- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.281
O yaş da zorlanmiyorsa masallah valla10 kilo oldu onun.hiç zorlanmıyor.akupunktur desteği de alıyo o.canı çekince keto tatlılar,pizzalar yapıyorum.
Hiç zorlanmadan yaptığı tek diyet bu oldu
Sosyal medya hesaplarım yokta Google dan bakınayım birazFacebook'ta "Yitik Şifayı ücretsiz bulanlar" grubu
Sadece orada bilgi var benceSosyal medya hesaplarım yokta Google dan bakınayım biraz
İf de yapıyor.sabah kahvaltı akşam gelince bi öğün daha 16:8 oluyo galibaO yaş da zorlanmiyorsa masallah valla
Cok da guzel vermis
Aynen işe yarar bir şey bulamadım eşim uyansın da onun telefonundan bakayımSadece orada bilgi var bence
Googla can simidi 1.seviye yazarsan ilk seviyeyi okuyabilirsin heralde cnmAynen işe yarar bir şey bulamadım eşim uyansın da onun telefonundan bakayım
Ne oldu cnm hayirdirKafayı yemeden bi diyetisyene gitmeye karar verdim. 2 diyetisyen arasında kaldım
Sen keton seviyeni olcuyonmu cnmİf de yapıyor.sabah kahvaltı akşam gelince bi öğün daha 16:8 oluyo galiba
Bence senin diyetisyene değil güçlü bir iradeye ihtiyacın var.Kafayı yemeden bi diyetisyene gitmeye karar verdim. 2 diyetisyen arasında kaldım
Tartı artı mı gösterdi canım, niye kafayı yiyorsunKafayı yemeden bi diyetisyene gitmeye karar verdim. 2 diyetisyen arasında kaldım
Aaaa karmi var sizin ordaEşim kızlarla kar topu oynamak için çıktı.
Ben kaldım yaramaz bebeyle başbaşa
Başımda ağrıyorüstüne
Menü yazmadigina gore kacamak yapiyorTartı artı mı gösterdi canım, niye kafayı yiyorsun
Dağların tepesinde azıcık varAaaa karmi var sizin orda
Biz bu sene kar gormicez heralde
Yazmış dün ama baya kaçamak varMenü yazmadigina gore kacamak yapiyor
Tamam abla bakıyorum sağolasınGoogla can simidi 1.seviye yazarsan ilk seviyeyi okuyabilirsin heralde cnm
Canım diyetisyene tabi gidebilirsin ama bu işin kafada bittiğini en iyi bilenlerdensin benceKafayı yemeden bi diyetisyene gitmeye karar verdim. 2 diyetisyen arasında kaldım
Allah kolaylık versin dün ben de öyleydim ilaç içtiğim halde geçmedi meretEşim kızlarla kar topu oynamak için çıktı.
Ben kaldım yaramaz bebeyle başbaşa
Başımda ağrıyorüstüne
Kızımı uyutayım ben de kar manzaramı atayım size bu yıl gerçi çok yağmadı Erzurum’a
Varsa saçak resmi de at bizeKızımı uyutayım ben de kar manzaramı atayım size bu yıl gerçi çok yağmadı Erzurum’a
Sen ne yiyecenSelam kızlar bol dinlenmeli bir haftasonu olsun(bana olmuyor size olsun bari )
Benim bu babaannesi kılıklı oğlum sırf ders calismaktan kaçmak için yigenimi davet etti benimde hayır diyemiyecegimi biliyor yaBugün onlara hizmetle geçer benim günüm anliyacaginiz . Kahvaltidan yeni kalktık kızı uyutup mutfağı topliyim .
Aksamada ya pizza yada köri soslu tavuk makarna yapıyım Yigenim pek sever bende onu severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?