- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.561
Kahvaltıyı abartınca akşam yemek yemek istemedim canımMeyve çok gibi geldi ama akşamda birşey yememissin abla..
Günaydın. Evet canım ilacı kesti doktor kulanirkende bir fark yoktu şimdi de yok kilo açısından . Burkinca almadimda vermedim deHosgeldin elmascim bende Zühal
Dikkat ettigin haldemi veremiyosun
Ilac kullaniyomusun
Bu linkten zayıflayıp mezun olanlar var, inceleyebilirsinArkadaşlar ben bisey soracağım.
Ben zayıflama takımlarında şu kadar zayıfladım diyenler yazabilir mi?
İşe yarar mı dersinHasibeG nin yaptığı seviyelerle iyileşmeyi düşünür müsün
Geçmiş olsun canımGunaydin
Ne guzel bir gun benim icin
Zaten işe gec kaldim
6 ya 5 kala uyandim
Apar topar bi ciktim araba calismiyor tık yok
Lamba fal an acik kalmamis akü desem
Eşimde işte
Şefi aradim iş cokmu sonra geleyimmi diye
Aslinda yok ama buyuk sef daha yok
Sonra ara dedi
Birazdan yine aricam
Beni en rahatsiz eden seyde acaba yalanmi soyledi diye dusunmeleri
Başım agridi sabah sabah
Hastalıkların şifası bence bedeniİşe yarar mı dersin
Zaten ara ara okuyordum o grubu.şimdi yine toplu başlayacaklarmış.sen katılacak mısın?
Kadin anlayisla karsiladiGeçmiş olsun canım
Sık yalan söyleyip iş savsaklayanların yüzünden maalesef böyle bir durumla karşılaşıyoruz.
Sakin sakin olayı detayıyla anlat canım
Çok güçlü bir iradaye sahip değilim, birde eş engeline takılıyorum.İşe yarar mı dersin
Zaten ara ara okuyordum o grubu.şimdi yine toplu başlayacaklarmış.sen katılacak mısın?
İyi dinlen bugünSimdi aradim gelmene gerek yok iş fazla degil dedi
Ah pınarım seni en iyi ben anlarım en azından seninki misafir bikaç güne gidecek benim kayınvalidem geçen yıl bizim çocuğa bakmaya geldi sağolsun eşim her zaman geç uyur ben de 10 - 10 buçuk gibi uyuyordum çocuğu yatırıp ikisi 12 ye kadar oturuyordu eşim de 1-2 gibi yatmaya geliyordu iki yabancıya dönüşmüştük burası soğuk memleket diye dışarı çıkmak istemiyordu biz de onu bırakıp çıkmak istemiyorduk aynı senin gibi insanlardan bir şey isteyemem yemek filan yapınca bile ona daha fazla yük oluyormuşum gibi hissederdim kadın yaşlı hasta ona rağmen torununa bakmaya gelmiş diye asla hiç bir şeyim eksik olmadı yemeğinden tut temizliğine sabah perdeleri bile açıp işe giderdim ki ona daha fazla yük olmayayım diye ve benim kız gece uyumaz, uyutmazdı derken myoklinik spazmlar geçirmeye başladım bi anda elim ayağım boşluğa düşer gibi oluyordu kadın bir şey dediğinden değil ben rahat bir insan değilim maalesef uykusuzluk, yorgunluk stres derken antidepresanlık oldum enerji hapı kullanmamı tavsiye etti ki bunları kullanınca epey iştahım da arttı derken baya bi kilo aldım işte şimdi dönüp bakıyorum kendi kendime etmişim sadeceAslinda aramiz iyi cnm ama ben öyle teklif edilmesse karşı tarafdan bisiler istemeyi sevmiyorm. Ne olursa olsun iste cocuga bakarken ben yemek yaparken bile tedirgn oluyorm bazen ya bakmak istemiyorsa gibisinden yapı meselesi tbi. Kendisi siz cıkın ben cocuga bakarm demeden ben teklif edemem yani bi markete bile uyutup gidiyorm. Ki zaten gezmeyi oda sever bizle gelmek ister illaki misal bugun aksm ekmek alinckti cocuk uyuyordu esim balkondaydi dedi hadi gel beraber gidelm ayaklarn acilir bende bilmemki salata yapcaktm ama olabillirde dedm olmadi annemle gidiym dedi sen billran dedm oda iyi siz karar verin bana soleyn dedi. Neyse iceri girdi hadi ben gidiyom kim gliyor benle ekmek almaya dedi kv hemen ben gelrm dedi, pınar sen gitmiyceksen diyor sonra ama yok ben gitcem denirmi yok dedm artk ama bozuldm biraz acikcasi zaten cocuktan yanliz vakit gecirmemiz olanaksiz 2 muhabbet edebilrdk. Kendisi zaten otueuyor uzun hemen uyumuyor esimde ona uyuyor muhabbet ediyorlar biz oglumla yatinca. Aslında ufak şeyler takmam bunları ama cocuktn bunalinca insan ariyor boyle seyleri
Malesef eş desteği şart.Çok güçlü bir iradaye sahip değilim, birde eş engeline takılıyorum.
Geçenlerde 36 saatlik açlık orucu yaptım bir kaç kere, bi 10 gün sonrada hasta oldum, söylendi durdu "yemedin, içmedin, hasta oldun" diye
Ciddi ciddi konuşup ikna etmem lazım
Tüh vardır inşallah bir hayır sıkma canını ablaGunaydin
Ne guzel bir gun benim icin
Zaten işe gec kaldim
6 ya 5 kala uyandim
Apar topar bi ciktim araba calismiyor tık yok
Lamba fal an acik kalmamis akü desem
Eşimde işte
Şefi aradim iş cokmu sonra geleyimmi diye
Aslinda yok ama buyuk sef daha yok
Sonra ara dedi
Birazdan yine aricam
Beni en rahatsiz eden seyde acaba yalanmi soyledi diye dusunmeleri
Başım agridi sabah sabah
Şifa olduğuna kesinlikle katılıyorum gülbiş.çöp tenekesi gibi herşeyi dolduruyoruz mideyeHastalıkların şifası bence bedeni
Temizlemek bende istiyorum ya
Hastalıklar için işe yarar kesinlikle, açlık oruçları birçok hastalığıma şifa oldu.İşe yarar mı dersin
Ahmet apa aksam telegramdan gurubun baslicagini soylemisMalesef eş desteği şart.
Şimdi baktım tekrar gruba,yoruma kapatılmış.ankette evet oranı az olduğu için başlamayacaklar gibi duruyor.
hg cnm ben Hafize çok fazla değil bence kilon zaten sağlıkla ideal kilona ulasirsn insAllahAdı: İpek
Yaşı: 22
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Tekniker
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy: 1.60
Kilo: 59.9
Hedef: 50
Daha önce başka takımda yarıştımı : Evet, 13.takımda yarıştım ama az bir süreliğine.
Kilo alma nedeniniz : Sürekli kilo alma korkum var, bu yüzden daha fazla yeme eğilimi gösteriyorum. Bunu yeniyorum yavaş yavaş.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Takıntılı ve duygusal bi insanım. İnsanları kırmaktan çok korkarım ve yapım gereği mesafeliyim ama konuştuktan sonra açılıyorum :) Umarım güzelce kilomu veririm ve sizlere de yardımcı olurum.. :)
Hg cnm ben Hafize kısa sürede sağlıkla ideal kilona ulasirsn insAllahAdı:Gözde
Yaşı:28
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:-
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:muhasebe
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:165
Kilo:80
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Adet düzensizliği sebebi ile Doğum kontrol ilacı ile başladı ve durmadı sinsice ve yıllarca
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Kuyruğuna basılmadığı sürece sakin bir akrep kadını,diyet dışındaki konularda kararlı,ne istediğini bilen
Evet hanımlar bende aranızda olmayı çok istiyorum çünkü 4 ay içinde 15 kg vermem lazım ama bu konuda kendime hiç inancım yok desteğinize ihtiyacım çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?