- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.261
Hedefim büyüktü 15 tatil için, haftalık 2,5 kg gibiAynen ya benim de ilk haftam güme gitti neyse ki pazartesi başlıyoruz mesaiye
Ketojenik diyettte kahve yaparken kullanılıyor ama çok faydalı bir yağ, kilo vermede etkili imişEki Görüntüle 2583905
bim e geliyormuş şimdi bu yağı nerde kullanıyorsunuz ☺
Tr icin pahali tabiBurada tanesi 6 TL
Boyle seylerde psikoloji onemli heralde, once inanmak gerekiyorFrekansı temizleyip gönderiyomuş uzaylılar
Arkadaş 6.seansında şuanda.ben mutfakta sigara içiyorumo anlatıyo duyuyorum pozitifim mutluyum diye duyuyorum
Aman benimki hobi gibi oldu, işe yararsa devam ederim
Hem kahvede, yemekde, hamurisi yaparjen falan da kullaniliyor
Ne bilim vala ben anlamam o işlerdenAnladım canım. Ne dıyım mumkun olabıldıgınce takma
Aman hıcc sorma kafamda delı sorular uc ayları beklemeden ayırsammı dıyorum
Aaa o seviyleri sende mi yaptın? 6.takımda hasibe yapıyordu bizim.gayetnde güzel gidiyor maşallah.10 yaş gençleşmiş resmenSıvı alım kuralına eksiden beri uyarım, Ahmet Apa'yi öğrenmeden önce de.
Seviyeler için 30 Ağustos'ta başlanan iyiydi, 3 günlük oruçlar kışa geldi, yine aynı tarihler olursa belki düşürüm.
Çok katı kurallara uyamıyorum ben, sadece seviye 1 olarak devam edebilirim belki
Sorma,biz kızımla beraber yapıyoruz.haftada 10 avakado gidiyo.poşete atarken suratına bakmıyorum hiçÖbürleri neysede cok sart degil
Avakado cok pahali yavvv
Gecen avakado kalmadi dediydim
Eşim biyere ugramis fiyatini yanlis görmüş heralde, kilosu falan zannetmis
Tanesi 2.50 euro muş 3 tane almis
Kasada farketmis geride koyamamis
Surati asik geldi :))
Adami siz batiracaksinizSorma,biz kızımla beraber yapıyoruz.haftada 10 avakado gidiyo.poşete atarken suratına bakmıyorum hiç
Şok ta sürekli ürün canım.aşağı yukarı aynı gramaj ve fiyat.inan 3-5 kahvede bitiyoEki Görüntüle 2583905
bim e geliyormuş şimdi bu yağı nerde kullanıyorsunuz ☺
O da öyle diyoAdami siz batiracaksiniz
Geçen yıl 1. Seviyeye başlamıştım ama bir türlü 2 ye geçemedim.Aaa o seviyleri sende mi yaptın? 6.takımda hasibe yapıyordu bizim.gayetnde güzel gidiyor maşallah.10 yaş gençleşmiş resmen
Beni de kızkardeşim yaktı içli köfteleri çiğ köfteleri yaptırttı bana ben de yemez olur muyum yedimHedefim büyüktü 15 tatil için, haftalık 2,5 kg gibi
Arkadaşım gelince diyet miyet kalmadı
Kizin ne kadar kilo verdiO da öyle diyo
Satcaktım ben onları ne güzel diyo
Çok derin konuşmadık ama sanırım ruhen ve fiziken de iyi hissediyor.ve gerçekten yüzüne de yansımış,sırf kilo değil yani.Geçen yıl 1. Seviyeye başlamıştım ama bir türlü 2 ye geçemedim.
Gençleşmiş derken, kilo verdi anlamında mı yoksa farklı etkileri de mi olmuş
Aaa o seviyleri sende mi yaptın? 6.takımda hasibe yapıyordu bizim.gayetnde güzel gidiyor maşallah.10 yaş gençleşmiş resmen
Merak ettim neymiş bu araştıracağım birazdan :)Geçen yıl 1. Seviyeye başlamıştım ama bir türlü 2 ye geçemedim.
Gençleşmiş derken, kilo verdi anlamında mı yoksa farklı etkileri de mi olmuş
10 kilo oldu onun.hiç zorlanmıyor.akupunktur desteği de alıyo o.canı çekince keto tatlılar,pizzalar yapıyorum.Kizin ne kadar kilo verdi
Zorlaniyormu
Facebook'ta "Yitik Şifayı ücretsiz bulanlar" grubuMerak ettim neymiş bu araştıracağım birazdan :)
Yapti kt temizligini cuma günüÇok derin konuşmadık ama sanırım ruhen ve fiziken de iyi hissediyor.ve gerçekten yüzüne de yansımış,sırf kilo değil yani.
8. Seviyeye geçecekti bu hafta galiba.karaciğer temizliği vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?