- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.201
Aynen canım ama tartı beni yaniltmiyordur inşallah kilom düşük çıktı ve güne mutlu basladimallahım hayırlısını nasip etsin inşallah canım
cesaretine hayran kaldım
geçmiş olsun canım
telafı edersin sen canım bi kaçamakla bişey olmaz devamı gelmesin yeterki
geçmiş olsun canım, lahana ben küçükken baya modaydı yapıp yiyorlardı kilo vermek için
Geçmiş olsun canım. Menü yazki kendini dizginleyebil
Oh uykunuzun duzene gırmesıne cok sevındım.Gunaydin kızlar
Maşallah size bol bol konusmussunuz hepsini gecmis yapaamadim bile oglumd gece iyi uyudugu icin normalde gecmis yapardm geceleri ama hic oyle uyanmadik cok şükür
Ama sarmaş dolaş uyuyoruz kendi yatagi anne beşigi oraya koyuyorm oda direk yanimda bitisik onu bile istemiyor temas halinde olcaz illa. Inşallah degişir bu huyu gece uykuya dalmadan 5 kez kendi yatagina koydm 15 20 dk olmadan agliyor en sonunda yanima aldm oyle uyumusuz
Cok guzel canım. Bugunde dıkkat edersen pazartesı tartısı super gelecek demekkıAynen canım ama tartı beni yaniltmiyordur inşallah kilom düşük çıktı ve güne mutlu basladim
İnşallah canım ben de adet olacağım karnım sert kasıklarım ağrıyor yarınki tartıya çok güvenmiyorum ama Cuma’ya her şey hallolmuş olur umarımİnşallah canım bugün güzel olacak hem de bu hafta inşallah güzel kilo vereceğim
ölümsüzlük mantarı diğer adı bedeni güçlendiriyor kanseri bile durdurup iyileştiriyor hücrelerim bayram etsin dedim işin özeti sağlıklı kalmak için yutuyorum , tansiyonu düşürme özelliği de varmış benim tansiyon hep düşük diye yatmadan önce yutuyorum gülümHadi inşaallah abla bol bol gitsinkapsülü nedem yutuyosn ?
Kv gitti miGunaydin kızlar
Maşallah size bol bol konusmussunuz hepsini gecmis yapaamadim bile oglumd gece iyi uyudugu icin normalde gecmis yapardm geceleri ama hic oyle uyanmadik cok şükür
Ama sarmaş dolaş uyuyoruz kendi yatagi anne beşigi oraya koyuyorm oda direk yanimda bitisik onu bile istemiyor temas halinde olcaz illa. Inşallah degişir bu huyu gece uykuya dalmadan 5 kez kendi yatagina koydm 15 20 dk olmadan agliyor en sonunda yanima aldm oyle uyumusuz
Okulda başlayacak, daha hareketli olacağız artık, 15 tatil yaramadı banaİnşallah canım ben de adet olacağım karnım sert kasıklarım ağrıyor yarınki tartıya çok güvenmiyorum ama Cuma’ya her şey hallolmuş olur umarım
Tam olarak ne kullanıyorsun canım, curcumin türü müölümsüzlük mantarı diğer adı bedeni güçlendiriyor kanseri bile durdurup iyileştiriyor hücrelerim bayram etsin dedim işin özeti sağlıklı kalmak için yutuyorum , tansiyonu düşürme özelliği de varmış benim tansiyon hep düşük diye yatmadan önce yutuyorum gülüm
pazarın gelişi cumartesiden belli oluyor bazen ondan.Niye olumsuz düşünüyorsun canım, niye tadın kaçsın?
Gayet güzel bir gün yaşayacağım, mutluyum diye düşün
ay bugün hiç olmuyor o normalde yapar daAdama biraz naz biraz cilve yap, kahvaltıyı ona itele
insAllah cnm saolasinKesinlikle benim de hayalim tek çocukla anam ağlıyor ikinci veya üçüncüden sonra gerçekleştirebilir miyim muallak
Kesinlikle katılıyorumPoni Bon
ya bizim oralarda (Iğdır’da) baharda kısa bi süreliğine olur hatta millet toplayıp dondurucuya koyar yöresel adı (Azerice) meleçöyüt gibi bir şey
Günaydıııınnn
Ben de
Lütfen olumlu düşün inşallah her şey güzel olur
bizim hayat enerjimizi emen insanlar var saolasunlargecmıs olsun canım
sıkma canını dıyecegım ama. Konu evlatsa can sıkılacak bısey bulunuyor. Rabbım ıcını ferahkatsın abla.
cok alemsın ya. Bu olayı boyle anlatamak kırk yıl dusunsem aklıma gelmez
Hayırdır nıye tadın kacıcakmıs kı.
Bende acıktım ama yataktan kalkasım yok
insAllah cnmGünaydınlar mutlu pazarlar
Ben yatakla bır butun oldum bu sabah.
sıpam butun gece durmadan emdı.
Gogsum yenı emzırmeye baslarken yara olurya hanı oyle olmus nasıl acıyor.
Ben pazar sabahına boyle uyandım. Guzel gececek bır gun olsun ıns
Anladım canım. Ne dıyım mumkun olabıldıgınce takmapazarın gelişi cumartesiden belli oluyor bazen ondan.
ay bugün hiç olmuyor o normalde yapar da
insAllah cnm saolasin
bizim hayat enerjimizi emen insanlar var saolasunlar
insAllah cnmsiz iyice emmeye düştünüz
İnşallah canımCok guzel canım. Bugunde dıkkat edersen pazartesı tartısı super gelecek demekkı
Ne kadarlık canımAnladım canım. Ne dıyım mumkun olabıldıgınce takma
Aman hıcc sorma kafamda delı sorular uc ayları beklemeden ayırsammı dıyorum
zerdeçal ekstresi(kapsül), curcumin(zerdeçal ekstresi), bu da kapsül ve ölümsüzlük mantarı da denilen reishi mantarıTam olarak ne kullanıyorsun canım, curcumin türü mü
Tuzlu ayran içKızlar tansiyonum düşmüş biraz ne yersem dengeler basım dönüyor
tuzlu ayran içip sırt üstü uzan ayaklarının altına yükselti koy gülümKızlar tansiyonum düşmüş biraz ne yersem dengeler basım dönüyor
günaydın ponimmmGünaydın hayırlı pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?