- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.301
Elma ve greyfurt, kabak çekirdeği ile geçirecem akşam öğününüDökülün bakalim bugünkü yemek planlari neler
Benim daha yok :))
Evet canım,mefkurem de keto yaptığı için paslaşırız dedim
İnşallah ben de mezuniyetimi görürüm
Oh uykunuzun duzene gırmesıne cok sevındım.
Benımkıde yanıma sokularak uyumayı cok sevıyo. Bende alıstırarak cok kotu yaptım sımdı yatagında yatmıyor.
Yarım saate emmeye uyanınca yanımdan ındırmedım yerıne ama hata etmısım
Kv gitti mi
Yapabilirsem lahana yoksa dün ıspanak yapmistim onu yerimSen ne yiyecen
Sende bu 1 haftada yapmak istedikleri yap bebeği kv bırakip Kuaför olur eşle başbaşa aktivite olurInsallah
Ay insallah boyle devam eder de duzene girer cnm, alismis bikere hep kucagmda uyuyp kaldigm icin geceleriseninki nekadarlikti cnm
Yok cnm bi gidesi vardi ama eşim ikna etti 1 hafta daha kalacak
Benim de yokDökülün bakalim bugünkü yemek planlari neler
Kesinlikle hataBende herşeye yetişen olmaya çalıştım hep
Nasıl oldun canmKızlar tansiyonum düşmüş biraz ne yersem dengeler basım dönüyor
Oo rakibeme bak maşaallahgünaydın ponimmm
limonlu sıcak su içiyorum
Erkenmiş canım16 aylık canım. Aslında emsınde ıstıyorum ama gecelerı cok yorucu gecıyor
Sebze düşmanı sivasGüzel canım ben beğeniyorum.ama çok baskın bir tadı yok.az buharda yumuşatıp tavada yağla çeviriyorum.et yemeklerine çok yakışıyor
Orası neresi ki neden yok?
Uzaylılar mıFrekansı temizleyip gönderiyomuş uzaylılar
Arkadaş 6.seansında şuanda.ben mutfakta sigara içiyorumo anlatıyo duyuyorum pozitifim mutluyum diye duyuyorum
Aman benimki hobi gibi oldu, işe yararsa devam ederim
Ne oldu cnm hayirdir
Bence senin diyetisyene değil güçlü bir iradeye ihtiyacın var.
Akşam 2 tane video paylaştım, 2. videoyu izler misin?
Tartı artı mı gösterdi canım, niye kafayı yiyorsun
Menü yazmadigina gore kacamak yapiyor
Artı gördm tabiTamam abla bakıyorum sağolasın
Canım diyetisyene tabi gidebilirsin ama bu işin kafada bittiğini en iyi bilenlerdensin bence
Allah kolaylık versin dün ben de öyleydim ilaç içtiğim halde geçmedi meret
Kızımı uyutayım ben de kar manzaramı atayım size bu yıl gerçi çok yağmadı Erzurum’a
Kabak yapıcam actifryla yoğurtluycam. Evdekilere kavurma pilavDökülün bakalim bugünkü yemek planlari neler
Sen böyle motive olacaksan git tabi canım seni kontrol edilmek motive ediyordur beni de bi tarih ve hedef belirlemek motive ediyor inşallah iyi gelir sana ben de uzun süre senin gibi süründüm sabah bismillah deyip başladım akşama tatlıları cipsleri gömdüm bugün bugün yarın diye diye çok erteledim ve iyice kilo aldım maalesefArtı gördm tabibir paket luppo yiyince halbuki günü hafif geçirecektim sabahta cacık yemiştim.. Yeme dürtümü kontrol edemiyorum motivasyona ihtiyacım var sivasın en iyi iki diyetsyenini buldm karar verip gidicem inş.
Sebze pro yesen daha iyiydi cnmElma ve greyfurt, kabak çekirdeği ile geçirecem akşam öğününü
Gizli degilse görülüyor cnmMefkurem zuhal bla sen pro üyesin ya takıma kimlerin girdiğini görebiliyor musun?
Güzel secenekBenim de yokdolapta karnabaharım var üzerine de kıyma kavurum belki
Insan ogunlerini doyurucu yemezse daha cok karbon istiyor cnmArtı gördm tabibir paket luppo yiyince halbuki günü hafif geçirecektim sabahta cacık yemiştim.. Yeme dürtümü kontrol edemiyorum motivasyona ihtiyacım var sivasın en iyi iki diyetsyenini buldm karar verip gidicem inş
Oglen oldu kizz :)))Günaydinlar mutlu gecsin gününüz insallah.
gecmis bitti sükür
Kendine kerevizli evdekilere patatesli oturtma yap gitsin abla tabi kereviz sana yetecek kadar mı bilmiyorumGüzel secenek
Bende sebze olarak az kereviz var
Kiymali oturtma yapayim diye düşündüm yetmez
Aksam tarifini gördüm
Kiymayla biseyler yaparim heralde
Ne zamandır patates almiyorumKendine kerevizli evdekilere patatesli oturtma yap gitsin abla tabi kereviz sana yetecek kadar mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?