- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.821
Menün temiz, güzelİyi geceler Eki Görüntüle 2581352 Arada sade hindiba kahve + 3 kuru kayısı
Su 2 litre
Spor 150 ip atlama 30 p @Dream00
Senin de menü ideal canımHeellöööö
Saat 11
4 y.kaşık menemen
bi dilim sucuk
biraz omlet
bi lokma peynir
bir çeri domates
2 wasa
Çay
saat 16
1 greyfurt
Saat 18
Bi kepçe sütlü mantar çobası
Bi tabak mantarlı kabak yemeği
Bol ekşili salata
8 bin adım
3 lt su
Menün güzel kuzu sık aralıklarla yemişsin o da az az yediğinden kaynaklıMenüm
09.00
Kahve
10.30
3 yk bol yulaflı müsli
Yarım sb süt
Yarım portakal
13.00
5 fındık
15.00
3 köfte
Salata
17.00
Yarım elma
5 badem *
18 30
1 kase ayran çorbası
Turp
2 yk kavurma *
Su 2
Spor 40 dk bantta yürüyüş 120 p @Dream00
(*detoksta olmayanlar)
Senin de menü güzel canım12.00
Çeyrek bazlama kaşarlı tost
7 zeytin
16.00
Portakal
18.30
15 adet fırında hamsi
Salata
Turşu 2 tk
Su 2.5 lt
60 dk yürüyüş puan 120
@Dream00
Afiyet olsun kaptanım bu hafta geliyor inşallah güzel sonuçlar iki gündür menüler güzel gibi duruyor10:300=== 4 yk ıspanaklı yumurta
1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir
1/4 simit
17:00=== 3 adet kıymalı bulgurlu biber dolma
Salata
2 bardak ayran
Su 2 lt
Yine hiç beğenmedimBugünkü menüm
Saat 9 da
1 domatesli yumurta
2 yk tavuk ciğeri
Sekersiz çay
Saat 12 de
10 tane yer fistigi
Saat 16.15 de
4 minik sıkım etsiz çiğköfte
3 yk salata
Yarim bardak ayran
Su 2 lt yatana kadar 3 ü bulur.
Spor yok.
Afiyet olsun canım geç saatte hafif bile olsa bir şey yemesen daha iyi olur diyecektim sebebini açıklamışsın zatenSabah 10.30
4 dilim sucuk ile 1.5 yumurta
1 dilim tbe
1 parmak peynir7 zeytin
1 dilim elma
Ara 17.00
4 adet çubuk kraker
akşam 18.15
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 büyük kase yoğurt
2 dal marul
22.00
1 fincan hindiba kahve“
1 hurma ( regliyim bastırmak için tatlı krizimi )
su 2.5 lt
Spor 1 mil Leslie =45 p @Dream00
Çok seviyorum merkezzzIlla bana bi laf atacak
İşte aynen hatamız bu kuzu tekrar başa sarmamızın nedeni aman zayıfladım diye yiyoruz ve durduramıyoruz kendimizi sonra da yandı gülüm keten helva işteTavuk ciğeri lezzetli.firında daha güzel olur.iyi bir protein deposu.benim diyetime uygun.artmisti kahvaltida yedim bende.
Aksam da misafirim vardi.onlara borek yapacaktım.bende ton baligi yicektim.komsu ciğkofte getirmis.
Ben de bugün bu benim menüm olsun dedim.güzel de oldu.aslinda 2 sıkım anca eder.hemen salatayla ayranla gecistirdim.
Yoksa bende cok severim.1 kilo yiyebilirim.
Ama iste kendimi tutmam lazim.kilom 97.5
Senin kilonda olsam yemeye korkmazdim bende canim:)
Eskiden mantarla falan sotelerdik çok severdik yıllardır yemiyorum lezzetini unuttum ama talep edilen bir şey ki zaten raflardan eksik olmuyor bir de taşlık yerdim bak ona da cesaretim yokTavuk ciğeri lezzetli.firında daha güzel olur.iyi bir protein deposu.benim diyetime uygun.artmisti kahvaltida yedim bende.
Aksam da misafirim vardi.onlara borek yapacaktım.bende ton baligi yicektim.komsu ciğkofte getirmis.
Ben de bugün bu benim menüm olsun dedim.güzel de oldu.aslinda 2 sıkım anca eder.hemen salatayla ayranla gecistirdim.
Yoksa bende cok severim.1 kilo yiyebilirim.
Ama iste kendimi tutmam lazim.kilom 97.5
Senin kilonda olsam yemeye korkmazdim bende canim:)
Aynen ya.bu sefer daha bilincliyim.zayifladim diye eskisi gibi yemicem.edebimle herkes ne kadar yerse yiyip kalkacam.İşte aynen hatamız bu kuzu tekrar başa sarmamızın nedeni aman zayıfladım diye yiyoruz ve durduramıyoruz kendimizi sonra da yandı gülüm keten helva işte
Ben mantarla hic yapmadim.ben domates sosu ve soğan dograyip baharat atiyorum.fieina süruyorum.yüreğı daha cok seviyorum cigerden.Eskiden mantarla falan sotelerdik çok severdik yıllardır yemiyorum lezzetini unuttum ama talep edilen bir şey ki zaten raflardan eksik olmuyor bir de taşlık yerdim bak ona da cesaretim yok
Aslında kilon çok olduğu için porsiyonlarının bana göre daha büyük olması gerekir ki diyetten bezmeyesin metabolizman yavaşlamasın
Ben ciğer haric diger sakatatlari yiyemem, yemedimEskiden mantarla falan sotelerdik çok severdik yıllardır yemiyorum lezzetini unuttum ama talep edilen bir şey ki zaten raflardan eksik olmuyor bir de taşlık yerdim bak ona da cesaretim yok
Aslında kilon çok olduğu için porsiyonlarının bana göre daha büyük olması gerekir ki diyetten bezmeyesin metabolizman yavaşlamasın
Biri beni anlatmışAynen ya.bu sefer daha bilincliyim.zayifladim diye eskisi gibi yemicem.edebimle herkes ne kadar yerse yiyip kalkacam.
Ekmeğe sekere abur cubura dadanmicam.
Ya ben cok pis bogazim.tokum demiyordum.
Markete gidiyorduk.torba torba abur cubur hazir yemek herseyi aliyorduk.eve geliyordum.tv nin karsisina gecip sürekli yiyordum.bitince mutfağa yine.
Tatli yiyorum.tuzlu istiyorum.tuzlu yiyorum tatli istiyorum.kısir döngü gibi.
Üstüne yemekler tabak tabak.1.tane somun ekmek.arasina tantuni yada tavuk döner.
Yaninda kola fanta.yemekten sonra sofra serif aburcuburlaei cipsleri döküp yeme.ya ben cok yiyordum.çatlayana kadar.
Ama artik tiksiniyorum.bi daha öyle olmicam.Allahın izniyle.
Kimin çocuğu.. normal yaniEvet her zaman zor oğluma sorsan o bile dert yanar " istediğim zaman oyun oynayamayacaksam neden yaşıyorum bu dünya da , kurallar kurallar kim koydu bu lanet kuralları, bu annemle babamın başla işi yok gibi sürekli benimle uğraşıyorlar, babam bana istediğim oyuncağı almayacaksa neden babamki benim " gibi
Vaav iraden süper. Ben araba yolculuğunda çok acıkıyorum ya. bi de ketodan memnun musun 1 ay oldu galibaPazar raporum
Sabah kv kp kahvaltiya geldi onlar gidince eşimle 1.5 saatlik yola araba bakmaya gittik
Ordan dönüşte dunurlere bassagligina ugradik
Orda kiymali pide ve baklava yenmedi :)))
Eve gelince direk mutfaga girdim
Cocuklar geldi yemek vs.
Gittiler, mutfagi toparladim bulasiklari makineye depip cayimi aldim oturdum simdi
Ohhhh sessizlik sen ne güzel biseysin
Böyle durumlarda hherüf sırnaştıkça sinir olunur ama sende tersi olabilirBenim herif de dışarı kaçtı fabrikatör arkadaşı aramış, tam da bebeler uyuyacağı saat de 9buçukta tabanları vura vura ağzı bilmem neresinde
Gören duyan da evde sıkı yönetim var sanır töbeler töbesi iflahım söndü kızı yatır uyansın geri yatır oğlanı dizginle boyama yap kitap oku dişini fırçala kuşunu yıka
Naaa buraya yazıyorum herif gelince bi de napiyosun hayatım uyudun mu diye diye sırnaşacak
Benimki çok karizmatik adonisli sırnaşıyor reddedince sanki adonisler gidicek yerine yağlar geleceek hissi geliyor ki sorma gitsinBöyle durumlarda hherüf sırnaştıkça sinir olunur ama sende tersi olabilir
Aman hep aynı şeyler hepizinki monoton. NeysekiBende pazar raporu vereyim
Sabah annem gitti 7 de sonra bebeler kalktı onları yedir ortalığı topla havalandır sıra bana geldi kahvaltı sırası kahvaltı yaptım bebeleri hava biraz iyi geldi sitenin bahçesine indirdim 45 Dk oynadılar oğlanın uykusu geldi çıktık eve uyudu sonra kızım ile etkinlik yaptık kahve yapayım derken oğlan kalktı biraz birşeyler yedi beni emdi önce kızı yıkadım sonra oğlumu terlemişken 1 mil Leslie yaptım sonra ben duşa çamaşır yıkadım kuruttum katladım tekrar minnaklar ile oynadm sonra yemek yaptım oğlumu yedirdim kızım yemedi iştahı hiç Yök biraz daha oynadık 1 saat ağladı kızım kıyafte bahane etti 1 bardak süt içti sadece sonra yatırmaya gittim 1 saatte zor uyudular kahve ancak içtim oturuyorum çok şükür ortalığı tekrar topladımbayağı uzun oldu
Bende izledim. O kadar hastası var tek o öldü sanırmAy ben de geçen bi bölümüne denk geldim Rob muydu neydi adamın adam Dr Now’un hastanede kalp krizi geçirdi öldü Ay nasıl üzüldüm etkilendim adam nişanlıydı sözde zayıflayıp bir sene sonra evleneceklerdi
Allah yardımcıları olsun canmSağol canım belli bir şey yok ama uzun süre kalacak gibi
AminnAyrıca bunlar topçu oldukları için öyle bir imkan yok canım atış yapıyorlar sürekli su anda ortalık da kötü bir süre erzak tırları bile ulaşamadı onlara çok zor çok Allah yardım etsin bütün askerlerimize
Ne güzel annen var arkanda çok şanslısınBabamın hastane işlerinden dolayı gitmek zorundaydı canım tek başına halledebileceği şeyler değil di bu sefer öyle oldu ama 2 aya tekrar gelirim meydanı boş bırakmayacağım dedi
Canm yedikte ne oldu..... pişmanlıkAynen ya.bu sefer daha bilincliyim.zayifladim diye eskisi gibi yemicem.edebimle herkes ne kadar yerse yiyip kalkacam.
Ekmeğe sekere abur cubura dadanmicam.
Ya ben cok pis bogazim.tokum demiyordum.
Markete gidiyorduk.torba torba abur cubur hazir yemek herseyi aliyorduk.eve geliyordum.tv nin karsisina gecip sürekli yiyordum.bitince mutfağa yine.
Tatli yiyorum.tuzlu istiyorum.tuzlu yiyorum tatli istiyorum.kısir döngü gibi.
Üstüne yemekler tabak tabak.1.tane somun ekmek.arasina tantuni yada tavuk döner.
Yaninda kola fanta.yemekten sonra sofra serif aburcuburlaei cipsleri döküp yeme.ya ben cok yiyordum.çatlayana kadar.
Ama artik tiksiniyorum.bi daha öyle olmicam.Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?