- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.621
Ben işe gitmeyince herkesi kaldirdimGünaydın baya erkencisiniz
hosgeldın sevılay ben hatıce. Ins ıstedıgın kıloya en kısa zamanda ulasırsınAdı: Sevilay
Yaşı:26
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1/6 aylık
Emziriyormusun:Evet
Meslek:Ekonomist
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:168cm
Kilo:79,7
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Hamilelik
Bize kısaca kendini anlatır mısın: Evde bebeğimle vakit geçiriyorum bu yüzden hareketsiz bir gün geçiriyorum. Bebeğimi bırakamadığım için sadece yediklerime dikkat ederek kilo vermeyi amaçlıyorum.
Sabahcımı oldunuz canım.neyse bugün bı dinlen sende iyi oldu
tebrikelr kızlar cumaya artar insAllah eksinjz
afiyet olsn cnm biz bugün erken yaptık malum erken gidecek kız benimde sağlık ocağına gitmem gerek kontrole
günaydın canım kız bu ne MaşAllah ne yemedin ne icmedin
güzel ablacım cumaya artar insAllah eksin
Hg cnm ben Hafize kısa sürede ideal kilona ulasirsn insAllah
Aramıza hoşgeldin Gözde ben PoniAdı:Gözde
Yaşı:28
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:-
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:muhasebe
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:165
Kilo:80
Hedef:65
Kilo alma nedeniniz :Adet düzensizliği sebebi ile Doğum kontrol ilacı ile başladı ve durmadı sinsice ve yıllarca
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Kuyruğuna basılmadığı sürece sakin bir akrep kadını,diyet dışındaki konularda kararlı,ne istediğini bilen
Evet hanımlar bende aranızda olmayı çok istiyorum çünkü 4 ay içinde 15 kg vermem lazım ama bu konuda kendime hiç inancım yok desteğinize ihtiyacım çokkk
Ağlamayana meme yok canım karşındaki insanların düşünceli olmasını beklersen ooHaklisin cnm bu ara saldım ama kv burda ve diyet piskolojisi cok yormustu o yuzsen baklm cok arti olmadan toparliycam kv bi gitsin de
Masallah kuzum
Masallah iyi bakiyorsn abla ikisine
Süpersin ponii
Aslinda aramiz iyi cnm ama ben öyle teklif edilmesse karşı tarafdan bisiler istemeyi sevmiyorm. Ne olursa olsun iste cocuga bakarken ben yemek yaparken bile tedirgn oluyorm bazen ya bakmak istemiyorsa gibisinden yapı meselesi tbi. Kendisi siz cıkın ben cocuga bakarm demeden ben teklif edemem yani bi markete bile uyutup gidiyorm. Ki zaten gezmeyi oda sever bizle gelmek ister illaki misal bugun aksm ekmek alinckti cocuk uyuyordu esim balkondaydi dedi hadi gel beraber gidelm ayaklarn acilir bende bilmemki salata yapcaktm ama olabillirde dedm olmadi annemle gidiym dedi sen billran dedm oda iyi siz karar verin bana soleyn dedi. Neyse iceri girdi hadi ben gidiyom kim gliyor benle ekmek almaya dedi kv hemen ben gelrm dedi, pınar sen gitmiyceksen diyor sonra ama yok ben gitcem denirmi yok dedm artk ama bozuldm biraz acikcasi zaten cocuktan yanliz vakit gecirmemiz olanaksiz 2 muhabbet edebilrdk. Kendisi zaten otueuyor uzun hemen uyumuyor esimde ona uyuyor muhabbet ediyorlar biz oglumla yatinca. Aslında ufak şeyler takmam bunları ama cocuktn bunalinca insan ariyor boyle seyleri
Sağlığın için vazgeçmek zorundasın bir süre sonra alışırsınKafam oldu bi milyon
Kızlar dün biorezenansa gittim ya,tam 7 sayfa şeye intoleransım çıktı.
Alerji için gitmediğim dr hastane kalmadı.aşı tedavisi sonuç vermedi.antihistaminikleri artık leblebi gibi alır oldum.süründürüyor yani
Yöntem çok saçma ama daha önce prof un belirlediği polen, mantar,arpa buğday yulaf çavdar vs en başlarda çıktı ki kan testinde de başta çıkıyordu.
Alerjenleri göz önüne alıp diyet yapsam aç kalırım o derece
Dünkü dr akıntıya kürek çekiyorsun böyle dedi.bu gıdaları yemeye devam edersen kilo verirsin ama ödem,alerji,bağırsak bozukluğu vs yakanı bırakmaz,hemen de geri alırsın dedi.
Zeytinyağı en başta çıktı ya
Ben 24 kilo verdim 3-4 sene önceArkadaşlar ben bisey soracağım.
Ben zayıflama takımlarında şu kadar zayıfladım diyenler yazabilir mi?
Sen kendinden eminsin ablam kim ne düşünürse düşünsünGunaydin
Ne guzel bir gun benim icin
Zaten işe gec kaldim
6 ya 5 kala uyandim
Apar topar bi ciktim araba calismiyor tık yok
Lamba fal an acik kalmamis akü desem
Eşimde işte
Şefi aradim iş cokmu sonra geleyimmi diye
Aslinda yok ama buyuk sef daha yok
Sonra ara dedi
Birazdan yine aricam
Beni en rahatsiz eden seyde acaba yalanmi soyledi diye dusunmeleri
Başım agridi sabah sabah
Kendini ne kadar sıktıysan. Aslında iyi az hasarla atlatmışsın kvdeyle bir yıl yaşamak çok zorrr çokAh pınarım seni en iyi ben anlarım en azından seninki misafir bikaç güne gidecek benim kayınvalidem geçen yıl bizim çocuğa bakmaya geldi sağolsun eşim her zaman geç uyur ben de 10 - 10 buçuk gibi uyuyordum çocuğu yatırıp ikisi 12 ye kadar oturuyordu eşim de 1-2 gibi yatmaya geliyordu iki yabancıya dönüşmüştük burası soğuk memleket diye dışarı çıkmak istemiyordu biz de onu bırakıp çıkmak istemiyorduk aynı senin gibi insanlardan bir şey isteyemem yemek filan yapınca bile ona daha fazla yük oluyormuşum gibi hissederdim kadın yaşlı hasta ona rağmen torununa bakmaya gelmiş diye asla hiç bir şeyim eksik olmadı yemeğinden tut temizliğine sabah perdeleri bile açıp işe giderdim ki ona daha fazla yük olmayayım diye ve benim kız gece uyumaz, uyutmazdı derken myoklinik spazmlar geçirmeye başladım bi anda elim ayağım boşluğa düşer gibi oluyordu kadın bir şey dediğinden değil ben rahat bir insan değilim maalesef uykusuzluk, yorgunluk stres derken antidepresanlık oldum enerji hapı kullanmamı tavsiye etti ki bunları kullanınca epey iştahım da arttı derken baya bi kilo aldım işte şimdi dönüp bakıyorum kendi kendime etmişim sadece
HoşgeldinKızlar bende aranıza yeni katıldım
Vaav muhteşemSabahın 7sinde tartıldım
Cuma:84.1
Bugün:83.6
Fark:500 gram
Süper harika başlangıçGünaydıııııınnnnn herkeseben tartıldım bugünn ve hayretler içindeyim çook uzun bir aradan sonra bu rakamı gördüm. ben yeni olduğum için en son tartılmamdan beri ne kadar gittiğini yazayım
cumartesi: 59.9
pazartesi: 58.6
fark: -1,300
Daha ne olsunSabah gec kaldim ama yinede tartildim
Fazla olmasada kötü sayilmaz
Cumartesi arti oldugumu dusunursek :)
Cuma 91.9
Bugun 91.5
Fark 400
Maşaallah. Biz çok söyleniriz dertleniriz kocadan kayınvalideden kayınpederden bizden etkilenme kuzucum tamam mıEvet abla çok güzelmiş bu evlilik olayı
Hoşgeldin SevilayAdı: Sevilay
Bize kısaca kendini anlatır mısın: Evde bebeğimle vakit geçiriyorum bu yüzden hareketsiz bir gün geçiriyorum. Bebeğimi bırakamadığım için sadece yediklerime dikkat ederek kilo vermeyi amaçlıyorum.
Günaydın canımGünaydın baya erkencisiniz
Bakalim kediden ne cikacak :) dünkü menüsü iyiymişDaha ne olsun
Bir ben yiyemedim şu koca parasını nasıl bişeyGünaydın canımben koca parası yiyenlerdenim ondan yan gelip yatıyodum kalkayım dedim
Hoşgeldinn sevilayAdı: Sevilay
Bende merak ediyorum. Güzel incelmiş ama bi daha gidip bakıyım motive oluyumBakalim kediden ne cikacak :) dünkü menüsü iyiymiş
Niye kizzz, simdi yiyon yaBir ben yiyemedim şu koca parasını nasıl bişey
Valla onun gibi olsak diyetle falan işimiz olmaz bizimBende merak ediyorum. Güzel incelmiş ama bi daha gidip bakıyım motive oluyum
Ben dün biraz okudum Lusi diye bir hanımefendi öncesi sonrası mı paylaşmış ben göremedim konuya da hakim değildimBende merak ediyorum. Güzel incelmiş ama bi daha gidip bakıyım motive oluyum
Karın tokluğu sadeNiye kizzz, simdi yiyon ya
Hoşgeldin gözdeAdı:Gözde
Yaşı:28
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:-
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:muhasebe
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:165
Kilo:80
Hedef:65
Kilo alma nedeniniz :Adet düzensizliği sebebi ile Doğum kontrol ilacı ile başladı ve durmadı sinsice ve yıllarca
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Kuyruğuna basılmadığı sürece sakin bir akrep kadını,diyet dışındaki konularda kararlı,ne istediğini bilen
Evet hanımlar bende aranızda olmayı çok istiyorum çünkü 4 ay içinde 15 kg vermem lazım ama bu konuda kendime hiç inancım yok desteğinize ihtiyacım çokkk
Valla havamızdanda geçilmezdiValla onun gibi olsak diyetle falan işimiz olmaz bizim
Okul başladı tatlım, pardon sana hala tatilGünaydın baya erkencisiniz
anladm cnm arada elbet duraksama olur az verdgn olur ama pes etmezsen hep eksi görürsün insAllahcanımm misafirlikteydim yürüyüş de yapamadım sırf pilates yaptım 1 gün sadece onun dışında yanıma çorba aldım gitmeden onu içiyordum bazen, bazen de ne yemek olursa onu yiyordum ama yemekten biraz bırakmayı öğrettim kendime illaki o tabakta yemek kalacak çok yenmeyecek:)) dün akşam da çorba içtim valla böyle gidecekse ben sevdim bu işi❣❣❣❣❣
Yok canım kıvrak eğitim var bugün 10 da gidip 12:30 da geleceklerhosgeldın sevılay ben hatıce. Ins ıstedıgın kıloya en kısa zamanda ulasırsın
Sabahcımı oldunuz canım.
Hala yataktayım kızlar uyuyo keyfini çıkarayım bi fotomu çekiyim seneye bakarımOkul başladı tatlım, pardon sana hala tatil
Canım buyuk daha ıyı ama kuçüğüm sıfırdan alıyor gıbı dun ates ten yandı 39.4 lerde gezdi durdu sabah acile geldık sımdı serum taktılar tektık yapıyorlar guya anneme geldim burda minigım daha kotu oldu
Eksi eksidir canım tebrikler Allah kolaylık versinHellöö mellöööö günaydınlar takım
Cuma ya göre - 100 gördüm
Eşim de oğlanı sabah kreşe götürmemiş ben de ağrıdan ölüyorum bugün ekşınlı geçecek o anlaşıldı
Bu kedi kuluna gökten sabır serpiştir yeearabbülaleminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?