Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler Eki Görüntüle 2581352 Arada sade hindiba kahve + 3 kuru kayısı

Su 2 litre

Spor 150 ip atlama 30 p @Dream00
Menün temiz, güzel
Senin de menü ideal canım
Menün güzel kuzu sık aralıklarla yemişsin o da az az yediğinden kaynaklı

12.00
Çeyrek bazlama kaşarlı tost
7 zeytin

16.00
Portakal

18.30
15 adet fırında hamsi
Salata
Turşu 2 tk

Su 2.5 lt
60 dk yürüyüş puan 120
@Dream00
Senin de menü güzel canım Lusi ye katılıyorum maşallah iradelisin bende az yeme özelliği yok cıslara bi dadansam duramıyorum bi gofret reklamında dur durabilirsen diyor ya onun gibi gerçi o reklamdaki gofreti(büyük paket) tek başıma bitirmişliğim var
10:300=== 4 yk ıspanaklı yumurta
1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir
1/4 simit

17:00=== 3 adet kıymalı bulgurlu biber dolma
Salata
2 bardak ayran

Su 2 lt
Afiyet olsun kaptanım bu hafta geliyor inşallah güzel sonuçlar iki gündür menüler güzel gibi duruyor
Yine hiç beğenmedim
Afiyet olsun canım geç saatte hafif bile olsa bir şey yemesen daha iyi olur diyecektim sebebini açıklamışsın zaten

İşte aynen hatamız bu kuzu tekrar başa sarmamızın nedeni aman zayıfladım diye yiyoruz ve durduramıyoruz kendimizi sonra da yandı gülüm keten helva işte

Eskiden mantarla falan sotelerdik çok severdik yıllardır yemiyorum lezzetini unuttum ama talep edilen bir şey ki zaten raflardan eksik olmuyor bir de taşlık yerdim bak ona da cesaretim yok
Aslında kilon çok olduğu için porsiyonlarının bana göre daha büyük olması gerekir ki diyetten bezmeyesin metabolizman yavaşlamasın

İşte aynen hatamız bu kuzu tekrar başa sarmamızın nedeni aman zayıfladım diye yiyoruz ve durduramıyoruz kendimizi sonra da yandı gülüm keten helva işte
Aynen ya.bu sefer daha bilincliyim.zayifladim diye eskisi gibi yemicem.edebimle herkes ne kadar yerse yiyip kalkacam.
Ekmeğe sekere abur cubura dadanmicam.
Ya ben cok pis bogazim.tokum demiyordum.
Markete gidiyorduk.torba torba abur cubur hazir yemek herseyi aliyorduk.eve geliyordum.tv nin karsisina gecip sürekli yiyordum.bitince mutfağa yine.
Tatli yiyorum.tuzlu istiyorum.tuzlu yiyorum tatli istiyorum.kısir döngü gibi.
Üstüne yemekler tabak tabak.1.tane somun ekmek.arasina tantuni yada tavuk döner.
Yaninda kola fanta.yemekten sonra sofra serif aburcuburlaei cipsleri döküp yeme.ya ben cok yiyordum.çatlayana kadar.
Ama artik tiksiniyorum.bi daha öyle olmicam.Allahın izniyle.

Ben mantarla hic yapmadim.ben domates sosu ve soğan dograyip baharat atiyorum.fieina süruyorum.yüreğı daha cok seviyorum cigerden.
Bi ara taslik aldim da yiyemedim.cok sertti.
Aslinda canim bu porsiyonlar tam bana gore.ben doyma sorunu yasiyordum.midem büyümüstü cünkü.porsiyon kücultmezsem midem kücülmeyecek.
Bide cok.hareketli bi yasantim yok.ev hanimiyim.disariya hic cikmiyorum.
Bu kadarla yetinmeliyim.
Tabak tabak yesem kilo vermiyorum.üstüne aliyorum.hipotiroit sorunum var.

Ben ciğer haric diger sakatatlari yiyemem, yemedim

Biri beni anlatmış

Bende cevremde benim kadar pis bogaz birini görmedim

Kimin çocuğu.. normal yani

Son düzenleme:
Vaav iraden süper. Ben araba yolculuğunda çok acıkıyorum ya. bi de ketodan memnun musun 1 ay oldu galiba

Böyle durumlarda hherüf sırnaştıkça sinir olunur ama sende tersi olabilir

Aman hep aynı şeyler hepizinki monoton. Neyseki Lusi nin ekşınları var

Bende izledim. O kadar hastası var tek o öldü sanırm

Canm yedikte ne oldu..... pişmanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…