- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.861
İnşallah gelecek canımInsallah bildirimlerin arkasida guzel gelirse bende heyecanlsndim
Ay o gofret çok ince canm hem o ne ki onu yiyip üstüne başka şeylerde yeme potansiyelimiz var(DI).Cook zor ve cook kötü bir durum ablacığım. Allah yardım etsin sana. Bu korkuyla yaşamak çok yıpratır seni. Acaba ne yapsak ta yenebilsen bu fobini...
Herşey takdiri ilahi ablam. Birde neyi çok dillendirirsek o olur. Bu fobini yok diye düşün ve inanmasan bile ben depremden korkmuyorum de. Bir müddet sonra bu korkun hafifleyecek diye düşünüyorum.
Ben Çok endişeleniyorum inşallah kötü bir durum yoktur
Ayyyy bende akrep görümce olacağım acaba nasıl olacağım
Zor canım tez vakitte Allah kavuştursun. Üzülme eşin gelince tekrar yaparsınız...
Ne kadar güzel bir cümle kurmuş.
Obüs şoförü mu Allah yardım etsin.Sirnakta yasarken obus seslerinden uyuyamazdim. O.gAllah sana güç kuvvet versin. Bak kendinle gurur duy.
Tuttum canım. Çeyrek başlamayı yedim ve hemen sofradan kaçtım etkilenmeyim başlamadan diye.
Tek başına mi bitirdin ay ben şok
Kuzum inşallah bunun mükafatını alırız.
Bazen dayanamayinca kaçıyorum yemeyim diye...
Bende evde patlıcam ya kış günü çocuklarla bi aktivite de yapılamıyorGünaydınlar
Uyandım ama yataktan kalkasım gelmedi. Buyukler uyuyor kucuk mınnak cadıda da benı emıp emıp uyuyor. Bende uyanmasınlar dıye kalkıp bir iş yapmıyorum
Bugun evdeyım inş. Temızlık gunu bugun teyteyyyy. Kaç gundur supurge deymedı eve bugun cok ıs var cokkkk.
sagol ablacımTimüs Bezi Ne İşe Yarar ve Nasıl Harekete Geçer?
Aşırı üzüntü anında özellikle de bayanlarda gögüslerine vurduklarını görmüşüzdür. Bu olay tamamen beyin tarafından yapılan yani refleks kaynaklı bir harekettir. Kişi göğsüne vururken Timüs bezini titreştirir ve üzüntü kaynaklı bağışıklıkta olacak olan direnç kaybının önüne geçer.
Timüs bezinde meydana gelecek titreşimlerin sıklığı kişinin genç ve sağlıklı yaşamasında paralellik gösterir. Yani Timüs bezi ne kadar çok titrerse kişi o kadar genç ve sağlıklı yaşar. Aşırı üzüntü anında atabileceğiniz bir ” Kahkaha ” veya gögsünüze vurabileceğiniz hafif dokunuşlarla Timüs bezinin titreşmesini sağlayarak direnç kaybını en aza indirebilirsiniz.
Sonuç olarak kahkaha bağışıklık sistemini güçlendirir ve sizi genç tutar. Hayata daima gülümseyerek bakın ve bol bol kahkaha atmayı unutmayın.
işin özü timüs u eşek sudan gelinceye kadar dövün daaaaa ponim oldu mu kısası
baya iş yapmıssın abla. Hamurla ne yaptın merak ettım.evin yarısını toplayıp süpürdüm benimkilerden biri gitti diğeri girdi eve şimdi ikisi birden çıktı yarım saat gelmez eşim oğlan da akşama geç gelir yemek yapıp eşimin aldıklarını buz dolabına tıkmıştım onları düzenleyip gece de ütü yaparsam bu gün bitecek allahın izniyle
yaa ben kendimi seviyorum vallaha belim sırtım ağrıyor 4 gündür sonra birden ağrı gidiyor bana enerji geliyor gözüme batan ne varsa halledip rahatlıyorum bir bakmışım o gün yapılacaklar bitmiş yaşam alanım düzgün temiz , şu anda da enerjim gayet iyiyken ben yemeğe girişeyim bir de hamur yoğurayım mayalansın :))
hepinize bol güzel enerjiler kalplerinize mutluluk değsinnn
rabbım sabır versın canım. Tum askerkerımızı korusun Allahım. Nıce saglıklı yas gunlerını bırlıkte kutlarsınız inşKeşke yurt içi görevi olsa ya arada bir izne gelirdi belki cumartesi oglumuzun dogum gününü kutlayacağız ama babası yok ilk doğum günü bir de
abla torun evlattan tatlı dıyorlar dogrumudur.Heee ne demezsin
Cocuklar evi savas alanina cevirdiler
Bunlara oyuncak almak dogru degilmis
Kizinda bugun sendromu ustundeydi :)))
Yok anacim hersey vaktiyleymis demekki
Ne kadar sevsemde bikac saat sabredebiliyom
ğunaydınlar.. oglusunla gecenızın ıyu gectıgını anlıyorum, dogrumu anlıyorum acepGunaydin canım, gunaydın kızlarrr, cok guzel bir soz müş
gayet guzel ablacım gunaydınGunaydinnnnnn millet
İş yerinde ariza varmış bekliyoruz :)
Cuma 91.9
Bugun 91.4
Fark 500
tebrıklerKilo bildirimim
Cuma 68.9
Bugün 68.3
Fark -600
onlara dosdoğru konuşsan da anlamaz kalpleri mühürlenmiş gülümÇok doğru söylüyorsun canım Allah bilsin tabi ama bazı merhametsiz insanlara anladığı dilden konuşmak istiyorum bazen
bende hıc hesaplayamıyorum su kalorı ısını. Bıtterde yemıycezde ne yıycezAy o gofret çok ince canm hem o ne ki onu yiyip üstüne başka şeylerde yeme potansiyelimiz var(DI).
Bende bitteri masum sanıyordm ama kalorisi baya yüksekmiş ya bn normalde çok yiyormuşum kalori programına göre hareket edicm artık günlük 1000 kaloriyi geçmicem
dun burda hava cok guzeldı markete gıttık eşim cocuklar donuste parkta oynadılar kudurdular benımkıler ıyı oldu.Bende evde patlıcam ya kış günü çocuklarla bi aktivite de yapılamıyor
he heee ben çok ekşınlı şeyler yaptım akşam 10 dan sabahın 4 üne kadar mantı yaptım buzluğa attım( büyük ablamın kızı geleyim mi teyze dedi ona hazırlık öğrenci kuzum) sonra da sadece 1 gömlek 1 pantolon bir de benim sıpanın pantolonunu ütüledimHellööö kızlar nörürsünüz herifler mi evdde değişik ekşınlı şeyler mi yapıyorsunuz
ne demek gülüm önceden de bir kaç kez paylaşınca sonradan gelen arkadaşlar için tekrar paylaşmak aklıma gelmemişti asıl sen sağ ol sayen de paylaşmış oldumKuzumm hayırlı olsun mezuniyetin, uzuuun süreler koruduğunu görürüz inşallah burda ❤❤
Hoşgeldin canım, ayrı kalma burdan katil aramıza tekrar bi an önce
Ponim bunu dün alintilamiştim ama sen zaten vermissin maşallah kiloyu hemen
Canım daha yeni atlattiniz çok normal hemen sakinleşememen. Ama dikkat et tekrar takıntı haline gelmesin. Kendine farklı uğraşlar bulabilirsin şu sıra. Bu arada eşin geldi mi onu merak ettim?
Abla diğerini de bunu da okudum çok sağol. Hep goruyodum timus bezine vurun diye ama psikolojik olarak vurunca rahatliycagimiza inandığımız için etki edeceğini zannediyordum. Ne kadar önemliymiş. Bu konuyu biraz daha araştırıp uygulamaya basliycam inşallah.
Ben de yayım
Ben de aynı fikirdeyim abla. Zalim hiçbir zaman kazanamaz ne burada ne ötede. Rabbim ne zalim olmayı ne de onu alkişlamayi nasip etmesin hicbirimize.
Ekşınlı film izliyoruz bu sayılır mı
poğaça yapacaktım güya onun yerine yumurtalı hamur yoğurdum mantı yaptım yeğenim gelince hazır olsun diye :)sagol ablacım
baya iş yapmıssın abla. Hamurla ne yaptın merak ettım.
rabbım sabır versın canım. Tum askerkerımızı korusun Allahım. Nıce saglıklı yas gunlerını bırlıkte kutlarsınız inş
abla torun evlattan tatlı dıyorlar dogrumudur.
Sende benım kv gıbı butun oyuncakları topla at cok dagıtıyorlar oynamıyorlar dıye
ğunaydınlar.. oglusunla gecenızın ıyu gectıgını anlıyorum, dogrumu anlıyorum acep
gayet guzel ablacım gunaydın
tebrıkler
kız öyle tatlı yazıyorsun ki valla gülüyorum senin koşturmana yaaa:)Benim herif de dışarı kaçtı fabrikatör arkadaşı aramış, tam da bebeler uyuyacağı saat de 9buçukta tabanları vura vura ağzı bilmem neresinde
Gören duyan da evde sıkı yönetim var sanır töbeler töbesi iflahım söndü kızı yatır uyansın geri yatır oğlanı dizginle boyama yap kitap oku dişini fırçala kuşunu yıka
Naaa buraya yazıyorum herif gelince bi de napiyosun hayatım uyudun mu diye diye sırnaşacak
bizim küçük çocuklarla ilgilenme zamanımız geçti canoommm dediğin gibi 1-2 saat tatlı tatlı sevsek bize yeter ama tamamen ilgilenmek zor vallaHeee ne demezsin
Cocuklar evi savas alanina cevirdiler
Bunlara oyuncak almak dogru degilmis
Kizinda bugun sendromu ustundeydi :)))
Yok anacim hersey vaktiyleymis demekki
Ne kadar sevsemde bikac saat sabredebiliyom
Herifin ekşın hakkından çalma ablaa yaa ne mantısıhe heee ben çok ekşınlı şeyler yaptım akşam 10 dan sabahın 4 üne kadar mantı yaptım buzluğa attım( büyük ablamın kızı geleyim mi teyze dedi ona hazırlık öğrenci kuzum) sonra da sadece 1 gömlek 1 pantolon bir de benim sıpanın pantolonunu ütüledim
doktor ilaç mı verdi oğluna inşallah geçer egzaması , alerjikse bir şeyler yediriyorsan ne yedirirsen çoğalıyor kaşınıyor takip et gülüm çok geçmiş olsunEvime geçiyorum kardeşim geliyor yanıma bazen tek zor oluyor çocukla. Oğlumu Dr a getirdik yüzünde egzama vardi geçmiyor alerjik olduğunu dusunuyordum tahlil yapıldı salı günü tekrar kontrol var onun için geldim ama onun dışında da geliyorum buralara napayım
hadi gözün aydın gülüm bundan sonra kv bebekle ilgilenirken sen de işini yaparsın çok yorulursan da ben az uyuyuyaım sen bakıyorken dersin uyursun böylece sonrasına enerjin kalırBenimde bugun baya yogun geti oglum uyudukca temizlik yemek vs yaptm zatem aksamina kv geldi yemek yedk cay ictik smdi yatiyoz. Benim oglanda 4 gundur 11 olmadan uyumuyor 8-9u gecirmezdi ne oldu anlamiyorm. Enerjisini atamiyor heralde geceleri sapitiyor. Neyseki uyudu insallah iyi uyuruz baklm iyi geclr kizlar zaman buldukca gene ugrarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?