- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.881
bende hıc hesaplayamıyorum su kalorı ısını. Bıtterde yemıycezde ne yıycez
ben remi karnenin hazırlanmasını bekliyorum tebrik için bir de seni tebrik etmek içimden gelmiyiii nasıl olsa mezun oldum diyip ya gelmezsen ya az gelirsenSagolasin canim darısı sanaaKizz buyuk konusmiym ama kopamam ben burdan ya hamilelikte bile hep burdaydm :) simdilik koruma kv gidince 1-2 kg daha vericem insallah baklm
yeğenim gelecek istanbulda öğrenci son 1 senede etli butlu hatta kilolu kız çöktü sanki bir deri bir kemik kalmış, doğru düzgün yemiyor , ablamın da bir kazadan sonra elin de sorun oldu sarma dolma yapsa da mantı açıp yapamıyor kuzum da seviyor ben yapayım dedim , eşim de dün alışveriş yapmış taze kıyma olunca buzluğa atmadan ayırdım iç hazırladım mantı yaptım koydum dondurucuya kuzuma niyetle , Allahtan bir şey olmazsa yediricem zilloşumaasagol ablacım
baya iş yapmıssın abla. Hamurla ne yaptın merak ettım.
rabbım sabır versın canım. Tum askerkerımızı korusun Allahım. Nıce saglıklı yas gunlerını bırlıkte kutlarsınız inş
abla torun evlattan tatlı dıyorlar dogrumudur.
Sende benım kv gıbı butun oyuncakları topla at cok dagıtıyorlar oynamıyorlar dıye
ğunaydınlar.. oglusunla gecenızın ıyu gectıgını anlıyorum, dogrumu anlıyorum acep
gayet guzel ablacım gunaydın
tebrıkler
senin de evlilik senen 20 yıl olsun geçsin herifin ekşın hakkı yerine çoluk çocuğa mantı yapacaksın , hem niye onun hakkı oluyormuş ki biz neyiz kütük müüüüHerifin ekşın hakkından çalma ablaa yaa ne mantısı
Ben de böyle teyze isterümyeğenim gelecek istanbulda öğrenci son 1 senede etli butlu hatta kilolu kız çöktü sanki bir deri bir kemik kalmış, doğru düzgün yemiyor , ablamın da bir kazadan sonra elin de sorun oldu sarma dolma yapsa da mantı açıp yapamıyor kuzum da seviyor ben yapayım dedim , eşim de dün alışveriş yapmış taze kıyma olunca buzluğa atmadan ayırdım iç hazırladım mantı yaptım koydum dondurucuya kuzuma niyetle , Allahtan bir şey olmazsa yediricem zilloşumaa
günaydınnn kuzummGunaydın kızlar bugun tartı ne diyecek cok merak ediyorum
asıl benim teyzeler çok becerikli ve hızlılar ben azcık onlara çekseydim keşke benim elim yavaş milletin 2 saatte yapacağını ben 5-6 saatte yapıyorum , daha beceriklisini iste :)Ben de böyle teyze isterüm
günaydınnn kuzummGünaydın herkese
ekim2009 abla senin menüyü ben hazirlasam eşim hangi dağda kurt öldü der az kıymetini bilsinler bizde de menü hep kuzeye göre eş ikinci planda yazık
orda yanında goturebılıyormussın aslında bfıtte de yanımda goturebılıyordum ama gulsıma kalabalık ve muzık ortamında durmamıstıPilates giderken kim bakicak
gunaydın canım
gunaydın canımGunaydin canım, gunaydın kızlarrr, cok guzel bir soz müş
haftaya guzel baslamıssın abla gunaydınGunaydinnnnnn millet
İş yerinde ariza varmış bekliyoruz :)
Cuma 91.9
Bugun 91.4
Fark 500
gunaydın canımGünaydın herkeseMutlu huzurlu sağlıklı ve az karbonlu bir gün olması dileğiyle
cok guzelKilo bildirimim
Cuma 68.9
Bugün 68.3
Fark -600
gunaydın canımGünaydın miss gibi bir gün bizi bekliyor 🏵🏵
gunaydın canım aynı benım evde oyle cocukları doyurayım bende bi supurge acmam lazımGünaydınlar
Uyandım ama yataktan kalkasım gelmedi. Buyukler uyuyor kucuk mınnak cadıda da benı emıp emıp uyuyor. Bende uyanmasınlar dıye kalkıp bir iş yapmıyorum
Bugun evdeyım inş. Temızlık gunu bugun teyteyyyy. Kaç gundur supurge deymedı eve bugun cok ıs var cokkkk.
cok guzelCuma:85.7
Pazartesi:84.6
Fark:1 kilo 100 gram geçen haftanın ödemini attım galiba
ikili rakamlara az kalmıs
cok guzelCuma 62.1
P.tesi 61.3
Fark: - 800
Cumaya hedefim 60.5 inşallah olur hatta daha fazlası olur
abla ya maşallah sana çok incesin cidden teyzem olsanayeğenim gelecek istanbulda öğrenci son 1 senede etli butlu hatta kilolu kız çöktü sanki bir deri bir kemik kalmış, doğru düzgün yemiyor , ablamın da bir kazadan sonra elin de sorun oldu sarma dolma yapsa da mantı açıp yapamıyor kuzum da seviyor ben yapayım dedim , eşim de dün alışveriş yapmış taze kıyma olunca buzluğa atmadan ayırdım iç hazırladım mantı yaptım koydum dondurucuya kuzuma niyetle , Allahtan bir şey olmazsa yediricem zilloşumaa
mervis kiz sahalardasin nasıl gidiyor gel opemGunaydın kızlar bugun tartı ne diyecek cok merak ediyorum
Son cümle süper bence de sanki kadınların isteği arzusu yok mu :)senin de evlilik senen 20 yıl olsun geçsin herifin ekşın hakkı yerine çoluk çocuğa mantı yapacaksın , hem niye onun hakkı oluyormuş ki biz neyiz kütük müüüü
Var yavaştan yavastanda ben takmıyorum gerçi ...geçen kurabiye yapıyorum hayırdır aşkım diye şaşırdı dedim kuzey istedi biz istesek yapmazsin zaten diyorgünaydınnn kuzumm
büyüsün az daha kuzey ikisi çekişecek yemek için o diyecek bu olsun babası diyecek şu o zaman işler değişiyor gülüm :))
bir de kendime ayrı yapıyorum artık
oldum gitti :))abla ya maşallah sana çok incesin cidden teyzem olsanabenim büyük teyzemin bizi komşuları için ekmisligi var Ankara'dan gittik görmeye evde değilim dedi meğer karşı komşuda çay iciyormus
mervis kiz sahalardasin nasıl gidiyor gel opem
Son cümle süper bence de sanki kadınların isteği arzusu yok mu :)
ben her şeyi yapıyorum yemiyorum aha da şimdi mutfak masasında leptaptan yazarken karşı tezgahta hem kek hem de dün eşimin aldığı ülkerin içi fındıklı bayram çikolatası kutusuyla duruyor ben ne hissediyorum dersin : yer işgal ediyorlar şu keki bitirseler de kabını yıkayıp kaldırsam :)Var yavaştan yavastanda ben takmıyorum gerçi ...geçen kurabiye yapıyorum hayırdır aşkım diye şaşırdı dedim kuzey istedi biz istesek yapmazsin zaten diyorvalla ben kilo almamak için yapmıyorum çoğu şeyi :)
Süpersin ablaben her şeyi yapıyorum yemiyorum aha da şimdi mutfak masasında leptaptan yazarken karşı tezgahta hem kek hem de dün eşimin aldığı ülkerin içi fındıklı bayram çikolatası kutusuyla duruyor ben ne hissediyorum dersin : yer işgal ediyorlar şu keki bitirseler de kabını yıkayıp kaldırsam :)
kız ben özel değilim ki herkes yapar eşimin yeğeni geldi 4 ay kadar önce ona da önden mantısını içli köftesini hazırladım 27 yaşın da bir kere masadan kendi tabağını kaldırdı elini bir şeye sürmedi yengeyim bir de dolmasını sarmasını eksik etmedim sabahları ayrıntılı kahvaltı hazırladım pişirdim taşırdım kim gelse yapıyorum yeter ki önceden haberim olsun ben sürpriz sevmiyimm elim ayağıma dolanıyor :) ama akşamları da yemekten sonra 1-2 saat yatıp uyuyorum biri varken bile çabuk yoruluyorum :)Abla maşallah çok incesin çok düşüncelisin senin gibi teyze dostlar başınaekim2009
süperim demiii afferin banaaaaSüpersin abla
sahalara donmeye calısıyorum baharım daha tam anlamıyla sey edemedimmervis kiz sahalardasin nasıl gidiyor gel opem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?