- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.401
Pinarin mezuniyet olmuyor heralde
Benim hesabima gore 66.05 yüzde 90 ni
Pinar 66.2
Pınarcım hedefinin %90 ını yakalayamamışsın, yani mezun olamıyorsun.
Kv nin gelmesini değerlendirip biraz sporu artırıp haftaya mezun olabilirsin
Size beni mezun etme şansını tanıdım diyelimListe liste diye tutturdun :))
Hadi bakalim göster marifiteni
Haftaya bi bereysel 1.lik gelir heralde
Kızlar deprem oluyor, çok uzun sürdü, elim ayağım titriyor,
Geçmiş olsunKızlar deprem oluyor, çok uzun sürdü, elim ayağım titriyor,
Cok tesekkur ederim denizcimTebrikler canım süpersin. 9 lar neredeyse bitmiş bile.. harikalar yaratıyorsun.. yaz tatilinde herkesi şok edeceksin :)
Allah yardımcınız olsunÇocukları aldım, arabaya indim, 8. Katta oturuyorum, çok fena hissettim, çok uzun sürdü,
Saol.canim.doğansehirdeyim.minikten artçılar oluyormuş en azından malatya dakilerden öyle haber aldık , sen neredeydin gülüm çok büyük geçmiş olsun rabbim esirgesin bir daha yaşatmasın
Malatya doğansehirdeyim canım.saolasinU Umudumbitmedi_ geçmiş olsun sen nerde yaşıyorsun canım
Benimde verip, geri almakla gecti cnmIyiyim abla grubu bıraktım gene kilo aldım şimdi 74 e düştüm hedefim 65 olmak 4. Takımdayım sen neler yaptin
Öyle listede 200 300 gr istemem şimdiden soyliyim :))Size beni mezun etme şansını tanıdım diyelim
Cnm listede mezun yazilmis ama ben aceleden hesaplamistim dogrumu bilmiyorumIzne cikayim ben mezun olamiyorsam sonra girip 62ye duserm kv gittikten sonra olurmu oyleHandandandan Mefkurem
Öyle listede 200 300 gr istemem şimdiden soyliyim :))
Senin hedefin kactiki
Listeye giriş kilonada bakmak lazim
Cnm listede mezun yazilmis ama ben aceleden hesaplamistim dogrumu bilmiyorum
Mezuniyet sarti olusmamişsa seaBahAR raporda belirtir
Haftasonu belli olur
Sağol ablacımmListeye tekrar hosgeldinnnn bebegim
Canım artcilari olacakmış depremin normalmiş bu. Allah yardımcınız olsun. Eşimin akrabaları da orda kimsenin canına malına bisey olmamış çok şükür.Çocukları aldım, arabaya indim, 8. Katta oturuyorum, çok fena hissettim, çok uzun sürdü,
Evet abla. Bizde genetik zaten anneannemden başlayıp teyzelerim kardeşlerim herkes aynı durumda.Tatlim bende cok sık wc ye giderim
Dr tesbitimi bu rahatsizlik
Abla size de çok geçmiş olsunablam 5. katta annem 9. katta onlara bir şey olacak diye çok korktum üstelik annemle bayadır konuşmadım diye 20 dk öncesi aramıştım herkese büyük geçmiş olsun inşallah daha büyüğü olmaz hiç bir yer de
Kaptan olmasamda listede olan bir uyeyimKaptanmış gibi konuşuyorsun
Yok abla o iş ben de liste coşturmak benim işim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?