Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok da fit görünüyorum aslında
Mefkurem bilir
Aslında göbek karın çalışmaya ihtiyacım var biraz daha incelsem eski kılık kıyafetime rahat girerim ohh mis
Appler var öyle canım onlardan günlük çalışabilirsin faydası baya oluyor

Hellööö tatlım
Ben bunları yesem üstüne kilo alir gelirim. Ama senin kontrol tartın eksiydi maşallah metabolizman hizli demek ki

Benim kilo almam için günlük üç kişilik porsiyon tüketmem gerekli ki bu da yazın tatile neyim gider de coşarsam oluyor
bugün az bile yedim öğleni atladım bak

Evet canım saat 9 da çıktım evden troid ilacı kullandığım için üstüne hemen de yiyemezdim bari öğlen yiyeyim dedim
Evet canım haklısın ama dediğin gibi miktarı az üzerinde tavuk ve soğan var pilavın çok gibi görünüyor biraz da

Sağol canım

Sarma benim de en çok sevdiğim yemeklerden ama 2 yıldır üzerimde duruyor bu kilo yap boz yap boz veremedim yaza kadar vermek istiyorum canım artık inaşlalah ☺
Bende yaza kadar 10 kilo daha vermek istiyorum inşallah. Hep beraber başaricaz
Ara ara geldim baktım sadece.
Büyük kızım hastalandı bendede kırıklık var bunaldım artık hastalıklardan.
Sen nasılsın iyisindir inş?
Geçmiş olsun kuzum. Bende iki gündür çok fenayim elimde selpakla dolaşıyorum Tam atlattım derken tekrarladı. Eşimde kiziyo çocuk gibi surekli hasta oluyosun bu ne diyo. Deli mi ne sanki ben tercih ediyorum hasta olmayı
Benim kilo almam için günlük üç kişilik porsiyon tüketmem gerekli ki bu da yazın tatile neyim gider de coşarsam oluyor
bugün az bile yedim öğleni atladım bak
Oyyy maşallah diyim bünyene Benimki de ne yapsam da üstüne koysam diye hazırda bekliyo.

Kızlar yatiyorum bende iyi geceler herkese
Çok geçmiş olsun canım bazıları malesef şifayı hemen kapıyor iyi geceler

Öyle valla hep bir misafirim var. Ben seviyorum ama misafiri. Fakat eşimle yalnız kalmayınca da geriliyorum. 28 nisanda 3 yıllık evli olacağız
Kizlaaar ne kadar sessiz bu akşam burası nerelerdesinizzzz
Evet bende geliyorum.bakiyorum kimse yok gidiyorum.
Inşallah inşallah ya.
Lavaş çok inceydi esimde hazirlamis verince yedim.

Güzel olmuş canım.

SelammEki Görüntüle 2581720 Su 2 litre

Spor yok mesef bugün oğlum için alışverişe çıktım çarşıda çok yürüdüm yoruldum
Gözüm gönlüm açıldı. Güzel olmuş.

Pırasa günü olmuş aaa su içemiyor musun ?

Güzel canım

27 Ocak Pazartesi

12:00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir

15:00
1 activia

17:00
2 ceviz ve 3 kaşık yoğurtla kabak detoksu

Su:2 litre
Spor: 40 dk eliptik
40 dk yürüyüş
30 dk leslie
16 dk Zumba
Toplam 386 puan
Yumurtayı ekmeksiz yiyenlere hayranım. Ben yiyemiyorum tıksiniyorum. Çok.guzel

Hellö mellö bayan pozitif
Menün dolu dolu olmuş

Güzel olmuş

Çoğunu anlamadigim bir menü olmuş abla baya dolu dolu.

amin ablacım, gittiği yer huzur versin inşallah ona
ama işte o haklı sebep o kadar boş geliyor ki şu an
sanki ağzımda fal varmış gibi abla, son zamanlarda hep aklıma düşüyordu şeker hastası adam aniden bişe olsa küs gideceksin yasemin diyordum kendi kendime ama yine de salak ben barışmıyordum inatla

burada olduğunuzu bilmek bile yetiyor abla, acımı paylaşmak iyi geliyor bana
inşallah annem de babam daa acısını paylaşa paylaşa dağıtabilirler az da olsa

Canım basınız saolsun cok uzuldum rabbım sabır versin.
amin kızlar sağolun

Jasminium84 başın sağolsun canım. Eğer sen kardeşinin durumunda olsan sana kızgın gider miydin? Hayır dimi. O da sana kızgın terketmedi bu dünyayı içini ferah tut.
Annen içinse hiç sönmeyecek bir yangın bu. Allah sabur versin diyebiliyorum sadece. Allah kimseye evlat acısı göstermesin.

Günaydınlar
Biz gene deli gibi uyuduk, dün dogruzduzgun bisi yedirmedim oglana ek gidadanmi gaz oluyor acaba diye ama gene gece gazdan uyuyamadik durmadan kivranma icindeydi yavrum. Artik surunuyor cok durmuyor kuckta hali battaniye ustunde tutmaya calisiyirm ama kapiyor demekki yerlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…