- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.441
Cansın, Balsın senKaptan olmasamda listede olan bir uyeyim
Sevindim adınıza kuzum Allah’a emanetsiniz inşallahKayinbabamlar bizdeydi.hemen cocigu da alip ciktik.evleri müstakil.geldik.
Ya abla şimdi çok üzüldüm hakkaten inşallah ben bu hafta çok iyi bir eksiyle gelmeye çalışacağımBizim emeklerimize yazik degilmi kuzum
Bak ben dün oglen yedim aksam tek sütlü kahve icmistim, eksi birazdaha fazla olsun diye
üzülün diye söyledim zatenabla şimdi çok üzüldüm hakkaten inşallah ben bu hafta çok iyi bir eksiyle gelmeye çalışacağım
biraz öyleyimdirCansın, Balsın senyüzünü görüp sesini duymadan da sıcaklığını hissettiriyorsun abla ne bileyim belki ben öyle hissedebiliyorumdur
Abla az yiyosun sen zaten hep menüler kuş gibiüzülün diye söyledim zaten
Bugunde işten gec geldim
Dün öğlen yedigimle duruyodum
Benim oglan balik almis
Onlar kizarincaya kadar zor durdum :)))
biraz öyleyimdir
kizarincaya derken kizartma balikmi yedin ablaüzülün diye söyledim zaten
Bugunde işten gec geldim
Benim oglan balik almis
biraz öyleyimdir
menüm iyi gibi ama çok sık Aralıklarla yemişim bu da vücudumun sürekli insülin salgılamış olması demek09:30
Filtre kahve
11:30
2 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
14:00
2 ceviz
16:00
Yarım ayva
Tarçınlı Türk kahvesi
18:00
4 kaşık tavuk sote
4 kaşık yoğurt
Çok az turşu
Su: şimdilik 2 litre 3ü bulur
Spor: evin dolap içlerini filan dip köşe temizlemeye başladım tabi spor kadar kalori yakmıyorumdur ama spordan daha çok yoruluyorum yine de spor yapmaya çalışacağım
Kuzum if diyeti böyle bir şey mi bilmiyorum ama tek bildiğim tek öğünde çok karbonhidrat tüketmiş olman çorba,yemek,pilav, ekmek çok karbonhidrat ağırlıklı bir menü benceSabah yok
Öğlen yok
16.00 türk kahvesi sade
17.30
1 kase sehriyesi az yoğurt çorbası
Yarim dilim tbe
4 dilim sucuk var içinde 5 yk patates yemeği.
4 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı
3 çatal turşu
Yatana kadar 2 lt su
Canım ben de israfı özellikle yemek ekmek atmayı hiç sevmem bulamayanları düşününce ama çocuğun artığını atmayayım diye yerken ekstra kaloriler giriyor vücuduna bunu da unutma tabi rakibim olduğun için dilediğince gofret yiyebilirsinBugünku menum
Saat 10 da
2 yumurta salatasi
2 zeytin
1 ücgen peynir (15 gr)
Sekersiz cay
13 de
1 sekersiz türk kahvesi
2 ceviz
14 de
1 yk pirinc pilavi
Ceyrek icli köfte (cocugun artiklari.atamadim)
15 de
Bir gofretin 3/4ü (ödül)
17 de
1 tabak tavuk cigeri firinda
Su 2,5 lt
Spor yok
Canım menün güzelSelam
10.00
1 kan portakalı
13.10
1 kase Nogay çayı
Yarım dilim köy ekmeği
Peynir
4 zeytin
Ara 1 sade kahve+3 kare bitter
18.30
1 kase tırşık çorbası
1 Tb kuru fasulye
Salata
Su 2 litre
Spor yok bugün ev işi yaptık yorgunumDream00
Hafta sonu normal oluyoda hafta içi işte yiyemiyorumAbla az yiyosun sen zaten hep menüler kuş gibi
gecmis olsun canim sen nerde yasiyordun? cok siddetli olmadi sanirim herkes hissetmedigine göreSlm kızlar. Eşimin dayısı da hastaydı oradaydık akşam. Oradayken deprem oldu ben tansiyonum düştü sandım kimse hissetmedi baya yerde hissedilmiş
Bana yağ serbestkizarincaya derken kizartma balikmi yedin abla
Aynrn abla.bizim de ne arabmiz vardi nede gidecek bi yer.kaynimgili yemege cagirmistik.arabasi vardi da bindik gittik evleeine cok sükür.tabiki önce can çok şükür kimseye bir şey olmadı ya ilk panik sonrası insanın aklına tamam bunlar iyi de soğukta çoluk çocuk ne yapacaklar diye geliyor işte
Ay cok uzücü ya.ben dayanamam böyle haberlere.oturur ağlarim.bende cocuguma sarildim kostum hemen.Canım çok sevindim iyi olmanıza çok şükür. Bi video gösterdi eşim adam çocuklarına siper olmuş ama ev yıkılınca ölmüşler hepsi. Ya o kadar üzüldümki
Aldım kızımı yanıma onsuz yatamam bu gece
Aynen abla.hicbisey mazeret olamaz yememeeksi olmuş ya tatlim ne giderse gitsin
hatice ne zaman kendine gelcen cnm
1 haftada fazla arti olmus cnm dikkat et
tebrikler cnm cok guzel
cok guzel pinarcim ne guzel hedefe geldin sayilir
hemen yeni pil al tatlim
Sonuç icinde sebebini biliyorsun
umuttt masallah cnm bu sefer gerçekten kararli gördüm seni
Kötü bi hafta gecirmene ragmen cok guzel gitmis
istesen nmezunda olabilirdin cnm
Sende hep eksiyle devam ettin simdiye kadar masallah
daha iyi olmaniza sevindim cnm
Eksi cok guzel ama sende gel artik
senin eksilere cok alistik nazlicimhepimize orneksin
gayet guzel aysecimkeske boyle devam ederken izine cikmasaydin
haftaya guzel bi eksi gelecegine eminim cnm
ellerine saglik cnm
Böyle kimin ne yaptigi ortaya çıkmış :))
tarti önce 91.8 gosterdiydi cnm o aklimda kalmis :))) sonra 91.9 da Sabitle di
gecen hafta guzel verdigin icin bu hafta kabul edilebilir bi eksi cnm
ahhh özüm ne soyliyim cnm hem kizdim hem üzüldüm
If yapman onemli degil
Onemli olan ne yedigin
Zaten 3 gun menü yazmamışsın, yazdigin gunlerde genelde karbonlu
Toparlamak icinde bisey yapmamişin
Bizim emeklerimize yazik degilmi kuzum
Bak ben dün oglen yedim aksam tek sütlü kahve icmistim, eksi birazdaha fazla olsun diye
tatilde cok dikkat edemicegini düşündüm cnmsen en iyisi haftaya gir listeye :))
dr a gittim demisin bisey vermedimi cnm, tekrar cok grcmis olsun
Senin bildirimi merak ediyordum :)) o kadar zeytin ve meyvenin sonucu ne olacak diye
Hic şaşırmadım
merveeee niye sabit cnm
Vakit kaybetme lüksümüz yok
Gulbe menulerin genelde iyi oluyor ama spor yapiyomusun cnm hatirliyamadim
Sende sporsuz pek veremiyosun
Ohhhh alintilar bittiii
Size de gecmiş olsun canim.
Saol canim.Cansın, Balsın senyüzünü görüp sesini duymadan da sıcaklığını hissettiriyorsun abla ne bileyim belki ben öyle hissedebiliyorumdur
Sevindim adınıza kuzum Allah’a emanetsiniz inşallah
Ya abla şimdi çok üzüldüm hakkaten inşallah ben bu hafta çok iyi bir eksiyle gelmeye çalışacağım
Oh şifa olsun sonuna kadar hak ettin benceüzülün diye söyledim zaten
Bugunde işten gec geldim
Benim oglan balik almis
biraz öyleyimdir
If diyetinde belli bi süre yeme zamani var diger saatler de aclikKuzum if diyeti böyle bir şey mi bilmiyorum ama tek bildiğim tek öğünde çok karbonhidrat tüketmiş olman çorba,yemek,pilav, ekmek çok karbonhidrat ağırlıklı bir menü bence
Canim gofreti haliya parcalamis.bende ağzima attim.bazen 1 kasik pilav kaliyor yiyorum.aksami da ona gore ayarliyorum.gün icinde de baska hicbisey atmiyorum ağzima.menüm iyi gibi ama çok sık Aralıklarla yemişim bu da vücudumun sürekli insülin salgılamış olması demek
Kuzum if diyeti böyle bir şey mi bilmiyorum ama tek bildiğim tek öğünde çok karbonhidrat tüketmiş olman çorba,yemek,pilav, ekmek çok karbonhidrat ağırlıklı bir menü bence
Canım ben de israfı özellikle yemek ekmek atmayı hiç sevmem bulamayanları düşününce ama çocuğun artığını atmayayım diye yerken ekstra kaloriler giriyor vücuduna bunu da unutma tabi rakibim olduğun için dilediğince gofret yiyebilirsinayrıca su miktarını da birazcık daha artırman gerekir
Canım menün güzelama tırşık diye bahsettin çorbada un var galiba tarhanamsı bir şey zannedersem Nogay çayından da çok emin. Değilim nasıldır
Sivastayım canım ben olduğumz yer 2.kattı o yüzdn fazla hissetmedik yüksek kattakiler baya hissetmiş. Evim 6.katta komşu teyzem aradı hemen baya hissetmiş iyi ki evde değilmişiz dedim kızım çok korkardıgecmis olsun canim sen nerde yasiyordun? cok siddetli olmadi sanirim herkes hissetmedigine göre
Baya geniş bi cevrede hissedilmis demekkiSivastayım canım ben olduğumz yer 2.kattı o yüzdn fazla hissetmedik yüksek kattakiler baya hissetmiş. Evim 6.katta komşu teyzem aradı hemen baya hissetmiş iyi ki evde değilmişiz dedim kızım çok korkardı
cnm menü iyi ama hic sebze yesillik vs. Yok09:30
Filtre kahve
11:30
2 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
14:00
2 ceviz
16:00
Yarım ayva
Tarçınlı Türk kahvesi
18:00
4 kaşık tavuk sote
4 kaşık yoğurt
Çok az turşu
Su: şimdilik 2 litre 3ü bulur
Spor: evin dolap içlerini filan dip köşe temizlemeye başladım tabi spor kadar kalori yakmıyorumdur ama spordan daha çok yoruluyorum yine de spor yapmaya çalışacağım
tek öğün ama oda karbon dolu cnm boyle olmazkiSabah yok
Öğlen yok
16.00 türk kahvesi sade
17.30
1 kase sehriyesi az yoğurt çorbası
Yarim dilim tbe
4 dilim sucuk var içinde 5 yk patates yemeği.
4 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı
3 çatal turşu
Yatana kadar 2 lt su
ciğeri firinda nasil yaptin cnm lezzeti farklimi oluyorBugünku menum
Saat 10 da
2 yumurta salatasi
2 zeytin
1 ücgen peynir (15 gr)
Sekersiz cay
13 de
1 sekersiz türk kahvesi
2 ceviz
14 de
1 yk pirinc pilavi
Ceyrek icli köfte (cocugun artiklari.atamadim)
15 de
Bir gofretin 3/4ü (ödül)
17 de
1 tabak tavuk cigeri firinda
Su 2,5 lt
Spor yok
zeynepcim 1 tb kurufasulye cok fazla 3-4dil.ekmek yapar oSelam
10.00
1 kan portakalı
13.10
1 kase Nogay çayı
Yarım dilim köy ekmeği
Peynir
4 zeytin
Ara 1 sade kahve+3 kare bitter
18.30
1 kase tırşık çorbası
1 Tb kuru fasulye
Salata
Su 2 litre
Spor yok bugün ev işi yaptık yorgunumDream00
Evet ya Elazığın çevre illerinde baya hissedilmişBaya geniş bi cevrede hissedilmis demekki
Ankarada bu rahatsızlığa özel bir merkez var detaylı ölçümler falan yapılıyor bi ara gitmeyi dusundum ama hep kaldı. Tedavi için şu an ilaç kullanıyorum abla sözlü ifadeye dayanarak veriliyo test falan yok malesef hastanede. 1 ay gibi bir süredir kullanıyorum daha iyiyim.Nasil anlasiliyor peki cnm tedavisi varmi
Canım çok geçmiş olsun size de Allahtan berabermişsiniz onlarla.Kayinbabamlar bizdeydi.hemen cocigu da alip ciktik.evleri müstakil.geldik.
Ben bu hafta spor yaptım aslında ama menü paylasmayinca onu da yazmadım. Bugünden itibaren tekrar motive olcam insallah.ZEYNALAR :
Zeycan123 : Haftada 7 Gün Spor, 386 Puan
Pnrrr-20 : Haftada 2 Gün Spor, 115 Puan
L4L4 : Haftada 1 Gün Spor, 65 Puan
Ucmelekannesi : Haftada 0 Gün Spor, 0 Puan
Zsaracoglu : Haftada 1 Gün Spor, 75 Puan
Umudumbitmedi_ : Haftada 2 Gün Spor, 150 Puan
Siyahperi : Haftada 1 Gün Spor, 105 Puan
Askrhpozitif : Haftada 1 Gün Spor, 30 Puan
ZEYNALAR TOPLAM PUAN : 926
AMAZONLAR :
Mer_4260 : Haftada 0 Gün Spor, 0 Puan
All iswell : Haftada 2 Gün Spor, 175 Puan
Poni Bon : Haftada 3 Gün Spor, 385 Puan
GülbeSeker : Haftada 6 Gün Spor, 330 Puan
Niran Nevra : Haftada 5 Gün Spor, 780 Puan
Gastrikasit : Haftada 0 Gün Spor, 0 Puan
Kuasar : Haftada 2 Gün Spor, 242 Puan .
Dream00 : Haftada 5 Gün Spor, 370 Puan
AMAZONLAR TOPLAM PUAN : 2282
Spor Yarışması Kuralları
1-) Haftada en az 4 gün spor yapılacak.
2-) Her yarışmacı haftalık en az 400 spor puanına denk gelecek spor yapacak, fazlası kişiye bağlı.
3-) Kaybeden takıma karşı takımın belirlediği spor puanı kadar ceza verilecek, verilen ceza puanı kadar sporu kaybeden takımın tüm üyeleri yapacak.
4-) Takım içinde spor yapmayana yada en az 400 spor puanı yapmayana takımın kendi üyelerinin belirlediği spor ceza puanı kadar ceza verilecek.
5-) Takım üyelerinden 400 spor puanı yapan ancak spor gün sayısı eksik olanlara ceza verilip verilmeyeceği takımın diğer üyelerinin insiyatifinde olacak.
Kuzum ev iyi durumda mı dikkatli olun.Çocukları aldıktan eve çıktım, dışarı buz gibiydi, arabada bile donduk, bu gece nöbetçiyiz
Ponim size de geçmiş olsun dediğin gibi baya yerde hissedilmişSlm kızlar. Eşimin dayısı da hastaydı oradaydık akşam. Oradayken deprem oldu ben tansiyonum düştü sandım kimse hissetmedi baya yerde hissedilmiş
Arkadşın gitti mi canım? Allahım beterini vermesin. Arabada mı kalacaksınız bu geceKızlar tek tek alintilayamadim, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Annemgil ve kızkardeşimler Adana'da hissetmemişler, yüksek katlarda oturmalarina rağmen
Süresi çok uzundu, 1 dk kadar sürdü, bitti bitecek diye sakin sakin bekledim önce, uzayınca panik yaptım.
Aşağı inmeyecektim ama komşular zile basıp inin diyince inmek zorunda kaldım.
Arabada çözüm değil, o kadar üşüdüm ki, midem bulamaya başladı.
Çocuklarda korkular, uyumak istemiyorlar şimdi.
Sanırım bu gece ayaktayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?