- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.641
Takimin kedisi cnm o :) buraya koymadi kendi profilinde album yapmisBen dün biraz okudum Lusi diye bir hanımefendi öncesi sonrası mı paylaşmış ben göremedim konuya da hakim değildim
Lusi hanımlar benim canım kedi de diyebülün ehuehehBen dün biraz okudum Lusi diye bir hanımefendi öncesi sonrası mı paylaşmış ben göremedim konuya da hakim değildim
Offf kötü olmus cnm yaaaCanım buyuk daha ıyı ama kuçüğüm sıfırdan alıyor gıbı dun ates ten yandı 39.4 lerde gezdi durdu sabah acile geldık sımdı serum taktılar tektık yapıyorlar guya anneme geldim burda minigım daha kotu olduesimde yok yanımda buyuj kuzum hergun arabamıza binelim babama gidelim diyor. Esım de dayanamadı cocuklara bu hafta donuyoruz
Günaydın Papatyam zabah zabah seni gördüm günüm aydınlandıTakimin kedisi cnm o :) buraya koymadi kendi profilinde album yapmis
Çıka çıka eksi 100 çıktı allah bereket versinBakalim kediden ne cikacak :) dünkü menüsü iyiymiş
Günaydın Papatyam zabah zabah seni gördüm günüm aydınlandı
Canım merhabaa şimdi baktım hepsine maşşallah diyim de nazar değmesinLusi hanımlar benim canım kedi de diyebülün ehueheh
albümüm herkese açık sanırım beni izleyip bakabilirsin
Araba mı çalışmadı yeni almadın mı herüf için mi dedin yoksa Düldül diye ehuheheh
Şöyle arti bi bildirim yap ta benimde neşem yerine gelsin
Bugun benim düldül calismayinca ev kuşu oldum :)))
Abla sanırım Baska bırsey bilmiyorımOfff kötü olmus cnm yaaa
Evde daha zorlanmazmisin
Daha hastalik gecmemismi
Yoksa bu ateş baska biseydenmi
Kuzum yeni uye yeter sankiKmsl Hnd gel canım, seni ancak 9.takim durdurur
Kız boyun kaç senin bacım senin kilon azmışCanım merhabaa şimdi baktım hepsine maşşallah diyim de nazar değmesinİnşallah bende böyle olurum ay çok heycannlandım
Başa gelen malesef cekiliyor cnmAbla sanırım Baska bırsey bilmiyorım
Evladım ınledıkce kahroldum. Annem bu hafta ise gidecek abla okullar acildi ya halkeğitım de dıkıs nakıs dersleri veriyor. O olmayacak zaten ben yanlız kalıcam 16.30 a kadar. 2019 hastalık yılıydı benım ıcın bitti sukur derken yeni yıla da oype devam ediyoruz. Çok uzgunum
Yok daha yeni arabayi getirmedik, bu eskisiAraba mı çalışmadı yeni almadın mı herüf için mi dedin yoksa Düldül diye ehuheheh
Artı zor be abla başka şeylerle mutlu edeyim seni
1.60 boyum evet kuzum ya herkes öyle diyor ama ben kendimi kilolu olarak görüyorumKız boyun kaç senin bacım senin kilon azmış
Bizim takımın disiplinine dayanamayıp kaçar yarısıKuzum yeni uye yeter sanki
Güzel günlerde kullanın ablacımYok daha yeni arabayi getirmedik, bu eskisi
onumuzdeki haftasonu gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?