- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.501
Kedinin profiline gir izle yap :)Nasıl yapcem kı onu dur bı kurcalıyım orayı burayı
Yaptım ama medya acılmıyor yada baska bıyerdenmı. BılemedımKedinin profiline gir izle yap :)
Albüm yokmu cnmYaptım ama medya acılmıyor yada baska bıyerdenmı. Bılemedım
Albümde canlar hemen çıkıyorKız nerde resm ben göremiyorm
Bende göremedim kedinin bizi izlemesi lazım sanırımAlbümde canlar hemen çıkıyor
Albümde foto yok diyoAlbümde canlar hemen çıkıyor
Kk medya yazıyor ama basınca foto yok.Albüm yokmu cnm
Medyadan saga gidince albumler varKk medya yazıyor ama basınca foto yok.
hosgeldın ıpek bende hatıce.Adı: İpek
Yaşı: 22
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Tekniker
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy: 1.60
Kilo: 59.9
Hedef: 50
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet, 13.takımda yarıştım ama az bir süreliğine.
Kilo alma nedeniniz : Sürekli kilo alma korkum var, bu yüzden daha fazla yeme eğilimi gösteriyorum. Bunu yeniyorum yavaş yavaş.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Takıntılı ve duygusal bi insanım. İnsanları kırmaktan çok korkarım ve yapım gereği mesafeliyim ama konuştuktan sonra açılıyorum :) Umarım güzelce kilomu veririm ve sizlere de yardımcı olurum.. :)
Hoşbuldumm canım teşekkür ederim hepimiz inşallah:)hosgeldın ıpek bende hatıce.
Hedefıne en kısa zamanda ulasırsın ıns.
Olabılır ablaMedyadan saga gidince albumler var
Ama heralde kedininde izlemesi gerekiyor
Hosgeldin ipekcim Zühal bendeAdı: İpek
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet, 13.takımda yarıştım ama az bir süreliğine.
Kilo alma nedeniniz : Sürekli kilo alma korkum var, bu yüzden daha fazla yeme eğilimi gösteriyorum. Bunu yeniyorum yavaş yavaş.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Takıntılı ve duygusal bi insanım. İnsanları kırmaktan çok korkarım ve yapım gereği mesafeliyim ama konuştuktan sonra açılıyorum :) Umarım güzelce kilomu veririm ve sizlere de yardımcı olurum.. :)
Evet izliyorum kiİzledim cnm ya sen?
Memnun oldum abla ohh hep burdayım artık benden çekeceğiniz var çenem düştümü durmaz söyliyimHosgeldin ipekcim Zühal bende
Takimin ablasiyim
Ohh hem calismiyon hem cocuk yok
Bol bol gelirsin buraya :))
Ne kadar cok paylasim okadar cok motivasyon
Öncesi sonrası fotisini buraya at bari görekEvet izliyorum ki
Ya dream bacısı görüyor siz niye göremiyorsunuzÖncesi sonrası fotisini buraya at bari görek
Düşük ceneli uyeleri cok severiz cnmMemnun oldum abla ohh hep burdayım artık benden çekeceğiniz var çenem düştümü durmaz söyliyim
Bende göremedim kedinin bizi izlemesi lazım sanırım
Albümde foto yok diyo
bilmiyorumki neden gözükmediğiniKk medya yazıyor ama basınca foto yok.
Hoşgeldin canım kilon aslında gayet iyimiş ama insan tabi kendini rahat hissetiği kiloda olmalıAdı: İpek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?