Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnnnnnn kizlarrr
Acıktımmmmm öncesinde çok çok su içeyim de iştahım dizginlensin bari musmutlu bı Pazar olsun herkes için insAllah diyecem ama kesin tadım kaçacak bugün benim
Niye olumsuz düşünüyorsun canım, niye tadın kaçsın?
Gayet güzel bir gün yaşayacağım, mutluyum diye düşün

Ben ve eşim, birde eve yatılı bir çalışan alacam, sonra değme keyfime
Kesinlikle benim de hayalim tek çocukla anam ağlıyor ikinci veya üçüncüden sonra gerçekleştirebilir miyim muallak
Birde başka bebek düşünmüyorsan bir daha ücretsiz izin hakkın olmayacak, sonuna kadar değerlendir derim
Kesinlikle katılıyorum Poni Bon
Kuşkonmazın tadı nasıl? Buralarda bulunmaz gerçi
ya bizim oralarda (Iğdır’da) baharda kısa bi süreliğine olur hatta millet toplayıp dondurucuya koyar yöresel adı (Azerice) meleçöyüt gibi bir şey
Günaydıııınnn

Günaydın canım musmutlu bı Pazar olsun insAllah afiyet olsun canım bende yatakta dönüyorum daha susadım acıktım
Ben de
Günaydınnnnnnn kizlarrr
Acıktımmmmm öncesinde çok çok su içeyim de iştahım dizginlensin bari musmutlu bı Pazar olsun herkes için insAllah diyecem ama kesin tadım kaçacak bugün benim
Lütfen olumlu düşün inşallah her şey güzel olur

Kesinlikle benim de hayalim tek çocukla anam ağlıyor ikinci veya üçüncüden sonra gerçekleştirebilir miyim muallak
Bana göre tek çocuk, 2 yada 3 çocuktan daha zor, sürekli ilgi bekliyor, evde akranı olmayınca anne babayı bunaltıyor.

Azerice diyince gözlerim Işıl Işıl oldu
Göçmen misiniz?
Yok göçmen değiliz yerliyiz epey araştırdım, Iğdır’ın köy köy göçmenliğini konu alan bi kitap bulmuştum orada da bizim köy yerleşik yazıyordu ki dedem de bi yerden göçmediğimizi söylerdi kimi Ermenistan dan bi kısım İran dan bi kısım Azerbaycan’dan göçenler de varmış tabi o da yüzyıllar önce filan herhalde Iğdır’ın yarısı Azeri diyebilirim

Bana göre tek çocuk, 2 yada 3 çocuktan daha zor, sürekli ilgi bekliyor, evde akranı olmayınca anne babayı bunaltıyor.
Evet bu tam olarak sıkıntımız bu oyuncak önünde oyun oynuyor illa birimizi yanına oturtacak ya da bizimle yakalamaca oynayacak kardeşi olsa birbirileriyle oynarlardı kesinlikle

Oradan arkadaşlarım var, Ağrıdan felan, onlar göçmen...

Dillerine farklı bir ilgim ve hayranlığım var, tek cümle ile bizim 3-5 cümlede ifade edebileceğimiz şeyleri çok kolay ifade ediyorlar..

Bakan kimsem olmayınca ve ailelerden uzak olunca ikinci çocuk planım şimdilik yok düğün takılarıyla üstüne kredi çekerek ev aldık evin kredisi iki seneye bitecek inşallah krediden dolayı ücretiz izne ayrılamıyorum o yüzden ikinciyi kredi bitişine denk getirip sonrasında ücretsiz izne ayrılıcağım inşallah planımız o yönde bakalım zaman neyi gösterir

Evet bu tam olarak sıkıntımız bu oyuncak önünde oyun oynuyor illa birimizi yanına oturtacak ya da bizimle yakalamaca oynayacak kardeşi olsa birbirileriyle oynarlardı kesinlikle
Bilirim ilk kızım tek iken yaşadığımız 3 yılı yaşamadık sayıyoruz eşimle

Oradan arkadaşlarım var, Ağrıdan felan, onlar göçmen...

Dillerine farklı bir ilgim ve hayranlığım var, tek cümle ile bizim 3-5 cümlede ifade edebileceğimiz şeyleri çok kolay ifade ediyorlar..
Halamın damadı var ağrı Taşlıçaylı onlar göçmenmiş diye biliyorum ben de

Gunaydin kızlar
Maşallah size bol bol konusmussunuz hepsini gecmis yapaamadim bile oglumd gece iyi uyudugu icin normalde gecmis yapardm geceleri ama hic oyle uyanmadik cok şükür
Ama sarmaş dolaş uyuyoruz kendi yatagi anne beşigi oraya koyuyorm oda direk yanimda bitisik onu bile istemiyor temas halinde olcaz illa. Inşallah degişir bu huyu gece uykuya dalmadan 5 kez kendi yatagina koydm 15 20 dk olmadan agliyor en sonunda yanima aldm oyle uyumusuz

gecmıs olsun canım
sıkma canını dıyecegım ama. Konu evlatsa can sıkılacak bısey bulunuyor. Rabbım ıcını ferahkatsın abla.

cok alemsın ya. Bu olayı boyle anlatamak kırk yıl dusunsem aklıma gelmez
Günaydınnnnnnn kizlarrr
Hayırdır nıye tadın kacıcakmıs kı.
Bende acıktım ama yataktan kalkasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…