Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aman hep aynı şeyler hepizinki monoton. Neyseki Lusi nin ekşınları var
Yok kız ne ekşını bu bebelerle ekşın mı olur herif geldi dışardan demin , duşa gireyim yanına gelecem dedi kız da o saniye ağlayarak kalktı
Şimdi ayağımda sallıyorum takımda da ekşın yapan varsa karşıma çıksın laaaayn kim çalıyor benim ekşın hakkımı

Sesi çıkmayanlar

Ben Tıpkı ben
Bende izledim. O kadar hastası var tek o öldü sanırm
Aynen ya çoğunluk başarıyor deri toparlama ameliyatına filan geliyorlar tlc nin en sevdiğim programı herhalde
Yarin ara tarti günü.çok heyecanlıyım:)
Ben de

Vaav iraden süper. Ben araba yolculuğunda çok acıkıyorum ya. bi de ketodan memnun musun 1 ay oldu galiba
Ay sonunda 1 ay olacak cnm 3 ocakta başlamıştım

Arada cnm tatli istiyor, şu anda oldugu gibi :))
Yoksa hic zorlanmiyorum, eski menulerimde daha cabuk acikiyordum
Bide yok yağa dikkat et, yok tuza dikat et stresi yok :)))

Ketoya uygun bi sürü tarif var aslinda da ben daha yapmadim :))
O yuzden hc unu, badem unu vs. Aldim

Saat 11 e geliyor
Ben yavaş yavas yataga yollanayim :))
Hic ac degilim ama cnm acayip tatli istiyor
En iyisi su icip yatmak

Haftaya inşallah hepimiz guzel eksilerle baslariz
Haftasonu gec kalktığım icin sonuc dogru olmaz diye hic bakmadim tartiya
Sabah ola hayrola
Zaten 6 saat sonra tartilcam

Iyi geceler

Cook zor ve cook kötü bir durum ablacığım. Allah yardım etsin sana. Bu korkuyla yaşamak çok yıpratır seni. Acaba ne yapsak ta yenebilsen bu fobini...
Herşey takdiri ilahi ablam. Birde neyi çok dillendirirsek o olur. Bu fobini yok diye düşün ve inanmasan bile ben depremden korkmuyorum de. Bir müddet sonra bu korkun hafifleyecek diye düşünüyorum.
@nanekekik yasim 1 kere yazdi bi daha görünmedi cnm bende merak ediyorum

@Jasminium84
Ben Çok endişeleniyorum inşallah kötü bir durum yoktur

Zalım akrep karıştırmışım z z nikler olunca
U UcanSupurge minnoş yayım benim akrepler zalım olur görümcem akrep
Ayyyy bende akrep görümce olacağım acaba nasıl olacağım
Keşke yurt içi görevi olsa ya arada bir izne gelirdi belki cumartesi oglumuzun dogum gününü kutlayacağız ama babası yok ilk doğum günü bir de

Zor canım tez vakitte Allah kavuştursun. Üzülme eşin gelince tekrar yaparsınız...
Bantta yürürken ağır yaşamları izledim gene.dr now kilo veremeyen hastasına'hayatındaki problemleri bahane edip yemeyi bırak çünkü hayat her zaman zor' dedi ne kadar haklı
Ne kadar güzel bir cümle kurmuş.

Uzman obüs şoförü evlendik evleneli hep Suriye'de şu an idlipte çok sor geciyor Cook babasız çocuk büyütmek de ayrı bir zor Allah öyle insanlara yardım etsin
Obüs şoförü mu Allah yardım etsin.Sirnakta yasarken obus seslerinden uyuyamazdim. O.gAllah sana güç kuvvet versin. Bak kendinle gurur duy.
Tuttum canım. Çeyrek başlamayı yedim ve hemen sofradan kaçtım etkilenmeyim başlamadan diye.
Tek başına mi bitirdin ay ben şok
Kuzum inşallah bunun mükafatını alırız.
Bazen dayanamayinca kaçıyorum yemeyim diye...

Öyle yapacağız canım sağ salim gelsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…