- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.181
Sağol canım, amin inşaallahGünaydın canım musmutlu bı Pazar olsun insAllahafiyet olsun canım bende yatakta dönüyorum daha susadım acıktım
Yatak keyfi güzel kahvaltıyı hazırlayan olsa bı deSağol canım, amin inşaallah
Bizde çocuklarla debelenip duruyoruz yatakta
Niye olumsuz düşünüyorsun canım, niye tadın kaçsın?Günaydınnnnnnn kizlarrr
Acıktımmmmmöncesinde çok çok su içeyim de iştahım dizginlensin bari musmutlu bı Pazar olsun herkes için insAllah diyecem ama kesin tadım kaçacak bugün benim
Adama biraz naz biraz cilve yap, kahvaltıyı ona iteleYatak keyfi güzel kahvaltıyı hazırlayan olsa bı de
Kesinlikle benim de hayalim tek çocukla anam ağlıyor ikinci veya üçüncüden sonra gerçekleştirebilir miyim muallakBen ve eşim, birde eve yatılı bir çalışan alacam, sonra değme keyfime
Kesinlikle katılıyorumBirde başka bebek düşünmüyorsan bir daha ücretsiz izin hakkın olmayacak, sonuna kadar değerlendir derim
ya bizim oralarda (Iğdır’da) baharda kısa bi süreliğine olur hatta millet toplayıp dondurucuya koyar yöresel adı (Azerice) meleçöyüt gibi bir şeyKuşkonmazın tadı nasıl? Buralarda bulunmaz gerçi
GünaydıııınnnGüneşli bir Pazar sabahından günaydın herkese...
Pazar kahvaltısında ipin ucunu kaçırmayın demeye geldim :))
Ben suyumu içerek güne başladım 1.5 lt yi çoktan yarıladım bile...
Eki Görüntüle 2583888
Ben deGünaydın canım musmutlu bı Pazar olsun insAllahafiyet olsun canım bende yatakta dönüyorum daha susadım acıktım
Lütfen olumlu düşün inşallah her şey güzel olurGünaydınnnnnnn kizlarrr
Acıktımmmmmöncesinde çok çok su içeyim de iştahım dizginlensin bari musmutlu bı Pazar olsun herkes için insAllah diyecem ama kesin tadım kaçacak bugün benim
Azerice diyince gözlerim Işıl Işıl olduya bizim oralarda (Iğdır’da) baharda kısa bi süreliğine olur hatta millet toplayıp dondurucuya koyar yöresel adı (Azerice) meleçöyüt gibi bir şey
Bana göre tek çocuk, 2 yada 3 çocuktan daha zor, sürekli ilgi bekliyor, evde akranı olmayınca anne babayı bunaltıyor.Kesinlikle benim de hayalim tek çocukla anam ağlıyor ikinci veya üçüncüden sonra gerçekleştirebilir miyim muallak
Yok göçmen değiliz yerliyiz epey araştırdım, Iğdır’ın köy köy göçmenliğini konu alan bi kitap bulmuştum orada da bizim köy yerleşik yazıyordu ki dedem de bi yerden göçmediğimizi söylerdi kimi Ermenistan dan bi kısım İran dan bi kısım Azerbaycan’dan göçenler de varmış tabi o da yüzyıllar önce filan herhalde Iğdır’ın yarısı Azeri diyebilirimAzerice diyince gözlerim Işıl Işıl oldu
Göçmen misiniz?
Evet bu tam olarak sıkıntımız bu oyuncak önünde oyun oynuyor illa birimizi yanına oturtacak ya da bizimle yakalamaca oynayacak kardeşi olsa birbirileriyle oynarlardı kesinlikleBana göre tek çocuk, 2 yada 3 çocuktan daha zor, sürekli ilgi bekliyor, evde akranı olmayınca anne babayı bunaltıyor.
Oradan arkadaşlarım var, Ağrıdan felan, onlar göçmen...Yok göçmen değiliz yerliyiz epey araştırdım, Iğdır’ın köy köy göçmenliğini konu alan bi kitap bulmuştum orada da bizim köy yerleşik yazıyordu ki dedem de bi yerden göçmediğimizi söylerdi kimi Ermenistan dan bi kısım İran dan bi kısım Azerbaycan’dan göçenler de varmış tabi o da yüzyıllar önce filan herhalde Iğdır’ın yarısı Azeri diyebilirim
BilirimEvet bu tam olarak sıkıntımız bu oyuncak önünde oyun oynuyor illa birimizi yanına oturtacak ya da bizimle yakalamaca oynayacak kardeşi olsa birbirileriyle oynarlardı kesinlikle
Halamın damadı var ağrı Taşlıçaylı onlar göçmenmiş diye biliyorum ben deOradan arkadaşlarım var, Ağrıdan felan, onlar göçmen...
Dillerine farklı bir ilgim ve hayranlığım var, tek cümle ile bizim 3-5 cümlede ifade edebileceğimiz şeyleri çok kolay ifade ediyorlar..
Biz de öyle nefes aldırmıyor bücürükBilirimilk kızım tek iken yaşadığımız 3 yılı yaşamadık sayıyoruz eşimle
Allah kolaylık versin canımBiz de öyle nefes aldırmıyor bücürük
Allah razı olsun cümlemizin inşallahAllah kolaylık versin canım
İnşallah canım bugün güzel olacak hem de bu hafta inşallah güzel kilo vereceğimTahmin ettim canım yoksa sen istikrarlı birisisin inşallah yarına dengelemeye çalışırsın
gecmıs olsun canımCanım içmeye çalışıyorum ama grip oldum sanırım kemiklerim sızlıyor baş ağrısı var burnum o biçim boğazım fenaa uzanıyorum aklıma gelirse iciyorum menü de çok kötü hiç yazmasam daha iyi yanii
sıkma canını dıyecegım ama. Konu evlatsa can sıkılacak bısey bulunuyor. Rabbım ıcını ferahkatsın abla.gecmis olsun cnm kulak zor olur sogan suyu falan yapsaydin
Kahvaltida bol ciss yemişin dır heralde degilmi
Benim tartiya cnm sıkıldı
gecmis olsun prensese
Onuda sokakci yapican kizzz :))
amin cnm sagolssin
Hem tartiya cnm sıkıldı hemde evladin varmi derdin var işte
işe gitmek icin araba lazim cnm :) benimki cok eskiydi gerci buda yeni degil :) sürülüyor en azindanpeegoe 107 minik bisey
ben ilk defa yaptim cnm biraz tatsiz saman gibi oldu tuzu az olmus, bide yumusak
Firinda fazla tutsamda kitirlasmadi
Belkide ben hata yaptim bilmiyorum
Sagolasin tatlim
cok alemsın ya. Bu olayı boyle anlatamak kırk yıl dusunsem aklıma gelmezAsansörden indim kapıya yöneldim oğlan da su kolilerinin üzerinden atlarken düşmüş! (20 koli su aldık kıtlığa girdik ya fantazimiz bu bizim su depoluyoruz) Eşim - taşımaktan gebermiş olmalı ki en çok suyu da ben içtiğimden olacak- çemkirmeye başladı sizle markete gidilmez ben gidip alaydım suyu vs vs.
Çocuk dediğin düşer dedim.
Niye düşüp dursun çocukmuş..
oo başladı hızını alamadı konuşuyor allah konuşuyor.
Yav tamam diyorum alaaah alllaah kelime başına para alacak sanki susmuyor!
Eeeh yeter be markete gidiyorum dedin de eline mi vurdum gideydin oğlan da düştü de asansör boşluğuna mı düştü kalktı koşuyor bile işte! Bana sataşma ddim. Apartman yankılandı! Ben de hızımı alamadım kapıyı açtım açtım kapattım doymadım bi daha açıp geri çarpıp kapattım. Azcık içim soğudu!
Anam iki haftadır bizde; ikinizde delisiniz nasıl da buldunuz birbirinizi diye bağırıyordu en son.
Sonra herif geldi suları nereye koyayım hayatım diyor - naif mülayim minnoş ve akşam ekşın planı yapmış ancak bozulmasından tedirgin bir ses tonuyla-
Münasip nokta bulursun dedim
Bulmuş münasip noktayı da salona dizmiş
Hayırdır nıye tadın kacıcakmıs kı.Günaydınnnnnnn kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?