- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.221
Sen kendine güven canım yaparsınİnşallah canım ben de adet olacağım karnım sert kasıklarım ağrıyor yarınki tartıya çok güvenmiyorum ama Cuma’ya her şey hallolmuş olur umarım
Tuzlu ayran iç
Tamam kizlar teşekkür ederimtuzlu ayran içip sırt üstü uzan ayaklarının altına yükselti koy gülüm
16 aylık canım. Aslında emsınde ıstıyorum ama gecelerı cok yorucu gecıyorNe kadarlık canım
Güzel canım ben beğeniyorum.ama çok baskın bir tadı yok.az buharda yumuşatıp tavada yağla çeviriyorum.et yemeklerine çok yakışıyorKuşkonmazın tadı nasıl? Buralarda bulunmaz gerçi
Çok küçükmüş, bu günler geçecek, biraz sabret bence..16 aylık canım. Aslında emsınde ıstıyorum ama gecelerı cok yorucu gecıyor
Günaydın canımGunaydinnn
Hepimiz icin mutlu bi pazar olsun insallah
Menuler artik gunluklerde bizim takimin menü sayfasi var oraya yaziliyor cnm :))vallaha mı aranmayayım o zaman çok yoruldum az önce ütüyü bitirdim kazanı soğusun da götüreyim diye beklerken bir kızlara bakem dedim
Görünce kocaman bir bardak doldurdum kendimeGüneşli bir Pazar sabahından günaydın herkese...
Pazar kahvaltısında ipin ucunu kaçırmayın demeye geldim :))
Ben suyumu içerek güne başladım 1.5 lt yi çoktan yarıladım bile...
Eki Görüntüle 2583888
Schirtaki bitkisel spagetti gibi bisey cnm karbon degeri 0Shirtakiyi bilmiyorm diyete uuguj bişyse güzel menü. Ketoda çay serbest mi?
İnşaallah etkisini görürsünüzGünaydın canım
Sabahın seherinde yollara düştük.arkadaşlar biorezenansa başlamış,illa siz de gelin dediler.eşim kilo ve stres için istedi.ben de kilo ve sigara için.bakalım hayırlısı
Sekersiz kalorizsiz olan icecekleri bide takviyeleri yazmana gerek yok cnm :))ponimmm bu hafta ki hedefim yok allah ne verdiyse gitsin diyorum ben 1 kg derim şimdi bilinç altım ona kitlenmesin 3 de gitsin 5 de
ekstra yuttuğumuzu v.s. de yazacak mıydık
kahvaltıdan önce 1 tane zencefil 1 tane zerdeçal ekstresi yutmuştum şimdide reishi mantarı kapsülü yutup yatıcam
Sürü psikolojisi yaratsın diye paylaşmıştım zatenGörünce kocaman bir bardak doldurdum kendime
Bu ne olakiGünaydın canım
Sabahın seherinde yollara düştük.arkadaşlar biorezenansa başlamış,illa siz de gelin dediler.eşim kilo ve stres için istedi.ben de kilo ve sigara için.bakalım hayırlısı
Günaydın canımGunaydinnn
Hepimiz icin mutlu bi pazar olsun insallah
Evet canım corba ıcırıyorum yada yogurt. Suyunuda ıcıyor.Çok küçükmüş, bu günler geçecek, biraz sabret bence..
Akşam yatmadan karnını doyurup, suyunu içiriyor musun
Ben çok inanıyorum da eşim şimdiden başladı söylenmeyeİnşaallah etkisini görürsünüzinanarak gidin ama
Bende onu 1 kere yaptim sevmemistimGüzel canım ben beğeniyorum.ama çok baskın bir tadı yok.az buharda yumuşatıp tavada yağla çeviriyorum.et yemeklerine çok yakışıyor
Orası neresi ki neden yok?
Aynen ben gün içerisinde kahve, soda içiyorum ama menüye yazmıyorumSekersiz kalorizsiz olan icecekleri bide takviyeleri yazmana gerek yok cnm :))
Birbirinizi bekleyecek olmanız kötü olmuşBen çok inanıyorum da eşim şimdiden başladı söylenmeye
2 şer saatten 8 saat sürecek 4 kişi.öf pöfff pazarım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?