- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.521
Benim güçlerim var bilmezsiniz sizYa dream bacısı görüyor siz niye göremiyorsunuz
Hoşbuldumm canım evet kilom sanırım iyi ama işte şu ben yok mu obez gibi görüyorumm kendimi:) İnşallah hepimiz incecik olalımmmbilmiyorumki neden gözükmediğini
Hoşgeldin canım kilon aslında gayet iyimiş ama insan tabi kendini rahat hissetiği kiloda olmalıhedefine inşallah ulaşırsın kısa zamanda.
Burcunu merak ettim
Ya dream bacısı görüyor siz niye göremiyorsunuz
Bak bunu bende merak ettım. Nıye goremıyoz.Ya dream bacısı görüyor siz niye göremiyorsunuz
Gözüm senden başkasını görmüyor be ablaDogru dürüst izlemiyon demekki
Burdan cümle alem görüyor sayfada kalıyor silinmiyor ooBak bunu bende merak ettım. Nıye goremıyoz.Burdan at bı oncesı sonrası da gece gece hırsa gelek
Evet canım gordum.
Hangısı guncel foton 2018 yazıyor hep.
Oğlana yaptığım diyet o canım kız için yaptığım diyeti 2020 halimi de yükleyeceğim bi ara yaaHangısı guncel foton
Fotolar arasında farklar sahane zaten. Bız ızlemedeyız o zamanOğlana yaptığım diyet o canım kız için yaptığım diyeti 2020 halimi de yükleyeceğim bi ara yaa
Bi foto çekineyim de atarımFotolar arasında farklar sahane zaten. Bız ızlemedeyız o zaman
Şimdi bende oraya bakıyordum abla bende başlamak istiyorum nasip olursa bakalımHandandandan niran toplu seviylere tekrar baslicaklarmis cnm ilgilenirsen
Evet canım
Vaav harika incelmişsin
Daha sükunetli olmaya çalış kendini yıpratma sinirle canım. Bende çok sabirliyim ama tastigimda bende susmam. Ya da tamamen kapanirim kendime hiç konuşmam.Bizde ben küsüyorum canim.evlendigimizden beri bu böyle.esim küsmez.ben kızar bağırırım bazen.konuşmaya başlarsam konusur geri.
Bide benim cok pis bi huyum var.sinirlenince geri sakinlesmiyorum.adam odasina kaciyor.oraya da gidiyorum.canından bezdirene kadar başının etini yiyorum.ama bunlar benim sabredip sabredip en sonunda patlamamla oluyor.
Dün mesela tartistik.baktim üzerime yürüyor.sabrettim sabrettim en sonunda ayaga bi kalktim.tuttum yakasindan.ne oluyor sana dedim.yeter be dedim.ben öyle dayagi yiyip oturanlardan degilim dedim:)
Döverim seni akini basina al dedim.daha da cıldirtırsan öldürürüm seni cocuguna doyamazsin dedim.odasina kacti.tabi bende arkasindan saydim epey.konusmuyorum hala.
Hep kadinlar mi dayak yicek ya.
Konu da da ben hakliyim.zirt pırt abisiyle babasini yemege cagiracakmisim.benim cocugum zaten haftalardir hasta.misadirlerim.var.ben rejimdeyim.evim zaten bos kalmiyor.hergün bize gelmelerini istemiyorum.kapali bi bayanim rahat etmiyorum.
Yeter ulan dedim.
Ben biraz boylu poslu güçlü biriyim.adamin bileğini bükerim.bi yamuk yapsin boynunu kirarım.adam olsunlar azcık.
Harika bir söz ama ben konussamda kötü olurum.Canım BDV'den öğrendiğim birşey var.
"Eş ailesine susup, eşine konuşup eşinle kötü olma"
Direk onlarla konuş, "istemiyorum, hergün sizi ağırlayamam, benimde kendime ait bir hayatım var " diye
Ablacığım.araban hayırlı olgecmis olsun cnm kulak zor olur sogan suyu falan yapsaydin
Kahvaltida bol ciss yemişin dır heralde degilmi
Benim tartiya cnm sıkıldı
gecmis olsun prensese
Onuda sokakci yapican kizzz :))
amin cnm sagolssin
Hem tartiya cnm sıkıldı hemde evladin varmi derdin var işte
işe gitmek icin araba lazim cnm :) benimki cok eskiydi gerci buda yeni degil :) sürülüyor en azindanpeegoe 107 minik bisey
ben ilk defa yaptim cnm biraz tatsiz saman gibi oldu tuzu az olmus, bide yumusak
Firinda fazla tutsamda kitirlasmadi
Belkide ben hata yaptim bilmiyorum
Sagolasin tatlim
Harikasın ya maşallah sana...@Umudumbitmedi_ canımcım kaynaşmadık biz birbirimizi de pek tanımıyoruz rakibinin tuttuğu kişiye karşın beni tuttuğunu biliyorum sadece hakkında bildiğim bir şey yok.
Ama sanal ortamda kırılıp darılacak bir mevzu ceryan etse bile kendini koruman gerekli çünkü adı üzerinde sanal..
Yazışmaları okudum ben senin kendini kötü hissettiğini düşündüm o anki enerjin düşüktü ve sen de negatif algıyı seçtin belki , olabilir mi?
Senin eşine olan tavrını doğal buldum, arkadaşların yorumlarını ise kendilerine has!
Sen kendi hayatını kendi inandığın biçimde yönetir o doğrultu da yol alırsın, bizler de öyle.
Anlatmak istediğim, eleştiri sosyal hayatın her anında var bundan kaçış yok! Kaçış yoksa zevk almaya bakacağız, geyik yapacağız!
Nacizane tavsiyem kabuğuna çekilmeyi seçmek yerine bizimle burada kilolarınla savaş, çünkü hepimizin birbirimize ihtiyacı var
Şansın bol olsunBen eşi tavlaya gömüp gelim
İnceldim sonra kıza hamile kaldım bugün anneme dedim yav ana ne diye zayıfladım ki öyle hamile kalaydım şimdi topluca verirdim işte. 2016 dan beri gebelik kilo al doğur kilo verVaav harika incelmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?