Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin canım, gunaydın kızlarrr, cok guzel bir soz müş
Canimmm mezuniyetini tebrik ederim. Fitligin daim olsun
harika canım kalori programı bende kullanıyorum
Canimmm Rabbim mekanını cennet etsin. Sizlere ailesine bol sabır versin güç versin mevlâm.
Onun ardından yapıp ona göndereceğin sevaplar dualar seni rahatlatabilir.

Tünaydın kızlarrr
Bugün kendimi spora adamış bulunuyorum sabah kalktım 40 dk eliptik yaptım derse gitmeden Zumba ve leslie de yapıp bugünü böyle yoğun sporla geciricem

Kontrol tartım sabit. Dün yediklerimi bugün sporla eritirsem cumaya güzel bi eksiyle gelicem inşallah

Uzman obüs şoförü evlendik evleneli hep Suriye'de şu an idlipte çok sor geciyor Cook babasız çocuk büyütmek de ayrı bir zor Allah öyle insanlara yardım etsin
Canım benim Allah yardımcınız olsun, hem sizin hem tüm askerlerimizin ve ailelerinin
Listeye girdigin hafta bu menü hiiiiic olmamis nazli
Evet abla bugün eksiyle gelcekken cuma cumartesi verdiğim emeğe yazık ettim
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun canım. Son zamanlarınızı düşünüp üzme kendini. Kardeşsiniz siz kimse kardeşine öfke kırgınlık besleyemez kalbinde o da hasta yatağında mutlaka dusunmustur seni kırgın gitmemiştir. Rabbim cennetiyle mükafatlandırsın inşallah

Allah rahmet eylesin canım
Canim ne denir bilmiyorum.başın sağolsun.Allah mekanini cennet etsin.
Ah kuzumm başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
Jasminium84 canım ne diyeceğim bilemedim boğazım düğümlendi
Jasminium84 başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Allahım geride kalanlara sabır versin inşallah
olmaz mı gülüm yerin de ferahlık için de olsun diye dua ederiz , ve dua edilen kişi bunu bilir derler rabbimin izniyle kabul olur elbette

amin kızlar sağolun
diyecek bişe kalmadı işte ben bile ne diyeceğimi bilemiyorum, annem ağlarken teselli bile edemiyorum kalakalıyorum

kuzum basınız sagolsun Rabbım mekanını cennet eylesin inşallah Rabbım sizlerede dayanma gucu versin
Kopmamaya gayret ediyorum canım elimden geldıkçe ugruyorum

an itibariyle çikolata kavanozunun içine girmek isteyen Tuğçe....

Çünkü çok yoruluyorum ve çok geriliyorum
Canım bitter ye en azından %80 olanlardan. Onun 2 dilimi bile yetiyo insana

Sağol canım amin

ahh bu iyi kalpli anneler yok muu bizi de küçüklükten öyle alıştırdılar, benim annem 60 ından sonra biraz biraz normalleşmeye başladı 13 ocak da 63 oldu :) ben zaten tamamen ilişkilerin kopmasından yana asla değilim ama en azından alındığını neden değer vermediğini de çatır çatır sorabilelim isterdim
çok doğru diyorsun gülüm sık gelmeyince kopuyor insan bir de biz de özlüyoruz kendi adıma her gün North River askrhpozitif Mefkurem nicklerini görmezsem eksik kalıyor sanki burası ilk göz ağrılarım sizi buranın demir başı olarak kodlamış bilinç altım

amin kızlar sağolun
diyecek bişe kalmadı işte ben bile ne diyeceğimi bilemiyorum, annem ağlarken teselli bile edemiyorum kalakalıyorum
yanın da olman bile yeter gülüm birbirinize sarılmanız bile dayanma gücü verir rabbim en ağırıyla evlat acıysa sınıyor anneni acıyı veren sabrını da veriyor sadece zaman lazım

an itibariyle çikolata kavanozunun içine girmek isteyen Tuğçe....

Çünkü çok yoruluyorum ve çok geriliyorum
yemedin değil mi gülüm sana yöntem aklına gelen en iğrenç ne varsa o kavanozda olduğunu düşün iyice canlandır beynin de ki bir daha o kavanoza tiksinerek bakasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…