Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınlar
Uyandım ama yataktan kalkasım gelmedi. Buyukler uyuyor kucuk mınnak cadıda da benı emıp emıp uyuyor. Bende uyanmasınlar dıye kalkıp bir iş yapmıyorum

Bugun evdeyım inş. Temızlık gunu bugun teyteyyyy. Kaç gundur supurge deymedı eve bugun cok ıs var cokkkk.

Ay o gofret çok ince canm hem o ne ki onu yiyip üstüne başka şeylerde yeme potansiyelimiz var(DI).
Bende bitteri masum sanıyordm ama kalorisi baya yüksekmiş ya bn normalde çok yiyormuşum kalori programına göre hareket edicm artık günlük 1000 kaloriyi geçmicem

Bende evde patlıcam ya kış günü çocuklarla bi aktivite de yapılamıyor

sagol ablacım
baya iş yapmıssın abla. Hamurla ne yaptın merak ettım.
Keşke yurt içi görevi olsa ya arada bir izne gelirdi belki cumartesi oglumuzun dogum gününü kutlayacağız ama babası yok ilk doğum günü bir de
rabbım sabır versın canım. Tum askerkerımızı korusun Allahım. Nıce saglıklı yas gunlerını bırlıkte kutlarsınız inş
Heee ne demezsin
Cocuklar evi savas alanina cevirdiler
Bunlara oyuncak almak dogru degilmis
Kizinda bugun sendromu ustundeydi :)))
Yok anacim hersey vaktiyleymis demekki
Ne kadar sevsemde bikac saat sabredebiliyom
abla torun evlattan tatlı dıyorlar dogrumudur.
Sende benım kv gıbı butun oyuncakları topla at cok dagıtıyorlar oynamıyorlar dıye
Gunaydin canım, gunaydın kızlarrr, cok guzel bir soz müş
ğunaydınlar.. oglusunla gecenızın ıyu gectıgını anlıyorum, dogrumu anlıyorum acep
Gunaydinnnnnn millet

İş yerinde ariza varmış bekliyoruz :)

Cuma 91.9
Bugun 91.4
Fark 500
gayet guzel ablacım gunaydın
Kilo bildirimim
Cuma 68.9
Bugün 68.3
Fark -600
tebrıkler

Son düzenleme:
bende hıc hesaplayamıyorum su kalorı ısını. Bıtterde yemıycezde ne yıycez
Bende evde patlıcam ya kış günü çocuklarla bi aktivite de yapılamıyor
dun burda hava cok guzeldı markete gıttık eşim cocuklar donuste parkta oynadılar kudurdular benımkıler ıyı oldu.
Anca avm lere gıdılıyor kiş gunu başka turlu bısey yapılamıyor dedıgın gıbı canım.

Hellööö kızlar nörürsünüz herifler mi evdde değişik ekşınlı şeyler mi yapıyorsunuz
he heee ben çok ekşınlı şeyler yaptım akşam 10 dan sabahın 4 üne kadar mantı yaptım buzluğa attım( büyük ablamın kızı geleyim mi teyze dedi ona hazırlık öğrenci kuzum) sonra da sadece 1 gömlek 1 pantolon bir de benim sıpanın pantolonunu ütüledim

ne demek gülüm önceden de bir kaç kez paylaşınca sonradan gelen arkadaşlar için tekrar paylaşmak aklıma gelmemişti asıl sen sağ ol sayen de paylaşmış oldum
aminn gülüm zalimlerden de uzak tutsun :)

poğaça yapacaktım güya onun yerine yumurtalı hamur yoğurdum mantı yaptım yeğenim gelince hazır olsun diye :)

kız öyle tatlı yazıyorsun ki valla gülüyorum senin koşturmana yaaa:)
rabbim gücünü kuvvetini arttırsın gülümmmm

Heee ne demezsin
Cocuklar evi savas alanina cevirdiler
Bunlara oyuncak almak dogru degilmis
Kizinda bugun sendromu ustundeydi :)))
Yok anacim hersey vaktiyleymis demekki
Ne kadar sevsemde bikac saat sabredebiliyom
bizim küçük çocuklarla ilgilenme zamanımız geçti canoommm dediğin gibi 1-2 saat tatlı tatlı sevsek bize yeter ama tamamen ilgilenmek zor valla

Herifin ekşın hakkından çalma ablaa yaa ne mantısı

doktor ilaç mı verdi oğluna inşallah geçer egzaması , alerjikse bir şeyler yediriyorsan ne yedirirsen çoğalıyor kaşınıyor takip et gülüm çok geçmiş olsun

hadi gözün aydın gülüm bundan sonra kv bebekle ilgilenirken sen de işini yaparsın çok yorulursan da ben az uyuyuyaım sen bakıyorken dersin uyursun böylece sonrasına enerjin kalır
mayalı hamur yapmadım vaz geçtim mantı yaptım yeğenim gelecek ya bu hafta içi ya da önümüzde ki hafta içine ona hazırlık olsun dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…