Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hava çok güzel karlar eridi epey bizim burda saçak yok da yarın başlayacağım yeni okulum Palandöken’de dağa yakın belki orda vardır Handandandan
Epey fazla yağmış, benim kızlar görmesin, Erzurum'da yaşayalım diye kafamızın etini yerler

Ne zamandır patates almiyorum
Gerçekten mi bizim kapının önünde 1 buçuk çuval var ilk Erzurum’a geldiğimde bütün komşularım kış başlamadan kapılarının önüne çuval çuval patates soğan koyuyorlardı bi iki sene onları kınadım napıyo bunlar diye sonra anladım ki buranın bi ilçesinde yetişen patatesten alıyorlarmış ki kışın donuyormuş filan diye ben de onlara uydum bu kış iki çuval patates aldım ben de yemeyince daha yarısı bitti

Canım yıllardır bu takımda olan biri olarak diyetisyen kadar olmuşsundur bence, dediğim gibi senin diyetisyene ihtiyacın yok.

Sende diyorsun yeme dürtüsü diye, bence bunu sadece psikolog ile çözebilirsin...

Benim annemde oralardan, o da "biz patatesi soğanı 3-5 çuval alırdık kışın başında" derdi..
Bebeğine hergün yedir ama canım, büyüme hormonu içeriyor, çocuklar içine çok faydalı

Biraz daha iyiyim canım tuzlu ayran içince iyi geldi sağol

Sen irade sahibisin maiaallah bnde o yok
Insan ogunlerini doyurucu yemezse daha cok karbon istiyor cnm
Mesela aksamda tek kabakli yogurt doyurmaz seni

Eger seni motive edecegine inaniyirsan git tabi
Bide verdigi listeyi aynen yapicaksan :))
Önceki diyetisyen deneyimlerim pek iyi geçmedi

Canım yıllardır bu takımda olan biri olarak diyetisyen kadar olmuşsundur bence, dediğim gibi senin diyetisyene ihtiyacın yok.

Sende diyorsun yeme dürtüsü diye, bence bunu sadece psikolog ile çözebilirsin...
Düşündüm bunu burda depresyon ilacı yazmaktn öteye geçemeyen psikiatrlar var bana yardıöcı olabileceğini düşündüğüm bi psikolog yok maalesef

Poni Bon

Canım lütfen bu videoyu defalarca izler misin

Sanki benm için anlatmış. Duygusal bnmkide anlık geliyor yeme isteği o an yemeliyim yiyince de pişmanlık. Önerilerini deneyeceğim psikoloğun. Teşekkür ederm

Düşündüm bunu burda depresyon ilacı yazmaktn öteye geçemeyen psikiatrlar var bana yardıöcı olabileceğini düşündüğüm bi psikolog yok maalesef
Canım gerekiyorsa depresyon ilacı da kullanılmalı, bence bu kaçınılacak birşey değil.

Online terapi yapan psikologlar var ayrıca, bence bunu çözmelisin, yoksa diyetle kilo versen bile bıraktığında hep alacaksın

Benim annemde oralardan, o da "biz patatesi soğanı 3-5 çuval alırdık kışın başında" derdi..
Bebeğine hergün yedir ama canım, büyüme hormonu içeriyor, çocuklar içine çok faydalı
Hiç affetmiyor bizimki götürüyor patatesleri faydasını bilmiyordum şimdi daha da sevinebilirim yediği için
Sen irade sahibisin maiaallah bnde o yok
Kuzu irade sahibi olsam doğumdan sonra 78 kiloydum hatta 75i bile görmüştüm bi ara sonrasında 91 olur muydum hatta daha daha önceleri 100 kiloyu görür müydüm buradaki kimsenin birbirinden farkı yok aslında sen de daha önce başarmış birisin yine başaracağına İnan lütfen

masallah Sabah Sabah
Eşim kızlarla kar topu oynamak için çıktı.

Ben kaldım yaramaz bebeyle başbaşa

Başımda ağrıyor üstüne
Keske burdada kar yagsa mikroplar kirilsada rahat etsek

Aynen burda da pahali ama hatta ben bi ara aldm bebeklerede cok faydaluymis yediriym diye 1 tanecik nekadar olcak dedm fiyatina bakmadim 10 tlmis 1kg almaya kalksan battın

Sende bu 1 haftada yapmak istedikleri yap bebeği kv bırakip Kuaför olur eşle başbaşa aktivite olur gb.

Boyle seyleri hic kv teklif etmiyor bende emrivaki sevmiyorm esimde calisiyor zaten bos vaktinde annesiylede vakit gecirmek ister diye bisi demiyorum. Annem olsa zaten kendi diyordu da o ara d benim bidik cok hastaydi bisi anlamadik ama yinede kuafore gittiydm :)

Değerlendirebilirsin aslında sporla.

Aynen yapabilrm ama simdi rahat rahat yiyorken spor yapmak mantiksiz geliyor malesef hic motive olamiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…