Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yemedin değil mi gülüm sana yöntem aklına gelen en iğrenç ne varsa o kavanozda olduğunu düşün iyice canlandır beynin de ki bir daha o kavanoza tiksinerek bakasın

yok yok yemedim ablam, sadece ruhen istiyorum
olabildiğince erteliyorum, son aşamada normal bir çikolata yerim, kaç gün dayanabilirsem artık

Kilo bildirimim
Cuma günü 97.5
Bugün 96.3
Fark -1.2
galiba 15 şubatta 80 li rakamları rahat göreceksin muhteşemsinnn hatunnn
cumaya kadar ne yapıyorsan aynısına devam et gülüm bu haftaki etap kişisel birincisi ol da gururumuz artsın

Kilo bildirimim
Cuma 68.9
Bugün 68.3
Fark -600
Gunaydinnnnnn millet

İş yerinde ariza varmış bekliyoruz :)

Cuma 91.9
Bugun 91.4
Fark 500
Cuma:85.7
Pazartesi:84.6
Fark:1 kilo 100 gram geçen haftanın ödemini attım galiba
Cuma 101.7
Pazartesi 101.3
Fark -400
Eki Görüntüle 2581475
Cuma 62.1
P.tesi 61.3
Fark: - 800
Cumaya hedefim 60.5 inşallah olur hatta daha fazlası olur
Kilo bildirimim
Cuma günü 97.5
Bugün 96.3
Fark -1.2
Günaydın kızlar kilo bildirimim
Cuma: 82.3
Pazartesi: 81.9
Fark: -400

Herkez ekside ne guzel masallah diyeyimm

Yok kizz nerde 3 gundur gene gaz sorunumuz oluyor nedense ekngidadan kuskulaniyorm ama

Bağımlı olunuyor demi ehuheheh ben de mefkuremin bağımlısıyım sorma

Hahhah aynenn bende buranin bagimlisiyimm

ben remi karnenin hazırlanmasını bekliyorum tebrik için bir de seni tebrik etmek içimden gelmiyiii nasıl olsa mezun oldum diyip ya gelmezsen ya az gelirsen

Aynen kv gelmesiniyi oldu biraz rahatlarm bakalm insallah :)
Ohh mantilar yapilmis ellerine saglik abla. Gozunaydin yegenin grlecekmis :)
Yok abla gelirimmm uzak kalamamki ben smdi kv vsr diye az gelebilrm ama sonrasinda kopamam sizdenn

Basin sagolsun cok uzuldm. Mekani cennet olsun insallah.

Tessekur edrrm cnm aminn insallah

olabildiğince erteliyorum, son aşamada normal bir çikolata yerim, kaç gün dayanabilirsem artık
bundan sonrası için yap vaz geçemediğin zararlı yiyecekleri kötü iğrenç şeylerle kodla bir de bu yöntemi deniyelim bakalım belki bu seni çikolata ve benzerlerinden soğutur :)

o zaman mezuniyet karneni aldığın da tüm kalbimle tebrik edicem, inşallah bundan sonra kilo vermek için değil ne haber şişkolar demek için geleceksin hep :))

kuzum basınız sagolsun Rabbım mekanını cennet eylesin inşallah Rabbım sizlerede dayanma gucu versin

Kopmamaya gayret ediyorum canım elimden geldıkçe ugruyorum
Jasminium84

kuzum benim başınız sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin, sizlere de sabır versin
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun

amin sağolun kızlar

yanın da olman bile yeter gülüm birbirinize sarılmanız bile dayanma gücü verir rabbim en ağırıyla evlat acıysa sınıyor anneni acıyı veren sabrını da veriyor sadece zaman lazım

zaman anneme ilaç mı olur daha mı acısına acı katar bilmiyorum ki, gelen giden azaldıkça daha bi kötü oluyor
amin sağol canım

amin sağolun kızlar

zaman anneme ilaç mı olur daha mı acısına acı katar bilmiyorum ki, gelen giden azaldıkça daha bi kötü oluyor

amin sağol canım
samimi olduğunuz yakın akrabalara söyle gülüm giden azalınca daha kötü oluyor diye sırayla tekrar tekrar gelsinler, bir de tanıdık birini eczaneye yolla durumu anlatsın sakinleştirici tarzı ilaç alsın ya da sağlık ocağı doktoruna yazdırsın , ananemle teyzeme vermişlerdi zamanın da ama doktor mu yazdı eczacı mı verdi onu hatırlamıyorum

Başınız sağolsun. Allah sabır versin canım. Çok üzüldüm. Mekânı cennet olsun inşallah.

ben her akşam iş çıkışı giderim, ama dediğin gibi gün içinde de rica edeceğim sırayla gitsinler bi süre daha
canım bi akrabamız doktor ona sordum sakinleştirici verelim mi diye
yok dedi bu acıyı yaşayacaklar ilaç falan vermeyin dedi

Başınız sağolsun. Allah sabır versin canım. Çok üzüldüm. Mekânı cennet olsun inşallah.
amin canım sağol, inşallah huzurlu olur gittiği yerde

galiba 15 şubatta 80 li rakamları rahat göreceksin muhteşemsinnn hatunnn
cumaya kadar ne yapıyorsan aynısına devam et gülüm bu haftaki etap kişisel birincisi ol da gururumuz artsın
Saol canım ya.cok güzel yazmişsın.
Çok çabaliyorum.ins emeklerimizin karsıligını alırız
Bıktım 9 lardan

Jasminium84 yasimim bitanem cok üzüldüm Allah sabir versin, mekani cennet olsun

Sende küs gittik diye kendine yuklenme
Hepimiz yasiyoruz sorunlar, kuslukler
Hem o olayda haksizda degildin
Kim olsa kirilirdi

Bütün bunlari bosver artik cnm kafani boşuna mesgul etme
yapilabilecek tek şey dua etmek
Insanoglu aciz işte, elden bisey gelmiyor
Hepimizin bi vakti saati var, ne zaman oldugunu Allah bilir

Tabiki unutmicaksiniz, annende unutmicak
Ama ateşi korlanacak, bugünkü kadar acitmicak
Zaten iman burda devreye giriyor
İsyankar olmadan Allahtan gelene razı olmak

Keşke senin icin yapabilecegimiz biseyler olsaydi

sen yokken de biz oyleydik Abla bı gittin ablasiz kaldık grubun enerji taşı gibisin
kuzum erteleme yap bir kahve bir tane çikolatayı yavaş yavaş ye rahatla

Kızlar arkadaşım yarın yolcu, bı sabah erkenden beni kaldırıp uzun çarşı gezelim diyip apar topar beni evden çıkardı, öyle ki bebeğim için yanıma bez almayı bile unuttum aceleci, tez canlı, dakika beklemeyen bir yapısı var
Tabi öyle olunca tartılmayı unuttum, yarın tartılır, bildirim yaparım.
Tek tek alıntılayamadım ama kilo bildirimleri çok güzel, bu haftada 1. lik geliyor gibi

Merhaba hanımlar kac gundur kendimize gelemedik kucuk kızımın durumu cuma gunu daha da kotulesınce acile gıtıtk sabaha kadar acildeydık maalesef oda domuz gribi tedavisi goruyor. Sukur ki bugun daha iyiyız cok yorucu bı hafta gwcırdım annemlerle memlekete geldık bı sure burdayım Rabbım evlatlarımıza saglık sıhhat versın ınsallah

Slmm kızlarr. Komşu teyzem geldi kahvaltıdan sonra kızımla oyun hamuru oynadı mantı filan yapınca canı çekti onlarda hingel yaptık öğleden sonra. Akşam yemeğinden sonra da avmye gittik çocuk tiyatrosu için o da dün son günüymüş bitmiş biraz oyun parkında oynadı kızım bende ona kıyafet alışverisi yaptm. Tansiyonum düştü gene su içmediğim için yrni geldik uzanıyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…