Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Frekansı temizleyip gönderiyomuş uzaylılar
Arkadaş 6.seansında şuanda.ben mutfakta sigara içiyorum o anlatıyo duyuyorum pozitifim mutluyum diye duyuyorum
Aman benimki hobi gibi oldu, işe yararsa devam ederim
Boyle seylerde psikoloji onemli heralde, once inanmak gerekiyor

Pahali bi hobi heralde

Aaa o seviyleri sende mi yaptın? 6.takımda hasibe yapıyordu bizim.gayetnde güzel gidiyor maşallah.10 yaş gençleşmiş resmen

Sorma,biz kızımla beraber yapıyoruz.haftada 10 avakado gidiyo.poşete atarken suratına bakmıyorum hiç

Eki Görüntüle 2583905
bim e geliyormuş şimdi bu yağı nerde kullanıyorsunuz ☺
Şok ta sürekli ürün canım.aşağı yukarı aynı gramaj ve fiyat.inan 3-5 kahvede bitiyo
Gratiste indirimde aldım,330 ml 20 ₺

Herşeye koyabilirsin.keke,omlete,kalıp yağlamaya,kahveye yağın girdiği herşeye konuyor.arada elime bulaşırsa yüzüme de sürüyorum

Aaa o seviyleri sende mi yaptın? 6.takımda hasibe yapıyordu bizim.gayetnde güzel gidiyor maşallah.10 yaş gençleşmiş resmen
Geçen yıl 1. Seviyeye başlamıştım ama bir türlü 2 ye geçemedim.

Gençleşmiş derken, kilo verdi anlamında mı yoksa farklı etkileri de mi olmuş

Çok derin konuşmadık ama sanırım ruhen ve fiziken de iyi hissediyor.ve gerçekten yüzüne de yansımış,sırf kilo değil yani.
8. Seviyeye geçecekti bu hafta galiba.karaciğer temizliği vardı

Merak ettim neymiş bu araştıracağım birazdan :)

Çok derin konuşmadık ama sanırım ruhen ve fiziken de iyi hissediyor.ve gerçekten yüzüne de yansımış,sırf kilo değil yani.
8. Seviyeye geçecekti bu hafta galiba.karaciğer temizliği vardı
Yapti kt temizligini cuma günü
Hafta ici ultrason cektircekmis ondan sonra yazicak raparunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…