- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.841
Yok kız ne ekşını bu bebelerle ekşın mı olur herif geldi dışardan demin , duşa gireyim yanına gelecem dedi kız da o saniye ağlayarak kalktı
Bi nevi spor yaptırıyosn yani adama adonislr gitmesin diyeBenimki çok karizmatik adonisli sırnaşıyor reddedince sanki adonisler gidicek yerine yağlar geleceek hissi geliyor ki sorma gitsin
Sesi çıkmayanlarYok kız ne ekşını bu bebelerle ekşın mı olur herif geldi dışardan demin , duşa gireyim yanına gelecem dedi kız da o saniye ağlayarak kalktı
Şimdi ayağımda sallıyorum takımda da ekşın yapan varsa karşıma çıksın laaaayn kim çalıyor benim ekşın hakkımı
Teyyy teyyy bu adonislerde katkım yadsınamazBi nevi spor yaptırıyosn yani adama adonislr gitmesin diye
BendeYarin ara tarti günü.çok heyecanlıyım:)
Teyyy teyyy bu adonislerde katkım yadsınamaz
BenAynen ya.bu sefer daha bilincliyim.zayifladim diye eskisi gibi yemicem.edebimle herkes ne kadar yerse yiyip kalkacam.
Ekmeğe sekere abur cubura dadanmicam.
Ya ben cok pis bogazim.tokum demiyordum.
Markete gidiyorduk.torba torba abur cubur hazir yemek herseyi aliyorduk.eve geliyordum.tv nin karsisina gecip sürekli yiyordum.bitince mutfağa yine.
Tatli yiyorum.tuzlu istiyorum.tuzlu yiyorum tatli istiyorum.kısir döngü gibi.
Üstüne yemekler tabak tabak.1.tane somun ekmek.arasina tantuni yada tavuk döner.
Yaninda kola fanta.yemekten sonra sofra serif aburcuburlaei cipsleri döküp yeme.ya ben cok yiyordum.çatlayana kadar.
Ama artik tiksiniyorum.bi daha öyle olmicam.Allahın izniyle.
Aynen ya çoğunluk başarıyor deri toparlama ameliyatına filan geliyorlar tlc nin en sevdiğim programı herhaldeBende izledim. O kadar hastası var tek o öldü sanırm
Ben deYarin ara tarti günü.çok heyecanlıyım:)
Ay sonunda 1 ay olacak cnm 3 ocakta başlamıştımVaav iraden süper. Ben araba yolculuğunda çok acıkıyorum ya. bi de ketodan memnun musun 1 ay oldu galiba
Cook zor ve cook kötü bir durum ablacığım. Allah yardım etsin sana. Bu korkuyla yaşamak çok yıpratır seni. Acaba ne yapsak ta yenebilsen bu fobini...Canım çocuklukta çok deprem atlattım, onun için ara katta oturamam, hatta sağlam olmadığını düşündüğüm binalardaki arkadaşlara oturmaya gidince midem bulanır, başım döner, kalkmak zorunda kalırım.
Evlendim evleneli hep son katlarda oturdum bu fobimden, psikiyatriye gidip ilaç bile kullandım bir süre.
Uzun süredir unutmuştum, yeniden aynı şeyleri hissetmeye başladım bu depremle
Bugün ekmek almaya gidip gelirken asansör kullanmadım, akşam çocuklara deprem olursa nerelerde durmaları gerektiğini anlattım.
Deprem çantası hazırlayıp arabaya bıraktım.
Küçük kızım bana tepki gösterdi "yeter anne, düşüne düşüne depremi çağırma diye"
Hatta benle kafa buldular, "ne güzel sallandık, çok eğlenceliydi" diye ...
Ben Çok endişeleniyorum inşallah kötü bir durum yoktur
Ayyyy bende akrep görümce olacağım acaba nasıl olacağımZalım akrep karıştırmışım z z nikler olunca
U UcanSupurge minnoş yayım benim akrepler zalım olur görümcem akrep
Keşke yurt içi görevi olsa ya arada bir izne gelirdi belki cumartesi oglumuzun dogum gününü kutlayacağız ama babası yok ilk doğum günü bir de
Ne kadar güzel bir cümle kurmuş.Bantta yürürken ağır yaşamları izledim gene.dr now kilo veremeyen hastasına'hayatındaki problemleri bahane edip yemeyi bırak çünkü hayat her zaman zor' dedi ne kadar haklı
Obüs şoförü mu Allah yardım etsin.Sirnakta yasarken obus seslerinden uyuyamazdim. O.gAllah sana güç kuvvet versin. Bak kendinle gurur duy.Uzman obüs şoförü evlendik evleneli hep Suriye'de şu an idlipte çok sor geciyor Cook babasız çocuk büyütmek de ayrı bir zor Allah öyle insanlara yardım etsin
Tuttum canım. Çeyrek başlamayı yedim ve hemen sofradan kaçtım etkilenmeyim başlamadan diye.Yulaflı müsli nedir canım şu hazır paket müslilerden mi yoksa sadece yulaf ezmesi mi kattın
Bazlama serbest mi ağam
Çeyreklen durduysan iyiymiş ben başladı mı töbeler töbesi bir bazlama gömerik
Sen hep az yiyosun gibi geliyor
Bu hafta ben de yapıcam dolma karabuğdaylı ya da kinoalı olacak
Tavuk ciğeri epeydir yemedim sanki yiyemezmişim beğenmezmişim gibi geliyor halbuki eskiden hiç affetmezdim
Çi köfte dedin ciğerimi yedin bacım nasıl duruyorsunuz ya üç taneyle ben bi paket yerim marula dürüp dürüp acıyı basıp ayranı dikip oo yeaaa
Tek başına mi bitirdin ay ben şokMenün temiz, güzel
Senin de menü ideal canım
Menün güzel kuzu sık aralıklarla yemişsin o da az az yediğinden kaynaklı
Senin de menü güzel canımLusi ye katılıyorum maşallah iradelisin bende az yeme özelliği yok cıslara bi dadansam duramıyorum bi gofret reklamında dur durabilirsen diyor ya onun gibi gerçi o reklamdaki gofreti(büyük paket) tek başıma bitirmişliğim var
Afiyet olsun kaptanım bu hafta geliyor inşallah güzel sonuçlar iki gündür menüler güzel gibi duruyor
Yine hiç beğenmedim
Afiyet olsun canım geç saatte hafif bile olsa bir şey yemesen daha iyi olur diyecektim sebebini açıklamışsın zaten
Öyle yapacağız canım sağ salim gelsin deCook zor ve cook kötü bir durum ablacığım. Allah yardım etsin sana. Bu korkuyla yaşamak çok yıpratır seni. Acaba ne yapsak ta yenebilsen bu fobini...
Herşey takdiri ilahi ablam. Birde neyi çok dillendirirsek o olur. Bu fobini yok diye düşün ve inanmasan bile ben depremden korkmuyorum de. Bir müddet sonra bu korkun hafifleyecek diye düşünüyorum.
Ben Çok endişeleniyorum inşallah kötü bir durum yoktur
Ayyyy bende akrep görümce olacağım acaba nasıl olacağım
Zor canım tez vakitte Allah kavuştursun. Üzülme eşin gelince tekrar yaparsınız...
Ne kadar güzel bir cümle kurmuş.
Obüs şoförü mu Allah yardım etsin.Sirnakta yasarken obus seslerinden uyuyamazdim. O.gAllah sana güç kuvvet versin. Bak kendinle gurur duy.
Tuttum canım. Çeyrek başlamayı yedim ve hemen sofradan kaçtım etkilenmeyim başlamadan diye.
Tek başına mi bitirdin ay ben şok
Kuzum inşallah bunun mükafatını alırız.
Bazen dayanamayinca kaçıyorum yemeyim diye...
SuperrrrrrrrKilo bildirimim
Cuma 68.9
Bugün 68.3
Fark -600
Insallah bildirimlerin arkasida guzel gelirse bende heyecanlsndimİnşallah bu hafta bombaa olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?