Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi mi cidden :))
öğlenkini zor bitirdim yemek tabağı dolusuydu ilk öğün de tam doyarsam 2. öğün de sorun olmuyor şükür sen akşam ne yemişsin menünü arayıp bulayım kız etiketlesene beni menü yazınca :)

Yazmamistir :)))

Yazamadm menü elim gitmedi sana karbon yaramıyor bence abla sebze pro iyi oluyor

hafta sonu malum pek uğrayamadım geçmişe de bakamadım bir şeyler olmuş alıntı mesajdan gördüm U Umudumbitmedi_ asıl mesajını okudum helal olsun toprağım diyip gururlanacağım biri çıktı dedim
sonrası ne yazıldı ne çizildi okumadım ama artık bizi biliyorsun birimizin tırnağına bir şey olsa içimiz yanar , rahat konuşup şakalaşırız , dertleşiriz , şımarırız bazen birbirimize aile işte daaa , o yüzden yarın günaydııın diyip burada olacaksın eminim yoksa bu ablanın da kalbi burulur acır , hem 80 li rakamlara inecektik beraber

Yazamadm menü elim gitmedi sana karbon yaramıyor bence abla sebze pro iyi oluyor
öğle yada öncesii çok sorun olmuyor sonrası kesinlikle yaramıyor geçen hafta sabah yediklerimi bir görseydin yuuufff abla karboncu musun sen derdin gülüm
niye yazmadın hem bana yarışalım de hem menü isterim de hiç yazmayan kadına hem de kendin yazmaaaa olmazzz adaletli yarış menü isterim bacım :)))

ponimmm bu hafta ki hedefim yok allah ne verdiyse gitsin diyorum ben 1 kg derim şimdi bilinç altım ona kitlenmesin 3 de gitsin 5 de
ekstra yuttuğumuzu v.s. de yazacak mıydık
kahvaltıdan önce 1 tane zencefil 1 tane zerdeçal ekstresi yutmuştum şimdide reishi mantarı kapsülü yutup yatıcam

Tatlı olmamış malum. Banta başlasak gene iyi olacak.

9:30
Tarçınlı Türk kahvesi

11:00
7-8 çatal sucuklu yumurta

15:00
3 kaşık yoğurt
2 ceviz

18:30
5 kaşık Pırasa kavurma
1 kaşık yoğurt

Su: şimdilik 2 buçuk litre

Spor: Leslie 3 mil 135 puan

@Dream00
Harika

Bugünkü menüm

Saat 10.30 da
2 sucuklu yumurta
2 yk tantuni ici
Sekersiz cay

Saat 14.30 da
1 portakal
10 badem ici

Saat 17.45
1 tabak pirasa sulu az yağli
Az bisey ıspanaklı börek
Yemekten önce 5 badem.

Su 2.25 lt
Spor yok
Börek olmasa iyiymş
Umarım dönersn geri

01.02. CUMARTESİ

9.30 civari
Kgk

11.30
1 tb kiymali shirtaki

12.45
3 ks. Sucuklu omlet
Peynir

18.30
Avuc ici buyuklugunde ince 3 bulut ekmekten ton balikli pizza

Sonra kahve icerim belki
Shirtakiyi bilmiyorm diyete uuguj bişyse güzel menü. Ketoda çay serbest mi?

Sporda yapılmış güzel

Akşamki ara öğün çok olmuş canm

12:30
Kgk
3 ceviz

18:00
Ton balıklı salata
Yarım avakado
3 kuşkonmaz

Su :2.5 lt
Spor:misafirim vardı yapamadım
Kuşkonmazın tadı nasıl? Buralarda bulunmaz gerçi

Dün ekmekler küçükse güzel canım ama bugün olmamış börekle simit

12.00
Omlet
Yeşillik

18.30
Mercimek çorbası
Salata

Spor 30 dk yürüyüş 60 puan @Dream00
Şu 2.5 lt
Güzel ama peynir yoğurt ayran vs aradı gözlerim

Hadi inşaallah abla bol bol gitsin kapsülü nedem yutuyosn ?

Günaydın canım musmutlu bı Pazar olsun insAllah afiyet olsun canım bende yatakta dönüyorum daha susadım acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…