- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.941
yemedin değil mi gülüm sana yöntem aklına gelen en iğrenç ne varsa o kavanozda olduğunu düşün iyice canlandır beynin de ki bir daha o kavanoza tiksinerek bakasın
galiba 15 şubatta 80 li rakamları rahat göreceksin muhteşemsinnn hatunnnKilo bildirimim
Cuma günü 97.5
Bugün 96.3
Fark -1.2
Kilo bildirimim
Cuma 68.9
Bugün 68.3
Fark -600
Gunaydinnnnnn millet
İş yerinde ariza varmış bekliyoruz :)
Cuma 91.9
Bugun 91.4
Fark 500
Cuma:85.7
Pazartesi:84.6
Fark:1 kilo 100 gram geçen haftanın ödemini attım galiba
Cuma 62.1
P.tesi 61.3
Fark: - 800
Cumaya hedefim 60.5 inşallah olur hatta daha fazlası olur
Kilo bildirimim
Cuma günü 97.5
Bugün 96.3
Fark -1.2
Günaydın kızlar kilo bildirimim
Cuma: 82.3
Pazartesi: 81.9
Fark: -400
sagol ablacım
baya iş yapmıssın abla. Hamurla ne yaptın merak ettım.
rabbım sabır versın canım. Tum askerkerımızı korusun Allahım. Nıce saglıklı yas gunlerını bırlıkte kutlarsınız inş
abla torun evlattan tatlı dıyorlar dogrumudur.
Sende benım kv gıbı butun oyuncakları topla at cok dagıtıyorlar oynamıyorlar dıye
ğunaydınlar.. oglusunla gecenızın ıyu gectıgını anlıyorum, dogrumu anlıyorum acep
gayet guzel ablacım gunaydın
tebrıkler
Bağımlı olunuyor demi ehuheheh ben de mefkuremin bağımlısıyım sorma
hadi gözün aydın gülüm bundan sonra kv bebekle ilgilenirken sen de işini yaparsın çok yorulursan da ben az uyuyuyaım sen bakıyorken dersin uyursun böylece sonrasına enerjin kalır
mayalı hamur yapmadım vaz geçtim mantı yaptım yeğenim gelecek ya bu hafta içi ya da önümüzde ki hafta içine ona hazırlık olsun dedim :)
ben remi karnenin hazırlanmasını bekliyorum tebrik için bir de seni tebrik etmek içimden gelmiyiii nasıl olsa mezun oldum diyip ya gelmezsen ya az gelirsen
keşke güzel haberlerle gelebilseydim, ama ne yazık ki abimi kaybettik
size ne zaman yazdığımı da hatırlamıyorum ama salı günü beyin ölümü gerçekleşti gecesi de kalbi durdu kardeşimin ne yazık ki dayanamadı
artık elimden tek gelen Allahıma cennetine alması için dua etmek
son zamanlarda kardeşlik yapmadım ona helalleşemeden uğurladım onu
bu dünya onu mutlu edemedi inşallah gittiği yerde çok mutlu çok huzurlu olur
Canimmm mezuniyetini tebrik ederim. Fitligin daim olsun
harika canım kalori programı bende kullanıyorum
Canimmm Rabbim mekanını cennet etsin. Sizlere ailesine bol sabır versin güç versin mevlâm.
Onun ardından yapıp ona göndereceğin sevaplar dualar seni rahatlatabilir.
bundan sonrası için yap vaz geçemediğin zararlı yiyecekleri kötü iğrenç şeylerle kodla bir de bu yöntemi deniyelim bakalım belki bu seni çikolata ve benzerlerinden soğutur :)yok yok yemedim ablam, sadece ruhen istiyorum
olabildiğince erteliyorum, son aşamada normal bir çikolata yerim, kaç gün dayanabilirsem artık
o zaman mezuniyet karneni aldığın da tüm kalbimle tebrik edicem, inşallah bundan sonra kilo vermek için değil ne haber şişkolar demek için geleceksin hep :))Herkez ekside ne guzel masallah diyeyimm
Yok kizz nerde 3 gundur gene gaz sorunumuz oluyor nedense ekngidadan kuskulaniyorm ama
Hahhah aynenn bende buranin bagimlisiyimm
Aynen kv gelmesiniyi oldu biraz rahatlarm bakalm insallah :)
Ohh mantilar yapilmis ellerine saglik abla. Gozunaydin yegenin grlecekmis :)
Yok abla gelirimmm uzak kalamamki ben smdi kv vsr diye az gelebilrm ama sonrasinda kopamam sizdenn
Basin sagolsun cok uzuldm. Mekani cennet olsun insallah.
Tessekur edrrm cnm aminn insallah
kuzum basınız sagolsun Rabbım mekanını cennet eylesin inşallah Rabbım sizlerede dayanma gucu versin
Kopmamaya gayret ediyorum canım elimden geldıkçe ugruyorum
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun
yanın da olman bile yeter gülüm birbirinize sarılmanız bile dayanma gücü verir rabbim en ağırıyla evlat acıysa sınıyor anneni acıyı veren sabrını da veriyor sadece zaman lazım
amin sağol canımHerkez ekside ne guzel masallah diyeyimm
Yok kizz nerde 3 gundur gene gaz sorunumuz oluyor nedense ekngidadan kuskulaniyorm ama
Hahhah aynenn bende buranin bagimlisiyimm
Aynen kv gelmesiniyi oldu biraz rahatlarm bakalm insallah :)
Ohh mantilar yapilmis ellerine saglik abla. Gozunaydin yegenin grlecekmis :)
Yok abla gelirimmm uzak kalamamki ben smdi kv vsr diye az gelebilrm ama sonrasinda kopamam sizdenn
Basin sagolsun cok uzuldm. Mekani cennet olsun insallah.
Tessekur edrrm cnm aminn insallah
samimi olduğunuz yakın akrabalara söyle gülüm giden azalınca daha kötü oluyor diye sırayla tekrar tekrar gelsinler, bir de tanıdık birini eczaneye yolla durumu anlatsın sakinleştirici tarzı ilaç alsın ya da sağlık ocağı doktoruna yazdırsın , ananemle teyzeme vermişlerdi zamanın da ama doktor mu yazdı eczacı mı verdi onu hatırlamıyorumamin sağolun kızlar
zaman anneme ilaç mı olur daha mı acısına acı katar bilmiyorum ki, gelen giden azaldıkça daha bi kötü oluyor
amin sağol canım
Başınız sağolsun. Allah sabır versin canım. Çok üzüldüm. Mekânı cennet olsun inşallah.keşke güzel haberlerle gelebilseydim, ama ne yazık ki abimi kaybettik
size ne zaman yazdığımı da hatırlamıyorum ama salı günü beyin ölümü gerçekleşti gecesi de kalbi durdu kardeşimin ne yazık ki dayanamadı
artık elimden tek gelen Allahıma cennetine alması için dua etmek
son zamanlarda kardeşlik yapmadım ona helalleşemeden uğurladım onu
bu dünya onu mutlu edemedi inşallah gittiği yerde çok mutlu çok huzurlu olur
samimi olduğunuz yakın akrabalara söyle gülüm giden azalınca daha kötü oluyor diye sırayla tekrar tekrar gelsinler, bir de tanıdık birini eczaneye yolla durumu anlatsın sakinleştirici tarzı ilaç alsın ya da sağlık ocağı doktoruna yazdırsın , ananemle teyzeme vermişlerdi zamanın da ama doktor mu yazdı eczacı mı verdi onu hatırlamıyorum
amin canım sağol, inşallah huzurlu olur gittiği yerdeBaşınız sağolsun. Allah sabır versin canım. Çok üzüldüm. Mekânı cennet olsun inşallah.
Saol canım ya.cok güzel yazmişsın.galiba 15 şubatta 80 li rakamları rahat göreceksin muhteşemsinnn hatunnn
cumaya kadar ne yapıyorsan aynısına devam et gülüm bu haftaki etap kişisel birincisi ol da gururumuz artsın
sen yokken de biz oyleydik Abla bı gittin ablasiz kaldık grubun enerji taşı gibisinahh bu iyi kalpli anneler yok muu bizi de küçüklükten öyle alıştırdılar, benim annem 60 ından sonra biraz biraz normalleşmeye başladı 13 ocak da 63 oldu :) ben zaten tamamen ilişkilerin kopmasından yana asla değilim ama en azından alındığını neden değer vermediğini de çatır çatır sorabilelim isterdim
çok doğru diyorsun gülüm sık gelmeyince kopuyor insan bir de biz de özlüyoruz kendi adıma her günNorth River @askrhpozitif Mefkurem nicklerini görmezsem eksik kalıyor sanki burası ilk göz ağrılarım sizi buranın demir başı olarak kodlamış bilinç altım
kuzum erteleme yap bir kahve bir tane çikolatayı yavaş yavaş ye rahatlayok yok yemedim ablam, sadece ruhen istiyorum
olabildiğince erteliyorum, son aşamada normal bir çikolata yerim, kaç gün dayanabilirsem artık
Abla bende sımdı yazıyordum kızlar su an daha ıyı minik de domuz gribi tedavisi gordu cok zor gectı gecen carsamba dan beri kenıdmızıe gelemedik. Sen Nasılsın ablacım
Canım basınız saolsun cok uzuldum rabbım sabır versin.diyecek bişe kalmadı ki işte canım
aminn sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?