- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.921
Masllah canim.güzel eksi.Günaydın kızlar kilo bildirimim
Cuma: 82.3
Pazartesi: 81.9
Fark: -400
Canimmm mezuniyetini tebrik ederim. Fitligin daim olsunGunaydin canım, gunaydın kızlarrr, cok guzel bir soz müş
harika canım kalori programı bende kullanıyorumAy o gofret çok ince canm hem o ne ki onu yiyip üstüne başka şeylerde yeme potansiyelimiz var(DI).
Bende bitteri masum sanıyordm ama kalorisi baya yüksekmiş ya bn normalde çok yiyormuşum kalori programına göre hareket edicm artık günlük 1000 kaloriyi geçmicem
Canimmm Rabbim mekanını cennet etsin. Sizlere ailesine bol sabır versin güç versin mevlâm.keşke güzel haberlerle gelebilseydim, ama ne yazık ki abimi kaybettik
size ne zaman yazdığımı da hatırlamıyorum ama salı günü beyin ölümü gerçekleşti gecesi de kalbi durdu kardeşimin ne yazık ki dayanamadı
artık elimden tek gelen Allahıma cennetine alması için dua etmek
son zamanlarda kardeşlik yapmadım ona helalleşemeden uğurladım onu
bu dünya onu mutlu edemedi inşallah gittiği yerde çok mutlu çok huzurlu olur
insAllah cnmMasllah canim.güzel eksi.
Ins bian evvel 7 lere düsersin
Canım benim Allah yardımcınız olsun, hem sizin hem tüm askerlerimizin ve ailelerininUzman obüs şoförü evlendik evleneli hep Suriye'de şu an idlipte çok sor geciyor Cook babasız çocuk büyütmek de ayrı bir zor Allah öyle insanlara yardım etsin
Evet abla bugün eksiyle gelcekken cuma cumartesi verdiğim emeğe yazık ettimListeye girdigin hafta bu menü hiiiiic olmamis nazli
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun canım. Son zamanlarınızı düşünüp üzme kendini. Kardeşsiniz siz kimse kardeşine öfke kırgınlık besleyemez kalbinde o da hasta yatağında mutlaka dusunmustur seni kırgın gitmemiştir. Rabbim cennetiyle mükafatlandırsın inşallahkeşke güzel haberlerle gelebilseydim, ama ne yazık ki abimi kaybettik
size ne zaman yazdığımı da hatırlamıyorum ama salı günü beyin ölümü gerçekleşti gecesi de kalbi durdu kardeşimin ne yazık ki dayanamadı
Allah rahmet eylesin canım
Canim ne denir bilmiyorum.başın sağolsun.Allah mekanini cennet etsin.
Ah kuzumm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
Jasminium84 canım ne diyeceğimi bilemedim Rabbim gittiği yerde huzura erdirsin yaşı genç olunca atlatmasi zor oluyor hepiniz yikilmissinizdir kardeş ayrı birşey ne kadar kuste olsan ayrı ki önemli bir meselede değildi kirginlikti aranızdaki eminim o kardeşini anlamıştır helallesemeseniz bile
Jasminium84 başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Allahım geride kalanlara sabır versin inşallah
olmaz mı gülüm yerin de ferahlık için de olsun diye dua ederiz , ve dua edilen kişi bunu bilir derler rabbimin izniyle kabul olur elbette
Canimmm mezuniyetini tebrik ederim. Fitligin daim olsun
harika canım kalori programı bende kullanıyorum
Canimmm Rabbim mekanını cennet etsin. Sizlere ailesine bol sabır versin güç versin mevlâm.
Onun ardından yapıp ona göndereceğin sevaplar dualar seni rahatlatabilir.
Canım benim Allah yardımcınız olsun, hem sizin hem tüm askerlerimizin ve ailelerinin
Evet abla bugün eksiyle gelcekken cuma cumartesi verdiğim emeğe yazık ettim
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun canım. Son zamanlarınızı düşünüp üzme kendini. Kardeşsiniz siz kimse kardeşine öfke kırgınlık besleyemez kalbinde o da hasta yatağında mutlaka dusunmustur seni kırgın gitmemiştir. Rabbim cennetiyle mükafatlandırsın inşallah
kuzum basınız sagolsun Rabbım mekanını cennet eylesin inşallah Rabbım sizlerede dayanma gucu versinkeşke güzel haberlerle gelebilseydim, ama ne yazık ki abimi kaybettik
Kopmamaya gayret ediyorum canım elimden geldıkçe ugruyorumo teyzem hep öyle diğeri elinden geleni yapar o yüzden alıştık ama annemde çok saf o öyle napiyim diyor bizde annemin hatrina gidip geliyoruz . Onu öyle kabullendik
valla bravo benim bı dönemim oluyor herşeyi yiyorum tatlı tuzlu ne bulursam ve baya uzun sürüyor sonra bir dönemde hiç gözüm görmüyor şuan hamilelikte olduğu gibi evde şekerpare var ,kurabiye var ,kabak tatlısı var hiçbirinde gözüm yok
Gelip gitmeye devam et canım ben bile diyetle şuan alakam olmadığı halde gelip gidince kopmuyorum insan gelmedikçe takımda yabancılasiyor
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsunamin kızlar sağolun
diyecek bişe kalmadı işte ben bile ne diyeceğimi bilemiyorum, annem ağlarken teselli bile edemiyorum kalakalıyorum
Canım bitter ye en azından %80 olanlardan. Onun 2 dilimi bile yetiyo insanaan itibariyle çikolata kavanozunun içine girmek isteyen Tuğçe....
Çünkü çok yoruluyorum ve çok geriliyorum
Canım bitter ye en azından %80 olanlardan. Onun 2 dilimi bile yetiyo insana
Evet canım inşallahhayırlı günler arkadaşlar
Maşallah herkesde güzel eksi var
Cuma’ya inşallah dahada fazla eksi olucak
Sağol canım aminCanım benim Allah yardımcınız olsun, hem sizin hem tüm askerlerimizin ve ailelerinin
Evet abla bugün eksiyle gelcekken cuma cumartesi verdiğim emeğe yazık ettim
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun canım. Son zamanlarınızı düşünüp üzme kendini. Kardeşsiniz siz kimse kardeşine öfke kırgınlık besleyemez kalbinde o da hasta yatağında mutlaka dusunmustur seni kırgın gitmemiştir. Rabbim cennetiyle mükafatlandırsın inşallah
Hayır dostum sakin ol elindeki kavanozu yavaşça yere bırakan itibariyle çikolata kavanozunun içine girmek isteyen Tuğçe....
ahh bu iyi kalpli anneler yok muu bizi de küçüklükten öyle alıştırdılar, benim annem 60 ından sonra biraz biraz normalleşmeye başladı 13 ocak da 63 oldu :) ben zaten tamamen ilişkilerin kopmasından yana asla değilim ama en azından alındığını neden değer vermediğini de çatır çatır sorabilelim isterdimo teyzem hep öyle diğeri elinden geleni yapar o yüzden alıştık ama annemde çok saf o öyle napiyim diyor bizde annemin hatrina gidip geliyoruz . Onu öyle kabullendik
valla bravo benim bı dönemim oluyor herşeyi yiyorum tatlı tuzlu ne bulursam ve baya uzun sürüyor sonra bir dönemde hiç gözüm görmüyor şuan hamilelikte olduğu gibi evde şekerpare var ,kurabiye var ,kabak tatlısı var hiçbirinde gözüm yok
Gelip gitmeye devam et canım ben bile diyetle şuan alakam olmadığı halde gelip gidince kopmuyorum insan gelmedikçe takımda yabancılasiyor
yanın da olman bile yeter gülüm birbirinize sarılmanız bile dayanma gücü verir rabbim en ağırıyla evlat acıysa sınıyor anneni acıyı veren sabrını da veriyor sadece zaman lazımamin kızlar sağolun
diyecek bişe kalmadı işte ben bile ne diyeceğimi bilemiyorum, annem ağlarken teselli bile edemiyorum kalakalıyorum
yemedin değil mi gülüm sana yöntem aklına gelen en iğrenç ne varsa o kavanozda olduğunu düşün iyice canlandır beynin de ki bir daha o kavanoza tiksinerek bakasınan itibariyle çikolata kavanozunun içine girmek isteyen Tuğçe....
Hayır dostum sakin ol elindeki kavanozu yavaşça yere bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?