- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.261
az önce eşime de dedim artık hafta da bir yiycem inşallah her defasın da tartılırım bakalım aynı etkisi olacak mıKuzum moralin bozukken bir de ev işiyle uğraşan çağır birini kafan da rahatlar. Spor da iyi gelir ohh Miss ❤
Kuzum çok şükür negatif çıkmış en azından. İkisinde birden olsa sende onlarda daha çok yipranirdiniz. Acil şifalar diliyorum
Ben de aynı o caps.teki gibiyim. Dün bir çekim hamilemisin diye sordu. Hayır neden dedim wc.ye giderken açıklama yapmıştım bi rahatsizligim var gelip gittikce farkedersiniz zaten çok sık gidiyorum demiştim hamileyim zannetmiş. Millete maskara olduk diyet uğruna
Olur tatlim
Canım bilgisayarcı halleder geri getirir dosyalarını ama bir an önce götürmen lazım. Benimkileri geri getirdiler daha önce. Bir de yüksek lisans tezimi yazarken bittiği anda kendime mail atmayı alışkanlık haline getirmistim ben. Böyle yapinca bilgisayarını unutsan başka yerde olsan bile dosya hep yaninda gibi oluyo tavsiye ederim. Seninki ne teziydi?
Kuzum bu ay bende böyleyim yaaa. Öğrencilerime tahammül edemedim resmen sürekli agliycak gibi ve çok sinirliydim. Dün regl oldum bugün daha iyiyim psikolojik olarak çok şükür.
Canimm benim çok şükür bulmussunuz nedenini esin de anlamiş. Gerisini zamana birakicaksiniz artık
Son zamanlarda seni bu uyku çok zorladı canım. İnş düzelmiştir kuzucukta bundan sonra bu kadar yormaz seni
Oooo tebrikler abla çok iyi baslangiç
Bende öyle bi etkisi yok ama etrafımdan cok duydum balık yiyince ertesi gün eksi geleni.
Hayırlı cumalar canım. Başlangıç kilonun altında olman çok güzelYine de iştahin açıldıysa çok dikkat et bundan sonrası için fazla kilo almamak adına.
Tatlımm tebriklerrr harikasin tatili avantaja çevirdin
Tebrikler Pınarcım çok sevindim senin adına
Canım farkindasin en azından bu da önemli. Yine de eksiyle kapatmişsin çok güzel
Mükemmel eksi canım tebrikler
Hiçbirşeyi hayatından cikarmadin, cok dengeli beslendin bence çok iyi ilerledin canım ❤
Tebrikler esracim
Mezun olmana çok az kaldı zaten neden izne cikiyosun?
Canım eksi çok güzel ama özlendin grupta ❤ Acil şifalar diliyorum
Tüm Nazlı yine eksi harikasin canım
her yerden çıkıyor böyle tipler demek ki :)))Hepimiz öyleyiz canım mecburen ben de yazın 20 küsür gün İzmir’de geçiriyorum kayınvalidede bayram tatiline filan denk geldiyse 1 ay kaldığımız da oluyor yazın İzmir’in sıcağını kışın Erzurum’un soğuğunu çekiyorum
Tahmin edebiliyorum abla bizim apartmanda da öyle bi tip var :)
hemen doktora koş gülüm acile git hatta normal değil benceekim2009 canım közlenmiş soğanı biliyordum aslında ama hangi birine saracağım ki diye düşünürken sanırım elime yayıldı iltihap.
Elim hatta kolumda da ağrı başladı
maşallah mefkuşum da fark bir kilo sen niye 900 gr yazdın nazar olmasın diye miii:)Gunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Geçen hafta 92.8
Bugun 91.8
Fark 0.9
Yuzde 0.97
Sabah regli oldum
Demekki regli oluncada eksi gelinebiliyomus :))
Bahane uretmeyelim
tebrikler canımkilo bildirimine başlasak mı hadi ilki benden gelsin :)
geçen cuma 93.1
bu cuma 92.2
fark -900 gr
yolun ödemini atmışım :)
yok abla evdeyıp nasıpse. Olabılır abla sıcak lımonlu su yedıklerının yat olarak tutunmamasını saglıyormus demek.önümüzde ki hafta da gezmeler çok mu gülüm 60 lı rakamlara geçmene ramak kalmış gezmelerde yedikten sonra çay içmeyi bırakıp sade sıcak su iste limon sık onu iç bir kaç bardak yediklerin hızlı yansın sana kalmasın , Ercişteyken bir komşum vardı o zamanlar ben 27 yaşındaysam oda 28-29 yaşlarındaydı çok güzel yerdi ama çayı 2 bardak çay içip hep limonlu sıcak su isterdi benden en son sordum niye diye yediklerimi yaksın diye demişti dal gibiydi hatun yedikleri nereye gidiyor derdik hep :)
eksıdesın herhalde tebrikler canımKızlar adetle savaşırken de diyetimi eksik etmiyorum 59.7 bu sabah
bu aylardan sonra ufak ufak alınır artık canım. Ama olabıldıgınce dıkkat etmeye calıs. Bu kadar artıda olduğunu dusunmuyorum şişlik vardırGünaydın kızlar Cumamız mübarek olsun
Pazartesi günümüz vardı pazartesi salı annemde kaldık Çarşamba gündüzü de sayarsak üç gün yedim vala iştahım yeni yeni açılıyor çok dikkat etmem lazım artk sabah ilk tartlfm daha fazlaydı indim biraz ama artidayim
Pazartesi: 80.9
Cuma: 82.3
Fark: +1.4
Geç uyandm biraz daha beklesem snrm inerdi hala başlangıç kilom dan asagidayim tabi hayrliis bklm 14+6 olduk bı hafta sonra 4. Ay biticek
maşallah kız ne ettın.Günaydın ablalarıııımmmm ❤❤kilo ölçümüm
Geçen cuma: 70.5
Bu cuma: 68.5
Fark: -2.0
Oleeeeeeeeee
eksı candır. Haftaya guzel eksıyle gelırsın canımBenim tartının pili bitiyor galiba Kızlar tam tartı işlemi bitecekken ekrana 88888 gibi şeyler geliyor ama en son 85.7 gördüm emin olmamakla birlikte 300 gram vermişim galiba
Cuma:86
Bugün:85.7
Fark: -300
Yüzde: 0.34
Hatamı biliyorum bu hafta hiç spor yapmadım neredeyse ve normalden daha fazla karbonhidrat tükettim ay çok sinir oluyorum şu an kendime
tebrikler canım maşallahGünaydin kızlar
Gecen cuma 99.6
Bugün 97.5
Fark -2.1
Yüzde 2.1
tebrikler canım. Vermen gereken az bu kılın kaldıysa ızne ayrılma bence canım. Benım ızne ayrıldığım kılodasınGeçen cuma: 65.5
Bugün: 65
Fark: -500
Yüzde: 0.76
.
Handandandan kaptanım izninle ben izne ayrılmak istiyorum bir süre
tebrikler canım. Gecmiş olsun canım. Hastalık zor Rabbım suda versınGunaydin kizlar yeni iyilesiyruz ne nerem hastalikmis perisan etti hepimizi kosturmaca icindeyim hic goremiyorum farkindayim bikac gune duzene sokacagim ama ins.
Gecen hafta 62.0
Bugun 60.7
Fark 1.3
Yuzdeyi hesaplayamadim
allahtan buz aynı sehırdeyız. 20 gun de cık fazla duzen kuzen kalmıyordu.Hepimiz öyleyiz canım mecburen ben de yazın 20 küsür gün İzmir’de geçiriyorum kayınvalidede bayram tatiline filan denk geldiyse 1 ay kaldığımız da oluyor yazın İzmir’in sıcağını kışın Erzurum’un soğuğunu çekiyorum
Tahmin edebiliyorum abla bizim apartmanda da öyle bi tip var :)
tebrikler canıkGecen Cuma : 55.8 kg
Bu Cuma : 55.5 kg
Fark : -300
doktora gıtmedınmı canım herseye elımızı kullanıyoruz. Zor olurOlabilir canım, elime yayıldı sanırım, elim de çok ağrıyor
artı fazla defol halledersin obur haftayaKilo Bildirimim
Geçen hafta: 69.9
Bugün: 70.8
Fark: 0.9
Bu hafta vücudum sasirsin diye biraz farklı beslendim. Bir de regl şişliği eklendi üstüne böyle oldu malesef.
tebrikler canımGunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Geçen hafta 92.8
Bugun 91.8
Fark 0.9
Yuzde 0.97
Sabah regli oldum
Bahane uretmeyelim
Elıne saflık canımHaftalık Menü Paylaşım Listesi
Cma Cmrt Pzr Pzrts Salı Çrş Prş @mefkurem + + + + + + + @Siyahperi35 + - - - - - - @Gulbe seker + + + + + + + L4L4 - + + - + - + @Pnrrr-20 - + + + + + + @Poni Bon - + + + - - - @Kuasar - - - + + + + @askrhpozitif - - - - + - -
Cma Cmrt Pzr Pzrts Salı Çrş Prş @all iswell + + + + + + + @Tekrar dene + - - + - - - U Umudumbitmedi_ + + + + + + + Handandandan + + + + + + - @R O S E B U D + - - - - - - @zsaracoglu + + + + + + + TemelinSafinazi + + + + + + +
4 hafta sonra tahlilden belli olur zaten miktarın yeterli gelip gelmediği , kaynın da gitsin sağ selamet hayırlısıyla :)Inşallah canım inşallah inşallah. Eskisi gibi olalım yeter.
Çok teşekkür ederim.
Dereotunu yapalım canım... ama esimde hiç tiroid yok. Belki yinede faydası olur.
Eşim diyor beraber yapalım diye bakalım bayan mi alırız biz mi yaparız...
Deneyim ablam.
4 hafta sonra ablam kontrol. Şuan 100 mg kullanıyor. Kaynım buaksam gidiyor. Yalnız kalmakta iyi gelir belki.
Bakalım canım.
Oooo abla nolacak peki ? Geçmiş olsun.
Ben şekerli ekmek demiştim yaptin mi
Ellerine sağlık canım güzel olmuş.
Canım hedefim aslında 67 idi sonradan hadi biraz daha vereyim dedimtebrikler canım. Vermen gereken az bu kılın kaldıysa ızne ayrılma bence canım. Benım ızne ayrıldığım kılodasın
sağ ol gülümmm listeye hiç girmeden free takılanların başın da olarakSelam kızlar
Kilo veren herkesi kutlarım. Bu hafta da derece gelecek mi merakla bekliyorum ?
benim gibi korumaya çalışan hatta liste dışı vermeye çalışanlara da kolaylıklar diliyorum :)
biz de şu andan itibaren o şanslılardanız diyelim iki hareket etsek yada ev işi yapsak hemen zayıflıyoruz eriyoruz yavvf diyelim neyi çok söylersen o olur :)tebrikler canım
yok abla evdeyıp nasıpse. Olabılır abla sıcak lımonlu su yedıklerının yat olarak tutunmamasını saglıyormus demek.
Bide bazıları dogustan sanslı bence bunye konusunda.
eksıdesın herhalde tebrikler canım
bu aylardan sonra ufak ufak alınır artık canım. Ama olabıldıgınce dıkkat etmeye calıs. Bu kadar artıda olduğunu dusunmuyorum şişlik vardır
maşallah kız ne ettın.
eksı candır. Haftaya guzel eksıyle gelırsın canım
tebrikler canım maşallah
tebrikler canım. Vermen gereken az bu kılın kaldıysa ızne ayrılma bence canım. Benım ızne ayrıldığım kılodasın
tebrikler canım. Gecmiş olsun canım. Hastalık zor Rabbım suda versın
allahtan buz aynı sehırdeyız. 20 gun de cık fazla duzen kuzen kalmıyordu.
tebrikler canık
doktora gıtmedınmı canım herseye elımızı kullanıyoruz. Zor olur
artı fazla defol halledersin obur haftaya
tebrikler canım
Elıne saflık canım
insAllah canımSimdilik eksidesin cnm bu sekilde gidersen az bisi alirsn bence hadi hayirlisi :)
tebrikelr abla çok güzel de eksin nasıl -900 onu bı aydınlatabilirsenGunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Geçen hafta 92.8
Bugun 91.8
Fark 0.9
Yuzde 0.97
Sabah regli oldum
Bahane uretmeyelim
o ne kız doğum yapınca niye lazım kiLansinoh alsana canım kendine bi tane zaten doğum yaptığın zaman lazım olacak
Aynen cnm insAllah bklmbu aylardan sonra ufak ufak alınır artık canım. Ama olabıldıgınce dıkkat etmeye calıs. Bu kadar artıda olduğunu dusunmuyorum şişlik vardır
Tebrikler abla.ins 9 lardan bian evvel inersin.kilo bildirimine başlasak mı hadi ilki benden gelsin :)
geçen cuma 93.1
bu cuma 92.2
fark -900 gr
yolun ödemini atmışım :)
Balik yesim.mi bağirsaklarim.karisiyor benim.hemen wc ye gdiiyorum.eksi gelmeai cok normal böyle oluncadüne göre - 300 gram çıktım eşim hep der ki ne zaman balık yesem ertesi güne yarım kilo zayıflıyorum ben de akşam salataya ton balığı koydum sevmediğim için bol limon sıkıp pul biber bastım ki tadı çok gelmesin o mu işe yaradı acaba
kızlar sizden akşam balık yiyip ertesi sabaha eksi gören oluyor mu ona göre kendimi zorlayıp hafta da bir gün yiyivereyim diyorum
Canim zaten 70 e düşmuşsün.ha gayret in artik 6 lara.ah keşkem bende 6 lari görsem.Kılo bıldırımım
Gecen cuma 70
Bu cuma 71
O kadar yemeye bunye çoşmuş
Aferin valla.sakın tatlı yeme.uzak dur.Kızlar adetle savaşırken de diyetimi eksik etmiyorum 59.7 bu sabah
Yine de cok degil kilon.minnoşa et olsun.Günaydın kızlar Cumamız mübarek olsun
Pazartesi günümüz vardı pazartesi salı annemde kaldık Çarşamba gündüzü de sayarsak üç gün yedim vala iştahım yeni yeni açılıyor çok dikkat etmem lazım artk sabah ilk tartlfm daha fazlaydı indim biraz ama artidayim
Pazartesi: 80.9
Cuma: 82.3
Fark: +1.4
Geç uyandm biraz daha beklesem snrm inerdi hala başlangıç kilom dan asagidayim tabi hayrliis bklm 14+6 olduk bı hafta sonra 4. Ay biticek
Maşallah minnoş.Günaydın ablalarıııımmmm ❤❤kilo ölçümüm
Geçen cuma: 70.5
Bu cuma: 68.5
Fark: -2.0
Oleeeeeeeeee
Masallah canim.bu kiloda güzel eksi.az kalmis hedefine.hadi ins mezun oluyorsun.Kilo bildirimim:
Gecen hafta: 66.9
Bu hafta: 66.2
Fark: - 700gr
Yuzde: 1.05%
Benim icin iyi bir rakam cnku artik hedefe cok az kaldı cok zor gidiyor. Bu arada hamilelik onceside genelde bu kilolarda cikiyordm :) bi nevi hedefe ulasmis gbi hissediyorm kendmi cok mutluyum o yuzden. Haftaya mezun olurum insallah :)
Haftaya da böyle yersen alırım ifadeni:)Benim tartının pili bitiyor galiba Kızlar tam tartı işlemi bitecekken ekrana 88888 gibi şeyler geliyor ama en son 85.7 gördüm emin olmamakla birlikte 300 gram vermişim galiba
Cuma:86
Bugün:85.7
Fark: -300
Yüzde: 0.34
Hatamı biliyorum bu hafta hiç spor yapmadım neredeyse ve normalden daha fazla karbonhidrat tükettim ay çok sinir oluyorum şu an kendime
Masallah canim.güzel bi eksi vermissin.65 kilo tam mezun olunacak kilo.Geçen cuma: 65.5
Bugün: 65
Fark: -500
Yüzde: 0.76
Handandandan kaptanım izninle ben izne ayrılmak istiyorum bir süre
Masallah canim.güzel eksi.Gunaydin kizlar yeni iyilesiyruz ne nerem hastalikmis perisan etti hepimizi kosturmaca icindeyim hic goremiyorum farkindayim bikac gune duzene sokacagim ama ins.
Gecen hafta 62.0
Bugun 60.7
Fark 1.3
Yuzdeyi hesaplayamadim
Maşallah canim.guzel koruyorsun.ne zaman mezun olmustun?Gecen Cuma : 55.8 kg
Bu Cuma : 55.5 kg
Fark : -300
Masallah canim.güzel eksi.Kilo bildirimim
Geçen hafta 68,9
Bu hafta 68,2
Fark -0,7
Yüzde %1
Ya keske 7 lere cikmasaydin.ne güzel 6 lara düsmüşsün.haftaya daha cok dikkat et canim.Kilo Bildirimim
Geçen hafta: 69.9
Bugün: 70.8
Fark: 0.9
Bu hafta vücudum sasirsin diye biraz farklı beslendim. Bir de regl şişliği eklendi üstüne böyle oldu malesef.
Tebrikler abla.Gunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Geçen hafta 92.8
Bugun 91.8
Fark 0.9
Yuzde 0.97
Sabah regli oldum
Bahane uretmeyelim
Saol cnm insAllahYine de cok degil kilon.minnoşa et olsun.
Canım evde misafirim de var, elimi sarıp oturamam diye yapmadımOooo abla nolacak peki ? Geçmiş olsun.
Ben şekerli ekmek demiştim yaptin mi
İzne kesin ayrılıyorum mu diyorsun yaniHedefimi 60 olarak güncelledim bence o kiloya inmeliyim. Kilomu bir süre koruyup geri dönüp kalan kilolarımıda vericem inşallah
ağzın hep mutluluk yesin emiiii inşallah 90 lardan bir an önce kurtulurum dediğin gibiTebrikler abla.ins 9 lardan bian evvel inersin.
Balik yesim.mi bağirsaklarim.karisiyor benim.hemen wc ye gdiiyorum.eksi gelmeai cok normal böyle olunca
Canim zaten 70 e düşmuşsün.ha gayret in artik 6 lara.ah keşkem bende 6 lari görsem.
Aferin valla.sakın tatlı yeme.uzak dur.
Yine de cok degil kilon.minnoşa et olsun.
Maşallah minnoş.
Masallah canim.bu kiloda güzel eksi.az kalmis hedefine.hadi ins mezun oluyorsun.
Haftaya da böyle yersen alırım ifadeni:)
Masallah canim.güzel bi eksi vermissin.65 kilo tam mezun olunacak kilo.
Masallah canim.güzel eksi.
Maşallah canim.guzel koruyorsun.ne zaman mezun olmustun?
Masallah canim.güzel eksi.
Ya keske 7 lere cikmasaydin.ne güzel 6 lara düsmüşsün.haftaya daha cok dikkat et canim.
Tebrikler abla.
Yok canım ben 5. Takımın mezunuyum. Ama ideal kilomun üst sınırında mezun oldum.. şimdi hem korumaya hem de liste dışı biraz daha vermeye çalışıyorum. Liste dışı vermek gerçekten zor oluyor ama bunu da başarabiliriz..sağ ol gülümmm listeye hiç girmeden free takılanların başın da olarak
sen de mi liste dışı bizim guruptasın hatırlayamadım seni gülüm
Gitmedim canım, kendi kendime halledeceğim İnşallahdoktora gıtmedınmı canım herseye elımızı kullanıyoruz. Zor olur
misafirin arkadaşın değil mi , bu normal dolama falan değil bence daha ne oturuyorsun kalk doktora gidin gülüm yayılıyor iltihap koluma kadar ağrıyor diyorsunCanım evde misafirim de var, elimi sarıp oturamam diye yapmadım
Biraz fazla boyutta bende farkettim, birazdan sıcak su ile masaj yapacağım, elime koluma, geçer inşaallah.misafirin arkadaşın değil mi , bu normal dolama falan değil bence daha ne oturuyorsun kalk doktora gidin gülüm yayılıyor iltihap koluma kadar ağrıyor diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?