Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Meyve çok gibi geldi ama akşamda birşey yememissin abla..

Çok güzelolmuş bence

Sosis çok zararlı canım. Börek ve Meyve aynı kalori değil diye düşünüyorum.

Su miktarı fazla olsaydı iyidi

Dürüm ne durumu canım ? Fastfood tarzıysa ketcapli vs iyi olmamış.

08:00
Kgk
2 dilim Eski kaşar
3 çeri
5 zeytin
3 ceviz

16:00
Pidesiz iskender
Yeşil salata
1 avakado

Su: 2 lt
Güzel olmuş

02.02.Pazar

10.00
Kgk

12.00
1 tavada omlet
Peynir, 1 zeytin
Yarim avakado
2 tk fistik ezmesi
Maydonoz
3 avuc ici buyuklugunde kagit gibi bulut ekmek :)

18.45
6 kucuk boy kuru kofte,( ekmeksiz)
Marul, maydonoz salatasi

Su en az 2 lt
Güzel olmuş abla bence biraz daha su içmeliydin.

Güzel olmuş canım

Tatlim hoşgeldin ben özüm . 28 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. .

Yok canım yufka içimde et döner ketçap filann hiç
Sevmem zaten

Bu aksam daha bisey yemegi düsünmüyorum
2,5 tane waffle yedim
Su, cay, kahve tüketicem insallah
Bişy olmaz sen dengelersin

Harika

Değişik bi menü meyve çok akşam yok dengesiz olmuş erken kapatmışsın hem

Güzel hafif

Deniz hoşgeldin ben Poni. Bende öğretmenim yaşımız boyumuz aynı inşaallah fazka kilolarını hemen verirsin.
Salam önerilmez malum onun dışında menü güzel

Yumurtanın biri çok olmuş canm zaten dolu bi kahvaltı. Dürümde lavaşaysa güzel

Yarına niyetlenmeyi düşünüyorum oruca 29 gün borcum var akşam vakti iyice uzamadan tuttuğum kadar tutayım diyorum inşallah ☺
Aynen bende niyetlenicem borcum çok

08:00
Kgk
2 dilim Eski kaşar
3 çeri
5 zeytin
3 ceviz

16:00
Pidesiz iskender
Yeşil salata
1 avakado

Su: 2 lt
Spor yok mu canm

Waffle üstüne 1 tabak mantı mı e yok artıkın

02.02.Pazar

10.00
Kgk

12.00
1 tavada omlet
Peynir, 1 zeytin
Yarim avakado
2 tk fistik ezmesi
Maydonoz
3 avuc ici buyuklugunde kagit gibi bulut ekmek :)

18.45
6 kucuk boy kuru kofte,( ekmeksiz)
Marul, maydonoz salatasi

Su en az 2 lt
Sabah hem omlette hem bulut ekmekte yumurta çok olmuş abla.akşam güzel

750 ip atlama 150 puan Dream00
Vayy harika

Elmas hoşgeldin cnm ben Poni

Canlar menü yorumu yarın yapacağım inşallah bir sürü ip atladım temizlik yaptım yarın da mesai var kızım da yatmışken ben de uyuyayım
İyi geceler

Hadi düş de gel hacı Çok fark yok herhalde
Tmm hacı fark 4 kilocuk

Düşünceli kaynana maşaallah

Cok şükür bitti cnm
1 ay dinlenecek
Meslek yaptigi yuvada işe baslicak simdilik
Hm yanına dönmeyecek o zaman

Şaşırmadım benmki biberondan mamasını içirmekten bile acizdi. Sivasın soğuğunda ince pijamayla parka çıkarmışlığı cabası. Eşlerimiz Allah a emanet büyümüş bence

Aynen ne kadarr gülsemde zoruma gitti :)

Merhaba kızlar, 13. takımdayım ancak fazla konusmuyorlar sanırım sitede yeniyim sizlerle devam etsem olur mu? :)
İpek hoşgeldin ven poni. Çok kilon yokmuş ver kurtul

12.00
Menemen 6 yk
5 zeytin
Bir lokma ekmek

18.00
Et sis
Salata
Ayran

Su 2lt
45 .dk yürüyüş 90 puan Dream00
Harikaa

Meyveler çok ve geç saatte olmş canm

İnceldim sonra kıza hamile kaldım bugün anneme dedim yav ana ne diye zayıfladım ki öyle hamile kalaydım şimdi topluca verirdim işte. 2016 dan beri gebelik kilo al doğur kilo ver
Üstüne eklenirdi artık iyi yapmşsn aslında

oh ne güzel ailenle vakit geçirmişsin
Evet

Adı:Gözde
Yaşı:28
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:-
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:muhasebe
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:165
Kilo:80
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Adet düzensizliği sebebi ile Doğum kontrol ilacı ile başladı ve durmadı sinsice ve yıllarca
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Kuyruğuna basılmadığı sürece sakin bir akrep kadını ,diyet dışındaki konularda kararlı,ne istediğini bilen
Evet hanımlar bende aranızda olmayı çok istiyorum çünkü 4 ay içinde 15 kg vermem lazım ama bu konuda kendime hiç inancım yok desteğinize ihtiyacım çokkk

Sakın bırakma kendini, zaten menülerin koruma menüsü gibiydi, abartıp tekrar kilo alma lütfen, emeklerin boşa gitmesin

Haklisin cnm bu ara saldım ama kv burda ve diyet piskolojisi cok yormustu o yuzsen baklm cok arti olmadan toparliycam kv bi gitsin de

Masallah kuzum

Masallah iyi bakiyorsn abla ikisine

Slmm kızlar. Bugün leslie yapınca uzandm koltuğa off çok sıkıldım diyince benm herif vicdan yaptı oyun parkı olan bi kafeye geldik değişiklik oldu iyi oldu. Eşim künefe yedi bn yemedim ✌

Süpersin ponii

Eşine bı sorsan o daha iyi tanır annesini Belkide kv işine karışmak istemiyordur .Aranızdaki iletişim nasıl

Aslinda aramiz iyi cnm ama ben öyle teklif edilmesse karşı tarafdan bisiler istemeyi sevmiyorm. Ne olursa olsun iste cocuga bakarken ben yemek yaparken bile tedirgn oluyorm bazen ya bakmak istemiyorsa gibisinden yapı meselesi tbi. Kendisi siz cıkın ben cocuga bakarm demeden ben teklif edemem yani bi markete bile uyutup gidiyorm. Ki zaten gezmeyi oda sever bizle gelmek ister illaki misal bugun aksm ekmek alinckti cocuk uyuyordu esim balkondaydi dedi hadi gel beraber gidelm ayaklarn acilir bende bilmemki salata yapcaktm ama olabillirde dedm olmadi annemle gidiym dedi sen billran dedm oda iyi siz karar verin bana soleyn dedi. Neyse iceri girdi hadi ben gidiyom kim gliyor benle ekmek almaya dedi kv hemen ben gelrm dedi, pınar sen gitmiyceksen diyor sonra ama yok ben gitcem denirmi yok dedm artk ama bozuldm biraz acikcasi zaten cocuktan yanliz vakit gecirmemiz olanaksiz 2 muhabbet edebilrdk. Kendisi zaten otueuyor uzun hemen uyumuyor esimde ona uyuyor muhabbet ediyorlar biz oglumla yatinca. Aslında ufak şeyler takmam bunları ama cocuktn bunalinca insan ariyor boyle seyleri

Kafam oldu bi milyon
Kızlar dün biorezenansa gittim ya,tam 7 sayfa şeye intoleransım çıktı.
Alerji için gitmediğim dr hastane kalmadı.aşı tedavisi sonuç vermedi.antihistaminikleri artık leblebi gibi alır oldum.süründürüyor yani
Yöntem çok saçma ama daha önce prof un belirlediği polen, mantar,arpa buğday yulaf çavdar vs en başlarda çıktı ki kan testinde de başta çıkıyordu.
Alerjenleri göz önüne alıp diyet yapsam aç kalırım o derece
Dünkü dr akıntıya kürek çekiyorsun böyle dedi.bu gıdaları yemeye devam edersen kilo verirsin ama ödem,alerji,bağırsak bozukluğu vs yakanı bırakmaz,hemen de geri alırsın dedi.
Zeytinyağı en başta çıktı ya

HasibeG nin yaptığı seviyelerle iyileşmeyi düşünür müsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…