Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptan olmasamda listede olan bir uyeyim
Cansın, Balsın sen yüzünü görüp sesini duymadan da sıcaklığını hissettiriyorsun abla ne bileyim belki ben öyle hissedebiliyorumdur
Kayinbabamlar bizdeydi.hemen cocigu da alip ciktik.evleri müstakil.geldik.
Sevindim adınıza kuzum Allah’a emanetsiniz inşallah
Bizim emeklerimize yazik degilmi kuzum
Bak ben dün oglen yedim aksam tek sütlü kahve icmistim, eksi birazdaha fazla olsun diye
Ya abla şimdi çok üzüldüm hakkaten inşallah ben bu hafta çok iyi bir eksiyle gelmeye çalışacağım

abla şimdi çok üzüldüm hakkaten inşallah ben bu hafta çok iyi bir eksiyle gelmeye çalışacağım
üzülün diye söyledim zaten

Bugunde işten gec geldim
Dün öğlen yedigimle duruyodum
Benim oglan balik almis
Onlar kizarincaya kadar zor durdum :)))
Cansın, Balsın sen yüzünü görüp sesini duymadan da sıcaklığını hissettiriyorsun abla ne bileyim belki ben öyle hissedebiliyorumdur
biraz öyleyimdir

menüm iyi gibi ama çok sık Aralıklarla yemişim bu da vücudumun sürekli insülin salgılamış olması demek
Kuzum if diyeti böyle bir şey mi bilmiyorum ama tek bildiğim tek öğünde çok karbonhidrat tüketmiş olman çorba,yemek,pilav, ekmek çok karbonhidrat ağırlıklı bir menü bence
Canım ben de israfı özellikle yemek ekmek atmayı hiç sevmem bulamayanları düşününce ama çocuğun artığını atmayayım diye yerken ekstra kaloriler giriyor vücuduna bunu da unutma tabi rakibim olduğun için dilediğince gofret yiyebilirsin ayrıca su miktarını da birazcık daha artırman gerekir
Canım menün güzel ama tırşık diye bahsettin çorbada un var galiba tarhanamsı bir şey zannedersem Nogay çayından da çok emin. Değilim nasıldır

Slm kızlar. Eşimin dayısı da hastaydı oradaydık akşam. Oradayken deprem oldu ben tansiyonum düştü sandım kimse hissetmedi baya yerde hissedilmiş
gecmis olsun canim sen nerde yasiyordun? cok siddetli olmadi sanirim herkes hissetmedigine göre

tabiki önce can çok şükür kimseye bir şey olmadı ya ilk panik sonrası insanın aklına tamam bunlar iyi de soğukta çoluk çocuk ne yapacaklar diye geliyor işte
Aynrn abla.bizim de ne arabmiz vardi nede gidecek bi yer.kaynimgili yemege cagirmistik.arabasi vardi da bindik gittik evleeine cok sükür.
Allahim açıkta sogukta kalanlara yardim etsin.
Ay cok uzücü ya.ben dayanamam böyle haberlere.oturur ağlarim.bende cocuguma sarildim kostum hemen.
Allahim.ne büyük acı ya.Allah sabirlar versin.
Aynen abla.hicbisey mazeret olamaz yememe
Cünkü ben artık bu görüntümden bıktım.Allahın izniyle bırakmicam.
Size de gecmiş olsun canim.
Saol canim.

Kuzum if diyeti böyle bir şey mi bilmiyorum ama tek bildiğim tek öğünde çok karbonhidrat tüketmiş olman çorba,yemek,pilav, ekmek çok karbonhidrat ağırlıklı bir menü bence
If diyetinde belli bi süre yeme zamani var diger saatler de aclik
Mesela 8 saat yeme, 16 saat aclik gibi
Ama Kuasarin yaptigi gibi karbonlari doldilurursan işe yaramaz

Canim gofreti haliya parcalamis.bende ağzima attim.bazen 1 kasik pilav kaliyor yiyorum.aksami da ona gore ayarliyorum.gün icinde de baska hicbisey atmiyorum ağzima.
Bide her zaman olan bi durum degil.basladigimdan beri ilk defa.
Suyu da daha fazla icemem.wc den gelmiyorum habire.kücuk cocukla da olmuyor.gece boyu wc deyim.altima kaciracak oluyorum.cocugu birakiyorum.o da bas bas bagiriyor.geceyi ayaga kaldiriyor.gündüz de cok gidiyorum.
Ya bide ben sudan baska sekersiz cay ve yesil cay iciyorum.onlar da sıvı zaten.

gecmis olsun canim sen nerde yasiyordun? cok siddetli olmadi sanirim herkes hissetmedigine göre
Sivastayım canım ben olduğumz yer 2.kattı o yüzdn fazla hissetmedik yüksek kattakiler baya hissetmiş. Evim 6.katta komşu teyzem aradı hemen baya hissetmiş iyi ki evde değilmişiz dedim kızım çok korkardı

Sivastayım canım ben olduğumz yer 2.kattı o yüzdn fazla hissetmedik yüksek kattakiler baya hissetmiş. Evim 6.katta komşu teyzem aradı hemen baya hissetmiş iyi ki evde değilmişiz dedim kızım çok korkardı
Baya geniş bi cevrede hissedilmis demekki

cnm menü iyi ama hic sebze yesillik vs. Yok
tek öğün ama oda karbon dolu cnm boyle olmazki
ciğeri firinda nasil yaptin cnm lezzeti farklimi oluyor

Kendini çöp kutusu yerine koymaktan vazgecsen iyi olur
zeynepcim 1 tb kurufasulye cok fazla 3-4dil.ekmek yapar o

Nogay cayini sütlü cay dememismiydin
Siz kasede mi iciyosunuz

Kızlar tek tek alintilayamadim, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

Annemgil ve kızkardeşimler Adana'da hissetmemişler, yüksek katlarda oturmalarina rağmen

Süresi çok uzundu, 1 dk kadar sürdü, bitti bitecek diye sakin sakin bekledim önce, uzayınca panik yaptım.

Aşağı inmeyecektim ama komşular zile basıp inin diyince inmek zorunda kaldım.

Arabada çözüm değil, o kadar üşüdüm ki, midem bulanmaya başladı, çocuklar hasta olmasın diye çıkmak zorunda kaldım

Çocuklarda korkular, uyumak istemiyorlar şimdi.

Sanırım bu gece ayaktayız

Mefkurem duvarları kontrol etmedim, zaten benim deprem kaynaklı panik atağım var, eşimde yokken atak gelsin istemiyorum.

Biraz kendime gelince yarın felan kontrol ederim

Nasil anlasiliyor peki cnm tedavisi varmi
Ankarada bu rahatsızlığa özel bir merkez var detaylı ölçümler falan yapılıyor bi ara gitmeyi dusundum ama hep kaldı. Tedavi için şu an ilaç kullanıyorum abla sözlü ifadeye dayanarak veriliyo test falan yok malesef hastanede. 1 ay gibi bir süredir kullanıyorum daha iyiyim.
Kayinbabamlar bizdeydi.hemen cocigu da alip ciktik.evleri müstakil.geldik.
Canım çok geçmiş olsun size de Allahtan berabermişsiniz onlarla.
Ben bu hafta spor yaptım aslında ama menü paylasmayinca onu da yazmadım. Bugünden itibaren tekrar motive olcam insallah.
Çocukları aldıktan eve çıktım, dışarı buz gibiydi, arabada bile donduk, bu gece nöbetçiyiz
Kuzum ev iyi durumda mı dikkatli olun.
Slm kızlar. Eşimin dayısı da hastaydı oradaydık akşam. Oradayken deprem oldu ben tansiyonum düştü sandım kimse hissetmedi baya yerde hissedilmiş
Ponim size de geçmiş olsun dediğin gibi baya yerde hissedilmiş

Arkadşın gitti mi canım? Allahım beterini vermesin. Arabada mı kalacaksınız bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…