- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #341.961
Aminn. Çok şükür iyileşmeye başlamışlarMerhaba hanımlar kac gundur kendimize gelemedik kucuk kızımın durumu cuma gunu daha da kotulesınce acile gıtıtk sabaha kadar acildeydık maalesef oda domuz gribi tedavisi goruyor. Sukur ki bugun daha iyiyız cok yorucu bı hafta gwcırdım annemlerle memlekete geldık bı sure burdayım Rabbım evlatlarımıza saglık sıhhat versın ınsallah
Guzel cnmGeçen cuma 79.10
Bugün 78.800
Aradaki fark -200 gram
o zaman mezuniyet karneni aldığın da tüm kalbimle tebrik edicem, inşallah bundan sonra kilo vermek için değil ne haber şişkolar demek için geleceksin hep :))
Pinar seabahar karneni hazirlamis paylasima bak cnmGuzel cnm
Ayy cok sagol ablaa inşallah yaa :) siskolar dememm sevmiyorm o lafı hic ama tonbikler diyebillrm
Cok gecmis olsun cnm sukur daha iyilermisAbla bende sımdı yazıyordum kızlar su an daha ıyı minik de domuz gribi tedavisi gordu cok zor gectı gecen carsamba dan beri kenıdmızıe gelemedik. Sen Nasılsın ablacım
Allah daha iyi etsin canım. Tez vakitte sağlığınıza kavuşun.Merhaba hanımlar kac gundur kendimize gelemedik kucuk kızımın durumu cuma gunu daha da kotulesınce acile gıtıtk sabaha kadar acildeydık maalesef oda domuz gribi tedavisi goruyor. Sukur ki bugun daha iyiyız cok yorucu bı hafta gwcırdım annemlerle memlekete geldık bı sure burdayım Rabbım evlatlarımıza saglık sıhhat versın ınsallah
Baya sevdin yani iyiymişAy sonunda 1 ay olacak cnm 3 ocakta başlamıştım
Arada cnm tatli istiyor, şu anda oldugu gibi :))
Yoksa hic zorlanmiyorum, eski menulerimde daha cabuk acikiyordum
Bide yok yağa dikkat et, yok tuza dikat et stresi yok :)))
Ketoya uygun bi sürü tarif var aslinda da ben daha yapmadim :))
O yuzden hc unu, badem unu vs. Aldim
8leri görür müsün acaba güzel eksiGunaydinnnnnn millet
İş yerinde ariza varmış bekliyoruz :)
Cuma 91.9
Bugun 91.4
Fark 500
Süpersin harikaKilo bildirimim
Cuma 68.9
Bugün 68.3
Fark -600
Kalorisi yüksek canm. Bizde avmye gittik senç dinledm :)bende hıc hesaplayamıyorum su kalorı ısını. Bıtterde yemıycezde ne yıycez
dun burda hava cok guzeldı markete gıttık eşim cocuklar donuste parkta oynadılar kudurdular benımkıler ıyı oldu.
Anca avm lere gıdılıyor kiş gunu başka turlu bısey yapılamıyor dedıgın gıbı canım.
Ay ne güzel benmde küçük teyzem sen gibidirhe heee ben çok ekşınlı şeyler yaptım akşam 10 dan sabahın 4 üne kadar mantı yaptım buzluğa attım( büyük ablamın kızı geleyim mi teyze dedi ona hazırlık öğrenci kuzum) sonra da sadece 1 gömlek 1 pantolon bir de benim sıpanın pantolonunu ütüledim
Abowww süpersinCuma:85.7
Pazartesi:84.6
Fark:1 kilo 100 gram geçen haftanın ödemini attım galiba
Hadi dokuzlar seni bekliyor canısı
Vaaav harikaCuma 62.1
P.tesi 61.3
Fark: - 800
Cumaya hedefim 60.5 inşallah olur hatta daha fazlası olur
Çooook güzel tebrklerrKilo bildirimim
Cuma günü 97.5
Bugün 96.3
Fark -1.2
Toparlamışsın canm sevindimGünaydın kızlar kilo bildirimim
Cuma: 82.3
Pazartesi: 81.9
Fark: -400
Ye canm hakkındırGeçen Cuma : 55.5 kg
Ara tartı : 55.8 kg
Fark : + 300
haftasonu baya hamur işi yedim malesef tatlı türü şeylerde yedim beklediğim bişeydi
Sabit mii harikaTünaydın kızlarrr
Bugün kendimi spora adamış bulunuyorum sabah kalktım 40 dk eliptik yaptım derse gitmeden Zumba ve leslie de yapıp bugünü böyle yoğun sporla geciricem
Kontrol tartım sabit. Dün yediklerimi bugün sporla eritirsem cumaya güzel bi eksiyle gelicem inşallah
Cumaya en az -1 bekliyorm sendenGeçen cuma 79.10
Bugün 78.800
Aradaki fark -200 gram
Yazdıkların yüreğe dokunuyor abla@Jasminium84 yasimim bitanem cok üzüldümAllah sabir versin, mekani cennet olsun
Sende küs gittik diye kendine yuklenme
Hepimiz yasiyoruz sorunlar, kuslukler
Hem o olayda haksizda degildin
Kim olsa kirilirdi
Bütün bunlari bosver artik cnm kafani boşuna mesgul etme
yapilabilecek tek şey dua etmek
Insanoglu aciz işte, elden bisey gelmiyor
Hepimizin bi vakti saati var, ne zaman oldugunu Allah bilir
Tabiki unutmicaksiniz, annende unutmicak
Ama ateşi korlanacak, bugünkü kadar acitmicak
Zaten iman burda devreye giriyor
İsyankar olmadan Allahtan gelene razı olmak
Keşke senin icin yapabilecegimiz biseyler olsaydi
Senin kilon baya iyi aslında takır takır olup napıcaksn kedimHellööö takım nabersiniz neler yendi neler içildi nelere dur dedik neler hüplettik bakalım
Ben savaş veriyorum şuan deli gibi yaza şöyle incecik olup seksülü mayokini alacauum
Sağol canımBaya sevdin yani iyiymişkorumada nasıl yapılıyor keto
8leri görür müsün acaba güzel eksi
Süpersin harika
Kalorisi yüksek canm. Bizde avmye gittik senç dinledm :)
Ay ne güzel benmde küçük teyzem sen gibidir
Abowww süpersin
Hadi dokuzlar seni bekliyor canısı
Vaaav harika
Çooook güzel tebrklerr
Toparlamışsın canm sevindim
Ye canm hakkındır
Sabit mii harika
Cumaya en az -1 bekliyorm senden
Yazdıkların yüreğe dokunuyor abla
Canım sen ugramayinca düşünmüştüm inşallah küçük kızına da bulaşmamıştır diye. Çook geçmiş olsunMerhaba hanımlar kac gundur kendimize gelemedik kucuk kızımın durumu cuma gunu daha da kotulesınce acile gıtıtk sabaha kadar acildeydık maalesef oda domuz gribi tedavisi goruyor. Sukur ki bugun daha iyiyız cok yorucu bı hafta gwcırdım annemlerle memlekete geldık bı sure burdayım Rabbım evlatlarımıza saglık sıhhat versın ınsallah
Kuzu senin misafirin hiç bitmiyor yaaa. Bi bırakmadılar ki eşinle yalnız kalasın. Ne ara oturup başbaşa zaman gecirceksiniz bu adamlaHanımlar hanimlarrrr,
Bugün eşime hadi gel başbaşa hiç vakite geçiremiyoruz diyip kizilcahamam aile hamamına götürdüm. Ikimizede çok iyi geldi. Biraz söylenerek gitmişti ama iyiki geldik diye çıktı
Kızılcahamam da vakit geçirdik. Dışarda yemek yedik. Alisveris yaptık eve yeni geldik.
Eskişehirden misafirim geliyor yarın akşam yemeğine... Ne yemek yapacağım bilmiyorum...
BurdayımKizlaaar ne kadar sessiz bu akşam burası nerelerdesinizzzz
Sabah aynı anda salam sucuk ve patates kızartması çok fazla olmuş canim. Akşam salatayla kapatarak güzel toparlamişsinMerhabalar
Bugünkü menüm
Saat 9.30 da
1 sucuklu yumurta
2 siyah zeytin
4 dilim keci peyniri
2 dilim salam
6 7 tane en minik ve incesinden patates kızartmasi
Sekersiz cay
Saat 13 de
Sekersiz türk kahvesi
1 ceviz
Saat 18 de
1 tabak salata
Su 2.5 litreyi bulur yatana kadar.
Spor yok
Erkenden mı ciktin evden canım kahvaltı yapmamissin. Menün gayet iyi bence pilav var ama 3 kaşık onun dışında fazla karbon da yok çok iyiSelammEki Görüntüle 2581720 Su 2 litre
Spor yok mesef bugün oğlum için alışverişe çıktım çarşıda çok yürüdüm yoruldum
Helvayı az yemissin ama hiç su icmemişsin Poni. Kacamak yapınca suya extra özen göstermek lazım metabolizma daha hızlı çalışsın diye.Helva olmasa menün güzel.Menüm
10.00
1 yumurtalı pırasalı peynirli omlet
Peynir
Domates salatalık
12.30
Sütlü kahve
13.30
5 badem
1 havuç
17.00
1 tabak pırasa yemeği
4 yk yoğurt
1 tk kadar helva (gözüm döndü ya tatlı krizine girdim)
Su
Spor 30 dk normal tempo yürüyüş 60 p @Dream00
Bence güzel canım menün. Sarmadan 1 tane yemeyi nasıl başardın? Benim karşı koyamadigim yemeklerden biri sarma kendimi tutsam da en az 4-5 tane yerim durana kadarSabah 09.45
1.5 yumurta
1 dilim siyez ekmeği
Peynir5 zeytin
1 adet sarma
ara 17.00 1 dilim elma
akşam 18.00
1 kase tarhana çorba
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
kahve içerim
su 2.5 lt
Spor 10 dk Leslie ona bile fırsat vermediler = 30 p @Dream00
Hellööö tatlımHellöö mellööö
Saat 10
Tereyağlı iki yumurta
2 wasa
Peynir zeytin
Avakado
Çay
Saat 14
1 bardak süt + 1 kaşık yulaf kepeği+ 1 kaşıktan az chiaa tohumu + 2 sarı kayısı kaynat hoooop hüplet
Saat 18
1 kepçe işkence çorbası
2 kaşık etli patates yemeği
Bi koca tabak bol yeşillikli kinoa kısırı
Ve bitirilmeye fırsat olmamış zalım bebelerin kudurukluğundan iflahı sönmüş bir ananın yarım bardak limonlu çayı
3 lt su
5 bin adım
Menün çok güzel canım11:45
2 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
Biraz çeçil peyniri
15:30
Tarçınlı Türk kahvesi
2 ceviz
17:45
3 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
*Önce tavuk haşladım yiyeyim diye olmadı yiyemedim suyuyla beraber çorba yaptım tavukları da didikleyip içine koydum şehriyesi az tavuğu bol bir çorba oldu
Su: 3ten sonrasını saymadım
Spor: maalesef yok temizlik yapmaktan canım çıkıyor çünkü
Niraaan ne yaptın tatlım07:30=== 2 adet yağda yumurta
1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir
11:00=== 4 yk bakla humusu
13:00=== 1 porsiyon ciğer
2 bardak ayran
Salata
17:00=== 1 adet kaytaz böreği
1 adet oruk
2 bardak ayran
17:00=== 1 kase kabak çekirdeği
Su=== 2 lt
Spor yok(5-6 saat uzun çarşı gezdik)
Yazınca farkettim, fena yemişim
Menün güzel canim. Sadece lavaş akşam değilde daha erken saatte olsa iyi olurmuş.12.00
1 dilim tb ekmek kasar
7 zeytin
1yk salça
17.30
Sodalı limonlu ayran
18.30
Ciğer sis ve tavuk sis
Salata
Kuru Soğan
Ezme
Incecik lavaş çeyrek 1 tane
Ayran
Su 2.5 lt olur yatana kadar belkide 3 lt
Spor yapamadım
Hoşgeldin canımBurdayım
Sarma benim de en çok sevdiğim yemeklerden ama 2 yıldır üzerimde duruyor bu kilo yap boz yap boz veremedim yaza kadar vermek istiyorum canım artık inaşlalahSabah aynı anda salam sucuk ve patates kızartması çok fazla olmuş canim. Akşam salatayla kapatarak güzel toparlamişsin
Erkenden mı ciktin evden canım kahvaltı yapmamissin. Menün gayet iyi bence pilav var ama 3 kaşık onun dışında fazla karbon da yok çok iyi
Helvayı az yemissin ama hiç su icmemişsin Poni. Kacamak yapınca suya extra özen göstermek lazım metabolizma daha hızlı çalışsın diye.Helva olmasa menün güzel.
Bence güzel canım menün. Sarmadan 1 tane yemeyi nasıl başardın? Benim karşı koyamadigim yemeklerden biri sarma kendimi tutsam da en az 4-5 tane yerim durana kadar
Hellööö tatlım
Ben bunları yesem üstüne kilo alir gelirim. Ama senin kontrol tartın eksiydi maşallah metabolizman hizli demek ki
Menün çok güzel canım
Niraaan ne yaptın tatlım
Arkadaşın seni fena yoldan cikardi heralde
Menün güzel canim. Sadece lavaş akşam değilde daha erken saatte olsa iyi olurmuş.
Ah bilsen benim de ruhumda fırtınalar kopuyorkavanoz fiziken elimde yok, ruhen istiyorum sadece
Kahvaltını beğendim canım sonrası hiç güzel değil , olmamış, bizımle değılsınMerhabalar
Bugünkü menüm
Saat 9.30 da
1 sucuklu yumurta
2 siyah zeytin
4 dilim keci peyniri
2 dilim salam
6 7 tane en minik ve incesinden patates kızartmasi
Sekersiz cay
Saat 13 de
Sekersiz türk kahvesi
1 ceviz
Saat 18 de
1 tabak salata
Su 2.5 litreyi bulur yatana kadar.
Spor yok
Canım menün güzel çorbadaki yarmayla beraber pilav olmasaymış çorba + tavuk oluşaymış daha iyi olurmuş neyseki miktarı çok fazla değilSelammEki Görüntüle 2581720 Su 2 litre
Spor yok mesef bugün oğlum için alışverişe çıktım çarşıda çok yürüdüm yoruldum
Ah canım bak sebebini de biliyorsun o kadar kötü ki tansiyon düşmesi dikkat et kendineSlmm kızlarr. Komşu teyzem geldi kahvaltıdan sonra kızımla oyun hamuru oynadı mantı filan yapınca canı çektionlarda hingel yaptık öğleden sonra. Akşam yemeğinden sonra da avmye gittik çocuk tiyatrosu için o da dün son günüymüş bitmiş biraz oyun parkında oynadı kızım bende ona kıyafet alışverisi yaptm. Tansiyonum düştü gene su içmediğim için yrni geldik uzanıyorm.
Menün güzel canım neyse ki tatlı krizini küçük bir porsiyonla halletmişsin şu suya da dikkat etseymişsin keşkeMenüm
10.00
1 yumurtalı pırasalı peynirli omlet
Peynir
Domates salatalık
12.30
Sütlü kahve
13.30
5 badem
1 havuç
17.00
1 tabak pırasa yemeği
4 yk yoğurt
1 tk kadar helva (gözüm döndü ya tatlı krizine girdim)
Su
Spor 30 dk normal tempo yürüyüş 60 p @Dream00
Canım çorba tercihin başka bir şey olsaymış iki karbonhidrat bir arada tüketmesek daha iyi olur sanki tarhana un,nohut vs. ile yapılıyor sonuç itibariyle evet mercimeğin protein oranı yüksek ama karbonhidrat oranı daha yüksekSabah 09.45
1.5 yumurta
1 dilim siyez ekmeği
Peynir5 zeytin
1 adet sarma
ara 17.00 1 dilim elma
akşam 18.00
1 kase tarhana çorba
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt
kahve içerim
su 2.5 lt
Spor 10 dk Leslie ona bile fırsat vermediler = 30 p @Dream00
Evet27 Ocak Pazartesi
12:00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
15:00
1 activia
17:00
2 ceviz ve 3 kaşık yoğurtla kabak detoksu
Su:2 litre
Spor: 40 dk eliptik
40 dk yürüyüş
30 dk leslie
16 dk Zumba
Toplam 386 puan
Güzel canımHellöö mellööö
Saat 10
Tereyağlı iki yumurta
2 wasa
Peynir zeytin
Avakado
Çay
Saat 14
1 bardak süt + 1 kaşık yulaf kepeği+ 1 kaşıktan az chiaa tohumu + 2 sarı kayısı kaynat hoooop hüplet
Saat 18
1 kepçe işkence çorbası
2 kaşık etli patates yemeği
Bi koca tabak bol yeşillikli kinoa kısırı
Ve bitirilmeye fırsat olmamış zalım bebelerin kudurukluğundan iflahı sönmüş bir ananın yarım bardak limonlu çayı
3 lt su
5 bin adım
Kaptanlar da kaçamak yapar07:30=== 2 adet yağda yumurta
1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir
11:00=== 4 yk bakla humusu
13:00=== 1 porsiyon ciğer
2 bardak ayran
Salata
17:00=== 1 adet kaytaz böreği
1 adet oruk
2 bardak ayran
17:00=== 1 kase kabak çekirdeği
Su=== 2 lt
Spor yok(5-6 saat uzun çarşı gezdik)
Yazınca farkettim, fena yemişim
Ay canım her gününüz böyle tatlı tatlı geçsin inşallahHanımlar hanimlarrrr,
Bugün eşime hadi gel başbaşa hiç vakite geçiremiyoruz diyip kizilcahamam aile hamamına götürdüm. Ikimizede çok iyi geldi. Biraz söylenerek gitmişti ama iyiki geldik diye çıktı
Kızılcahamam da vakit geçirdik. Dışarda yemek yedik. Alisveris yaptık eve yeni geldik.
Eskişehirden misafirim geliyor yarın akşam yemeğine... Ne yemek yapacağım bilmiyorum...
Minik de olsa lavaş olmasaymış keşke geri kalan güzel12.00
1 dilim tb ekmek kasar
7 zeytin
1yk salça
17.30
Sodalı limonlu ayran
18.30
Ciğer sis ve tavuk sis
Salata
Kuru Soğan
Ezme
Incecik lavaş çeyrek 1 tane
Ayran
Su 2.5 lt olur yatana kadar belkide 3 lt
Spor yapamadım
Ay kuzu bana da çocuk bi fırsat vermedi ki gireyimHoşgeldin canım
Uzun zamandır bu saatte uykum gelmedi muhabbete geldim onda da kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?