Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende hıc hesaplayamıyorum su kalorı ısını. Bıtterde yemıycezde ne yıycez
Poni Bon haklı canım ben de araştırmıştım bitter sadece şeker oranı biraz daha düşük olduğu için daha az yedirtiyor kepekli ekmeğin de normal ekmekten kalori farkı yok sayılır sadece kepekli de lif oranı daha yüksek daha tokluk hissi veriyormuş tabi lifli olduğu için bağırsakların çalışmasına daha faydalıymış vs.

Sagolasin canim darısı sanaa Kizz buyuk konusmiym ama kopamam ben burdan ya hamilelikte bile hep burdaydm :) simdilik koruma kv gidince 1-2 kg daha vericem insallah baklm
ben remi karnenin hazırlanmasını bekliyorum tebrik için bir de seni tebrik etmek içimden gelmiyiii nasıl olsa mezun oldum diyip ya gelmezsen ya az gelirsen

yeğenim gelecek istanbulda öğrenci son 1 senede etli butlu hatta kilolu kız çöktü sanki bir deri bir kemik kalmış, doğru düzgün yemiyor , ablamın da bir kazadan sonra elin de sorun oldu sarma dolma yapsa da mantı açıp yapamıyor kuzum da seviyor ben yapayım dedim , eşim de dün alışveriş yapmış taze kıyma olunca buzluğa atmadan ayırdım iç hazırladım mantı yaptım koydum dondurucuya kuzuma niyetle , Allahtan bir şey olmazsa yediricem zilloşumaa

Ben de böyle teyze isterüm

Ben de böyle teyze isterüm
asıl benim teyzeler çok becerikli ve hızlılar ben azcık onlara çekseydim keşke benim elim yavaş milletin 2 saatte yapacağını ben 5-6 saatte yapıyorum , daha beceriklisini iste :)
hem daha yapılacaklar var bu başlangıçtı anca yaparım diye şimdiden başladım :)

Günaydın herkese
ekim2009 abla senin menüyü ben hazirlasam eşim hangi dağda kurt öldü der az kıymetini bilsinler bizde de menü hep kuzeye göre eş ikinci planda yazık
günaydınnn kuzumm
büyüsün az daha kuzey ikisi çekişecek yemek için o diyecek bu olsun babası diyecek şu o zaman işler değişiyor gülüm :))
bir de kendime ayrı yapıyorum artık

Pilates giderken kim bakicak
orda yanında goturebılıyormussın aslında bfıtte de yanımda goturebılıyordum ama gulsıma kalabalık ve muzık ortamında durmamıstı

Hellöööö mellöööm takımcım günaydınlar
Eki Görüntüle 2581455
gunaydın canım
Gunaydin canım, gunaydın kızlarrr, cok guzel bir soz müş
gunaydın canım
Gunaydinnnnnn millet

İş yerinde ariza varmış bekliyoruz :)

Cuma 91.9
Bugun 91.4
Fark 500
haftaya guzel baslamıssın abla gunaydın
Günaydın herkese Mutlu huzurlu sağlıklı ve az karbonlu bir gün olması dileğiyle
gunaydın canım
Kilo bildirimim
Cuma 68.9
Bugün 68.3
Fark -600
cok guzel
Günaydın miss gibi bir gün bizi bekliyor 🏵🏵
gunaydın canım
gunaydın canım aynı benım evde oyle cocukları doyurayım bende bi supurge acmam lazım
Cuma:85.7
Pazartesi:84.6
Fark:1 kilo 100 gram geçen haftanın ödemini attım galiba
cok guzel
Cuma 101.7
Pazartesi 101.3
Fark -400
Eki Görüntüle 2581475
ikili rakamlara az kalmıs
Cuma 62.1
P.tesi 61.3
Fark: - 800
Cumaya hedefim 60.5 inşallah olur hatta daha fazlası olur
cok guzel

abla ya maşallah sana çok incesin cidden teyzem olsana benim büyük teyzemin bizi komşuları için ekmisligi var Ankara'dan gittik görmeye evde değilim dedi meğer karşı komşuda çay iciyormus
Gunaydın kızlar bugun tartı ne diyecek cok merak ediyorum
mervis kiz sahalardasin nasıl gidiyor gel opem
senin de evlilik senen 20 yıl olsun geçsin herifin ekşın hakkı yerine çoluk çocuğa mantı yapacaksın , hem niye onun hakkı oluyormuş ki biz neyiz kütük müüüü
Son cümle süper bence de sanki kadınların isteği arzusu yok mu :)

günaydınnn kuzumm
büyüsün az daha kuzey ikisi çekişecek yemek için o diyecek bu olsun babası diyecek şu o zaman işler değişiyor gülüm :))
bir de kendime ayrı yapıyorum artık
Var yavaştan yavastanda ben takmıyorum gerçi ...geçen kurabiye yapıyorum hayırdır aşkım diye şaşırdı dedim kuzey istedi biz istesek yapmazsin zaten diyor valla ben kilo almamak için yapmıyorum çoğu şeyi :)

oldum gitti :))
teyzene de şaşırdım kaldım böyle teyze de mi varmış benim büyük teyzem neredeyse 70 ine geldi ağır astım hastası gittiğim de yerin de oturmaz bilmez ki ne yedirsin içirsin eşimle gitsek beni de oturtmaz bir sürü de dua eder eşime , peki komşudayım diyip sizi kabul etmediğini öğrendikten sonra sen de ona göre davrandın mı

hee kız bizim canımız hormonumuz yok mu hep herüflerin mi var , troidden ameliyat olmadan önce hipertroidiydim hormonlar coşuyordu valla azman gibiydim , hormonlar ve psikolojimiz iyi olursa bizde adamlara işim var sen git uyu demez , uyumasına fırsat bile vermeyiz kiii demii :))

ben her şeyi yapıyorum yemiyorum aha da şimdi mutfak masasında leptaptan yazarken karşı tezgahta hem kek hem de dün eşimin aldığı ülkerin içi fındıklı bayram çikolatası kutusuyla duruyor ben ne hissediyorum dersin : yer işgal ediyorlar şu keki bitirseler de kabını yıkayıp kaldırsam :)

Süpersin abla

Abla maşallah çok incesin çok düşüncelisin senin gibi teyze dostlar başına ekim2009
kız ben özel değilim ki herkes yapar eşimin yeğeni geldi 4 ay kadar önce ona da önden mantısını içli köftesini hazırladım 27 yaşın da bir kere masadan kendi tabağını kaldırdı elini bir şeye sürmedi yengeyim bir de dolmasını sarmasını eksik etmedim sabahları ayrıntılı kahvaltı hazırladım pişirdim taşırdım kim gelse yapıyorum yeter ki önceden haberim olsun ben sürpriz sevmiyimm elim ayağıma dolanıyor :) ama akşamları da yemekten sonra 1-2 saat yatıp uyuyorum biri varken bile çabuk yoruluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…