- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.421
Nasil anlasiliyor peki cnm tedavisi varmiabla. Bizde genetik zaten anneannemden başlayıp teyzelerim kardeşlerim herkes aynı durumda.
rabbim esirgesin bundan sonrasını artçılar olabilir gülüm evin duvarların da çatlak falan varsa girmeyin eve evi sağlam olan birine gidinSaol.canim.doğansehirdeyim.
Malatya doğansehirdeyim canım.saolasin
sağ ol gülümSağol ablacımm ❤❤
Canım artcilari olacakmış depremin normalmiş bu. Allah yardımcınız olsun. Eşimin akrabaları da orda kimsenin canına malına bisey olmamış çok şükür.
Evet abla. Bizde genetik zaten anneannemden başlayıp teyzelerim kardeşlerim herkes aynı durumda.
Abla size de çok geçmiş olsun
Kayinbabamlar bizdeydi.hemen cocigu da alip ciktik.evleri müstakil.geldik.rabbim esirgesin bundan sonrasını artçılar olabilir gülüm evin duvarların da çatlak falan varsa girmeyin eve evi sağlam olan birine gidin
Canım varya aklıma sen geldin iyisiniz dimiKayinbabamlar bizdeydi.hemen cocigu da alip ciktik.evleri müstakil.geldik.
çok şükür soğukta sokaklar da beklemeniz gerekmeyecekKayinbabamlar bizdeydi.hemen cocigu da alip ciktik.evleri müstakil.geldik.
Cok saol canim ya.iyiyiz cok sükür.sadece cok korktum.canimdan degil oğlumdan.o uyuyordu.koridora cikmistim bi anda bi sarsinti.yürüyemedim.cocuga kostum.yorganina sardim.merdivenden inemedim.5.kat.ayaklarim titredi.bikac kat inince kaynim aldi cocugu.cok zordu ya.merdivenlerde olecez sandim.Canım varya aklıma sen geldin iyisiniz dimi
Aynen canim.cok saol ya ince düsüncen icin.sogugu da gectim.canımıza bisey olmasin.çok şükür soğukta sokaklar da beklemeniz gerekmeyecek
tabiki önce can çok şükür kimseye bir şey olmadı ya ilk panik sonrası insanın aklına tamam bunlar iyi de soğukta çoluk çocuk ne yapacaklar diye geliyor işteCok saol canim ya.iyiyiz cok sükür.sadece cok korktum.canimdan degil oğlumdan.o uyuyordu.koridora cikmistim bi anda bi sarsinti.yürüyemedim.cocuga kostum.yorganina sardim.merdivenden inemedim.5.kat.ayaklarim titredi.bikac kat inince kaynim aldi cocugu.cok zordu ya.merdivenlerde olecez sandim.
Aynen canim.cok saol ya ince düsüncen icin.sogugu da gectim.canımıza bisey olmasin.
Canım çok sevindim iyi olmanıza çok şükür. Bi video gösterdi eşim adam çocuklarına siper olmuş ama ev yıkılınca ölmüşler hepsi. Ya o kadar üzüldümkiCok saol canim ya.iyiyiz cok sükür.sadece cok korktum.canimdan degil oğlumdan.o uyuyordu.koridora cikmistim bi anda bi sarsinti.yürüyemedim.cocuga kostum.yorganina sardim.merdivenden inemedim.5.kat.ayaklarim titredi.bikac kat inince kaynim aldi cocugu.cok zordu ya.merdivenlerde olecez sandim.
Aynen canim.cok saol ya ince düsüncen icin.sogugu da gectim.canımıza bisey olmasin.
eksi olmuş ya tatlim ne giderse gitsinkilo bildirimine başlasak mı hadi ilki benden gelsin :)
geçen cuma 93.1
bu cuma 92.2
fark -900 gr
yolun ödemini atmışım :)
hatice ne zaman kendine gelcen cnmKılo bıldırımım
Gecen cuma 70
Bu cuma 71
O kadar yemeye bunye çoşmuş
1 haftada fazla arti olmus cnm dikkat etGünaydın kızlar Cumamız mübarek olsun
Pazartesi günümüz vardı pazartesi salı annemde kaldık Çarşamba gündüzü de sayarsak üç gün yedim vala iştahım yeni yeni açılıyor çok dikkat etmem lazım artk sabah ilk tartlfm daha fazlaydı indim biraz ama artidayim
Pazartesi: 80.9
Cuma: 82.3
Fark: +1.4
Geç uyandm biraz daha beklesem snrm inerdi hala başlangıç kilom dan asagidayim tabi hayrliis bklm 14+6 olduk bı hafta sonra 4. Ay biticek
tebrikler cnm cok guzelGünaydın ablalarıııımmmm ❤❤kilo ölçümüm
Geçen cuma: 70.5
Bu cuma: 68.5
Fark: -2.0
Oleeeeeeeeee
cok guzel pinarcim ne guzel hedefe geldin sayilirKilo bildirimim:
Gecen hafta: 66.9
Bu hafta: 66.2
Fark: - 700gr
Yuzde: 1.05%
Benim icin iyi bir rakam cnku artik hedefe cok az kaldı cok zor gidiyor. Bu arada hamilelik onceside genelde bu kilolarda cikiyordm :) bi nevi hedefe ulasmis gbi hissediyorm kendmi cok mutluyum o yuzden. Haftaya mezun olurum insallah :)
hemen yeni pil al tatlimBenim tartının pili bitiyor galiba Kızlar tam tartı işlemi bitecekken ekrana 88888 gibi şeyler geliyor ama en son 85.7 gördüm emin olmamakla birlikte 300 gram vermişim galiba
Cuma:86
Bugün:85.7
Fark: -300
Yüzde: 0.34
Hatamı biliyorum bu hafta hiç spor yapmadım neredeyse ve normalden daha fazla karbonhidrat tükettim ay çok sinir oluyorum şu an kendime
umuttt masallah cnm bu sefer gerçekten kararli gördüm seniGünaydin kızlar
Gecen cuma 99.6
Bugün 97.5
Fark -2.1
Yüzde 2.1
istesen nmezunda olabilirdin cnmGeçen cuma: 65.5
Bugün: 65
Fark: -500
Yüzde: 0.76
.
Handandandan kaptanım izninle ben izne ayrılmak istiyorum bir süre
daha iyi olmaniza sevindim cnmGunaydin kizlar yeni iyilesiyruz ne nerem hastalikmis perisan etti hepimizi kosturmaca icindeyim hic goremiyorum farkindayim bikac gune duzene sokacagim ama ins.
Gecen hafta 62.0
Bugun 60.7
Fark 1.3
Yuzdeyi hesaplayamadim
senin eksilere cok alistik nazlicimGecen Cuma : 55.8 kg
Bu Cuma : 55.5 kg
Fark : -300
gayet guzel aysecimKilo bildirimim
Geçen hafta 68,9
Bu hafta 68,2
Fark -0,7
Yüzde %1
haftaya guzel bi eksi gelecegine eminim cnmKilo Bildirimim
Geçen hafta: 69.9
Bugün: 70.8
Fark: 0.9
Bu hafta vücudum sasirsin diye biraz farklı beslendim. Bir de regl şişliği eklendi üstüne böyle oldu malesef.
ellerine saglik cnmHaftalık Menü Paylaşım Listesi
Cma Cmrt Pzr Pzrts Salı Çrş Prş Mefkurem + + + + + + + @Siyahperi35 + - - - - - - @Gulbe seker + + + + + + + L4L4 - + + - + - + @Pnrrr-20 - + + + + + + @Poni Bon - + + + - - - @Kuasar - - - + + + + @askrhpozitif - - - - + - -
Cma Cmrt Pzr Pzrts Salı Çrş Prş @all iswell + + + + + + + @Tekrar dene + - - + - - - U Umudumbitmedi_ + + + + + + + Handandandan + + + + + + - @R O S E B U D + - - - - - - @zsaracoglu + + + + + + + @Zeycan123 + + + + + + +
tarti önce 91.8 gosterdiydi cnm o aklimda kalmis :))) sonra 91.9 da Sabitle dimaşallah mefkuşum da fark bir kilo sen niye 900 gr yazdın nazar olmasın diye miii:)
gecen hafta guzel verdigin icin bu hafta kabul edilebilir bi eksi cnmKilo bildirimim
Geçen cuma 69.3
Bugün 68.9
Fark -400
Yüzde 0.58
ahhh özüm ne soyliyim cnm hem kizdim hem üzüldümGeçen cuma 78.50
Bugün 79.10
Aradaki fark 600
Yüzde −0.76
An itibariyle if başlıyorum.
tatilde cok dikkat edemicegini düşündüm cnmSelam canım takımım
Benim kilom 86.2
Listeye hafta girdemde olur fark etmez benim için misafirim var öperim sizi
dr a gittim demisin bisey vermedimi cnm, tekrar cok grcmis olsunYoğun istek üzerine doktora gittim, Pazartesi gel kan ver dedi
Kolum kökünden ağrıyor.
Kızlar ben sabitim
Kaçamak yapmadığım halde niye böyle anlamadım, adet haftamda değil henüz.
merveeee niye sabit cnmSelam Kızlar bugun ki kılo bıldırımım
Sabit
Gecen hafta 88.6
Bu hafta 88.6
Gulbe menulerin genelde iyi oluyor ama spor yapiyomusun cnm hatirliyamadimGeçen cuma 101.9
Bu cuma 101.7
-200
Dün akşam regli oldum bu hafta iner inşallah
Nerdesiniz sizÇocukları aldıktan eve çıktım, dışarı buz gibiydi, arabada bile donduk, bu gece nöbetçiyiz
Evet abla bu hafta 3 aydır yemedigim karar çiş yedim haftaya toparliycam insAllah1 haftada fazla arti olmus cnm dikkat et
HatayNerdesiniz siz
Evde catlak bisey yok degilmi cnmÇocukları aldıktan eve çıktım, dışarı buz gibiydi, arabada bile donduk, bu gece nöbetçiyiz
Çok geçmiş olsun abla hatay bile o kadar soğuksa elazığı düşünemiyorum
allahim birdaha yasatmasin insallahÇocukları aldıktan eve çıktım, dışarı buz gibiydi, arabada bile donduk, bu gece nöbetçiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?