Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bilmiyorumki neden gözükmediğini

Hoşgeldin canım kilon aslında gayet iyimiş ama insan tabi kendini rahat hissetiği kiloda olmalı hedefine inşallah ulaşırsın kısa zamanda.
Burcunu merak ettim
Hoşbuldumm canım evet kilom sanırım iyi ama işte şu ben yok mu obez gibi görüyorumm kendimi:) İnşallah hepimiz incecik olalımmm Koç burcuyum :)

Daha sükunetli olmaya çalış kendini yıpratma sinirle canım. Bende çok sabirliyim ama tastigimda bende susmam. Ya da tamamen kapanirim kendime hiç konuşmam.
E yani devamlı nasıl davet edecekmişsin çok sıkıcı olur bence...

Ben okuya okuya geldim ama umarım ayrilmamissindir bizimlesindir...

Canım BDV'den öğrendiğim birşey var.

"Eş ailesine susup, eşine konuşup eşinle kötü olma"

Direk onlarla konuş, "istemiyorum, hergün sizi ağırlayamam, benimde kendime ait bir hayatım var " diye
Harika bir söz ama ben konussamda kötü olurum.
Abla sende mi ikiz evlat istiyordun bence yine şansını d
Ablacığım.araban hayırlı ol
Harikasın ya maşallah sana...
Ne güzel bir anlatım..

Ben eşi tavlaya gömüp gelim
Şansın bol olsun

Ben geldiiimmm geç de olsa gelip bi selam verebildim
Ailem gelmişti sabah kahvaltiya tüm gün onlarlaydik. Bu aralar rutin oldu her haftasonu ya biz ordayiz ya onlar burda çoook şükür
Hayvanat bahçesine gittik gezmeye şansımıza hava da çok güzeldi. Çok güzel bir gün geçirdim ama çook yorgunum. Onlar geç gitti ben de anca alabildim tlf elime. Geçmişi okudum alıntıları yaptım ama cevap verebilecek gücüm yok yarın cevaplarım inş.
Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…