklarla eğlenmene bak vallaEvet abla toparlayan a kadar yoruluyorum zaten.
Ben odaya goturuyorum oyuncakları mınnak suruye suruye ıcerı getırıyo .
Bende ev işi falan yapmıyorum zaten 4 gundur evıde otel gıbı kullsnıyorum zatenyıyıp ıcıp yatıyoz sabah gezmeye
sağ ol gülüm ben bir yere gidince kabız oluyorum ödem şiş oluyor ayağım bacağım istanbula gidince de yine oldu belkide onun ödemini attım, gelince tartılınca 93.1 i gördüğüm de şaşırmıştım zaten ne ara almışım diyeEvet haklısın yaz gunundeyız sankı benımde derdıme bak yıyeceklerı dusunuyom hala
Sevındım eksıye maşallah
bu kurlerde istikrarla tuketmek onemlı demekkı abla.bıde bogaza dur dedınmı tamamkızlar 50 sini geçmiş bir komşum var hatuna yoğurt kürünü demiştim hani şu zencefil zerdeçal tarçını 2-3 kaşık yoğurda katıp akşam yatmadan 1-2 saat ya da yarım saat önce yenileni bu gün gördüm göbek basen kol yüzü hepsi gitmiş 1 beden ufalmış hatun her gece yiyorum diyor 1-2 aydır yapıyor aman aman çok kilosu da yoktu ona rağmen baya zayıflamış
Herifim kılsız benim şükürler olsun yeerabbümaaa aşk olsun benim bebem yok ama kıllı iki herif var evde her yer kıl tüy eşim salon da oturur televizyon karşısın da çerez yer yarısı midesine yarısı yere oğlumun odasından bahsetmiyorum bile köpek bağlasan yaşamaz odasından zibil eve akıyor resmen bebeli evin ki sadece kırıntı olur anacım tiksinmezsin bari
bir dönem ben de yapmıştım 2 yıl öncedir belki yalan olmasın 7 yada 9 kilo vermiştim 3-4 ay da sonra midem ağrıyınca bırakmıştım normal de sene de 9-10 kilo anca veriyorum ona göre hesapla gülümbu kurlerde istikrarla tuketmek onemlı demekkı abla.bıde bogaza dur dedınmı tamam
Hızlı gelen hızlı gıder inş.sağ ol gülüm ben bir yere gidince kabız oluyorum ödem şiş oluyor ayağım bacağım istanbula gidince de yine oldu belkide onun ödemini attım, gelince tartılınca 93.1 i gördüğüm de şaşırmıştım zaten ne ara almışım diye
nasıl da gıcık gıcık hava atan sennn hahhHerifim kılsız benim şükürler olsun yeerabbümniyet ettim yatmadan evvel iki rekat şükür namazına allaaahuekbeeer
çok doğru dedin gülüm ben anneme bile gitsem 2-3 gün sonra kendi evimi özlüyorum nereye gidersem gideyim evim de sakin yaşantımı geri istiyorum bu huy da 35 yaşından sonra çıktı herkes mi böyle bir ben mi cinsimHızlı gelen hızlı gıder inş.
Evden cıktınmı butun duzen kaçıyor zaten.
Tuvalet ,uyku ,yemek yeme.
Insanın evı gıbısı yok
Depeni delerimTöbe de ablaaa
Kahvaltı hazırlamaya üşenip poğaça yiyen arkadaş mınasıl da gıcık gıcık hava atan sennn hahhbenim sıpam da kıllı saçı sakalı her yana tökülüyor ammaaaa gören bir daha bakıp çok yakışıklı diyiiiii ( bari ben de oğluşumla hava atayım didim)
Matkabınan mıDepeni delerim
Bende ıkı senedır boyleyım.çok doğru dedin gülüm ben anneme bile gitsem 2-3 gün sonra kendi evimi özlüyorum nereye gidersem gideyim evim de sakin yaşantımı geri istiyorum bu huy da 35 yaşından sonra çıktı herkes mi böyle bir ben mi cinsim
Bir de bençok doğru dedin gülüm ben anneme bile gitsem 2-3 gün sonra kendi evimi özlüyorum nereye gidersem gideyim evim de sakin yaşantımı geri istiyorum bu huy da 35 yaşından sonra çıktı herkes mi böyle bir ben mi cinsim
evet ta kendisi :)))Kahvaltı hazırlamaya üşenip poğaça yiyen arkadaş mı
Genler belli abla senin pozitif genler olumlu etki yaratmış yeerabbüüm özenmiş bezenmiş hayyy maaaşallah oğluşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?