- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.321
Epey fazla yağmış, benim kızlar görmesin, Erzurum'da yaşayalım diye kafamızın etini yerlerHava çok güzel karlar eridi epey bizim burda saçak yok da yarın başlayacağım yeni okulum Palandöken’de dağa yakın belki orda vardırHandandandan
Gerçekten mi bizim kapının önünde 1 buçuk çuval var ilk Erzurum’a geldiğimde bütün komşularım kış başlamadan kapılarının önüne çuval çuval patates soğan koyuyorlardı bi iki sene onları kınadım napıyo bunlar diyeNe zamandır patates almiyorum
Epey fazla yağmış, benim kızlar görmesin, Erzurum'da yaşayalım diye kafamızın etini yerler
Değerlendirebilirsin aslında sporla.Yok cnm bi gidesi vardi ama eşim ikna etti 1 hafta daha kalacak
Canım yıllardır bu takımda olan biri olarak diyetisyen kadar olmuşsundur bence, dediğim gibi senin diyetisyene ihtiyacın yok.Artı gördm tabibir paket luppo yiyince halbuki günü hafif geçirecektim sabahta cacık yemiştim.. Yeme dürtümü kontrol edemiyorum motivasyona ihtiyacım var sivasın en iyi iki diyetsyenini buldm karar verip gidicem inş.
Sebze yok ama etin en lezzetlisi Sivas'ta canım...Sebze düşmanı sivas
Başım çok ağrıyor.Sebze pro yesen daha iyiydi cnm
Benim annemde oralardan, o da "biz patatesi soğanı 3-5 çuval alırdık kışın başında" derdi..Gerçekten mi bizim kapının önünde 1 buçuk çuval var ilk Erzurum’a geldiğimde bütün komşularım kış başlamadan kapılarının önüne çuval çuval patates soğan koyuyorlardı bi iki sene onları kınadım napıyo bunlar diyesonra anladım ki buranın bi ilçesinde yetişen patatesten alıyorlarmış ki kışın donuyormuş filan diye ben de onlara uydum bu kış iki çuval patates aldım ben de yemeyince daha yarısı bitti
Biraz daha iyiyim canım tuzlu ayran içince iyi geldi sağolKesinlikle hata
Nasıl oldun canm
Oo rakibeme bak maşaallah
Erkenmiş canım
Sebze düşmanı sivas
Uzaylılar mı
Artı gördm tabibir paket luppo yiyince halbuki günü hafif geçirecektim sabahta cacık yemiştim.. Yeme dürtümü kontrol edemiyorum motivasyona ihtiyacım var sivasın en iyi iki diyetsyenini buldm karar verip gidicem inş.
Kabak yapıcam actifryla yoğurtluycam. Evdekilere kavurma pilav
Sen irade sahibisin maiaallah bnde o yokSen böyle motive olacaksan git tabi canım seni kontrol edilmek motive ediyordur beni de bi tarih ve hedef belirlemek motive ediyor inşallah iyi gelir sana ben de uzun süre senin gibi süründüm sabah bismillah deyip başladım akşama tatlıları cipsleri gömdüm bugün bugün yarın diye diye çok erteledim ve iyice kilo aldım maalesef
Önceki diyetisyen deneyimlerim pek iyi geçmediInsan ogunlerini doyurucu yemezse daha cok karbon istiyor cnm
Mesela aksamda tek kabakli yogurt doyurmaz seni
Eger seni motive edecegine inaniyirsan git tabi
Bide verdigi listeyi aynen yapicaksan :))
Düşündüm bunu burda depresyon ilacı yazmaktn öteye geçemeyen psikiatrlar var bana yardıöcı olabileceğini düşündüğüm bi psikolog yok maalesefCanım yıllardır bu takımda olan biri olarak diyetisyen kadar olmuşsundur bence, dediğim gibi senin diyetisyene ihtiyacın yok.
Sende diyorsun yeme dürtüsü diye, bence bunu sadece psikolog ile çözebilirsin...
Sanki benm için anlatmış. Duygusal bnmkide anlık geliyor yeme isteği o an yemeliyim yiyince de pişmanlık. Önerilerini deneyeceğim psikoloğun. Teşekkür ederm
Canım gerekiyorsa depresyon ilacı da kullanılmalı, bence bu kaçınılacak birşey değil.Düşündüm bunu burda depresyon ilacı yazmaktn öteye geçemeyen psikiatrlar var bana yardıöcı olabileceğini düşündüğüm bi psikolog yok maalesef
Hiç affetmiyor bizimki götürüyor patatesleriBenim annemde oralardan, o da "biz patatesi soğanı 3-5 çuval alırdık kışın başında" derdi..
Bebeğine hergün yedir ama canım, büyüme hormonu içeriyor, çocuklar içine çok faydalı
Kuzu irade sahibi olsam doğumdan sonra 78 kiloydum hatta 75i bile görmüştüm bi ara sonrasında 91 olur muydum hatta daha daha önceleri 100 kiloyu görür müydüm buradaki kimsenin birbirinden farkı yok aslında sen de daha önce başarmış birisin yine başaracağına İnan lütfenSen irade sahibisin maiaallah bnde o yok
masallah Sabah SabahGüneşli bir Pazar sabahından günaydın herkese...
Pazar kahvaltısında ipin ucunu kaçırmayın demeye geldim :))
Ben suyumu içerek güne başladım 1.5 lt yi çoktan yarıladım bile...
Eki Görüntüle 2583888
Keske burdada kar yagsa mikroplar kirilsada rahat etsekEşim kızlarla kar topu oynamak için çıktı.
Ben kaldım yaramaz bebeyle başbaşa
Başımda ağrıyorüstüne
Kız Allah seni iyi etsin ben bile bi tanesini zor yiyorum sen 55 kilo bir insan olarak nasıl 2 buçuk tane yedinBu aksam daha bisey yemegi düsünmüyorum
2,5 tane waffle yedim
Su, cay, kahve tüketicem insallah
Kendimi durdurmasam daha fazlada yerim benKız Allah seni iyi etsin ben bile bi tanesini zor yiyorum sen 55 kilo bir insan olarak nasıl 2 buçuk tane yedin
Sen tekrar atınca bende ızledım sımdı hakıkaten dedıklerı banada uyuyor.
Öbürleri neysede cok sart degil
Avakado cok pahali yavvv
Gecen avakado kalmadi dediydim
Eşim biyere ugramis fiyatini yanlis görmüş heralde, kilosu falan zannetmis
Tanesi 2.50 euro muş 3 tane almis
Kasada farketmis geride koyamamis
Surati asik geldi :))
Sende bu 1 haftada yapmak istedikleri yap bebeği kv bırakip Kuaför olur eşle başbaşa aktivite olurgb.
Değerlendirebilirsin aslında sporla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?